2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

burcu anneni dinle lütfen canımm,,, tabi birden sevgi kelebeği olamazsın ama en azından şu cadı elbisesini çıkar üstünden ,,,

burcuyla bana iyi bir psikolog tavsiye edin bence ,,, ben medipolde psikiyatri bölümüne gideceğim,,, bakalım inşallah çok iyi şeyler oalcak,,,

bencede olmalısın cunku şu an burdaki herkesin buna çok iytiyacı war:)) amin canım inşş ne kadar istediğimi rabbim biliyor. 3 günlük heyecanı bana yetti zaten bi tık kalmıştı olmasına ama... neyse...

amiiiinnn inşallah size uygun bir iş en kısa zamanda bulrusunuz canım ,,,

aktivite masası almak istiyorum ama 2 çeşidi var hangisini alayım iki kat fiyat farkı var kullananlardan fikir bekliyorum:26:

chicco oalnı al canım,,,

bencede aslında dieğrlerini duuynca benimkininde öyle ele tutulur çok bi tarafı da yokmuş ama napalım :):) bunu bulamayanda avr diyeceğiz... bak ben artık hem ilgisiz hem sevgisiz kaldım ,,, boşama sen yine aliyi ,,,

Bizde Chicconun bu masasi var...Almanca ve Ingilizce konusuyor...
Bizimki cok sevdi, Cumadan beri onunla kendi kendine oyalaniyor uzun bir süre

evet evet buu,,,

çok güzeldii :)

Aylin, beni de çok güldürdün, Allah ta seni güldürsün emi..

Gülşan, Kamilciğinin kıymetini bil gerçekten, Burcu da Ekosunu arasın evet, annesi doğru demiş, nereye kadar uzatacaksın ki Burcu, eninde sonunda yine ehrşey olacağına varacak ve sen kendini yıprattığınla kalacaksın, tamam içinde yaşayan biz değiliz, belki seni anlayamıyoruz ama sen ne yaparsan yap, sonuç değişmiyorsa neden kendini yıpratıyorsun ki..?

nankörlük var bende canım ondan arada esiyo yani bana peki siz öyle diyosanız hürmette kusur etmeme zaten etmiyorum amaneyse
bu arada ben nezaman komiser oldum yav:44: düz memurum ben ama hoş oluyo komiserim amirim falan deyince:82:

aktivite masası almak istiyorum ama 2 çeşidi var hangisini alayım iki kat fiyat farkı var kullananlardan fikir bekliyorum:26:
bende almak istiyorum:26:
dur kız Allah canını almasın senin,boşuyacakmış kızım biz daha 2,5 senelik evliyiz,sizin gibi yılları devirmedik daha

esin kız nerden buluyon bu lafları kopuyom resmen Allah bozmasın şekerim

ay ipin ucu kaçtı yine

Walla yine tam içimden geçenleri yazmışsın Aylin. benim kocanın da hiçbi işe yaradığı yok. gece kalkıp bakmayı bırak akşam bile bakmaz Eymene, bahanesi de hazırdır, çocuk seni istiyor!!!! bıraksam her haftasonunu dışarda arkadaşlarıyla geçirir, acayip arkadaş delisidir.nefretim geldi bak yine

yani şimdi sen de bana beterin beteri varmış dedirttin Allah için yemekleri beğenmemezlik etmez, önüne ne koysam yer. Hiç siniri de yoktur, hatta sinirleri alınmış gibidir dolayısıyla da onunla ağız tadıyla kavga edilmez

aylinle başbaşa bi tatile çıkın bence :)

ben ne yapayım bu ara sadece öylece susuyorum ,,, burcunun eyrinde olmak isterdim çoktan arar bi şekilde gururumuda yere düşürmeden bi bahne ilede olabilir konuşurdum ,,, adamcağız sadece ufacık bi adım hatta sadece bi sorusuna güzel cevap bekliyor belkide ,,,

ben hala kocamın ii tarafını düşünüyorum aklıma bişi gelmiyo :26:

Esin çok güldüm sana ama önce aktivite masası olayına atlayayım, arkadaşlar bu chicconun ki almanca ve ingilizce konuşuyor zelihanın dediği gibi türkçesi yok, çocuklar türkçeyi söktü 2. dile mi geçtiniz naptınız? fisher price ın ki türkçe konuşuyor hatta bildiğim kadarıyla tek türkçe konuşan onun oyuncakları, sadece müzikli değil bu ak.masası, bi dünya kelime öğretiyor çocuğa.
Esin bu ilginç deyimleri nerden buluyosun allah aşkına, ben hiç duymadım bile senin bildiklerini
Bu kızlar konuştuktan sonra bende eşimin iyi yönlerini artık hesaba katmadığım gibi,bak görüyo musun millete ne koca var,boyun posun devrilsin ali diye kendi kendime çemkiriyorum 1 saattir şimdi bunların hepsi kanatsız melek kocalarıyla bu akşam barışır,bizde gider küseriz,onlar kocaysa sen nesin diye

o ne kız, donuyla inatlaşmak ne demek

Fatma, gerekirse burnundan getirebileceğini biliyoruz, ama gerek yok, akıllı dur, ayva çayını da yap akşam, fazla yüz vermeden koy önüne zıkkımlansın...

Aramam ama bi daha ararsa bi gıdım daha düzgün konuşurum belki...
Simge kim yahşi cazibe ne bea?

Chicco Türkçe konuşmuyor, Fisher Price Türkçe konuşuyor
.

özlettin

senin yemeklerine laf edecek yemeyecek hıyar varmıdır ??? ne güzel etmeyin işte kavga felan mevlam korusun çok fenaa,,,,

bencede nankörsünnnn,, nankör komser mevlam hep böyle daim etsin eşini sana akrşı hep sabırlı ve şımartmaya hazır pozisyonda daim eylesin ....:26:

Sen de gönder bakalım o dörtlüğü eşine?? olmaz mı?? belki de öyle bi adım bekliyordur??

yine çok güldürdün beni harikasın saol canım yaa :):

tek tek hepinize tsk ederim...bende hayirlara yormak istiyorum bu kabusu...
Minisim uyandi sarildim issirdim öptüm kokladim ohhhhhhh missss

Fatma, gerekirse burnundan getirebileceğini biliyoruz, ama gerek yok, akıllı dur, ayva çayını da yap akşam, fazla yüz vermeden koy önüne zıkkımlansın...

ay işte ben buna çok güldüm Burcu. deli şey, tüm erkek milletinden nefret ediyon sanırım, tabi Doruk hariç:)) Sana daha artık bişi demicem, annen denmesi gerekeni demiş, analık hakkı bu kolay mı

özlettin

senin yemeklerine laf edecek yemeyecek hıyar varmıdır ??? ne güzel etmeyin işte kavga felan mevlam korusun çok fenaa,,,,

Ay teşekkür ederim cnm da yok öyle değil, yani menemen bile versem yer adam sesini çıkarmaz:)) bazen de kavga etmek lazım yaw, ne zaman şu niye böyle diye çemkirmeye kalksam adam haklısın diye kesip atıverir ama sonra ne olur yine bildiğini okur işini biliyo herif, e daha önce sen bana haklısın dememiş miydin diye yeni baştan çemkiririm ki yine doğru diyosun,daha dikkatli olucam der bu kez kısır döngü..
Hadi senden haber bekliyoruz, atıcan mı dörtlüğü?

Sen de gönder bakalım o dörtlüğü eşine?? olmaz mı?? belki de öyle bi adım bekliyordur??

yok yok olmaz meralcim sıradan bi atışam değildi , konunun üzerine sadece tartışıp yatsak hem bu kadar uzamaz hemde o dörtlüğü seve seve gönderirdim ama şuan bu böyle olmaz,,,

ben sadece ev hanımı rolündeyim ve sakince bekliyorum ,,, bol bol namaz kılıp dua ediyorum rabime evimize eski muhabbetini versin diye ,,, oda görüyor bunları ,,

tamam ben hatalıyım diyorum kendi kendime ama oda sütten çıkmış akkaşık değilki oda düşünsün bunları ,,, zaman içinde düzelecek o dörtlüğünde zamanı gelecek ...

AYFERCİM hakkınızda hayırlısı olsun cnm, artık son karar kesin buysa ve bunu değiştiremeyeceksen artık sen de daha fazla yıpratma kendini bence, Hilal için sağlam olmalısın

SEYHANCIM siz zaten an itibariyle barışmış bile olabilirsiniz:)) yok yere bi dargınlık olmuş zaten, senin eşin de iyi adam. özür dilediğinde uzatma mevzuyu

GÜLŞAN walla şekerim KAmil beye benden de hürmetler

Ayliiinn, beni güldürmeye devam ediyorsun, burdakileri okuyupta akşam eve gidip adamın burnundan getirme...

Fatma, sen susmaya devam etme anacım, eşine karşı suskunluğunu koruyacaksan koru ama burda aktif ol..

Ben yemeğe gidiyorum, inşallah damak tadıma uygun bişeyler vardır, son zamanlarda şirkette yemek bile yemeden akşamı edip, evde de azıcık yiyordum, bugün moralim yerinde ya iştahımda açıldı sanki biraz, ben şu Sipraktini kendim içeyim en iyisi yoksa bir deri bir kemik kalacam, çok zayıfladım..

doğru diyosun aslında cnm. bence de biraz da o düşünsün:88: hadi bakalım akşama çiçeklerle gelir inş. eve yaa

Meral, evet, hiç birinden haz etmiyorum şahsen şu an :) Doruk ve diğer bebeler hariç tabi

Anam genel müdür geldi :18:

doğru diyosun aslında cnm. bence de biraz da o düşünsün:88: hadi bakalım akşama çiçeklerle gelir inş. eve yaa

oyyy canım benim sen böyle olumlu düşündükçe benim içim rahatlıyor ,,, peygamber efendimize s.a.v. sormuşlar hangi dua kabul olur diye ,,, yalansız ağızla edilen dua demiş ,, ama demişler bizler insanız yalansız olamadık hiçbirimiz,,, o zmana kimsenin udası kabul olmaz ki,,,

peygamber efendimiz s.a.v. sen hiç komşunun ağızı ile yalan söylemedin ki söyle komşun senin için dua etsin kabul olur demiş ,,,

saolasın komşummm .... bizimki hiç çiçek almaz ben bi kere kırılan kalp çiçeklemi oanrılır demişim hangi ağzımla dediysem,,, oda o yüzden asla çiçek almaz .. çikolata alır :):) bu bilgide sana ayrdımcı olsun :):)

bu arada az önce aradım meşgule attı geride dönmedi ,,, yılbaşında aldığı saat su almış ,,, bi sorun olursa haber evr geri iadesi var demişti,,, onu söyleyecektim ama aramıyor demekki gün geçtikçe kötüye mi gidiyrouz ecep ,,, sabahta araamdığına göre ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…