- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #96.921
Çalışıyor musun?
Gidip geliyorum zaten ama burnumun dibinde olsa daha memnun olurum, çocuğuma oyun arkadaşı olur
hanife hoşgeldin bende esin 22 mart doğumlu bir meşe palamudum var adı yusuf cem kısaca cemy diebülürüz
hoşbulduk memnun oldum allah bağışlasın seninkinide diyelim bakalım cemy :)
sen nerden
O zaman akışına bırak, koy dötüne rahvan gitsin (ama burnu düşse almayanlardan seninki ben sevmedim)
Tabi hiç buluşmaya katılıp viyaklamalardan delirmedi ya meraklı o yüzden
arkadaşlar neden facein duvarına bişey yazamıyoruz kilitlimi grubu ekledim ama bişey yazamadım imdatttttt :26:
yok kız işte öyle normalde hiç öyle değildir cevresine karşı herşeyi yapar cebinde son kuruşu kalsın bana lazım de verir aslında her eve lazım ondan mutfağı çok sever yemek yapar ,temizlik yapar ,ütü yapar (benden iyi yapar üstelik) ben evliyken bunları hep o yaptı gece yarısı canım birşey istesin hiç üşenmez mutfağa girer yapar valla iyiliğine iyidir ex kocam
cnm orda adın ne ver ekleyeyim seni, sonra benim arkadaşlardan bulursun zaten burdaki diğer isimleri öyle eklersin. Ordaki grupta sohbet gerçekleştirmiyoruz hiç zaten
ŞUAN ÇALIŞMIYORUM DAHA DOĞRUSU ÇALIŞIYORUM EVT EVDE ÇOCUK BAKIYORUM :)
AMA EVDE OTURMAK SIKTI BİRAZ EMİRHAN 2 YAŞINA KADAR ÇALIŞMAYI DÜŞÜNMÜYORDUM AMA BAKALIM KISMET
yurdanur arslan guruba katıldım ama o kadarla kaldım
senin hızın normal de son bir ayda bo topice katılanların çoğu toplamda senin bir saatte yazdığın kadar yazmadı soru sormadı beğendik yani
yelkenleri indirme hemen lütfen iyi düşün seviyorsan affedersin şüphe yok ama milletin lafına uyma eskiler kocandır sever de döverde mantığında hala (lafın gelişi tabi) "ne olursa olun kocandır" der çoğu ama anne baban değil o seçme hakkın var mecburiyetin yok yaşadıklarınızı iyi düşün aynı şeyleri tekrar yaşama riskin hep var olacak barışma aklından geçiyorsa tüm riskleri göze almalısın
yanlış anlama beni yuva düşmanı değilim ben de isterim her evlat anne babayla büyüsün ama huzursuz mutsuz bir ailedense boşanmış ve huzurlu bir aileo yüzden herşeyi çok iyi değerlendir oğlunun iyiliği için
kız şebo sen bu adamı niye boşadın be[/QUOTE
çok kavga ediyorduk birbirimize karşı tahamülümüz kalmamıştı( birbirimize çok ağır laflar ettik ve ben ona kavgada(1.sinde hamileydim 2.sinde ata 15 günlüktü ) seninle uğraşamam daa fazla çekemeyeceğim bulunmaz hint kumaşımı zannediyorsun kendini kapı orda yolu biliyorsun dedim ...vs.vs. istemiyorum seni dedim oda istemiyorsan boşarsın dedi bende tamam boşarım dedim ve boşadım.....
çok kavga ediyorduk birbirimize karşı tahamülümüz kalmamıştı( birbirimize çok ağır laflar ettik ve ben ona kavgada(1.sinde hamileydim 2.sinde ata 15 günlüktü ) seninle uğraşamam daa fazla çekemeyeceğim bulunmaz hint kumaşımı zannediyorsun kendini kapı orda yolu biliyorsun dedim ...vs.vs. istemiyorum seni dedim oda istemiyorsan boşarsın dedi bende tamam boşarım dedim ve boşadım.....
Şebnem, Ata'nın babasının gelecek olması germiş arkadaşım seni ama bunun sebebinin biraz da senin yeniden olur mu tereddütün olduğunu düşündüm, kızmazsan... Olur, niye olmasın, adamın da niyeti varsa, pişmansa, umut vaad ediyorsa olur bence, Ata'nın anne babasıyla beraber büyümesinden daha güzel ne olabilir ki? (kocayla barıştığı için sevgi kelebeği burcu smile)
kız şebo sen bu adamı niye boşadın be[/QUOTE
:26::26::26:
YURDANUR ekledim cnm seni, face de duvara yazabilmek için de paylaş yazan yerin yanında yeşil renkli bi kutucuk var oraya tıkla, yazacağın yer otomatikman açılıyo zaten, o şekilde yazabiliyosun
mesleğin ne ?? Amma çoksoru sorduk hee :):)
Aferin çok iyi yapmışsın
Eyyy 3 gündür beni kocamla küsüm diye kınayan kadınlar, bu Şebnem bunları yapıp adamı boşarken nerdeydiniz bea?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?