- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #96.541
oyyy canım benim sen böyle olumlu düşündükçe benim içim rahatlıyor ,,, peygamber efendimize s.a.v. sormuşlar hangi dua kabul olur diye ,,, yalansız ağızla edilen dua demiş ,, ama demişler bizler insanız yalansız olamadık hiçbirimiz,,, o zmana kimsenin udası kabul olmaz ki,,,
peygamber efendimiz s.a.v. sen hiç komşunun ağızı ile yalan söylemedin ki söyle komşun senin için dua etsin kabul olur demiş ,,,
saolasın komşummm .... bizimki hiç çiçek almaz ben bi kere kırılan kalp çiçeklemi oanrılır demişim hangi ağzımla dediysem,,, oda o yüzden asla çiçek almaz .. çikolata alır :):) bu bilgide sana ayrdımcı olsun :):)
bu arada az önce aradım meşgule attı geride dönmedi ,,, yılbaşında aldığı saat su almış ,,, bi sorun olursa haber evr geri iadesi var demişti,,, onu söyleyecektim ama aramıyor demekki gün geçtikçe kötüye mi gidiyrouz ecep ,,, sabahta araamdığına göre ?
ya topiği esir almışım ,,, hepiniz hakkınızı helal edin dostlarım ,,, ben yemeğe gideyim de siz biraz kafa dinleyin rahat edin :)
Ayy bir yorum yazdım ama seviyeyi düşürmemek için sildim.
ben yemeğe kaçanzi öptüm.
nolur dönünce o yorumu aynen yaz, merak ettim yawhem sanırım aramızda yüksek seviyeli kimse yok şimdi:))
slm kızlar umarım herşey yolundadır
biz bu sabah sağlık ocağına gittik canım sıkıldı geldik(
kulağı için götürmüştüm baktı doktor bir şey yok dedi kulağının doğal yapışkan maddesi kaşıntı yapmış dedi
neyse sonra kilo ve boyuna baktık
boyu uzamamış( 100 gr da kilo vermiş (
canım çok sıkıldı atanın yemek sorunu yok çok düzenli yiyor herşeyi yiyo neden böyle oldu anlamadım önümüzdeki hafta çocuk doktoruna götürücem
Ayy bir yorum yazdım ama seviyeyi düşürmemek için sildim.
ben yemeğe kaçanzi öptüm.
nolur dönünce o yorumu aynen yaz, merak ettim yawhem sanırım aramızda yüksek seviyeli kimse yok şimdi:))
selam...
şöle göz ucuyla bakabildim gecmişe.........
ayfer ve fatma hayırlı olanı diliorum hakkınızda..
şebnem..umarım bugün götrmüşsündür dr a..cünki kulak agrısı en cok gece hissedilir..yagmur da yırtıp kanatrdı kulak içlerini..ihmal etmeyesin..
yagmur a bu sabah tereyagında peynirli yumurta yaptım..maalesef sevmedi.yine cicibebeli kahvaltısından yaptım yedrdim...belki peynir biraz ekşimsiydi bu yuzden olbailir..şu labne olayınıda danışmam gerek dr teyzemize..
sanırım kontrol zamanımız geldi..bi sürü soru hazrladım sınava tabii tutacam dr u..
yaw şu aktivite masasını benimde aklıma soktunuz:44:
kulağı için götürmüştüm baktı doktor bir şey yok dedi kulağının doğal yapışkan maddesi kaşıntı yapmış dedi
canım çok sıkıldı atanın yemek sorunu yok çok düzenli yiyor herşeyi yiyo neden böyle oldu anlamadım önümüzdeki hafta çocuk doktoruna götürücem
selam...
şöle göz ucuyla bakabildim gecmişe.........
ayfer ve fatma hayırlı olanı diliorum hakkınızda..
şebnem..umarım bugün götrmüşsündür dr a..cünki kulak agrısı en cok gece hissedilir..yagmur da yırtıp kanatrdı kulak içlerini..ihmal etmeyesin..
yagmur a bu sabah tereyagında peynirli yumurta yaptım..maalesef sevmedi.yine cicibebeli kahvaltısından yaptım yedrdim...belki peynir biraz ekşimsiydi bu yuzden olbailir..şu labne olayınıda danışmam gerek dr teyzemize..
sanırım kontrol zamanımız geldi..bi sürü soru hazrladım sınava tabii tutacam dr u..
yaw şu aktivite masasını benimde aklıma soktunuz:44:
selam herkesenasıl durumlar bakalım?
biz bugün doktora gidecektik,gidemiyoruz.babamız yarın erken çıkacak beraber gideriz dedi.yani yarın gideceğiz.
geçmiş çok derin görünüyor ama dalacağım sanırım:18:
aende mi seyhan?yeniden selam kızlar
ewet aynen dediğim gibi oldu aradı bizimki önce bi nasılsınız ne yapıyosunuzla başladı sonra akşama istedğin bişey varmı gelirken alayım dedi en son kapatırkende öpüyorum canım dikat et kendini çok yorma didi bu arada ben naz yapmaya fazla yüzvermemeye devam ettim
artık akşama bilemiyorum yanii
hmm olabülüüBenim duymam lazım, seviyem yeterince düşük nasıl olsa
Accık da un koy istersen, hem peynirin ekşiliğini de alır...
Şebnemcim, Ata'nın kulağında ciddi bir durum olmamasına sevindim. Ölçümlerde yanlışlık olabilir bence, kendi doktoruna bi götür sen... Öte yandan bu 100 gr verme durumu çoğumuzun başına geldi, çok kudurdukları için normaldir diyor bizim doktor...
selam herkesenasıl durumlar bakalım?
biz bugün doktora gidecektik,gidemiyoruz.babamız yarın erken çıkacak beraber gideriz dedi.yani yarın gideceğiz.
geçmiş çok derin görünüyor ama dalacağım sanırım:18:
Selam..
Labne olayı ne, neyini danışacan doktora merak ettim, aktivite masası olarak hangisini düşünüyorsun..? Peynir olarak tuzsuz ve ekşisi olmayan peyinleri denesen birde, belki o zaman sever Yağmur..
Hadi iyi uçuşlar :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?