2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

O zaman akışına bırak, koy dötüne rahvan gitsin (ama burnu düşse almayanlardan seninki ben sevmedim )

Tabi hiç buluşmaya katılıp viyaklamalardan delirmedi ya meraklı o yüzden

yok kız işte öyle normalde hiç öyle değildir cevresine karşı herşeyi yapar cebinde son kuruşu kalsın bana lazım de verir aslında her eve lazım ondan mutfağı çok sever yemek yapar ,temizlik yapar ,ütü yapar (benden iyi yapar üstelik) ben evliyken bunları hep o yaptı gece yarısı canım birşey istesin hiç üşenmez mutfağa girer yapar valla iyiliğine iyidir ex kocam

arkadaşlar neden facein duvarına bişey yazamıyoruz kilitlimi grubu ekledim ama bişey yazamadım imdatttttt :26:

cnm orda adın ne ver ekleyeyim seni, sonra benim arkadaşlardan bulursun zaten burdaki diğer isimleri öyle eklersin. Ordaki grupta sohbet gerçekleştirmiyoruz hiç zaten

kız şebo sen bu adamı niye boşadın be

Şebnem, Ata'nın babasının gelecek olması germiş arkadaşım seni ama bunun sebebinin biraz da senin yeniden olur mu tereddütün olduğunu düşündüm, kızmazsan... Olur, niye olmasın, adamın da niyeti varsa, pişmansa, umut vaad ediyorsa olur bence, Ata'nın anne babasıyla beraber büyümesinden daha güzel ne olabilir ki? (kocayla barıştığı için sevgi kelebeği burcu smile)

yanlış anlamam canım benim bende onu düşündüğüm için ayrıldım zaten atanın mutluluğu herşeyden önemli mutsuz bir evde büyüyeceğine babasız büyüsün

Aferin çok iyi yapmışsın
Eyyy 3 gündür beni kocamla küsüm diye kınayan kadınlar, bu Şebnem bunları yapıp adamı boşarken nerdeydiniz bea?

burcum o kadar çok gelgit yaşıyorum ki anlatamam bazen diyorum ki alttan alayım atam babasıyla büyüsün ama bazende hiç uğraşamam tepe çıkar diyorum bu geldiğinde görücez ne olduğunu

Aferin çok iyi yapmışsın
Eyyy 3 gündür beni kocamla küsüm diye kınayan kadınlar, bu Şebnem bunları yapıp adamı boşarken nerdeydiniz bea?

sanırım o zamanlar bu kadar derin muhabbet etmiyoduk, ben şimdi öğrendim şahsen boşanma evresini, hakkında hayırlısı olsun belki de bu sefer bişileri yoluna koyarlar o halde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…