- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #96.961
evet canım aynen oyle oldu o zamanlarda böyle sohbetler ediyor olsaydık beni boşamamam konusunda ikna ederdiniz ve sakin olup alttan almam konusunda da :)))
bazen tetikliyoruz belkide hani benim kocam şöyle iyi böyle melek derken olmayanalrıda kızdırıp akşama adamalrın üstüne salıyoruzdur ama :):)
genelde topkteki mantık şu eğer tutulur dalı varsa kötü huylarının üstünü örtecek akdar ,, biz bayanalrda biraz anlayışlı biraz sabırlı olmalı destek olmalıyız ,,, çünki sevgililik dönemi geçti artık sorumluluk var meleklerimiz var ,,, süreklilik arz eden bi dayak olmadığı sürece , aldatma olmadığı sürece , yalanalr dolanlar yoksa kocaalrı boşamayalım değiştiremeyeceği anaalrı için hor görmeyelim diyoruz galiba :) ,,,
keşke pipetle deneseydin şırıngamı neydi adı multi tabs kullandın mı onun pipetine çekiyordum ben surupları onla içiriyordum benimkindede öyle oldu. kaşık gördümü kaçıyordu artık ama pipetin ilaç oldugunu anladı kaşıklardan kaçmadı...kolay gelsin ve geçmş olsun canım...
aynen katılıyorum!! öle wara yoka boşanılmaz eskiden ölemiymiş cık cık
ewet pınar kitaplar hoşuma gittide bnm kız cart cart yırtıp gülüo bunlar dikkatini çekermi acaba.
Yaptım canım yapmazmıyım. Multitabs kullanıyorum bende, cok ta seviyordu tadını. Onun pipetiyle verdim bir kac kere surupları, vitamini de içmez oldu, baska ilaç var zannediyor içinde acmıyor agzını. İştahsızlık olmuşmuydu melike de, olduysa iyice iyileşince normale döndü mü?
Pınar dur gitme, bu kitaplar kaçar sayfa peki?
şubat ve nisan anneleri iyi fikir sağol
İnceledim de Pınar sanki çok erken bunlar için, sen einstein mı yetiştirmek istiyorsun, şu dönemlerde sadece 3 boyutlu gördükleri nesneleri öğrenseler ağlasalar zırlasalar tırmanmaya yürümeye çalışsalar yeterli değil mi?
İnceledim de Pınar sanki çok erken bunlar için, sen einstein mı yetiştirmek istiyorsun, şu dönemlerde sadece 3 boyutlu gördükleri nesneleri öğrenseler ağlasalar zırlasalar tırmanmaya yürümeye çalışsalar yeterli değil mi?
3 boyutludan kastın ne bildiğimiz oyuncakları işte yaa:) ewet üstünde öle yazıo 1,5 lira bişe. dene bence ilgisini çekerse oynar denemezse kaldırırsın 1,5 olunca cıkarırsın. cocuga erken yüklenmek de ii diilmiş gerçi mesela rakamları fln 4 yaşından önce wermeyin dio bişiler oluomuş ama unuttum:) biyerde okumuştum
bende aldım iki ya önce hikaye kitabı benimki tek tek resimlerine baktı okmaya çalıştım fln kendi çevirio çok komik görüntü oluo ama genlede yırtmaya çalışıo bence erken diil aylin ilgisini çekerse oynayabilir aklında çok kalmaz zaten. benimki işaret parmaa manyaa oldu bu aralar herşeyi gösterio dürtüo parmaayla delmeye çalışıo ben okuyorum oda parmagıyla yazıları gösterio:))
linke baktım da benikisi bunlardan değil. Bendeki resmen bebek kitabı, renkler şekiller filan, şimdi bir tane de banyo kitabı aldım suda oynuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?