2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Hoşgeldin terazi aramıza Ben Meral 20 mart doğumlu oğlum var şeker mi şeker, adı Eymen:)) Şişlide oturuyorum ben de, evet buluşmalarımız oluyor, çok şey kaçırdın biz gayet sevecen bi topiğiz sakın sonradan geldim diye düşünme ama

aylincim aslında çok güzel bir mesleği var benim yaşım kadar tecrübesi var kozmetik sektöründe çok sevilen tanınan biri ama sorun bizimkinde hep burnunun dikine gidiyo benim dediğim olsun diyo benim sözümü dinlemedi ben ne dediysem o oldu sonunda, zamanında birçok firma peşinden koşuyordu şimdiden birkaç yer varmış görüşüyo her görüştüğü şirketten sonrada beni arayıp anlatıyo :))

ŞEBNEM hiç stres yapma cnm, onca zaman sonra gelip oğlunu görecek elbette sakin davranacaktır. senin nasıl davranman gerektiğine gelince sadece çocuğunun babası gibi bence, ne çok yakın ne de çok mesafeli

AYLİN tüh nerden kurdum o cümleyi:)) ama hata bendeymiş sen neden değiştirttin ki, ne yalan söyliyim aykırılık olsun diye yazdın sandım:)) genelde videolarda anneler yorum yapıyo demek ki o yazı çıkmıyo, senin isminin yanında o yazıyı görünce heh sarışın mıyım neyim

ayyy üzüldüm neyse en yakın tanışma buluşma ne zaman listenin başında ben varım ilk o zaman

adım hanife 28 yaşındayım 5 senelik evliyim ilk bebişim 8 mart doğumlu eyüpte oturuyoruz
facede eklemek isteyen olursa ekleyebilir
ordada daha iyi tanırız birbirimizi
HANİFE UYSAL POLAT

şebnemcim moralini bozma gelsin akisne bak ne güzel sonunda oğlu aklına düşmüş :) yarın yüzün gülsün bence ,,, içinde neden bi sıkıntı var ki siz boşandınız yolları ayırdınız ,,, bak aradabir senide arayıp bilgilendiriyormuş,,, ataya kötü davranmaz delirmediyse tabi :) onca zamandan sonra görüyor oğlunu ,,, ama benim kalbim dayanamzdı böyle sahnelere ,, eşin ne kadar mesafelide olsa ben çok hassasımdır şimdi bile gözlerim doldu yani ,,,

hoşbulduk bende hanife memnun oldum allah bağışlasın eymeni yakın sayılırızsizinle

hoşgeldin tekrar Hanifecim, topiğimizdeki ikinci Hanife oldun bu arada:)) yani sen 2010 mart annesi değilsin anladığım kadarıyla?? kaç doğumlu kızın cnm?
ben de 30 yaşındayım artık:)) 10 senelik evliyim, biri 9 yaşında biri de 9,5 aylık iki oğlum var

sanırım sen bu ara çok para kazandın bu nedir böyle banka banka :):)

fatmacığım ben olacakları biliyorum gelicek oğlunu kucağına alıcak koklayarak öpücek ve ağlıycak işte benim bittiğim an o olucak (
birde buaralar benimlede çok ilgili hep rüyasında görüyo aslında benim kafamı karıştırıyo ve ben bundan çok korkuyorum dayımda burda sürekli bunlar aşılmayacak sorunlar değil gelsin buraya oğlunun senin yanında olsun burdan bir iş bulur hallederiz herşeyi diyo onun bundan haberi yok tabiii offfffffff offfffff bilmiyorum hiçbirşey bilmiyorum artık ((

yok emirhanımvar oğlum var 8 mart 2010 doğumlu şuan 10 aylık sayılır artık ilk hanife kim merak ettim
SANADA MAŞALLAH ERKENCİSİN ÇOCUK YAPMAKLA ALLAH BAĞIŞLASIN İKİSİNİDE

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…