2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Anneme bu çocuk zayıf mı derim hayır iyi der,sonra sağlık ocağına götürürüz hemşireye ilk lafı "ama bu çocuk çok zayıf ne yapsak inek sütü de vermiyor annesi,ben beyin veriyordum bunlara ona da karşı çıkıyor hemşiraaanım" olur.

kız her adaşımın adını duduğumda adapte olamıyorum bir türlü alışamadım hiç benden küçük adaşım olmamıştı :))

değişiklik olsun dedim be filizciğim herkes görsün
Elvin boğulurcasına öksürdü sabah. otri bebe ile çektim burnunu yemyeşil bir top çıktı yavrumun burnundan. ondan sonra biraz rahatladı kuzum. sanırım ilaçlar balgamı atsın ciğerlere inmesin diye öksürtüyor. nerede üşüttü anlamadım kaloriferli ev termostatlı hep aynı ısıda. dışarı çıktığı falan da yok.

mum lekesi ile ilgiili çözümümü okudun mu?

CANIM ayrıda olsanız bi bebeğiniz var artık bu karşılaşmalar sık sık yaşanack bi arkadaşa gibi davran hiçbişey olmamış gibi atadan konuş hep öyle öyle geçer zaten ata bütün zamanınızı doldurur..

Akıllanmıştır sakin davranır derken? daha önce kötü mü davranmıştı? iş olayı nolmuş kurmuş mu bi iş? nasıl davranırsan davran ama muhakkak çocuğa maddi anlamda yardımcı olmasını söyle Şebnemcim, o artık ex koca ince olmak zorunda değilsin, bu çocuğa tek başına maddi olarak bakmak zorunda da değilsin.pazarda limon satacak ama sana para gönderecek,sorumluluk alamadım diyip boşanmayla bitmiyor olay.yükümlülüklerini boşansa da yapmalı

urfa da bu gün gayet güneşli :79:
yaparsın güzelim ikinciyi ben de senin gibi kız sevdasına doğuracağım ikinciyi ama 3 sene sonra acelen yok :80:

zor bir durum
ben pek samimi davranmazdım sanırım hoşgeldin beş gittin der o oğluyla oynarken mutfakta ya da başka bir odada oyalanırdım, ama yaşayan sensin içinden ne geldiği önemli

okudum cerncim çok teşekkür ederim doğan uyudumu uygulıycam sonucuda yazarım.
-----aaaa doğru mavidüler senin adında şebnemdi dimiii eeee şebnemlerde bi başka güzel oluyo canıııım

evet eskiden iyi davrandığı söylenemez en ufak şeye sinirlenir bağırır çocuk neden ağladı diye söylenir vs. vs. tabiii çocuktan sonra böyle oldu eskiden hiç böyle değildi neyse hala işi yok parası yok yok yok yok bıktım zaten ondan yok lafını duymaktan ama buarada gerçekten yok olsa hiç düşünmeden son kuruşuna kadar verir o konuda teredüttüm yok

Şebnemcim yaa, şimdiden gerilme, boşver, Filize katılıyorum, Ata o zamanı en iyi şekilde doldurur, Ata ile ilgili konuşmaya başladınız mı zaman nasıl geçti anlamazsın, umarım gerildiğin kadar zor olmaz ve kolay atlatırsın bu görüşmeyi..

Son düzenleme:

Canım Allah sana ve oğluna sabır selamet versin. burdan şu çıkıyor ki senin ex kocadan ancak oyun arkadaşı olur o da biraz eğitebilirsen. sen ayakta dur ve oğlunla senin için güzel küçük bir dünya yarat. yarın geldiğinde de gayet doğal bir misafir gibi babayla oyun oynasınlar sen de katıl oyunlarına sonra da yallah gönder oğlunun iyiliği ve mutluluğu için. nasıl 4 ay görmemeye dayanabilmiş hayret.

---bugün hava süper kuzuları bi parka çıkartayım gelince bakarım size.şebenem inan zor bi durum biz hızlıca bişeyler yazdık ama senin yerinde olmak istemezdim.cerene katılıyorum maddi manevi yanında olmalı şu erkeklerinde bu çocuk niye ağlıyo sustur falan lafınada sinir olurum bi zevkle çocuğu yap sonrada ilgilenme oh ne ala memeleket...herzaman sorumluluktan kaçıyolar ben oğlumu aslaa böyle yetiştirmiycem

Sürmeli Meral Hn kardeşime şifremi verip değiştirttim valla, ben hiç öyle şey yazar mıyım cık cık cık beni hiç tanımamışsın.Orayı boş bırakınca o yazı çıkmış yoksa herkes öyle yazıyor diye mi yorum yaptı
Burcu Hn da dışarı yemeğe gitmediyse ben de bişey bilmiyorum

Ben de hiç çocuk istemeyen kocaya resmen zorla çocuk yaptım, demek senin durumunda olmam an meselesiymiş, benimki çocuktan sonra değişti ona aşık oldu,ama çok üzülüyordum hamileyken ya soğursa bizden diye.
Genelde sorumsuz adamlar bu durumda oluyor,evlenmek ve çocuk yapmak istemiyorlar,benim eşim de sorumluluktan kıçın kıçın kaçar,zaten seninkininde sorumsuz olduğu bu yaşa gelmiş hala para kazanacak mesleği yok ordan belli

gittim kuzuyu mıncıkladım geldim mandalina kabuğu yiyor yalana yalana öpücük atmayı öğretmeye çalıştım şaşkın benim bu annem der gibi güldü bana

Merhaba kızlar..
Hepiniz iyisinizdir umarım, bayadır gelemedim yine.

Kayınvaldem geldi pazar günü, torun sevmeye.. 1 hafta kalacak..
Ensar'ı uyuttum, biraz dinleneyim diyorum ben de.. Başım ağrıyor biraz.. :26:
İşte böylee..

Hıımmm Ensar da EN SEVİMLİ BEBEK YARIŞMASI na katıldı...
Destekler misiniz canlar..
Ensar BOZKURT

Son düzenleme:
Aylin Hanım, evet dışarda yedim yemeğimi ama amacım o değildi çıkarken, öğlen açık bir bankada halletmem gereken işler vardı, baktım yemeğe yetişemiyorum, karnımı da doyurup öyle geldim.
İşler birikmiş, toparlayıp dönücem, bekleyin...

slm anneler ben biraz geç kaldım galiba aranıza katılmakta
benimde 8 mart (kadınlar gününde ) emirhanım doğdu
bizde ist eyüpteyiz

bizide alırmısınız aranıza gerçi siz aranızda gruplaşma olmuşur ama bizde geldik

Hoşgeldiniz..
Gruplaşma falan yok, burda hepimiz arkadaşız, geç kaldım diye düşünme, sohbetin ucundan tut hadi..
Kendini tanıtmakla başlayabilirsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…