- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #96.881
Ben de hiç çocuk istemeyen kocaya resmen zorla çocuk yaptım, demek senin durumunda olmam an meselesiymiş, benimki çocuktan sonra değişti ona aşık oldu,ama çok üzülüyordum hamileyken ya soğursa bizden diye.
Genelde sorumsuz adamlar bu durumda oluyor,evlenmek ve çocuk yapmak istemiyorlar,benim eşim de sorumluluktan kıçın kıçın kaçar,zaten seninkininde sorumsuz olduğu bu yaşa gelmiş hala para kazanacak mesleği yok ordan belli
slm anneler ben biraz geç kaldım galiba aranıza katılmakta
benimde 8 mart (kadınlar gününde ) emirhanım doğdu
bizde ist eyüpteyiz
bizide alırmısınız aranıza gerçi siz aranızda gruplaşma olmuşur ama bizde geldik
hoşgeldin aramıza benimde 24 şubat doğumlu bir oğlum var adıda ata
hoşgeldiniz..
Gruplaşma falan yok, burda hepimiz arkadaşız, geç kaldım diye düşünme, sohbetin ucundan tut hadi..
Kendini tanıtmakla başlayabilirsin..
hoşbulduk sizin kızmı erkekmi hangi gün siz nerden bu topikte tanışma buluşma oldumuhiç neler kaçırdım acaba
hoşgeldin terazi aramızaBen meral 20 mart doğumlu oğlum var şeker mi şeker, adı eymen:)) şişlide oturuyorum ben de, evet buluşmalarımız oluyor, çok şey kaçırdın Biz gayet sevecen bi topiğiz sakın sonradan geldim diye düşünme ama
hoşbulduk tuttum tanışmakla başladım oldumu sizinki hangi gün siz nerden geneli istanbul galiba :13:
hoşgeldin ,,, hiç bu kadar hızlı giriş yapanı görmemiştim,,
hayırlı olsun üyeliğin ...
ayyy üzüldüm neyse en yakın tanışma buluşma ne zaman listenin başında ben varım ilk o zaman
adım hanife 28 yaşındayım 5 senelik evliyim ilk bebişim 8 mart doğumlu eyüpte oturuyoruz
facede eklemek isteyen olursa ekleyebilir
ordada daha iyi tanırız birbirimizi
HANİFE UYSAL POLAT
aylin hanım, evet dışarda yedim yemeğimi ama amacım o değildi çıkarken, öğlen açık bir bankada halletmem gereken işler vardı, baktım yemeğe yetişemiyorum, karnımı da doyurup öyle geldim.
işler birikmiş, toparlayıp dönücem, bekleyin...
şebnemcim moralini bozma gelsin akisne bak ne güzel sonunda oğlu aklına düşmüş :) yarın yüzün gülsün bence ,,, içinde neden bi sıkıntı var ki siz boşandınız yolları ayırdınız ,,, bak aradabir senide arayıp bilgilendiriyormuş,,, ataya kötü davranmaz delirmediyse tabi :) onca zamandan sonra görüyor oğlunu ,,, ama benim kalbim dayanamzdı böyle sahnelere ,, eşin ne kadar mesafelide olsa ben çok hassasımdır şimdi bile gözlerim doldu yani ,,,
hoşbulduk anlamakta güçlük çektim hızlı giriş yapanı falan diye ama neyse ney hızlı geldi veya nasıl yapmam gerekiyordu
Teşekkür ederim
hoşgeldin tekrar hanifecim, topiğimizdeki ikinci hanife oldun bu arada:)) yani sen 2010 mart annesi değilsin anladığım kadarıyla?? Kaç doğumlu kızın cnm?
Ben de 30 yaşındayım artık:)) 10 senelik evliyim, biri 9 yaşında biri de 9,5 aylık iki oğlum var
hoşbulduk allah bağışlasın
siz nerden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?