- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #97.001
aslında detrjandan kastım çamaşır suyu..çamaşır susuz temzlik anlayışım yok..ama dogdu doğalı azalttım..emekleyeli daha da azalttım ..aynen vede aynen gözümün içine baka baka banyoya koşturuyo ..:18:
ya bende bundan bahsediodum..
Akşama ne çorbası yapayım kereme? yoğurt,mercimek,tarhana demeyin hepsini daha yeni yedi.
Ya çocuk artık akşam muhallebisi yemiyor çorba yapıyorum 1 kase yiyor,ama gündüz yediği çorbayı da vermiyorum sıkılmasın diye çünkü ertesi öğlen de yine o çorbayı içecek, ay çorba fikri verin bana
Akşama ne çorbası yapayım kereme? yoğurt,mercimek,tarhana demeyin hepsini daha yeni yedi.
Ya çocuk artık akşam muhallebisi yemiyor çorba yapıyorum 1 kase yiyor,ama gündüz yediği çorbayı da vermiyorum sıkılmasın diye çünkü ertesi öğlen de yine o çorbayı içecek, ay çorba fikri verin bana
Seninle hemen hemen aynı zamanlarda aynı seyleri yasıyorduk,ondan bu kadar iyi hatırlıyorum. senin yazdıklarına bakıp teselli ediyordum kendimi. herkes ne kadar cok süt sagdıklarından falan bahsederken benim gözlerim doluyordu, bir seni okurken daha iyi hissediyordum bak benim gibi bebegini emziremeyen annelerde var kısmet bu işler üzülme diyordum kendime.cokta dua ettim sana haberin olsun. senin durumun daha özeldi cunku sütün varken hastalık dolayısıyla emziremiyordun sütün kacmasın diye dua ettim ama olmadı kısmet.
aslında kapatıorum mero ama kafa bırakmadı inan dalgınlık..Epru geçmiş olsun cnm, banyo kapısını kapalı tut hep cnm pek seviyolar oraları
aslında kapatıorum kızlar ama kafa bırakmadı işte dalgınlık..bundan sonra evin içersine tebeşirle bi oyun sahası belirleyip çizicem..ebru aman dikakt et klozetlerde en büyük oyuncakalrı oluyor biliyorsun ,,, banyo wc kapıalrını kilitliyoruz biz :):)
bak sen yaramaz yağmura neyseki bişey olmamış
serhan küvetinde yıkanmayı sevmiyo illa babasının kucağında ayakda yıkanacak ara ara deniyorum ama sanırım korkuyo ama banyo yaptırırken bi sorun yok çok mutlu oluyo
öğlen çorbasını kim yapıyor ? sen yaptığını mı gönderiyorsun bakıcıya ?
tavuk suyuna sehriye corbası olabilirr
ayy canım benim yaa ,,, aslında bazen iyiyi fazla mı balalndırıyoruz diğer arkadaşalrı düşünmeden ama kimsenin kasıtlıda yaptığına ianmıyorum sonuçta ehrkes farklı farklı şeyler yaşıyor kime göre ne düşünebiliriz ki dimi ,,
ama gözlerim doluyordu demen içimi çok yaktı
benim neyimi hatırlıyrosun kıss :):) meraklı fatma :):)
kızlar aranızda veye yakınınızda topuk dikeni sorunu yaşayan varmı acil cevap !!!
ben sabahtan beri topuğumun üzerine basamıyorum canım çok yanıyo parmak ucunda yürüyorum resmen((
pınar resmen 1 damla yaş akıttın gözümden...o dönemi nasıl atlattım bir ben bi allah bilir derler ya..benim için dua eden ama tanımadıgım SEN i ozaman tanımak isterdim..neyse hiç bişey için gec degil..anne yuregi nede olsa özümüz aynı..yazarken bile o günleri hatrlayp ellerim ..neyse..duaların için allah razı olsun bitanm..herşeyde bi hayır muhakka var..Seninle hemen hemen aynı zamanlarda aynı seyleri yasıyorduk,ondan bu kadar iyi hatırlıyorum. senin yazdıklarına bakıp teselli ediyordum kendimi. herkes ne kadar cok süt sagdıklarından falan bahsederken benim gözlerim doluyordu, bir seni okurken daha iyi hissediyordum bak benim gibi bebegini emziremeyen annelerde var kısmet bu işler üzülme diyordum kendime.cokta dua ettim sana haberin olsun. senin durumun daha özeldi cunku sütün varken hastalık dolayısıyla emziremiyordun sütün kacmasın diye dua ettim ama olmadı kısmet.
az kullan camaşır suyunu artık fatmacım özellikle yerlere..anaa çamaşır suyu benim en büyük temizlik aracım ,, ,ee nasıl oalcak hakakten emekliyorda hatta halıalrın üstünü sielrken bile kullandırıyorum ,,,
bu arada bu cuma yeni bi bayan gelecek inşallah iyi anlaşırız ,,, güzel temizler,,, halıalrı koltukları , duvar fayanslarını kapıları , mutfak dolabını felan silerim dedi ,, istersen birer ara ile yapar kalan zamanda ütütde yaparım diyro sabah dokuzda gelecek akşamı konuşmadık ,, ,inşallah bu iyi çıakr ,,, şirketler çok alıyor bu kadın 80 tl ye yapacak birdeb benim evde olduğum günler gelecek,,
aşkım beyaz lahana al pirincli havuclu kapuska yapabilirsin..karnabahar olabilir..efendime söyleyim pazıyı hşla pirincli soganlı kavur mikemmel oluyo..pırasa yemegi yap..hep zebze oldu yaw..çeşitlendr işte..akşam da meyva veriorum ben genelde..muhallebi hiç denemedim..Akşama ne çorbası yapayım kereme? yoğurt,mercimek,tarhana demeyin hepsini daha yeni yedi.
Ben yapıyorum akşamdan 2 günlük, ama şimdi akşamları da çorba içince 2.
Fikir vermeyen çıkmasın siteden
Aylin fikrimi yazdım, gönül rahatlığıyla çıkabilirim siteden..
Hepinize iyi akşamlar..
nası yani banyo kitabı yuh artık kafayı yedirtceksiniz bana hee. aldgın kitapların linki war mı canım bi baksak topikcek:)
pınar resmen 1 damla yaş akıttın gözümden...o dönemi nasıl atlattım bir ben bi allah bilir derler ya..benim için dua eden ama tanımadıgım SEN i ozaman tanımak isterdim..neyse hiç bişey için gec degil..anne yuregi nede olsa özümüz aynı..yazarken bile o günleri hatrlayp ellerim ..neyse..duaların için allah razı olsun bitanm..herşeyde bi hayır muhakka var..
[/B]
ayyy süperrrrteyzeleriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
bir haberimiz var ...................
ata bugün yürümeye başladı 10 adım falan atıyo :)))
alkış alkış alkış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?