2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Akşama ne çorbası yapayım kereme? yoğurt,mercimek,tarhana demeyin hepsini daha yeni yedi.
Ya çocuk artık akşam muhallebisi yemiyor çorba yapıyorum 1 kase yiyor,ama gündüz yediği çorbayı da vermiyorum sıkılmasın diye çünkü ertesi öğlen de yine o çorbayı içecek, ay çorba fikri verin bana

Seninle hemen hemen aynı zamanlarda aynı seyleri yasıyorduk,ondan bu kadar iyi hatırlıyorum. senin yazdıklarına bakıp teselli ediyordum kendimi. herkes ne kadar cok süt sagdıklarından falan bahsederken benim gözlerim doluyordu, bir seni okurken daha iyi hissediyordum bak benim gibi bebegini emziremeyen annelerde var kısmet bu işler üzülme diyordum kendime.cokta dua ettim sana haberin olsun. senin durumun daha özeldi cunku sütün varken hastalık dolayısıyla emziremiyordun sütün kacmasın diye dua ettim ama olmadı kısmet.

Son düzenleme:

öğlen çorbasını kim yapıyor ? sen yaptığını mı gönderiyorsun bakıcıya ?

tavuk suyuna sehriye corbası olabilirr

ayy canım benim yaa ,,, aslında bazen iyiyi fazla mı balalndırıyoruz diğer arkadaşalrı düşünmeden ama kimsenin kasıtlıda yaptığına ianmıyorum sonuçta ehrkes farklı farklı şeyler yaşıyor kime göre ne düşünebiliriz ki dimi ,,

ama gözlerim doluyordu demen içimi çok yaktı

benim neyimi hatırlıyrosun kıss :):) meraklı fatma :):)

Epru geçmiş olsun cnm, banyo kapısını kapalı tut hep cnm pek seviyolar oraları
aslında kapatıorum mero ama kafa bırakmadı inan dalgınlık..
ebru aman dikakt et klozetlerde en büyük oyuncakalrı oluyor biliyorsun ,,, banyo wc kapıalrını kilitliyoruz biz :):)
aslında kapatıorum kızlar ama kafa bırakmadı işte dalgınlık..bundan sonra evin içersine tebeşirle bi oyun sahası belirleyip çizicem..

bende ilk bebeklik kuvetini kaldrdım artık..yuvarlak plastik bi legen aldım..bunda yaptık ilk cıbıcıbıyı..yanınada ciyaklayan ördekle kurbagasını koydumu keyfne diyecek yok

öğlen çorbasını kim yapıyor ? sen yaptığını mı gönderiyorsun bakıcıya ?

Ben yapıyorum akşamdan 2 günlük, ama şimdi akşamları da çorba içince 2 gün-2akşam aynı çorbayı vermek istemiyorum, bizim yemeklerden de ancak bikaç kaşık yerse yiyor,hiç olmazsa çorbayı 1 kase severek yiyor.

tavuk suyuna sehriye corbası olabilirr

Tavuk suyuna yoğurt dün bitti,kıymalı domatesli şehriye çorbası mı yapsam,içine patates havuç da koyarım besleyici olur tok tutar.

Fikir vermeyen çıkmasın siteden

Orası öyle canım, herkes sevincini paylasmak istiyor kimsenin kastı yok tabiki.

Valla senin esinin askerde oldugu zamanı cok iyi hatırlıyorm cunki senin eşinin askere gitmesinden 5-6 ay önce benim eşim askerden gelmişti. bende evliylen asker yolu beklemiştim, seninle de öyle bir bağım var mesela

kızlar aranızda veye yakınınızda topuk dikeni sorunu yaşayan varmı acil cevap !!!

ben sabahtan beri topuğumun üzerine basamıyorum canım çok yanıyo parmak ucunda yürüyorum resmen ((

pınar resmen 1 damla yaş akıttın gözümden...o dönemi nasıl atlattım bir ben bi allah bilir derler ya..benim için dua eden ama tanımadıgım SEN i ozaman tanımak isterdim..neyse hiç bişey için gec degil..anne yuregi nede olsa özümüz aynı..yazarken bile o günleri hatrlayp ellerim ..neyse..duaların için allah razı olsun bitanm..herşeyde bi hayır muhakka var..
az kullan camaşır suyunu artık fatmacım özellikle yerlere..
aşkım beyaz lahana al pirincli havuclu kapuska yapabilirsin..karnabahar olabilir..efendime söyleyim pazıyı hşla pirincli soganlı kavur mikemmel oluyo..pırasa yemegi yap..hep zebze oldu yaw..çeşitlendr işte..akşam da meyva veriorum ben genelde..muhallebi hiç denemedim..
Ben yapıyorum akşamdan 2 günlük, ama şimdi akşamları da çorba içince 2.

Fikir vermeyen çıkmasın siteden

:1:
ay pınar dan sonra iyi gitti bu..demek cıkamayacaz sitopicten..

Sana cevap yollamayı unutuodum az kalsın. Aglama bebişim zor günler yasadık bitti gecti diyelim, gerci benim de düşündükçe sulanıyor gözlerim o ayrı ama iste kısmet.Bebişlerimiz sağlıklı, bizler saglıklıyız napalım bizimkiler de mamayla büyüsün varsın. bende hic emmemisim mesela, gayette saglıklı bir insanım cok sükür. annem hic gocunmuyor bundan bizim gibi, hayretler icinde kalıyordum ben aglarken o bana kızıyordu niye aglıyorum diye. neyse iste öyle. bende daha önce aranıza katılsaydım diyorum simdilerde, pişmanım üzgünüm...mamuruma da gecmişler olsun, yıkanmak için bahane yaratmıs annesi kızma bebişime

teyzeleriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
bir haberimiz var ...................

ata bugün yürümeye başladı 10 adım falan atıyo :)))

alkış alkış alkış

teyzeleriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
bir haberimiz var ...................

ata bugün yürümeye başladı 10 adım falan atıyo :)))

alkış alkış alkış
ayyy süperrrr maşallah yaa adımlar başladı artık..
cery artık hep yürüyor, hiç emeklemiyor.. bi sürü videosu oldu ama anası wakit bulamıyor maalesef
şebnem sana bişi sorcaktım atanın örgülerini kim örüyo parayla falanmı ördürdün, bitane sarı hırkası war çift yönlü beyaz sarı annem onu çok beğendi, bide mawi beyaz olanı... parayla ördürmek istiyoruz da..
cereninkilerin hepsini annem ördü ama artık o da wakit bulamıyor e hemen hergün bizde cerenle ilgileniyor ewi temizliyor yemek yapıyor oda öremeyecek yani:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…