2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

evet canım aynen oyle oldu o zamanlarda böyle sohbetler ediyor olsaydık beni boşamamam konusunda ikna ederdiniz ve sakin olup alttan almam konusunda da :)))

bazen tetikliyoruz belkide hani benim kocam şöyle iyi böyle melek derken olmayanalrıda kızdırıp akşama adamalrın üstüne salıyoruzdur ama :):)

genelde topkteki mantık şu eğer tutulur dalı varsa kötü huylarının üstünü örtecek akdar ,, biz bayanalrda biraz anlayışlı biraz sabırlı olmalı destek olmalıyız ,,, çünki sevgililik dönemi geçti artık sorumluluk var meleklerimiz var ,,, süreklilik arz eden bi dayak olmadığı sürece , aldatma olmadığı sürece , yalanalr dolanlar yoksa kocaalrı boşamayalım değiştiremeyeceği anaalrı için hor görmeyelim diyoruz galiba :) ,,,

aynen katılıyorum!! öle wara yoka boşanılmaz eskiden ölemiymiş cık cık
ewet pınar kitaplar hoşuma gittide bnm kız cart cart yırtıp gülüo bunlar dikkatini çekermi acaba.

Yaptım canım yapmazmıyım. Multitabs kullanıyorum bende, cok ta seviyordu tadını. Onun pipetiyle verdim bir kac kere surupları, vitamini de içmez oldu, baska ilaç var zannediyor içinde acmıyor agzını. İştahsızlık olmuşmuydu melike de, olduysa iyice iyileşince normale döndü mü?

arkadaşlar guruptan isimden tanıdığım arkadaşlara istek gönderiyorum haberiniz olsun ben bugün faceden hiç bi konuya dahil olamadımmmm

ayy hemde nasıl. kahvaltıyla duruyordu bütün gün warsa yoksa emme. bide süt. sıvı olsun kolay olsunda ne olursa olsundu. doktoru hiç kafana takma geçecek ama sen genede yedirmeyi dene dedi ama zorlama dedi. ama pesde etme dedi. zamanla iyileşdikce geçti merak etme. içi almaz insanın bizim bile olur öle.

Pınar dur gitme, bu kitaplar kaçar sayfa peki?
şubat ve nisan anneleri iyi fikir sağol

kitaplar 6 sayfa,bayağı bir resim var ama içinde.Yırtılmayan kağıttan yapılmış o yuzden rahat rahat bakabiliyoruz resimlere, birkac kere yırtmaya yeltendi baktı yırtılmıyor simdi hic tesebbüs etmiyor bile resimlere ilgileniyor.

İnceledim de Pınar sanki çok erken bunlar için, sen einstein mı yetiştirmek istiyorsun, şu dönemlerde sadece 3 boyutlu gördükleri nesneleri öğrenseler ağlasalar zırlasalar tırmanmaya yürümeye çalışsalar yeterli değil mi?

Aylin bende de var buna benzer kitaplar. Esin bayağı ilgileniyor bunlarla. Ses çıkaranı filanda var. İyi oluyor bunlar.

bende aldım iki ya önce hikaye kitabı benimki tek tek resimlerine baktı okmaya çalıştım fln kendi çevirio çok komik görüntü oluo ama genlede yırtmaya çalışıo bence erken diil aylin ilgisini çekerse oynayabilir aklında çok kalmaz zaten. benimki işaret parmaa manyaa oldu bu aralar herşeyi gösterio dürtüo parmaayla delmeye çalışıo ben okuyorum oda parmagıyla yazıları gösterio:))

Hadi ya öyle mi diyosunuz :44: ne bileyim ya çocuk 3 boyutluları daha bilmiyor ki,hoşuma gitti aslında da erken geldi sadece hem üstünde bile 2+ yazıyor

Yok canım öyle bir amacım yok : Bu aralar kucak bebesi oldugundanve kucakta oyuncak oynamak istemediginden cıkardım bende kitapları. Baktım ilgileniyor yazayım dedim. Keske tekrar aglasa zırlasa, tırmanıp yürümeye calıssa kucagımdan inmiyor bende hastayım halim yok, insallah huy edinmez iyilesince tepinir yine.

Ama dün İnternetten ay ay bebek gelişimini anlatan siteler var ya onlara bakıyordum 10. ay için ortak olarak bebegi kitapla, özellikle resimli kitaplarla tanıstırma zamanıdır demişler. Anlattıklarımdan bişi anladıgını sanmıyorum, zaten anlamaz diyorlar, ama kelime dagarcıgının gelişmesi acısından etkiliymis. Kendimde tecrübe edince, yazayım dedim ilgilenen olursa diye.

Pınar çok geçmiş olsun Barışa, kitap önerin içinde ayrıca teşekkürler..

Şebnemcim, ikna edilmeye mi ihtiyacın var yoksa, biliyorsun ki en iyi yaptığımız şey :))) Bak, Burcu yu nasıl ikna ettik, koca kişisiyle barışmış ta tebrik bile istiyor :))
Fatma nın yazdıklarına katılıyorum, yaşadıklarını en iyi sen bilirsin ama şunu söylemeden geçemeyeceğim, eşimle yaptığımız tartışmaları, kavgaları görseydin eşinden ayrılmazdın...

linke baktım da benikisi bunlardan değil. Bendeki resmen bebek kitabı, renkler şekiller filan, şimdi bir tane de banyo kitabı aldım suda oynuyor

3 boyutludan kastın ne bildiğimiz oyuncakları işte yaa:) ewet üstünde öle yazıo 1,5 lira bişe. dene bence ilgisini çekerse oynar denemezse kaldırırsın 1,5 olunca cıkarırsın. cocuga erken yüklenmek de ii diilmiş gerçi mesela rakamları fln 4 yaşından önce wermeyin dio bişiler oluomuş ama unuttum:) biyerde okumuştum

Heee o bakımdan dedim işte , bunlar için erken olması belki iyi gelmez ters teper diye, 3 boyutludan kastım oyuncaklar evdeki eşyalar burun ağız kulak falan

Barışta aynı Minik parmaklarını ısırasım geliyor o kitaptaki resimleri gösterdikçe.
Mervecim Barış emmiyooo Hiç emmedi, o kadar üzgünümkü bu konuda anlatamam. Seni çok takdir ediyorum emzirme konusuna bu kadar düştüğün için. Emzirebildigin kadar emzir, ben yasayamadım hic bu güzelliği, sütü olan ve bebegi emerken emzirmeyi bırakan annelere cok kızıyorum bu yuzden.

linke baktım da benikisi bunlardan değil. Bendeki resmen bebek kitabı, renkler şekiller filan, şimdi bir tane de banyo kitabı aldım suda oynuyor

nası yani banyo kitabı yuh artık kafayı yedirtceksiniz bana hee. aldgın kitapların linki war mı canım bi baksak topikcek:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…