- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #96.861
canım ismini bilmiyorum ama bebeğinin resmini gördüğüm kadarıyla gayette toplu birbebek.yürümek ne kelime bir buçuk yaşında apalayıp daha sonra yürüyen veya 4 yaşında konuşabilen çocuklar var daha yaşlarına girmediler ayol onları diyenle haşt etmişler maşlallah çok tattlı tuğra bey birgüngelir hepsini utandırır.
BUARADA BUZZZZ GİBİ SOĞUK DİYENLERE İNAT BUGÜN ANTALYAAA PIRIL PIRIL GÜNEŞLİ YAZDAN KALMA BİR GÜN HADİ TOPLAŞIP GELİN DENİZE GİREK.
------ŞEYMACIM SENİN KUZUDA PEK TATLI MAŞALLAH KIZIM OLSAYDI ŞEBNEMELE KARAR VERMİŞTİK İSMİDE ŞEYMA OLUCAKTI NEİYELİM KISMET DEĞİLMİŞ BİDAHAMI DOĞURSAM NEYAPSAM BELKİM KIZ OLUR...
AMMA UZUN YAZMIŞIM OKURKEN YORULUCAKSINIZ AMMA OLSUN ARADA OKADARCIK FATMA SENNİN ADINA SEVİNDİM SELİN KUZUMA ÖPÜCÜKLER GERÇİ BAŞKASININ AŞKUSU AMMA GÖZÜMÜZ YOK İNANKİ.
ceren niye okadar büyük yazdın kızın nasıl oldu?
CANIM ayrıda olsanız bi bebeğiniz var artık bu karşılaşmalar sık sık yaşanack bi arkadaşa gibi davran hiçbişey olmamış gibi atadan konuş hep öyle öyle geçer zaten ata bütün zamanınızı doldurur..kızlar birazönce atanın babası aradı cuma günü ordayım geliyorum dedi
4 ay dır görmüyor oğlunu bakalım nasıl geçicek beni şimdiden sıkıntı bastı ata ne yapıcak nasıl davranıcak babası nasıl davranıcak belki akıllanmıştır sakin davranır çocuga birde ben nasıl davranmalıyım offf offf ne zormuş
kızlar birazönce atanın babası aradı cuma günü ordayım geliyorum dedi
4 ay dır görmüyor oğlunu bakalım nasıl geçicek beni şimdiden sıkıntı bastı ata ne yapıcak nasıl davranıcak babası nasıl davranıcak belki akıllanmıştır sakin davranır çocuga birde ben nasıl davranmalıyım offf offf ne zormuş
canım ismini bilmiyorum ama bebeğinin resmini gördüğüm kadarıyla gayette toplu birbebek.yürümek ne kelime bir buçuk yaşında apalayıp daha sonra yürüyen veya 4 yaşında konuşabilen çocuklar var daha yaşlarına girmediler ayol onları diyenle haşt etmişler maşlallah çok tattlı tuğra bey birgüngelir hepsini utandırır.
BUARADA BUZZZZ GİBİ SOĞUK DİYENLERE İNAT BUGÜN ANTALYAAA PIRIL PIRIL GÜNEŞLİ YAZDAN KALMA BİR GÜN HADİ TOPLAŞIP GELİN DENİZE GİREK.
------ŞEYMACIM SENİN KUZUDA PEK TATLI MAŞALLAH KIZIM OLSAYDI ŞEBNEMELE KARAR VERMİŞTİK İSMİDE ŞEYMA OLUCAKTI NEİYELİM KISMET DEĞİLMİŞ BİDAHAMI DOĞURSAM NEYAPSAM BELKİM KIZ OLUR...
Akıllanmıştır sakin davranır derken? daha önce kötü mü davranmıştı? iş olayı nolmuş kurmuş mu bi iş? nasıl davranırsan davran ama muhakkak çocuğa maddi anlamda yardımcı olmasını söyle Şebnemcim, o artık ex koca ince olmak zorunda değilsin, bu çocuğa tek başına maddi olarak bakmak zorunda da değilsin.pazarda limon satacak ama sana para gönderecek,sorumluluk alamadım diyip boşanmayla bitmiyor olay.yükümlülüklerini boşansa da yapmalı
evet eskiden iyi davrandığı söylenemez en ufak şeye sinirlenir bağırır çocuk neden ağladı diye söylenir vs. vs. tabiii çocuktan sonra böyle oldu eskiden hiç böyle değildi neyse hala işi yok parası yok yok yok yok bıktım zaten ondan yok lafını duymaktan ama buarada gerçekten yok olsa hiç düşünmeden son kuruşuna kadar verir o konuda teredüttüm yok
evet eskiden iyi davrandığı söylenemez en ufak şeye sinirlenir bağırır çocuk neden ağladı diye söylenir vs. vs. tabiii çocuktan sonra böyle oldu eskiden hiç böyle değildi neyse hala işi yok parası yok yok yok yok bıktım zaten ondan yok lafını duymaktan ama buarada gerçekten yok olsa hiç düşünmeden son kuruşuna kadar verir o konuda teredüttüm yok
slm anneler ben biraz geç kaldım galiba aranıza katılmakta
benimde 8 mart (kadınlar gününde ) emirhanım doğdu
bizde ist eyüpteyiz
bizide alırmısınız aranıza gerçi siz aranızda gruplaşma olmuşur ama bizde geldik
hoşgeldinizzz...
slm anneler ben biraz geç kaldım galiba aranıza katılmakta
benimde 8 mart (kadınlar gününde ) emirhanım doğdu
bizde ist eyüpteyiz
bizide alırmısınız aranıza gerçi siz aranızda gruplaşma olmuşur ama bizde geldik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?