- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #96.841
seni seni, bi de Ayline diyodun sen daha fenasın sen
Hadi bakalım Alpimle ilgili güzel haberler al inş. cnm
Öğlen oldu anacım ne günaydını, sende az değilsin, kvalide ve kpder i komaya sokup kendi evine kaçmışsın, ama iyi yapmışsın, ağlamayana meme yok bu devirde, illa söyleyecen isteyecen ki bişeyler alacaklar, yoksa kendileri hiiiççç düşünemezler yada işlerine gelemz mi desek..?
Kaşınmışsın sen, benden betersin :) Ayrıca komaya sokmakla iyi etmişsin ama yine de sonuca ulaşır mısın bilmiyorum. Benim aktivite masasından bahsettiğim bir anda, bize de birşey söyleyin de alalım dediler, ben de aktivite masasını siz alın o zaman dedim, 10 gün oldu tık yok...
araba koltuğunun modeli aklında mı yazabilir misin canım
kızlar siz bebişlerin odalarını ayırdınızmı..sanırım ben ipleri kaptırdım asya ya....artık beşiğinde de uyumuyo illaki ikimizin ortasında yatacak.yoksa 10 defa uyanıyo gece.oğlumda erken davranıp ayırmıştım hiç sorun yaşamadım....
Bugün izninizle gündem konusu şu olsun:
Bebeklere yatırım için bişeyler yapmaya başlayan,yapmayı düşünen var mı? sigorta yaptıran,bankada hesap açan var mı?
allianz sigortanın büyüyen çocuk sigortasını inceledim çok hoşuma gitti, ayda 100 ödüyorsun 20 yaşında bugünün parasıyla en düşük 34.000 tl si olacakmış,ayrıca allah korusun ama diyelimki biz öldük o zaman da o çocuğa 20 yaşına kadar aylık bağlayacaklarmış.
günaydıngemişe bakamayacağım canlar,bugün çok işim var.
Alp i doktora götüreceğim,bakalım nasıl oldu?akşamada kaynanamları yemeğe alıyorumneden böyle birşey yaptım,hangi kafayla yaptım,bilmiyorum.koca kişisi birkaç kez alaım demişti,benide dün akşam deli kovalamış olcakki yarın sizinkileri yemeğe alalım dedim .biraz öncede inip söyledim.haa ama indiğimde birde onları çiviye oturttup öyle geldim.oğlum dede akşam sana ne getirsin,oyuncak getirsin değil mi dedim.buz kestiler,kem küm ettiler,konuyu değiştirdiler herzamanki gibi biz neler alcaz ona dediler,bende buna sırıtarak karşılık verdim.kanımca ben çıktıktan sonra biri şekerden biri tansiyondan komaya girmişlerdir:86: .
Annem aradı az evvel, kızım yürüteçle yatak odasına gidip babasının pijamalarını almış, salona getirip anneme ''baba baba' diye göstermiş, annemde elinden alıp geri yatak odasına götürmüş, kızımda arkasından gitmiş, yatak odasının kapısından içeri eğilip bakıyormuş ve ''baba yok, baba yok'' diyormuş.. Akşam eve gidince yiyecem zilliyi.. Artık sabahları arkamdan çok ağlıyor, sanırım bazı şeyleri ayırt etmeye, kavramaya başladı...
ben ve eşim polsana üyeyiz,ayrıca bireysel emeklilik sigortamız var,ben mertede düşünüyorum ama gerek yok dedi eşimçünkü polsan(polis sandığı) ben yada eşim vefat ederse ecelimizle bile,koşulsuz 25bin tl yardım veriyo. ben bireysel emekliliğimi mert üniv. başlayınca ona vermeyi düşünüyorum(20 yıl sonra aylık maaaş olarak kullanmayı düşünüyorum) yinede belki eşimi ikna edip onada bireysel emeklilik yaptırabiliriz
valla biz hamile olduğumu öğrendikten sonra daha doğrusu doğurmaya karar verdikten sonra hemen ev aldık krediyle onun kredisi bitince başka bir ev alacaz bu şekilde yapıyoruz yatırımımızı vadeyi kısa tuttuk bu hesapla her dört senede bir ev sahibi olmayı hedefliyoruz
Alp i doktora götüreceğim,bakalım nasıl oldu?akşamada kaynanamları yemeğe alıyorumneden böyle birşey yaptım,hangi kafayla yaptım,bilmiyorum.koca kişisi birkaç kez alaım demişti,benide dün akşam deli kovalamış olcakki yarın sizinkileri yemeğe alalım dedim .biraz öncede inip söyledim.haa ama indiğimde birde onları çiviye oturttup öyle geldim.oğlum dede akşam sana ne getirsin,oyuncak getirsin değil mi dedim.buz kestiler,kem küm ettiler,konuyu değiştirdiler herzamanki gibi biz neler alcaz ona dediler,bende buna sırıtarak karşılık verdim.kanımca ben çıktıktan sonra biri şekerden biri tansiyondan komaya girmişlerdir:86: .
Bugün yine ne yemek yapacağım hususunda fikrimin olmadığı günlerden birindeyim:97: nenüz et çıkarmadımm, nefret ediyorum yemek sorunsalından:84:
Annem aradı az evvel, kızım yürüteçle yatak odasına gidip babasının pijamalarını almış, salona getirip anneme ''baba baba' diye göstermiş, annemde elinden alıp geri yatak odasına götürmüş, kızımda arkasından gitmiş, yatak odasının kapısından içeri eğilip bakıyormuş ve ''baba yok, baba yok'' diyormuş.. Akşam eve gidince yiyecem zilliyi.. Artık sabahları arkamdan çok ağlıyor, sanırım bazı şeyleri ayırt etmeye, kavramaya başladı...
Bende hamile olduğumu öğrendiğimde para biriktirmeye başlamıştım, bir kısmını doğum masrafları olarak harcadık, şimdi hala o kalan paranın üstüne ilave ediyoruz, benim hedefimde bir ev almak, ayrıca kızıma özel sigorta da yaptırmayı düşünüyorum, bu konuyu henüz araştırmadım ama..
Selamlar herkese...
Kusura bakmayin konuya direk daliyorum gecmise pek bakamadim...
Aylincim Allianzin o dedigin sigorta/birikimi burda Almanyadada var...
Gecen ay yaptirdik bizde Tugraya.
Biz ayda 200 Euro yatiriyoruz...zaten 184 Euro devletten cocuk parasi geliyor bizde bari
bunu tamamlayalim 200e hesap actiralim dedik.
18 yasina gelince bugünün enflasyonuna ve degerine göre en az 96.000 Euro toplu para alacak.
Yada emekliligine kadar devam edecek ve emekli olunca ayda yaklasik 2.000 Euro Emekli Maasi alacak normal Emekliligine ek olarak.
Birde icinde Allah korusun Hastanelik bisey felan olsa özel oda, bas hekimle tedavi felan gibi seylerde var...
Allianz ın sigortasının içinde sağlık kapsamı da var mı ki, bende içinde sağlık olan bir sigorta istiyorum..?
ayy süpermiş du ben iyice araştırayım o zaman hastane olayını burdakinde de var mı? büyüyen çocuk sigortası burdaki ismi aynısı mı acaba?
Allianz ın sigortasının içinde sağlık kapsamı da var mı ki, bende içinde sağlık olan bir sigorta istiyorum..?
şimdi düşündüm de, ek olarak ne kadar şey varsa biriken miktar o kadar düşer,mesela sağlık varsa onun primini de yatırdığımız paradan kesecekleri için 20 yıl sonunda biriken tutar daha az olacaktır.ben acenteyi çağırıcam bu hafta içi konuşmaları yazarım aynen buraya
merhabalar kızlar evişlerine başlamadan önce bir bakıyım dedim dünkü cvplar için çok teşekür ederim.
----ay oto koltuğu demişiniz 750ytl çok pahalı ya bide bende iki sıpa var okadar pahalısını alamam doğrusu.
----elvine,alp beye ve asya hanıma geçmişler olsun.
----ay yazgı iyi etmişin bazen böyle emrivakiler iyi oluyo bizimkine kurbanda 2 yaş pantolan bide neidüğü belirsiz bi tişört almış kaynanam amcaları ise daha alacaklar bak aklıma geldi sinir oldum sanki onların aldıklarına muhtacım.
-----eymen inatçı bi herif olacak kanımca şimdiden sinire baksana sıpada.
-----AYYYYY KIZ ANALARIII YAZIYONUZ YAZIYONUZ ŞU DOĞANIN YAPTIKLARINI Bİ VİDEOYA ALSAM BAK SIRAYA GİRERSİNİZ KIZINIZI VERMEK İÇİN.TARAK ALIR ELİNE SAÇLARINI TARAMAYA ÇALIŞIR YÜZÜNÜ ISLAK MENDİLLE SİLER BERESİNİ KENDİ GİYMEYE ÇALIŞIR.ŞUNKİ YAPTIĞI ŞEY YOK PAP BİTT ELLERİYELE BİTTİ YAPAR.DOĞAN SENİ AH DİYCEM DEYİNCE YÜZÜNE VURMA İŞARETİNİ YAPAR.PİSSSS DER BİZE BAY BAYI ALKIŞI YAPALI YIL OLDU BİDE Bİ OYNAYIŞI VAR MEST OLURSUNUZ.SOBAYA CISS DER AMA POLAT ALEMDAR MİSALİ GENEDE GİDER GÖZÜ KARA DELKANLIM NEOLCEK..
HA BUARADA BENDE SOBA YAKIYORUM SICAK OLDUĞU İÇİN İNCE GİYDİRİP ÇORAPSIZ YATIRIYORUM ACILSA BİLE ZATEN SIK SIK UYANIYORUZ ÖRTÜYORUM.VE BEBEĞİNİ AYIRMAYI BAŞARANLARI AYAKTA ALKIŞLIYORUM BİZ AYRILMAK NE KELİME BABAYI ATTIK KOYUN KOYUNA YATIYORUZ.YA BİDE Bİ HUYU VAR MİLLETİN İÇİNDE MEME DİYE ÜSTÜMÜ AÇMAYA ÇALIŞIYO SİNİR OLUYORUM AYIRMAK SÜTTEN ÇOK ZOR OLUCAK KANIMCA...
Dün bi akrabaya bebegin dogdusuna gittik bayanlar arasi.
Ayyy deli ettiler beni erkenden kalktim geldim...
Boyu uzun ama niye böyle zayif...yemiyormu...
Hala emziriyormusun...yeter biraksin artik...
Yok kac aylik oldu niye hala yürümüyor...ilgilenmiyormusunuz ugrasmiyormusunuz tembelmi
yürümesi lazim aslinda simdi...zart zurt saydilarda saydilar arka arkaya...
Ya millet bebek bakimini unutmus yada hepsininde bebesi mucizevi bir sekilde dogduklari
andan itibaren kosmaya felan basladirlarda bizimki anormal...
Yok kac aylik oldu niye hala yürümüyor...ilgilenmiyormusunuz ugrasmiyormusunuz tembelmi
Ya millet bebek bakimini unutmus yada hepsininde bebesi mucizevi bir sekilde dogduklari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?