2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Arkadaşlar siteye benim hesabımla biri girmeye çalışmış ve 5 kez yanlış şifre girmiş bana maili geldi.. Ooo saygısız çok meraklı şahısssss kimsen benden uzak dur.. çok merak ediyorsan ben sana şifreyi vereyimmm lüütfen benim adıma buraya birşeyler yazılırsa uygunsuz vs. Numaram olan arkadaşlar bana haber verirse sevinirimm ara ara siteye bakarım şuanda dersteyim öptümm hepiniziii

burcum o kadar çok gelgit yaşıyorum ki anlatamam bazen diyorum ki alttan alayım atam babasıyla büyüsün ama bazende hiç uğraşamam tepe çıkar diyorum bu geldiğinde görücez ne olduğunu

Bi gelsin bakalım Şebnemcim, bi de onun durumunu görelim, düşünmeye değecek bir şey var mı bakalım... Ama sen her durumda yumuşak ve sakin davran derim ben naçizane, bir araya gelmeseniz bile nihayetinde Ata için bir ömür boyu görüşmek durumundasınız, ayrı ama oturup sohbet edebilen, birbirine gülümseyebilen bir annesi babası olsun kuzumun.

sanırım o zamanlar bu kadar derin muhabbet etmiyoduk, ben şimdi öğrendim şahsen boşanma evresini, hakkında hayırlısı olsun belki de bu sefer bişileri yoluna koyarlar o halde

Hayırlısı olsun evet... Eee beni tebrik etmeyecen mi barıştım diye :)

huuu hanife sen neden kabul etmedin isteği halen? Yoksa başka bi hanifeye mi istek gönderdim:))

bakıyorum arada ama arkadaş isteği yok yanlış kişiye gönderdin herhalde emirhanımın oyuncakla çekilmiş resmi var ekranda
Ismin neydi bu arada çok kişiyle tanıştım karıştı kaynadı :)
BİRDE BANA BURDA OLAN ARKADAŞLARIN FACESİ VARSA ÖNERİRSEN SEVİNİRİM :)

Son düzenleme:
Şebnemcim, ne olursa olsun son kararı verecek olan sensin, dayının dediklerine kulak asma, eminim iyiliğine diyordur ama olmuyorsa, bir arada iken yapamıyorsanız, neden geri döneceksin ki, Ata nın anne-baba ile büyümesi çok iyi olur elbette ama mutsuz olacaksa, bu şekilde babasız büyüyüp mutlu olsun daha iyi, şu da var ki, sende bu konuda kararsızsın anladığım kadarıyla, iyice bir düşün sakin kafayla, artılarına eksilerine bak, yeniden evlenmeye de karar verebilirsin sonuçta...

sanırım o zamanlar bu kadar derin muhabbet etmiyoduk, ben şimdi öğrendim şahsen boşanma evresini, hakkında hayırlısı olsun belki de bu sefer bişileri yoluna koyarlar o halde

evet canım aynen oyle oldu o zamanlarda böyle sohbetler ediyor olsaydık beni boşamamam konusunda ikna ederdiniz ve sakin olup alttan almam konusunda da :)))

bende istek gönderdim ben şebnem:))

buluşmada tahmin ettiğin kişi olabilir mi canım ?? saygısız insan yaa,, ,

Selamlar...
Aile boyu hastayız Barıştan bana gecti, benden eşime. yılbasından beri perisanları oynuyoruz. Allahtan pazar günü annem burdaydı da, biraz dinlenebildim. Barış iyileşti sayılır, az biraz öksürüğü var ama iştahsızlıgı devam ediyor. İlaçları içmek istemedi, hep kandıra kandıra içirdik su verir gibi yapıp agzını acınca dayadık ilacı. Simdi cocukta bir güvensizlik olustu, biberonu uzatıyorum içmiyo etrafa bakıyo kasık falan var mı diye ondan sonra acıyo agzını:1 Kucak sevmezdi hepkucak istiyo, oyuncaklarıyla cok az oynuyo, hasta olunca cocugun huyu degisir derler ya dogruymus valla. hepsiburadan resimli kitaplar almıstım, onları cıkardım meydana kucagımda onlara bakıyoruz bu aralar, cok hosuna gitti tavsiye ederim. Kitaplarda sunlar:
Hepsiburada.com : İlk Gördüklerim - Renkler | Kitap bütün seriyi almıstım, cokta ucuz.

Bizden haberler böyle, sayfa acık ama pek okuyamıyorum bu aralar son bir kac sayfayı okudum ancak.

Esin Raimond Lap ı Barıs cok seviyor Cemy de sever insallah.

aylin ben olsam subat veya nisan annelerine bir sorardım corludan kimse var mı diye. 1 aylık fark cok degil artık büyüdüler, madem bu kadar cok oyun arkadası olsuni stiyorsun dene bence sansını.
Hastalara sifa dertlilere deva dileyip kacıyorum ben, uyanmaya basladı oglus. Zorla mama yedirme seansımız baslıyoorr

bugün cevap veremediğim değerli arkadaşlarımdan özür diliyorum, işim çoktu valla, yarın telafi edecem inşallah...
öpüyorum hepinizi, iyi sohbetler...

keşke pipetle deneseydin şırıngamı neydi adı multi tabs kullandın mı onun pipetine çekiyordum ben surupları onla içiriyordum benimkindede öyle oldu. kaşık gördümü kaçıyordu artık ama pipetin ilaç oldugunu anladı kaşıklardan kaçmadı...kolay gelsin ve geçmş olsun canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…