- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #96.521
Annem aradı, evde kimse yokmuş, uzuuuun bir vaaz çekti, kocanla barışacaksın, bu akşam ve bundan sonraki akşamlar eve güleryüzle geleceksin, yoksa hakkımı helal etmem dedi. Tepkilerinde çoğu zaman haklısın ama bu halin en başta sana zarar, kendini hasta ediyorsun falan filan falan filan dedi... Naptınız, annemi mi arayıp fişeklediniz bea
bencede olmalısın cunku şu an burdaki herkesin buna çok iytiyacı war:)) amin canım inşş ne kadar istediğimi rabbim biliyor. 3 günlük heyecanı bana yetti zaten bi tık kalmıştı olmasına ama... neyse...
aktivite masası almak istiyorum ama 2 çeşidi var hangisini alayım iki kat fiyat farkı var kullananlardan fikir bekliyorum:26:
Ay bu sefer ben yetişemiyorum konuşmalarınıza çalışmaktan. Kocaların iyi yönlerini anlatmışsınız ya eşimi tekrar boşayasım geldieşim beni sever sadece onun haricinde hiçbir şeye yardım etmez,keroyu da sever sadece hiçbirşeyini yapamaz,insan olarak iyidir koca olarak at çöpe hepiniz oturun şu anlattığınız kocaların ayaklarını yıkayın suyunu için ben bi koşu boşayıp geliyorum
Bizde Chicconun bu masasi var...Almanca ve Ingilizce konusuyor...
Bizimki cok sevdi, Cumadan beri onunla kendi kendine oyalaniyor uzun bir süre
hep içiyorum zaten işyerine de getirdim çay niyetine içiyorum ama nafile yataklara düşmeden iflah olmicam
BURCU düşün artık annen acımış adamın haline bak donuyla inatlaşan misali olma sende
GÜLŞAN VE AYLİN hanımlar ivet bu ara kocamın başına bişiler düştü bende sevgi kelebeği tadındayım mokumu balta kesmio iki gündür
Bizde Chicconun bu masasi var...Almanca ve Ingilizce konusuyor...
Bizimki cok sevdi, Cumadan beri onunla kendi kendine oyalaniyor uzun bir süre
nankörlük var bende canım ondan arada esiyo yani banaona öyle bir guru yaprım öyle bir kibirlenirim ki aklı şaşar izimi kaybettirir aratırım aslında ama ,, birincisi kendimde gördüğüm önemli hataalr var ,, yaptığım büyük bi yanlıştı mesela ona vurmak ,,, çok acı,, ve ne olursa olsun gözümü karartamayacağım bir kızım var biraz daha zaman herşey daha iyi oalcak inanıyorum bu doktorda bana iyi gelecek,,,
canım geçmiş olsun,,,
çok güzelmiş not ettim ismaile gödnersem mi acep
bende aldım ayva yaprağını eşim çok öksürüyordu ona akynatacaktım belki akşam yaparım bilemiyorum ,,,
canım çok kötü bir rüya imiş rüyaalr tersine çıakr ,,, sende çok kısa süre önce yaşadın gergin bir dönem çok şükür bitti gitti ama etkisi insan beyninde öyle kolay silinmiyor onadandır rahat olmaya çalış biraz,,,
ya geçen burcu evlilik için içimden hiç bişi yapmak gelmiyor dediğinde sen değilmiydin benimde diyen,, bak seni döverim komser felan dinlemem döverim :) bundan sonra kamil enişteye hürmette kusur etmeyeceksin
bende almak istiyorum:26:aktivite masası almak istiyorum ama 2 çeşidi var hangisini alayım iki kat fiyat farkı var kullananlardan fikir bekliyorum:26:
Ay bu sefer ben yetişemiyorum konuşmalarınıza çalışmaktan. Kocaların iyi yönlerini anlatmışsınız ya eşimi tekrar boşayasım geldieşim beni sever sadece onun haricinde hiçbir şeye yardım etmez,keroyu da sever sadece hiçbirşeyini yapamaz,insan olarak iyidir koca olarak at çöpe hepiniz oturun şu anlattığınız kocaların ayaklarını yıkayın suyunu için ben bi koşu boşayıp geliyorum
hep içiyorum zaten işyerine de getirdim çay niyetine içiyorum ama nafile yataklara düşmeden iflah olmicam
BURCU düşün artık annen acımış adamın haline bak donuyla inatlaşan misali olma sende
GÜLŞAN VE AYLİN hanımlar ivet bu ara kocamın başına bişiler düştü bende sevgi kelebeği tadındayım mokumu balta kesmio iki gündür
kocaların ii yönü düşüneyim hmmmmmmm yok benimkinin bi moka yaradığı yok bak yine sinirlendim yaptığım yemeği beğenmez neden hergün çamaşır yıkıyosun die kızar ki onun çamaşırları bunlar gel otur der neden şunu pişirmedin der otur dedin derim neden yetişemiyosun der sonrada ben senden bişi beklemiyorum der gece uyanmaz es kaza ayda bir kez gece bebeğe bakarsa sürekli ben sana .çok yardım ediyorum die gezer bi dk bebeğe bak mama yapıp geleyim derim bırak git o bakar başının çaresine der tv izler dün bebek kafasını yere vurdu avaz avaz ağlıyo o tv nin sesini duymak için açıyo o tarafa bakmıyo bile sinirlirlidir ota boka bağırır sürekli sinirli gezer giydiğimi beğenmez taktığımı beyenmez herşeyime bi laf etmeden uyuyamaz zaman zaman sevgisinden de şüphe ederim ha ii taraflarıda var ama çok çok az
bende mi boşasam naapsam
kocaların ii yönü düşüneyim hmmmmmmm yok benimkinin bi moka yaradığı yok bak yine sinirlendim yaptığım yemeği beğenmez neden hergün çamaşır yıkıyosun die kızar ki onun çamaşırları bunlar gel otur der neden şunu pişirmedin der otur dedin derim neden yetişemiyosun der sonrada ben senden bişi beklemiyorum der gece uyanmaz es kaza ayda bir kez gece bebeğe bakarsa sürekli ben sana .çok yardım ediyorum die gezer bi dk bebeğe bak mama yapıp geleyim derim bırak git o bakar başının çaresine der tv izler dün bebek kafasını yere vurdu avaz avaz ağlıyo o tv nin sesini duymak için açıyo o tarafa bakmıyo bile sinirlirlidir ota boka bağırır sürekli sinirli gezer giydiğimi beğenmez taktığımı beyenmez herşeyime bi laf etmeden uyuyamaz zaman zaman sevgisinden de şüphe ederim ha ii taraflarıda var ama çok çok az
bende mi boşasam naapsam
Aylin, beni de çok güldürdün, Allah ta seni güldürsün emi..
Gülşan, Kamilciğinin kıymetini bil gerçekten, Burcu da Ekosunu arasın evet, annesi doğru demiş, nereye kadar uzatacaksın ki Burcu, eninde sonunda yine ehrşey olacağına varacak ve sen kendini yıprattığınla kalacaksın, tamam içinde yaşayan biz değiliz, belki seni anlayamıyoruz ama sen ne yaparsan yap, sonuç değişmiyorsa neden kendini yıpratıyorsun ki..?
bende mi boşasam naapsam
ben hala kocamın ii tarafını düşünüyorum aklıma bişi gelmiyo :26:
ona öyle bir guru yaprım öyle bir kibirlenirim ki aklı şaşar izimi kaybettirir aratırım aslında ama ,, birincisi kendimde gördüğüm önemli hataalr var ,, yaptığım büyük bi yanlıştı mesela ona vurmak ,,, çok acı,, ve ne olursa olsun gözümü karartamayacağım bir kızım var biraz daha zaman herşey daha iyi oalcak inanıyorum bu doktorda bana iyi gelecek,,,
bende aldım ayva yaprağını eşim çok öksürüyordu ona akynatacaktım belki akşam yaparım bilemiyorum ,,,
ya geçen burcu evlilik için içimden hiç bişi yapmak gelmiyor dediğinde sen değilmiydin benimde diyen,, bak seni döverim komser felan dinlemem döverim :) bundan sonra kamil enişteye hürmette kusur etmeyeceksin
eşinden dir şekerim :):)
Günaydın Zeliha;
Gördüğün rüya ile Tuğranın ömrünü uzatmışsın, Tuğra ilk göz ağrın olduğu için başka bir bebeğin onun yerini tutamacağını düşünüyorsun, bilinç altında bunlar var, canını sıkma, Rabbim meleklerimizi kourusn ve bizlere bağışlasın.. Bu arada dün Tuğranın resmini gördüm ama yazamadım bir türlü, çok tatlı maşallah, yerim ben onu, öp benim için küçük prensi..
Gülşancım, eşimin kendiyle ilgili problemleri var ve bana kötü yansıtıyor bu durumu, burada yazıp başınızı şişirmeyim dedim, bu hakkımı kaynanamı çekiştirerek kullanmayı tercih ediyorum, hahahhaha..
Kaynana demişken aklıma geldi, sevgili anneciğim, sabah beni aradı, ''saat 11:07 de ay tutulması olacakmış dilek dile'' dedi, size de yazacaktım ama unuttum, neyse ben hepimizin yerine dua edip, evlerimize huzur ve sağlık istedim Rabbimden..
:78: ben aradım
şaka bi yana anneler böyle işte ama kaynanalar böyle değil ekonun annesi hayatta oğluna böyle bişey demezdi meselabence anneni dinle,hayat tecrübesi bi yana seni en çok o mutlu görmek ister,kadınıda üzüyosun bu tavırlarınla demekki kamil annemin yanında küs olsak bile belli etmemeye çalışır üzülmesin diye sende anneni ve kendini üzmemek için yap en azından,hade bakalım emoyu ara
burcu hadi ekoyu ara
burcu hadi ekoyu ara
(yahşi cazibedeki simge kaçmış içime)
burcu anneni dinle lütfen canımm,,, tabi birden sevgi kelebeği olamazsın ama en azından şu cadı elbisesini çıkar üstünden ,,,
burcuyla bana iyi bir psikolog tavsiye edin bence ,,, ben medipolde psikiyatri bölümüne gideceğim,,, bakalım inşallah çok iyi şeyler oalcak,,,
amiiiinnn inşallah size uygun bir iş en kısa zamanda bulrusunuz canım ,,,
chicco oalnı al canım,,,
bencede aslında dieğrlerini duuynca benimkininde öyle ele tutulur çok bi tarafı da yokmuş ama napalım :):) bunu bulamayanda avr diyeceğiz... bak ben artık hem ilgisiz hem sevgisiz kaldım ,,, boşama sen yine aliyi ,,,
evet evet buu,,,
çok güzeldii :)
ay ipin ucu kaçtı yine
Walla yine tam içimden geçenleri yazmışsın Aylin. benim kocanın da hiçbi işe yaradığı yok. gece kalkıp bakmayı bırak akşam bile bakmaz Eymene, bahanesi de hazırdır, çocuk seni istiyor!!!! bıraksam her haftasonunu dışarda arkadaşlarıyla geçirir, acayip arkadaş delisidir.nefretim geldi bak yine
yani şimdi sen de bana beterin beteri varmış dedirttinAllah için yemekleri beğenmemezlik etmez, önüne ne koysam yer. Hiç siniri de yoktur, hatta sinirleri alınmış gibidir dolayısıyla da onunla ağız tadıyla kavga edilmez
nankörlük var bende canım ondan arada esiyo yani banapeki siz öyle diyosanız hürmette kusur etmeme zaten etmiyorum amaneyse
bu arada ben nezaman komiser oldum yav:44: düz memurum ben ama hoş oluyo komiserim amirim falan deyince:82:
dur kız Allah canını almasın senin,boşuyacakmış kızım biz daha 2,5 senelik evliyiz,sizin gibi yılları devirmedik daha
[ben ne yapayım bu ara sadece öylece susuyorum ,,, burcunun eyrinde olmak isterdim çoktan arar bi şekilde gururumuda yere düşürmeden bi bahne ilede olabilir konuşurdum ,,, adamcağız sadece ufacık bi adım hatta sadece bi sorusuna güzel cevap bekliyor belkide ,,,
Esin çok güldüm sana ama önce aktivite masası olayına atlayayım, arkadaşlar bu chicconun ki almanca ve ingilizce konuşuyor zelihanın dediği gibi türkçesi yok, çocuklar türkçeyi söktü 2. dile mi geçtiniz naptınız? fisher price ın ki türkçe konuşuyor hatta bildiğim kadarıyla tek türkçe konuşan onun oyuncakları, sadece müzikli değil bu ak.masası, bi dünya kelime öğretiyor çocuğa.
Esin bu ilginç deyimleri nerden buluyosun allah aşkına, ben hiç duymadım bile senin bildiklerini
Bu kızlar konuştuktan sonra bende eşimin iyi yönlerini artık hesaba katmadığım gibi,bak görüyo musun millete ne koca var,boyun posun devrilsin ali diye kendi kendime çemkiriyorum 1 saattirşimdi bunların hepsi kanatsız melek kocalarıyla bu akşam barışır,bizde gider küseriz,onlar kocaysa sen nesin diye
Fatma, gerekirse burnundan getirebileceğini biliyoruz, ama gerek yok, akıllı dur, ayva çayını da yap akşam, fazla yüz vermeden koy önüne zıkkımlansın...
özlettin
senin yemeklerine laf edecek yemeyecek hıyar varmıdır ???ne güzel etmeyin işte kavga felan mevlam korusun çok fenaa,,,,
Sen de gönder bakalım o dörtlüğü eşine?? olmaz mı?? belki de öyle bi adım bekliyordur??
yok yok olmaz meralcim sıradan bi atışam değildi , konunun üzerine sadece tartışıp yatsak hem bu kadar uzamaz hemde o dörtlüğü seve seve gönderirdim ama şuan bu böyle olmaz,,,
ben sadece ev hanımı rolündeyim ve sakince bekliyorum ,,, bol bol namaz kılıp dua ediyorum rabime evimize eski muhabbetini versin diye ,,, oda görüyor bunları ,,
tamam ben hatalıyım diyorum kendi kendime ama oda sütten çıkmış akkaşık değilki oda düşünsün bunları ,,, zaman içinde düzelecek o dörtlüğünde zamanı gelecek ...
doğru diyosun aslında cnm. bence de biraz da o düşünsün:88: hadi bakalım akşama çiçeklerle gelir inş. eve yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?