2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Az kalsın basılacaktım
Fatmacım, için huzursuz, bi işaret bekliyorsun, aramak için de bahaneler uyduruyorsun sankim :) Azıcık bekle arkadaşım, çok gitme üstüne... Hadi afiyet olsun. Sen istediğin kadar yaz, biz severek okuruz, inşallah en kısa zamanda güzel haberler yaz...

İnşallah akşam elinde çikolatalarla gelir eşin o zaman:))
niye böyle yapıyor bu adam yaw, acaba sen normal davrandıkça, oh demek benden vazgeçemiyor havalarına mı giriyor?? ya nasıl davranmak lazım acaba, sen bence yine temel işlerini yap ama kahve falan götürme ayağına şimdilik

ya topiği esir almışım ,,, hepiniz hakkınızı helal edin dostlarım ,,, ben yemeğe gideyim de siz biraz kafa dinleyin rahat edin :)

Ay Fatma ne alakası var kuzum Hangi arkadaşımızın bi derdi olursaa burda konuşuyoruz,dertleşiyoruz. hiçbirimiz bundan sıkılmıyoruz ki, aksine gün geliyor biz de rahatça sıkıntımızı paylaşıyoruz bu şekilde. artık sıkıntısı olanlar ne olur başınızı şişirdim gibi laflar etmesin

selam...
şöle göz ucuyla bakabildim gecmişe.........
ayfer ve fatma hayırlı olanı diliorum hakkınızda..
şebnem..umarım bugün götrmüşsündür dr a..cünki kulak agrısı en cok gece hissedilir..yagmur da yırtıp kanatrdı kulak içlerini..ihmal etmeyesin..
yagmur a bu sabah tereyagında peynirli yumurta yaptım..maalesef sevmedi.yine cicibebeli kahvaltısından yaptım yedrdim...belki peynir biraz ekşimsiydi bu yuzden olbailir..şu labne olayınıda danışmam gerek dr teyzemize..
sanırım kontrol zamanımız geldi..bi sürü soru hazrladım sınava tabii tutacam dr u..
yaw şu aktivite masasını benimde aklıma soktunuz:44:

slm kızlar umarım herşey yolundadır

biz bu sabah sağlık ocağına gittik canım sıkıldı geldik (

kulağı için götürmüştüm baktı doktor bir şey yok dedi kulağının doğal yapışkan maddesi kaşıntı yapmış dedi
neyse sonra kilo ve boyuna baktık

boyu uzamamış ( 100 gr da kilo vermiş (
canım çok sıkıldı atanın yemek sorunu yok çok düzenli yiyor herşeyi yiyo neden böyle oldu anlamadım önümüzdeki hafta çocuk doktoruna götürücem

aa sevindim vallahi..şimdi seni düşünüodum..olablir şebnemcim..cok hareketli bi bebegin var anacım..ben esasen yagmur dan da bu ay fazla bişey beklemiorum..siş huzursuzlugu iştahını etkilemişti..yinede için rahat etsin götür danış derim..bu gittiğin herzamanki dr unmuydu peki..yanlışlık olbilir mi ölçümlerde diye düşündüm..

Ayy bir yorum yazdım ama seviyeyi düşürmemek için sildim.
ben yemeğe kaçanzi öptüm.

Benim duymam lazım, seviyem yeterince düşük nasıl olsa

nolur dönünce o yorumu aynen yaz, merak ettim yaw hem sanırım aramızda yüksek seviyeli kimse yok şimdi:))

Accık da un koy istersen, hem peynirin ekşiliğini de alır...

Şebnemcim, Ata'nın kulağında ciddi bir durum olmamasına sevindim. Ölçümlerde yanlışlık olabilir bence, kendi doktoruna bi götür sen... Öte yandan bu 100 gr verme durumu çoğumuzun başına geldi, çok kudurdukları için normaldir diyor bizim doktor...

yeniden selam kızlar
ewet aynen dediğim gibi oldu aradı bizimki önce bi nasılsınız ne yapıyosunuzla başladı sonra akşama istedğin bişey varmı gelirken alayım dedi en son kapatırkende öpüyorum canım dikat et kendini çok yorma didi bu arada ben naz yapmaya fazla yüzvermemeye devam ettim
artık akşama bilemiyorum yanii

Selam..
Labne olayı ne, neyini danışacan doktora merak ettim, aktivite masası olarak hangisini düşünüyorsun..? Peynir olarak tuzsuz ve ekşisi olmayan peyinleri denesen birde, belki o zaman sever Yağmur..

selam herkesenasıl durumlar bakalım?
biz bugün doktora gidecektik,gidemiyoruz.babamız yarın erken çıkacak beraber gideriz dedi.yani yarın gideceğiz.
geçmiş çok derin görünüyor ama dalacağım sanırım:18:

Şebnemcim, Ata nın kulağında bişey olmamsına sevindim, kilosuna takılma, yiyorsa sorun yok boşver, sağlık ocaklarındaki tartılara pek güvenemiyorum ben açıkçası, bakalım doktorda nasıl çıkacak kilosu ve boyu.

Eymenle uğraşıyodumm Burnu tıkalı kuzumun uyuyamıyor, eczaneden otribebe aspiratör istedim, geldi uygularken kıyametler kotu tabi ama rahatladı, epeyce boşalttık burnunu:)) Yazgıcım şiddetle tavsiye edebilirim cnm, cidden işe yarıyor, diğer aspiratörlerden daha kullanışlı

Şebnem cnm kilo konusuna takılma, hem tartı farkı olabilir hem de fazla hareketliler neticede bi ay kilo almasa bişicik olmaz. Ata maşallah zaten ufak tefek değil, bi ay almasın ne olacak

ata yı gecen ayda aynı yere götürmüştüm kilo ve boy için aslında boyunuda kilosunada beraber bakıyoruz yardım ediyorum :))
evet kendi dr muza gidince daha net olucak tabii haklısınız bir dk ka durmuyo yerinde poposunda kurt var sanki otursa olmuyo :))

buarada dünden beri konulara fazla girmiyorum çünkü genlde kocişlerinizle ilgili sorunlar var ben bu konular da biraz katıyım biliyorsunuz kesip atıyorum o yüzden size akıl vermem çok mantıklı olmaz

aende mi seyhan?
hmm olabülüü
a.s
Selam..
Labne olayı ne, neyini danışacan doktora merak ettim, aktivite masası olarak hangisini düşünüyorsun..? Peynir olarak tuzsuz ve ekşisi olmayan peyinleri denesen birde, belki o zaman sever Yağmur..

cnm labne vermedim hiç ..hazır olan herşeye terreddüt yapıorum.
aktivite masasını araştırıyorum henüz karar vermedim ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…