- 27 Nisan 2009
- 8.609
- 1.879
- 173
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #97.021
kemik suyuna yada tawuk suyuna şehriye çorbasıAkşama ne çorbası yapayım kereme? yoğurt,mercimek,tarhana demeyin hepsini daha yeni yedi.
Ya çocuk artık akşam muhallebisi yemiyor çorba yapıyorum 1 kase yiyor,ama gündüz yediği çorbayı da vermiyorum sıkılmasın diye çünkü ertesi öğlen de yine o çorbayı içecek, ay çorba fikri verin bana
teyzeleriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
bir haberimiz var ...................
ata bugün yürümeye başladı 10 adım falan atıyo :)))
alkış alkış alkış
laptopum dükkanda duruyor pc arızalı olduğu için haftalardır ewden hiç giremiyorum yani.. ama cuma günü geliyor sanırım we laptopum bakıma alınıyor hızlanıyor ondan sonra ewde hep açık tutacağım ceryden uzak bir köşede aksi takdirde tuşları tek tek söküyor..günaydıınnnnuykusuz bir gecenin sabahı yine başım ağrıyor
burda hava idare eder,15 derece falan galiba:26:
hasret sabahları seni görmek güzelmişcery ve ulaş iyidir inşallah, seni üzmüyolar dimi
fatma çok dua ettik sana tabi barışacaksınızhakkınızda hayırlısı olsun canım
valla hasretciğim sürekli bişeyler konuşuyorum ona..nerde anne nerde baba falan filan...ama gülüyor sadece...:))
senin hamileliğin nasıl gidiyor hasret ulaş bey nasıllar?
hamileliğim iyi gidiyor bi sorun yok canım..
bi süre sonra çözülür merak etme:)))
kızlar bu arada ceren mucuk die öpücük atıyor, babasını her gördüğünde yapışıp o top burnunu ısırıyor:)))))
seninkidemi?başlarlar inşallah konuşmaya kısa zmanda...
beni çok düşünen muhteşem ötesiFatmacım, daha iyi hissetmene sevindim, herşey çok güzel olacak diyorum.. Bu arada İklimde öpücük atmayı öğreneli çok oldu, ben yazmayacaktım Aylin in hevesi kursağında kalmasın diye, başladı yine kız anaları diyecek... :)))
Ebrucum, yerim ben o keyif yapan Emirhan ı, kıkırdak efendi, İklim hep ağlayarak uyanıyor, uyandığında birini göremezse feryat figan ağlıyor, konuşma konusuna gelince, İklimde öğrendiği birçok kelimeyi söylemez oldu, şu sıralar en favori kelimeleri anne, mama, emme, meme, bak...
Ayfercim, grip olmazsın inşallah, hiç çekilmez doğrusu şimdi.. Aboo diyor demek Hilal, yerim o aboo diyen ağzını onun..
Gülşancım, bende aynen uykusuzum yine, İklim zıvanadan çıkmış durumda, bu gidişe bir dur demek lazım ama nasıl...?
Aylincim, benim kız uyku tulumu giymiyor, her çeşidini aldım ama nafile, bu sabah Unnado da uyku geceliği gördüm, birde onu mu denesem diyorum ama paralar boşa gidiyor hep, uyku tulumunu uyumadan önce mi sonra mı nasıl giydireceğimi bile şaşırmış vaziyetteyim...
Hasret bir göründü kayboldu yine, Cery ile boğuşuyor sanırım :)))
Burcucum, 4 defa kalkmış Doruk, uykunu almışsın, sevindim, aramızda en azından birilerinin uykusunu almış olması da iyi bişey..
ayyy süperrrrmaşallah yaa adımlar başladı artık..
cery artık hep yürüyor, hiç emeklemiyor.. bi sürü videosu oldu ama anası wakit bulamıyor maalesef
şebnem sana bişi sorcaktım atanın örgülerini kim örüyo parayla falanmı ördürdün, bitane sarı hırkası war çift yönlü beyaz sarı annem onu çok beğendi, bide mawi beyaz olanı... parayla ördürmek istiyoruz da..
cereninkilerin hepsini annem ördü ama artık o da wakit bulamıyor e hemen hergün bizde cerenle ilgileniyor ewi temizliyor yemek yapıyor oda öremeyecek yani:44:
alkış alkış alkış
ayyy süperrrrmaşallah yaa adımlar başladı artık..
cery artık hep yürüyor, hiç emeklemiyor.. bi sürü videosu oldu ama anası wakit bulamıyor maalesef
şebnem sana bişi sorcaktım atanın örgülerini kim örüyo parayla falanmı ördürdün, bitane sarı hırkası war çift yönlü beyaz sarı annem onu çok beğendi, bide mawi beyaz olanı... parayla ördürmek istiyoruz da..
cereninkilerin hepsini annem ördü ama artık o da wakit bulamıyor e hemen hergün bizde cerenle ilgileniyor ewi temizliyor yemek yapıyor oda öremeyecek yani:44:
laptopum dükkanda duruyor pc arızalı olduğu için haftalardır ewden hiç giremiyorum yani.. ama cuma günü geliyor sanırım we laptopum bakıma alınıyor hızlanıyor ondan sonra ewde hep açık tutacağım ceryden uzak bir köşede aksi takdirde tuşları tek tek söküyor..
cery öksürüyordu ilaç werirum azaldı gibi.. ulaş bey üzmüyor gayet iyiyim ama cery canıma okuyor sağoılsun..
beni çok düşünen muhteşem ötesikocam geldi.. hadi çabuk ewe geç burası çok soğuk dedi.. bnde sen git yat işte kızınla ben 1 saat takılıym dedim...
ya hadi ewe geç yatağa gir yat sıcak sıcak, kız uyanana kadar dedi.. we hasret paşa paşa gidip 11.30a kadar ceryle uyudu
]Hayırlısı olsun evet... Eee beni tebrik etmeyecen mi barıştım diye :)
evet canım aynen oyle oldu o zamanlarda böyle sohbetler ediyor olsaydık beni boşamamam konusunda ikna ederdiniz ve sakin olup alttan almam konusunda da :)))
Beni duyan oldu muuuu huuu
bak sen yaramaz yağmura neyseki bişey olmamış
serhan küvetinde yıkanmayı sevmiyo illa babasının kucağında ayakda yıkanacak ara ara deniyorum ama sanırım korkuyo ama banyo yaptırırken bi sorun yok çok mutlu oluyo
Akşama ne çorbası yapayım kereme? yoğurt,mercimek,tarhana demeyin hepsini daha yeni yedi.
Ya çocuk artık akşam muhallebisi yemiyor çorba yapıyorum 1 kase yiyor,ama gündüz yediği çorbayı da vermiyorum sıkılmasın diye çünkü ertesi öğlen de yine o çorbayı içecek, ay çorba fikri verin bana
slm..
mamuço iki dk lık bi arada banyoya gecmiş viledadaki suyu dökmüş üzerinede bi güzeel oturmuşş ellerini de dereye sokar gibi suyun içinde yuzduruyoo ..mutfaktaydım..sevinç kikircikleri gelio banyodan..koştum hemen sahne buu.. o an üstünü başını fırlatıp cıbı cıbıya soktum bunu..allah tan deterjanlı degildi su...:18:
:))) ya ewet bende ööretemedim ağzı burnu nerde diom göstermio bak burun diom agız diom elini götürsün taklit etsin die ı ıh bakıo bön bön:) daa erken heraldi.
hadi ya nie emmedi canım sewmedimi sütün mü olmadı. üzülme ya senin yapabileceğin bişey değil. ay teşekkür ederim ayliiiinn duyuyosun dimiiiiiiibende çok kızıyorum canım yaa süt gibisi warmı. inek sütü denedin mi hiç. şimdi werdirtmiolarlar ama onada kızıyorum ben 5.5 aydan beri weriyorum alışsın die bazen yeterli olmadıgım oluyor cunku günde 40 50 cc ne kadar giderse. kızım her an uyanabilir her an gidebilirim habersiz bi şekilde haberiniz ola..
Biliyorum canım senin durumunu da,ilac kullanıyordun doktorun izin vermiyordu emzirmene. Bende cok üzüldüm, ama iste kısmet. insallah ikincilere nasip olur sütlerimiz.
bende ilk bebeklik kuvetini kaldrdım artık..yuvarlak plastik bi legen aldım..bunda yaptık ilk cıbıcıbıyı..yanınada ciyaklayan ördekle kurbagasını koydumu keyfne diyecek yok
alkış alkış alkış
kocaman alkışşşş Ata beyedaha önce hiç 2-3 adım da olsa atıyo muydu yoksa aniden mi başladı böyle?? ay ne güzel hayırlısıyla şimdi sırada yürüme havadisleri var. çnce doğurdum yok daha doğurmadım, gazı var, dişi çıktı, emekledi, sıraladı derkeennn şimdi de yürüyor dicez sırayla inş.
inanmıyorum, fotolardan örgü örnekleri haa:))
iyi hadi yapılsın da pc görelim seni arada
Ayy Hasretcim çalışırken hep hayalindi öyle geç saatlere kadar uyumak, bak gördün mü gerçek oldu işte. hem de Ulaş bey vesile oldu buna, çok şükür aldırmamışsın kuzuyu.boşa demiyolar ardır herşeyde bi haır diye
ewet aşkım ya aynen öyle.. şimdi hergünüm böyle ceryi 11de uyutmaya başladım yawaş yawaş 10a sabitleyeceğim.. sabah ta ya erken uyanıp kahwaltısını yedirip yatıyoruz tekrar 12-1e kadar yada 11-12de tamamen uyanıyor..kocaman alkışşşş Ata beyedaha önce hiç 2-3 adım da olsa atıyo muydu yoksa aniden mi başladı böyle?? ay ne güzel hayırlısıyla şimdi sırada yürüme havadisleri var. çnce doğurdum yok daha doğurmadım, gazı var, dişi çıktı, emekledi, sıraladı derkeennn şimdi de yürüyor dicez sırayla inş.
inanmıyorum, fotolardan örgü örnekleri haa:))
iyi hadi yapılsın da pc görelim seni arada
Ayy Hasretcim çalışırken hep hayalindi öyle geç saatlere kadar uyumak, bak gördün mü gerçek oldu işte. hem de Ulaş bey vesile oldu buna, çok şükür aldırmamışsın kuzuyu.boşa demiyolar ardır herşeyde bi haır diye
babannesine sölesekte bizede örse parayla kız.. eli çok marifetliymiş mawi beyaz son albümlerdeydi..canım atanın babaannesi ördü normalde paraylada örüyordu sorarım ona o çift yönlü hırkası çok kulanışlı bende çok seviyorum mavi beyaz olanı hangisi ona bir bakayım :))
hasretim ben sana örerimm oğluşumaaa yaaababannesine sölesekte bizede örse parayla kız.. eli çok marifetliymiş mawi beyaz son albümlerdeydi..
maşallahh paşamaa yaa darısı bize ilk arabamla ebde geziyoruz amavalla 1 hafta önce bırakıyordum öyle duruyordu adım atmıyordu bazende 1 adım atıp oturuyordu bugün emekleyerek kaçıyordu benden bende yerden kaldırıp yeter ayakta dur birazda dedim elimi bıraktım baktım yürüyo ağzım açık kaldı valla sonra birkaç kere hadi anneanneye yürü dedim baktım hem gülüyo hem yürüyo babası gelicekya yürüyerek karşılayacak babasını :))
buarada babasıda birden bire yürümüş :))
darısı diğer bebeklerin başın :))
anaa çamaşır suyu benim en büyük temizlik aracım ,, ,ee nasıl oalcak hakakten emekliyorda hatta halıalrın üstünü sielrken bile kullandırıyorum ,,,
bu arada bu cuma yeni bi bayan gelecek inşallah iyi anlaşırız ,,, güzel temizler,,, halıalrı koltukları , duvar fayanslarını kapıları , mutfak dolabını felan silerim dedi ,, istersen birer ara ile yapar kalan zamanda ütütde yaparım diyro sabah dokuzda gelecek akşamı konuşmadık ,, ,inşallah bu iyi çıakr ,,, şirketler çok alıyor bu kadın 80 tl ye yapacak birdeb benim evde olduğum günler gelecek,,
kemik suyuna yada tawuk suyuna şehriye çorbası
bulgur çorbası
paça çorbası
yemekleri ezip weriomusun aylin mesela bugün çorba yoktu kıymlı patatesi ezdim çatalla onu werdim ben çorba kıwamında
alkış alkış alkış
B]ben çok geç kaldım üzgünüm:26: oyumu pirinç ya da bulgur ile kıymalı ıspanak çorbasından yana kullanacaktım:))
hımm iyiymiş bende hep çamaşır suyu kullanıyordum ama artık yerlerdeyiz halılar için yeni temizlik rabotu aldım kullanan var mı ihlasın dehşet bişey tavsiye ederim halılar süpürünce silinmiş gibi oluyo yıkamada yapıyo tavsiye ederimmm
Günaydın Arkadaşlar;
Ben bugün uykumu aldım ve bomba gibiyim, annecim sağolsun, beni uyutup sabaha kadar İklim le uğraştı, ayrıca bizim evde bir adet bunak bir dede var biliyorsunuz, o da bu aralar sapıtmaya başladı, ev tımarhane gibi :))) Zavallı annemin hakkını nasıl ödeyecez dedemle ben bilmem..
Bugün çok işim var, 2 gündür burada size laf yetiştirecem diye işler biirkti, bugün onlarla ilgileneyim biraz, sayfa açık olacak elbette arada yazarım, öpüyorum hepinizi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?