- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #96.821
valla biz hamile olduğumu öğrendikten sonra daha doğrusu doğurmaya karar verdikten sonra hemen ev aldık krediyle onun kredisi bitince başka bir ev alacaz bu şekilde yapıyoruz yatırımımızı vadeyi kısa tuttuk bu hesapla her dört senede bir ev sahibi olmayı hedefliyoruz
SEYYALTANER kullanıcısı sana da günaydın cnm:)) durumların düzelmesine çok sevindim, sorular hakkında fikrim yok
Walla çıkamadı o sinirde Burcucum, o andan sonra herşeye kızdı. Oynatmama ramak kalmıştı yaniama şu an pek sevimli pıtırcığım
Yasemin sen ve ben müzmin gececilerdeniz sanırım cnm, bizimkiler kolay kolay düzelmez malesef
Aylin video çok şeker, senin "lütfen bu video ile ilgili bişeyler yazın.." notun daha şeker:))
Gülşan kolay gelsin
Olcay selamlar cnm
gitmem gerekiyorum...ne güzel anlatım bozukluğuuuu.byeeee
aylin bugün öyle şeyler konuşmayacaktım ama sordun söyliyeyim ,,, ben daha geçenlerde burada yazmıştım ya şöyle şöyle güne girdim birikim olacak felan diye ? daha başlamadan vazgeçtim ben dedi ... hayırlısı olsun ne diyim ,,, hayırlısı olsun :)
valla biz hamile olduğumu öğrendikten sonra daha doğrusu doğurmaya karar verdikten sonra hemen ev aldık krediyle onun kredisi bitince başka bir ev alacaz bu şekilde yapıyoruz yatırımımızı vadeyi kısa tuttuk bu hesapla her dört senede bir ev sahibi olmayı hedefliyoruz
Biz Furkana bi hesap açmıştık zamanında, neydi adı unuttum yaa, garantinin bi uygulamasıydı sanırım. Koca kişisi ev alırken o parayı da kullanınca daha da artık hesap mesap kalmadı. Eymene de açmadık, açsak o parayı da kullanır kesin. Biraz toplanmış nakit para görmesin benim koca hemen bi yatım yapare o tatırımları da onlar için yapıyomuş sonuçta, o nedenle sorun yokmuşş. öyle diyo:97:
Biz Furkana bi hesap açmıştık zamanında, neydi adı unuttum yaa, garantinin bi uygulamasıydı sanırım. Koca kişisi ev alırken o parayı da kullanınca daha da artık hesap mesap kalmadı. Eymene de açmadık, açsak o parayı da kullanır kesin. Biraz toplanmış nakit para görmesin benim koca hemen bi yatım yapare o tatırımları da onlar için yapıyomuş sonuçta, o nedenle sorun yokmuşş. öyle diyo:97:
Yemek yedirirken kızdı desen anlayacam da, buna anlam veremedim, öncesinde bi yemek hadisesi oldu mu :)
[/COLOR][/B]
azıcık toplu para göremsin hemen bi elektronik eşya alır ,,, eşşek gibi çalışıyormuşş,, eşşek gibi yiyecekmiş sorun yokmuş ,, öyle diyo
Yemek yedirirken kızdı desen anlayacam da, buna anlam veremedim, öncesinde bi yemek hadisesi oldu mu :)
Anlamadım ben :26:
Sizinki süpermiş kanımca...
Doğru diyo ama...
maşşalah ne güzel mevlam daim etsin inşallah,,,,
Anlamadım ben :26:
Sizinki süpermiş kanımca...
Doğru diyo ama...
azıcık toplu para göremsin hemen bi elektronik eşya alır ,,, eşşek gibi çalışıyormuşş,, eşşek gibi yiyecekmiş sorun yokmuş ,, öyle diyo
yaa ben de anlamadım cnm, zaten sevmez giyinme hadisesini ama bu kadar uzatmazdı yani. Ben genelde yatmadan önce değiştiririm üstünü gece, temiz temiz yatar sonraki günü de o eşofmanla geçirir genelde yine uyku vaktine kadar. dün salyası çok akmıştı değiştireyim dedim, acaba uyutacağımı sandı da ona mı o derece sinir yaptı bilmiyorum. ıyy ama hatırlamak bile istemiyorum dün akşamki eymeni
yapma yaa, kötü bi huymuş. demek benim koca kişisine kızmamam gerek
hiç biryerde beş kuruşumuz yok ,,, kendimize göre hem bize yetecek hem birikim yapabilecek bi gelirimiz var en kötü ihtimalle benim maaşıma dokunmasak az çok bi ev peşinatı olur bir yılda ,,, bende o yüzden iki cumhuriyet ikide çeyrek altın için güne girdim ,,, bu ay başlayalım diye ,,, dünki sohbette onları iptal et sıkıntıya girmek istmiyorum dedi ,,, şimdi nereye yatırım yap diye baskı yapayım ki oda biliyor böyle işleri ama ben söyleyince sorun oluyor o yüzden artık bıraktım herbişeyi ,, maaş kartımda onda hiiçç umurumda değil ,,,, hiç bişeyimiz olmayabilir nema problema :)
benim eşimi böyle konulşar bunaltıyor ve saçma sapat patlamaalr sorunalr yaşıyoruz huzurdan önemli değil , ne yapayım daha 2,5 yıllık evliyiz eşimde daha askerlikten önce stajerdi şimdi uzman oldu daha bir yılı bile dolmadı ielrde güzel eyrlere gelir eğer evde huzurumuz olursa ,,, ben böyle şeyleri bir daha düşünmek talep etmek sorun etmek istemiyorum ,,,
off burcuuu ne vardı şimdi anlamayacak yine bana bisürü şey yazdırdın yawww,,,, :84:
günaydıngemişe bakamayacağım canlar,bugün çok işim var.
Alp i doktora götüreceğim,bakalım nasıl oldu?akşamada kaynanamları yemeğe alıyorumneden böyle birşey yaptım,hangi kafayla yaptım,bilmiyorum.koca kişisi birkaç kez alaım demişti,benide dün akşam deli kovalamış olcakki yarın sizinkileri yemeğe alalım dedim .biraz öncede inip söyledim.haa ama indiğimde birde onları çiviye oturttup öyle geldim.oğlum dede akşam sana ne getirsin,oyuncak getirsin değil mi dedim.buz kestiler,kem küm ettiler,konuyu değiştirdiler herzamanki gibi biz neler alcaz ona dediler,bende buna sırıtarak karşılık verdim.kanımca ben çıktıktan sonra biri şekerden biri tansiyondan komaya girmişlerdir:86: .
Alp i doktora götüreceğim,bakalım nasıl oldu?akşamada kaynanamları yemeğe alıyorumneden böyle birşey yaptım,hangi kafayla yaptım,bilmiyorum.koca kişisi birkaç kez alaım demişti,benide dün akşam deli kovalamış olcakki yarın sizinkileri yemeğe alalım dedim .biraz öncede inip söyledim.haa ama indiğimde birde onları çiviye oturttup öyle geldim.oğlum dede akşam sana ne getirsin,oyuncak getirsin değil mi dedim.buz kestiler,kem küm ettiler,konuyu değiştirdiler herzamanki gibi biz neler alcaz ona dediler,bende buna sırıtarak karşılık verdim.kanımca ben çıktıktan sonra biri şekerden biri tansiyondan komaya girmişlerdir:86: .
günaydın oğluşumun güzel teyzeleri:92:
serhan dün gece 12'ye kadar çok huysuzdu 10dk 20 dk da bir uyandı aslında uyandı sayılmaz ağladı mızmızlandı neyse 12 de uyudu sonra 3:30 da ben uyandım mamasını içirdim uyanmadan yatırdım ve sabah 7:30 da kalktı
8. dişi de patlamış sanırım onun huysuzluğu vardı gece
geçmiş bakamadım herkes iyidir inşallah benim yaramazdan fırsat bulursam bakıcam ama
bebişler için yatırımdan bahsetmişsiniz
biz banka hesabı açmayı düşünüyorduk dedesi açtırmış bi miktar da para yatırmış şimdi bizde onun üzerine devam ediyoruz
:26:
Ondan olabilir Meralcim... Sen az değiştiriyormuşsun, biz en az defa değiştiriyoruz Doruk'un üstünü. Sabah uyanınca pijamalar çıkıyor eşofman giyiliyor. E dışarı çıkacaksa, eşofmanın içine külotlu çorap üstüne kazak falan giyiliyor. Gee yatarken de ev kıyafetini çıkarıp pijama giydiriyorum. Sinir oluyor çocuğum...
biz başka türlü para biriktiremeyiz toplu para gördü mü dayanamaz kocacım e ikimizde harcamayı seviyoruz bankaya borç olunca insan tutuyo kendini
günaydın oğluşumun güzel teyzeleri:92:
serhan dün gece 12'ye kadar çok huysuzdu 10dk 20 dk da bir uyandı aslında uyandı sayılmaz ağladı mızmızlandı neyse 12 de uyudu sonra 3:30 da ben uyandım mamasını içirdim uyanmadan yatırdım ve sabah 7:30 da kalktı
8. dişi de patlamış sanırım onun huysuzluğu vardı gece
geçmiş bakamadım herkes iyidir inşallah benim yaramazdan fırsat bulursam bakıcam ama
bebişler için yatırımdan bahsetmişsiniz
biz banka hesabı açmayı düşünüyorduk dedesi açtırmış bi miktar da para yatırmış şimdi bizde onun üzerine devam ediyoruz
Öğlen oldu anacım ne günaydını, sende az değilsin, kvalide ve kpder i komaya sokup kendi evine kaçmışsın, ama iyi yapmışsın, ağlamayana meme yok bu devirde, illa söyleyecen isteyecen ki bişeyler alacaklar, yoksa kendileri hiiiççç düşünemezler yada işlerine gelemz mi desek..?
Bugün yine ne yemek yapacağım hususunda fikrimin olmadığı günlerden birindeyim:97: nenüz et çıkarmadımm, nefret ediyorum yemek sorunsalından:84:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?