- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #96.981
Heee o bakımdan dedim işte , bunlar için erken olması belki iyi gelmez ters teper diye, 3 boyutludan kastım oyuncaklar evdeki eşyalar burun ağız kulak falan
Barışta aynıMinik parmaklarını ısırasım geliyor o kitaptaki resimleri gösterdikçe.
Mervecim Barış emmiyoooHiç emmedi, o kadar üzgünümkü bu konuda anlatamam. Seni çok takdir ediyorum emzirme konusuna bu kadar düştüğün için . Emzirebildigin kadar emzir, ben yasayamadım hic bu güzelliği, sütü olan ve bebegi emerken emzirmeyi bırakan annelere cok kızıyorum bu yuzden.
Barışta aynıMinik parmaklarını ısırasım geliyor o kitaptaki resimleri gösterdikçe.
Mervecim Barış emmiyoooHiç emmedi, o kadar üzgünümkü bu konuda anlatamam. Seni çok takdir ediyorum emzirme konusuna bu kadar düştüğün için . Emzirebildigin kadar emzir, ben yasayamadım hic bu güzelliği, sütü olan ve bebegi emerken emzirmeyi bırakan annelere cok kızıyorum bu yuzden.
slm..
mamuço iki dk lık bi arada banyoya gecmiş viledadaki suyu dökmüş üzerinede bi güzeel oturmuşş ellerini de dereye sokar gibi suyun içinde yuzduruyoo ..mutfaktaydım..sevinç kikircikleri gelio banyodan..koştum hemen sahne buu.. o an üstünü başını fırlatıp cıbı cıbıya soktum bunu..allah tan deterjanlı degildi su...:18:
:))) ya ewet bende ööretemedim ağzı burnu nerde diom göstermio bak burun diom agız diom elini götürsün taklit etsin die ı ıh bakıo bön bön:) daa erken heraldi.
hadi ya nie emmedi canım sewmedimi sütün mü olmadı. üzülme ya senin yapabileceğin bişey değil. ay teşekkür ederim ayliiiinn duyuyosun dimiiiiiiibende çok kızıyorum canım yaa süt gibisi warmı. inek sütü denedin mi hiç. şimdi werdirtmiolarlar ama onada kızıyorum ben 5.5 aydan beri weriyorum alışsın die bazen yeterli olmadıgım oluyor cunku günde 40 50 cc ne kadar giderse. kızım her an uyanabilir her an gidebilirim habersiz bi şekilde haberiniz ola..
maalesef bende yaşayamadım diyebilirim...topu topu 1 aycık..ondada göğüs uçlarım yaralar içindeydi..herşeyde bi hayır olduguna inanıyorum..ilkin cok üzüldüm ama..artık allah nasip edrese ikinci cücüleri emziririz ilkokula kaddar
ebruuuuuuuuu bidaa öle su bırakma hadi bıraktın diyelim başından ayrılma hadi kafaüstü düşseydi kovaya ay allah korumuş yaa. felaket tellalı neneler gibi olmayım ama komşumuzun yeğeni 9 aylıktı yürüteçteymş annesi temizlik yapıomuş kiçeri odayı silerken cocuk kafa üstü düştü ve boğuldu çok kötü bişey:S
slm..
mamuço iki dk lık bi arada banyoya gecmiş viledadaki suyu dökmüş üzerinede bi güzeel oturmuşş ellerini de dereye sokar gibi suyun içinde yuzduruyoo ..mutfaktaydım..sevinç kikircikleri gelio banyodan..koştum hemen sahne buu.. o an üstünü başını fırlatıp cıbı cıbıya soktum bunu..allah tan deterjanlı degildi su...:18:
Biliyorum canım senin durumunu da,ilac kullanıyordun doktorun izin vermiyordu emzirmene. Bende cok üzüldüm, ama iste kısmet. insallah ikincilere nasip olur sütlerimiz.
Biliyorum canım senin durumunu da,ilac kullanıyordun doktorun izin vermiyordu emzirmene. Bende cok üzüldüm, ama iste kısmet. insallah ikincilere nasip olur sütlerimiz.
sen uzun zamandır takipteydin di mi:)) çok garip oluyo böyle yaw, biz seni yeni tanıyoruz ama sen bizle ilgili herşeyi biliyosun
aslında detrjandan kastım çamaşır suyu..çamaşır susuz temzlik anlayışım yok..ama dogdu doğalı azalttım..emekleyeli daha da azalttım ..aynen vede aynen gözümün içine baka baka banyoya koşturuyo ..:18:ay bu bızbızlar yaramaz oldu cümleten, allah korumuş,korkma deterjanlı olsa da yıkardın yine bişeycik olmazdı çamaşır suyu olmadığı sürece, ben mutfakta iş yaparken göz menzilimden çıkarmamaya çalışıyorum bi de eğer dönüp bana baktığını görürsem tamam diyorum prize gidecek ve anında hızlı hızlı prize koşuyo.
sen uzun zamandır takipteydin di mi:)) çok garip oluyo böyle yaw, biz seni yeni tanıyoruz ama sen bizle ilgili herşeyi biliyosun
vay hayran kaldım hafızana pınar..demekki sıkı takipçilerimizdendin..
aslında detrjandan kastım çamaşır suyu..çamaşır susuz temzlik anlayışım yok..ama dogdu doğalı azalttım..emekleyeli daha da azalttım ..aynen vede aynen gözümün içine baka baka banyoya koşturuyo ..:18:
ya bende bundan bahsediodum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?