2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

seni seni, bi de Ayline diyodun sen daha fenasın sen
Hadi bakalım Alpimle ilgili güzel haberler al inş. cnm

oh olsun,onlara az bile.bunu söyledim diye bişey getirecekler sanmayın,yok öyle bişey.tabiki getirmeyecekler.zaten konu getirip getirmemeleri değil,konu onları rahatsız etmek ki,görev başarıyla tamamlandı.birde doktordan dönerken Alp e bir oyuncak alayım akşam onların yanında yeni oyuncağı ile oynasın oğlum.tabi ben onlara bunun yeni olduğunuda,alınması gerektiğinide anlatırım,hiç sorun değil,zevkle

slm kızlar geçmişi ata kucağımda okudum tabii onunla uğraşmaktan okuduğum hiçbirşey aklımda kalmadı :))

yazgı alten güzel haberleri bekliyoruz

aylin biz soba yaktığımız için ben gece mutlaka uyku tulumu giydiriyorum çokta rahat oluyor ata hiç sorun çıkarmıyo daha önce balon tulum kullanıyorduk şimdi normal kullanıyoruz çok memnunuz :))

Evin döklümünü topladım, Elvin'i yıkadım, kendim yıkandım maaşallah sayfa almış yürümüş yine...

araba koltuğunun modeli aklında mı yazabilir misin canım

maxi cosi priori canım.

bizimkinin karyolası ayak ucumuzda. bebek odası olacak odada da babaanne veya anneanne hangisi bakmaya gelmişse o yatıyor o nednele şu an için odamız yok. olsa da yapmam sanırım çünkü gece 50 defa emiyor helak olur koridorda uyuyrum sanırım.

canım babamızın iş yerinde çeşitli fonlara üyeliği var ayrıca benim bireysel emekliliğim var, tamamen Elvin'in eğitimine ayrıldı benimki. bir de her yıl güne girerim böyle...

çok fenasın kız ağzına sağlık

oyyy ben yerim onu... Elvin de beni merdivenlerde görüyor o attığı çığlık var ya paha biçilemez....

Süpermiş ben de yapayım şu sigortayı Kerem in üzerine, en azından 20 yaşında az biraz parası olmuş olur.

Siz daha süpersiniz, benim eşim inş.müh. olduğundan 50 tl lik eve kredili diye 150 tl ödemem ben diye kestirip atıyor, e akıllı o zaman 50 tl biriktir de peşin alalım ama o da yemiyor.

Çok güldüm, iyi yapmışsın oh olsun

slm millet
bu gün hızlı giriş yapıyrum bakalım hızınıza yetişebilecek miyim
bebek yatırımı demişsiniz bizde daha yatırım falan yok yavrumun gelen altınlarını da harcadık ancak kardeşlerinin geleceğini yatırıyoruz henüz haziranda bitip önümüze bakacağı inşallah yaza da bulursak hemen bir ev alacağız izmir ya da çanakkalede krediyle tabi, bizde başka türlü para durmaz çünkü biliyorum borçlanmamız lazım. ihtiyaç sahibi çok bizde (!)

dehşeysin tebrik ettim

Bugün yine ne yemek yapacağım hususunda fikrimin olmadığı günlerden birindeyim:97: nenüz et çıkarmadımm, nefret ediyorum yemek sorunsalından:84:

ne tesadüf bende

yaşına gelmiş neredeyse normaldir artık bilinçli davranıyor hızla öğreniyorlaR ay ne şekerler yaa

Selamlar herkese...
Kusura bakmayin konuya direk daliyorum gecmise pek bakamadim...

Aylincim Allianzin o dedigin sigorta/birikimi burda Almanyadada var...
Gecen ay yaptirdik bizde Tugraya.
Biz ayda 200 Euro yatiriyoruz...zaten 184 Euro devletten cocuk parasi geliyor bizde bari
bunu tamamlayalim 200e hesap actiralim dedik.

18 yasina gelince bugünün enflasyonuna ve degerine göre en az 96.000 Euro toplu para alacak.
Yada emekliligine kadar devam edecek ve emekli olunca ayda yaklasik 2.000 Euro Emekli Maasi alacak normal Emekliligine ek olarak.

Birde icinde Allah korusun Hastanelik bisey felan olsa özel oda, bas hekimle tedavi felan gibi seylerde var...

araştırınca haber ver

maşallah (çok üzülmüş erkek annesi smile )

ayy süpermiş du ben iyice araştırayım o zaman hastane olayını burdakinde de var mı? büyüyen çocuk sigortası burdaki ismi aynısı mı acaba?

Allianz ın sigortasının içinde sağlık kapsamı da var mı ki, bende içinde sağlık olan bir sigorta istiyorum..?

tek tek hepinize teşekkür ederiz teyzeleri

yazgıcım alppaşamdan güzel haberler bekliyoruz

benimki acıktı mızmızlanıyo

Allianz ın sigortasının içinde sağlık kapsamı da var mı ki, bende içinde sağlık olan bir sigorta istiyorum..?

şimdi düşündüm de, ek olarak ne kadar şey varsa biriken miktar o kadar düşer,mesela sağlık varsa onun primini de yatırdığımız paradan kesecekleri için 20 yıl sonunda biriken tutar daha az olacaktır.ben acenteyi çağırıcam bu hafta içi konuşmaları yazarım aynen buraya

ayy süpermiş du ben iyice araştırayım o zaman hastane olayını burdakinde de var mı? büyüyen çocuk sigortası burdaki ismi aynısı mı acaba?

Iste Türkiyede aynisi varmi bilemiyorum...:26:
Tugraninkinin icinde Saglik, Kaza ve Birikim var.

Bizim 200 Euronun 7,50 Kazasigortasi 8,90 Sagliksigortasi geri kalanida birikime gidiyor.

merhabalar kızlar evişlerine başlamadan önce bir bakıyım dedim dünkü cvplar için çok teşekür ederim.
----ay oto koltuğu demişiniz 750ytl çok pahalı ya bide bende iki sıpa var okadar pahalısını alamam doğrusu.
----elvine,alp beye ve asya hanıma geçmişler olsun.
----ay yazgı iyi etmişin bazen böyle emrivakiler iyi oluyo bizimkine kurbanda 2 yaş pantolan bide neidüğü belirsiz bi tişört almış kaynanam amcaları ise daha alacaklar bak aklıma geldi sinir oldum sanki onların aldıklarına muhtacım.
-----eymen inatçı bi herif olacak kanımca şimdiden sinire baksana sıpada.
-----AYYYYY KIZ ANALARIII YAZIYONUZ YAZIYONUZ ŞU DOĞANIN YAPTIKLARINI Bİ VİDEOYA ALSAM BAK SIRAYA GİRERSİNİZ KIZINIZI VERMEK İÇİN.TARAK ALIR ELİNE SAÇLARINI TARAMAYA ÇALIŞIR YÜZÜNÜ ISLAK MENDİLLE SİLER BERESİNİ KENDİ GİYMEYE ÇALIŞIR.ŞUNKİ YAPTIĞI ŞEY YOK PAP BİTT ELLERİYELE BİTTİ YAPAR.DOĞAN SENİ AH DİYCEM DEYİNCE YÜZÜNE VURMA İŞARETİNİ YAPAR.PİSSSS DER BİZE BAY BAYI ALKIŞI YAPALI YIL OLDU BİDE Bİ OYNAYIŞI VAR MEST OLURSUNUZ.SOBAYA CISS DER AMA POLAT ALEMDAR MİSALİ GENEDE GİDER GÖZÜ KARA DELKANLIM NEOLCEK..
HA BUARADA BENDE SOBA YAKIYORUM SICAK OLDUĞU İÇİN İNCE GİYDİRİP ÇORAPSIZ YATIRIYORUM ACILSA BİLE ZATEN SIK SIK UYANIYORUZ ÖRTÜYORUM.VE BEBEĞİNİ AYIRMAYI BAŞARANLARI AYAKTA ALKIŞLIYORUM BİZ AYRILMAK NE KELİME BABAYI ATTIK KOYUN KOYUNA YATIYORUZ.YA BİDE Bİ HUYU VAR MİLLETİN İÇİNDE MEME DİYE ÜSTÜMÜ AÇMAYA ÇALIŞIYO SİNİR OLUYORUM AYIRMAK SÜTTEN ÇOK ZOR OLUCAK KANIMCA...

AMMA UZUN YAZMIŞIM OKURKEN YORULUCAKSINIZ AMMA OLSUN ARADA OKADARCIK FATMA SENNİN ADINA SEVİNDİM SELİN KUZUMA ÖPÜCÜKLER GERÇİ BAŞKASININ AŞKUSU AMMA GÖZÜMÜZ YOK İNANKİ.
ceren niye okadar büyük yazdın kızın nasıl oldu?

Dün bi akrabaya bebegin dogdusuna gittik bayanlar arasi.
Ayyy deli ettiler beni erkenden kalktim geldim...

Boyu uzun ama niye böyle zayif...yemiyormu...
Hala emziriyormusun...yeter biraksin artik...
Yok kac aylik oldu niye hala yürümüyor...ilgilenmiyormusunuz ugrasmiyormusunuz tembelmi
yürümesi lazim aslinda simdi...zart zurt saydilarda saydilar arka arkaya...

Ya millet bebek bakimini unutmus yada hepsininde bebesi mucizevi bir sekilde dogduklari
andan itibaren kosmaya felan basladirlarda bizimki anormal...

bu sigorta işini biz de ciddiye alsak fena olmaz sanırım iyi fikirmiş, ben kendime de yaptırmak istiyorum zaten nereden ne kadar birikse kardır.

maşallah kuzuya darısı benim başıma

sana söyleyen elalem bana annem söylüyor bu cümleleri deli oluyor insan

ay saçmalamışlar resmen bi kere genelde 1 yaş öncesi yürüyen pek görülmez, üstelik Tuğra da gördüğümüz kadarıyla maşallah gayet güzel yapılı bi çocuk hiç zayıf falan değil. Aldırmayacaksın millete, he de geç

canım ismini bilmiyorum ama bebeğinin resmini gördüğüm kadarıyla gayette toplu birbebek.yürümek ne kelime bir buçuk yaşında apalayıp daha sonra yürüyen veya 4 yaşında konuşabilen çocuklar var daha yaşlarına girmediler ayol onları diyenle haşt etmişler maşlallah çok tattlı tuğra bey birgüngelir hepsini utandırır.
BUARADA BUZZZZ GİBİ SOĞUK DİYENLERE İNAT BUGÜN ANTALYAAA PIRIL PIRIL GÜNEŞLİ YAZDAN KALMA BİR GÜN HADİ TOPLAŞIP GELİN DENİZE GİREK.
------ŞEYMACIM SENİN KUZUDA PEK TATLI MAŞALLAH KIZIM OLSAYDI ŞEBNEMELE KARAR VERMİŞTİK İSMİDE ŞEYMA OLUCAKTI NEİYELİM KISMET DEĞİLMİŞ BİDAHAMI DOĞURSAM NEYAPSAM BELKİM KIZ OLUR...

kızlar birazönce atanın babası aradı cuma günü ordayım geliyorum dedi
4 ay dır görmüyor oğlunu bakalım nasıl geçicek beni şimdiden sıkıntı bastı ata ne yapıcak nasıl davranıcak babası nasıl davranıcak belki akıllanmıştır sakin davranır çocuga birde ben nasıl davranmalıyım offf offf ne zormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…