2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

valla biz hamile olduğumu öğrendikten sonra daha doğrusu doğurmaya karar verdikten sonra hemen ev aldık krediyle onun kredisi bitince başka bir ev alacaz bu şekilde yapıyoruz yatırımımızı vadeyi kısa tuttuk bu hesapla her dört senede bir ev sahibi olmayı hedefliyoruz

Biz Furkana bi hesap açmıştık zamanında, neydi adı unuttum yaa, garantinin bi uygulamasıydı sanırım. Koca kişisi ev alırken o parayı da kullanınca daha da artık hesap mesap kalmadı. Eymene de açmadık, açsak o parayı da kullanır kesin. Biraz toplanmış nakit para görmesin benim koca hemen bi yatım yapar e o tatırımları da onlar için yapıyomuş sonuçta, o nedenle sorun yokmuşş. öyle diyo:97:

maşşalah ne güzel mevlam daim etsin inşallah,,,,

Yemek yedirirken kızdı desen anlayacam da, buna anlam veremedim, öncesinde bi yemek hadisesi oldu mu :)

gitmem gerekiyorum...ne güzel anlatım bozukluğuuuu.byeeee

Anlamadım ben :26:

Sizinki süpermiş kanımca...

Doğru diyo ama...

azıcık toplu para göremsin hemen bi elektronik eşya alır ,,, eşşek gibi çalışıyormuşş,, eşşek gibi yiyecekmiş sorun yokmuş ,, öyle diyo

Yemek yedirirken kızdı desen anlayacam da, buna anlam veremedim, öncesinde bi yemek hadisesi oldu mu :)
[/COLOR][/B]

yaa ben de anlamadım cnm, zaten sevmez giyinme hadisesini ama bu kadar uzatmazdı yani. Ben genelde yatmadan önce değiştiririm üstünü gece, temiz temiz yatar sonraki günü de o eşofmanla geçirir genelde yine uyku vaktine kadar. dün salyası çok akmıştı değiştireyim dedim, acaba uyutacağımı sandı da ona mı o derece sinir yaptı bilmiyorum. ıyy ama hatırlamak bile istemiyorum dün akşamki eymeni

azıcık toplu para göremsin hemen bi elektronik eşya alır ,,, eşşek gibi çalışıyormuşş,, eşşek gibi yiyecekmiş sorun yokmuş ,, öyle diyo

yapma yaa, kötü bi huymuş. demek benim koca kişisine kızmamam gerek

Doğru diyo ama...

hiç biryerde beş kuruşumuz yok ,,, kendimize göre hem bize yetecek hem birikim yapabilecek bi gelirimiz var en kötü ihtimalle benim maaşıma dokunmasak az çok bi ev peşinatı olur bir yılda ,,, bende o yüzden iki cumhuriyet ikide çeyrek altın için güne girdim ,,, bu ay başlayalım diye ,,, dünki sohbette onları iptal et sıkıntıya girmek istmiyorum dedi ,,, şimdi nereye yatırım yap diye baskı yapayım ki oda biliyor böyle işleri ama ben söyleyince sorun oluyor o yüzden artık bıraktım herbişeyi ,, maaş kartımda onda hiiçç umurumda değil ,,,, hiç bişeyimiz olmayabilir nema problema :)

benim eşimi böyle konulşar bunaltıyor ve saçma sapat patlamaalr sorunalr yaşıyoruz huzurdan önemli değil , ne yapayım daha 2,5 yıllık evliyiz eşimde daha askerlikten önce stajerdi şimdi uzman oldu daha bir yılı bile dolmadı ielrde güzel eyrlere gelir eğer evde huzurumuz olursa ,,, ben böyle şeyleri bir daha düşünmek talep etmek sorun etmek istemiyorum ,,,

off burcuuu ne vardı şimdi anlamayacak yine bana bisürü şey yazdırdın yawww,,,, :84:

maşşalah ne güzel mevlam daim etsin inşallah,,,,

Doğru diyo ama...

biz başka türlü para biriktiremeyiz toplu para gördü mü dayanamaz kocacım e ikimizde harcamayı seviyoruz bankaya borç olunca insan tutuyo kendini

günaydın oğluşumun güzel teyzeleri:92:
serhan dün gece 12'ye kadar çok huysuzdu 10dk 20 dk da bir uyandı aslında uyandı sayılmaz ağladı mızmızlandı neyse 12 de uyudu sonra 3:30 da ben uyandım mamasını içirdim uyanmadan yatırdım ve sabah 7:30 da kalktı
8. dişi de patlamış sanırım onun huysuzluğu vardı gece

geçmiş bakamadım herkes iyidir inşallah benim yaramazdan fırsat bulursam bakıcam ama
bebişler için yatırımdan bahsetmişsiniz
biz banka hesabı açmayı düşünüyorduk dedesi açtırmış bi miktar da para yatırmış şimdi bizde onun üzerine devam ediyoruz

Bende hamile olduğumu öğrendiğimde para biriktirmeye başlamıştım, bir kısmını doğum masrafları olarak harcadık, şimdi hala o kalan paranın üstüne ilave ediyoruz, benim hedefimde bir ev almak, ayrıca kızıma özel sigorta da yaptırmayı düşünüyorum, bu konuyu henüz araştırmadım ama..

günaydın gemişe bakamayacağım canlar,bugün çok işim var.
Alp i doktora götüreceğim,bakalım nasıl oldu?akşamada kaynanamları yemeğe alıyorumneden böyle birşey yaptım,hangi kafayla yaptım,bilmiyorum.koca kişisi birkaç kez alaım demişti,benide dün akşam deli kovalamış olcakki yarın sizinkileri yemeğe alalım dedim.biraz öncede inip söyledim.haa ama indiğimde birde onları çiviye oturttup öyle geldim.oğlum dede akşam sana ne getirsin,oyuncak getirsin değil mi dedim.buz kestiler,kem küm ettiler,konuyu değiştirdilerherzamanki gibi biz neler alcaz ona dediler,bende buna sırıtarak karşılık verdim.kanımca ben çıktıktan sonra biri şekerden biri tansiyondan komaya girmişlerdir:86:.

Bugün yine ne yemek yapacağım hususunda fikrimin olmadığı günlerden birindeyim:97: nenüz et çıkarmadımm, nefret ediyorum yemek sorunsalından:84:

:26:

Ondan olabilir Meralcim... Sen az değiştiriyormuşsun, biz en az defa değiştiriyoruz Doruk'un üstünü. Sabah uyanınca pijamalar çıkıyor eşofman giyiliyor. E dışarı çıkacaksa, eşofmanın içine külotlu çorap üstüne kazak falan giyiliyor. Gee yatarken de ev kıyafetini çıkarıp pijama giydiriyorum. Sinir oluyor çocuğum...

Evet, sen hiç anlatmak istemiyormuşsun, çok ısrar ettim :)))
Fatmacım, bu dönemlerde girme bu konuya, biraz bekle, sakinleşsin rahatlasın eşin, zamanla taşlar yerine oturur... Bir de bu yüzden işitme dır dır yapıyorsun lafını...

seni seni, bi de Ayline diyodun sen daha fenasın sen
Hadi bakalım Alpimle ilgili güzel haberler al inş. cnm

Öğlen oldu anacım ne günaydını, sende az değilsin, kvalide ve kpder i komaya sokup kendi evine kaçmışsın, ama iyi yapmışsın, ağlamayana meme yok bu devirde, illa söyleyecen isteyecen ki bişeyler alacaklar, yoksa kendileri hiiiççç düşünemezler yada işlerine gelemz mi desek..?

yeni inciniz hayırlı olsun Seyhancım, maşallah siz de sıraladınız dişleri bizde hala 2 ar ama üstlerden o kadar korkuyorum ki inş. 1 yaşına dek gelmez:86:

yok yaa bi gün duruyo walla aynı kıyafetle üstüne bişi falan dökmedikçe. Ama tabi dışarı çıkacaksak değişiyoruz biz de

biz başka türlü para biriktiremeyiz toplu para gördü mü dayanamaz kocacım e ikimizde harcamayı seviyoruz bankaya borç olunca insan tutuyo kendini

Mantıklı...

Yeni inciniz hayırlı olsun Seyhancım...
Biz dişli dişsiz her gece en az anlattığın gibiyiz.

Kaşınmışsın sen, benden betersin :) Ayrıca komaya sokmakla iyi etmişsin ama yine de sonuca ulaşır mısın bilmiyorum. Benim aktivite masasından bahsettiğim bir anda, bize de birşey söyleyin de alalım dediler, ben de aktivite masasını siz alın o zaman dedim, 10 gün oldu tık yok...

İsteyince de almıyorlar işte, onu diyorum

Bugün yine ne yemek yapacağım hususunda fikrimin olmadığı günlerden birindeyim:97: nenüz et çıkarmadımm, nefret ediyorum yemek sorunsalından:84:

bulgur pilavı yap, çok canım istiyor, yanına da tavuk but haşla, salça kekik zyağı soya sosu falan karıştır, bula, üzerine kaşar rendele fırına ver...

Annem aradı az evvel, kızım yürüteçle yatak odasına gidip babasının pijamalarını almış, salona getirip anneme ''baba baba' diye göstermiş, annemde elinden alıp geri yatak odasına götürmüş, kızımda arkasından gitmiş, yatak odasının kapısından içeri eğilip bakıyormuş ve ''baba yok, baba yok'' diyormuş.. Akşam eve gidince yiyecem zilliyi.. Artık sabahları arkamdan çok ağlıyor, sanırım bazı şeyleri ayırt etmeye, kavramaya başladı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…