- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #96.941
yurdanurcum 4 kişi var aynı isimde, profil resminde sen mi varsın? Yandan görünen bi yüz?
kız şebo sen bu adamı niye boşadın be
kız şebo sen bu adamı niye boşadın be[/QUOTE
çok kavga ediyorduk birbirimize karşı tahamülümüz kalmamıştı( birbirimize çok ağır laflar ettik ve ben ona kavgada(1.sinde hamileydim 2.sinde ata 15 günlüktü ) seninle uğraşamam daa fazla çekemeyeceğim bulunmaz hint kumaşımı zannediyorsun kendini kapı orda yolu biliyorsun dedim ...vs.vs. istemiyorum seni dedim oda istemiyorsan boşarsın dedi bende tamam boşarım dedim ve boşadım.....
o zaman demekki kaç gündür benim yazdıklarıma diş biliyorsun ,, ne diyrosun sen boşa gitsin beaa :84: :):)
burcum o kadar çok gelgit yaşıyorum ki anlatamam bazen diyorum ki alttan alayım atam babasıyla büyüsün ama bazende hiç uğraşamam tepe çıkar diyorum bu geldiğinde görücez ne olduğunu
sanırım o zamanlar bu kadar derin muhabbet etmiyoduk, ben şimdi öğrendim şahsen boşanma evresini, hakkında hayırlısı olsun belki de bu sefer bişileri yoluna koyarlar o halde
huuu hanife sen neden kabul etmedin isteği halen? Yoksa başka bi hanifeye mi istek gönderdim:))
o zaman demekki kaç gündür benim yazdıklarıma diş biliyorsun ,, ne diyrosun sen boşa gitsin beaa :84: :):)
işte canım o yüzden o konuyla ilgili yorum yapmadım :))
Hayırlısı olsun evet... Eee beni tebrik etmeyecen mi barıştım diye :)
sanırım o zamanlar bu kadar derin muhabbet etmiyoduk, ben şimdi öğrendim şahsen boşanma evresini, hakkında hayırlısı olsun belki de bu sefer bişileri yoluna koyarlar o halde
bakıyorum arada ama arkadaş isteği yok yanlış kişiye gönderdin herhalde emirhanımın oyuncakla çekilmiş resmi var ekranda
Ismin neydi bu arada çok kişiyle tanıştım karıştı kaynadı :)
BİRDE BANA BURDA OLAN ARKADAŞLARIN FACESİ VARSA ÖNERİRSEN SEVİNİRİM :)
Arkadaşlar siteye benim hesabımla biri girmeye çalışmış ve 5 kez yanlış şifre girmiş bana maili geldi.. Ooo saygısız çok meraklı şahısssss kimsen benden uzak dur.. çok merak ediyorsan ben sana şifreyi vereyimmm lüütfen benim adıma buraya birşeyler yazılırsa uygunsuz vs. Numaram olan arkadaşlar bana haber verirse sevinirimm ara ara siteye bakarım şuanda dersteyim öptümm hepiniziii
Heee sen tebrik bekliyosun o yüzden barıştım barıştım diye yazıyosun, iyi tebrik ederiz
buluşmada tahmin ettiğin kişi olabilir mi canım ?? Saygısız insan yaa,, ,
Selamlar...
Aile boyu hastayızBarıştan bana gecti, benden eşime. yılbasından beri perisanları oynuyoruz. Allahtan pazar günü annem burdaydı da, biraz dinlenebildim. Barış iyileşti sayılır, az biraz öksürüğü var ama iştahsızlıgı devam ediyor. İlaçları içmek istemedi, hep kandıra kandıra içirdik su verir gibi yapıp agzını acınca dayadık ilacı. Simdi cocukta bir güvensizlik olustu, biberonu uzatıyorum içmiyo etrafa bakıyo kasık falan var mı diye ondan sonra acıyo agzını:1 Kucak sevmezdi hepkucak istiyo, oyuncaklarıyla cok az oynuyo, hasta olunca cocugun huyu degisir derler ya dogruymus valla. hepsiburadan resimli kitaplar almıstım, onları cıkardım meydana kucagımda onlara bakıyoruz bu aralar, cok hosuna gitti tavsiye ederim. Kitaplarda sunlar:
Hepsiburada.com : İlk Gördüklerim - Renkler | Kitap bütün seriyi almıstım, cokta ucuz.
Bizden haberler böyle, sayfa acık ama pek okuyamıyorum bu aralar son bir kac sayfayı okudum ancak.
Esin Raimond Lap ı Barıs cok seviyor Cemy de sever insallah.
aylin ben olsam subat veya nisan annelerine bir sorardım corludan kimse var mı diye. 1 aylık fark cok degil artık büyüdüler, madem bu kadar cok oyun arkadası olsuni stiyorsun dene bence sansını.
Hastalara sifa dertlilere deva dileyip kacıyorum ben, uyanmaya basladı oglus. Zorla mama yedirme seansımız baslıyoorr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?