2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kemik suyuna yada tawuk suyuna şehriye çorbası
bulgur çorbası
paça çorbası
yemekleri ezip weriomusun aylin mesela bugün çorba yoktu kıymlı patatesi ezdim çatalla onu werdim ben çorba kıwamında

laptopum dükkanda duruyor pc arızalı olduğu için haftalardır ewden hiç giremiyorum yani.. ama cuma günü geliyor sanırım we laptopum bakıma alınıyor hızlanıyor ondan sonra ewde hep açık tutacağım ceryden uzak bir köşede aksi takdirde tuşları tek tek söküyor..
cery öksürüyordu ilaç werirum azaldı gibi.. ulaş bey üzmüyor gayet iyiyim ama cery canıma okuyor sağoılsun..

beni çok düşünen muhteşem ötesi kocam geldi.. hadi çabuk ewe geç burası çok soğuk dedi.. bnde sen git yat işte kızınla ben 1 saat takılıym dedim...
ya hadi ewe geç yatağa gir yat sıcak sıcak, kız uyanana kadar dedi.. we hasret paşa paşa gidip 11.30a kadar ceryle uyudu

öpücük atan kızım uyandı cengiz birazdan seslenir hasreeeet die hepinize iyi akşamlar...

canım atanın babaannesi ördü normalde paraylada örüyordu sorarım ona o çift yönlü hırkası çok kulanışlı bende çok seviyorum mavi beyaz olanı hangisi ona bir bakayım :))

teyzeleriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
bir haberimiz var ...................

ata bugün yürümeye başladı 10 adım falan atıyo :)))

alkış alkış alkış

kocaman alkışşşş Ata beye daha önce hiç 2-3 adım da olsa atıyo muydu yoksa aniden mi başladı böyle?? ay ne güzel hayırlısıyla şimdi sırada yürüme havadisleri var. çnce doğurdum yok daha doğurmadım, gazı var, dişi çıktı, emekledi, sıraladı derkeennn şimdi de yürüyor dicez sırayla inş.

inanmıyorum, fotolardan örgü örnekleri haa:))

iyi hadi yapılsın da pc görelim seni arada
Ayy Hasretcim çalışırken hep hayalindi öyle geç saatlere kadar uyumak, bak gördün mü gerçek oldu işte. hem de Ulaş bey vesile oldu buna, çok şükür aldırmamışsın kuzuyu.boşa demiyolar ardır herşeyde bi haır diye

]Hayırlısı olsun evet... Eee beni tebrik etmeyecen mi barıştım diye :)

biraz geç oldu ama çok teprikkk arkidişim, aferim sen akıllı kızsın zaten

evet canım aynen oyle oldu o zamanlarda böyle sohbetler ediyor olsaydık beni boşamamam konusunda ikna ederdiniz ve sakin olup alttan almam konusunda da :)))

evet yaa, öyle olurdu sanki, ama nasip bu şekildeymiş demek ki, kimbilir belki de tekrar birleşmen hususunda fikir beyan ederiz bu kez de:)) bi bakalım nasıl davranacak ama önce:))

Beni duyan oldu muuuu huuu

saygısız insan işte, zaten önüne gelen topiğe girip istediği şeyi okuyabiliyor, daha bi de ne diye şifre girmeye çalışmış amaç ne anlamadım

eee sen mi yıkıyosun bu durumda yoksa babası mı

ben çok geç kaldım üzgünüm:26: oyumu pirinç ya da bulgur ile kıymalı ıspanak çorbasından yana kullanacaktım:))

Son düzenleme:

en sevdikleri yeni oyuncakları su benimki de kapıyı aralık yakalamasın atıyor kendini banyoya
en azından evi ıslatmadığına sevinebilirsin benimki vileda kovasını 3*4 yani 12metrekare halıya devirdi

daha erken tabi göz burun göstermek için yaşına yakın ya da yaşından sonra öreniyorlar onları benimki bu gün "seni gidi seni" yapıyor

benimki biberon tutmuyor hala yav nasıl alışcak hiç bilmiyom :26:

Biliyorum canım senin durumunu da,ilac kullanıyordun doktorun izin vermiyordu emzirmene. Bende cok üzüldüm, ama iste kısmet. insallah ikincilere nasip olur sütlerimiz.

sen o kadar ay nasıl sabrettin ya maydonoz olmadan deniz 2 aylıktı ben dayanamadım lafa atladım

bende ilk bebeklik kuvetini kaldrdım artık..yuvarlak plastik bi legen aldım..bunda yaptık ilk cıbıcıbıyı..yanınada ciyaklayan ördekle kurbagasını koydumu keyfne diyecek yok

ben küvet hiç almadım büyük bir leğende yıkadık ilk doğduğunda, yazın kucağımda yıkadım şimdi yine leğendeyiz artık şıpıdık şıpıdık yaparak yıkanıyoruz

alkış alkış alkış

tebrik ederiiiiiiiiiim

darısı başımıza

valla 1 hafta önce bırakıyordum öyle duruyordu adım atmıyordu bazende 1 adım atıp oturuyordu bugün emekleyerek kaçıyordu benden bende yerden kaldırıp yeter ayakta dur birazda dedim elimi bıraktım baktım yürüyo ağzım açık kaldı valla sonra birkaç kere hadi anneanneye yürü dedim baktım hem gülüyo hem yürüyo babası gelicekya yürüyerek karşılayacak babasını :))

buarada babasıda birden bire yürümüş :))
darısı diğer bebeklerin başın :))

ewet aşkım ya aynen öyle.. şimdi hergünüm böyle ceryi 11de uyutmaya başladım yawaş yawaş 10a sabitleyeceğim.. sabah ta ya erken uyanıp kahwaltısını yedirip yatıyoruz tekrar 12-1e kadar yada 11-12de tamamen uyanıyor..
iyiyim yani cengiz de duruyor artık dükkanda 3-4e kadar falan bazen tüm gün..
rahatım şükürler olsun

canım atanın babaannesi ördü normalde paraylada örüyordu sorarım ona o çift yönlü hırkası çok kulanışlı bende çok seviyorum mavi beyaz olanı hangisi ona bir bakayım :))
babannesine sölesekte bizede örse parayla kız.. eli çok marifetliymiş mawi beyaz son albümlerdeydi..

babannesine sölesekte bizede örse parayla kız.. eli çok marifetliymiş mawi beyaz son albümlerdeydi..

hasretim ben sana örerimm oğluşumaaa yaaa
maşallahh paşamaa yaa darısı bize ilk arabamla ebde geziyoruz ama

saygısız insan işte, zaten önüne gelen topiğe girip istediği şeyi okuyabiliyor, daha bi de ne diye şifre girmeye çalışmış amaç ne anlamadım
bende anlamış değilim ama önemsemiyorum kimseyle uğraşacak ne vaktim var nede sabrım o insanların seviyesine inemem çok işim var çokkk

hımm iyiymiş bende hep çamaşır suyu kullanıyordum ama artık yerlerdeyiz halılar için yeni temizlik rabotu aldım kullanan var mı ihlasın dehşet bişey tavsiye ederim halılar süpürünce silinmiş gibi oluyo yıkamada yapıyo tavsiye ederimmm

Günaydın canlarım,
Uykumu alıp almadığımı bilmiyorum, ayarlarım karıştı artık, ama kalktım giyindim boyandım geldim, idare ediyorum. Dün uzuuun bir aradan sonra ilk kez bir avm'ye gitmek suretiyle insan içine çıktım, oğluma ve Eymen'ime hediyeler aldım, sonra güzel bir yemek yedik oğlum ve babasıyla, kuzuyu jetonlu oyuncaklara bindirdik mest oldu. Evdekileri de az gördüm, daha ne olsun, iyiyim işte :)
Çok işim var maalesef, sabah tayfası tam tekmil toplanmadan girişeyim, sayfa açık kalsın, ara ara bakıcam size...

günaydın kızlaaaar
mert bütün gece ağladı burnu tıkalı ve öksürüyo balgam atmaya çalışıyo ,öksürürkende tıkanıyo kalıyo,çok üzülüyorum,kucağımızdan inmek istemiyo meleğim,korkuyo nefes alamamaktan galiba
dünden beri elektrikler yoktu,az önce geldi buzluktaki etler bozulmamıştır inşallah
nefret ediyorum burdan medeniyet istiyorum artık biraz,burda memurlardan başka kimse elektrik faturası ödemiyo,hep kaçak kullanıyolar evlerine gittim yerler tüm halı kaplı altına elektrikli halı altı ısıtıcısı sermişler tüm gün çalışıyo,tabi elektrikler gider durmadan bildiğim tüm küfürleri sayıyorum şuan çocuğum hasta oldu onların yüzünden biri beni sakinleştirsin katil olmadan
burcu dün eşinle barıştığını okudum ama elkt, gitti cvp yazamadım; tebrikler canım çok sevindim
şebnem ata yürüyomuş çok sevindim maaşallah kuzuma erkek bebiklerin şahı o mertte tek elinden tutunca bir iki adım atıyo ama daha erken bizim için:44:

Son düzenleme:
Günaydın Arkadaşlar;
Ben bugün uykumu aldım ve bomba gibiyim, annecim sağolsun, beni uyutup sabaha kadar İklim le uğraştı, ayrıca bizim evde bir adet bunak bir dede var biliyorsunuz, o da bu aralar sapıtmaya başladı, ev tımarhane gibi :))) Zavallı annemin hakkını nasıl ödeyecez dedemle ben bilmem..
Bugün çok işim var, 2 gündür burada size laf yetiştirecem diye işler biirkti, bugün onlarla ilgileneyim biraz, sayfa açık olacak elbette arada yazarım, öpüyorum hepinizi..

aylin dün evden nete girdim sana çorba yazacaktım elekt. gitti yazamadım: ben dün kıymalı semizotu çorbası yaptım,içine de bulgur kattım,çok güzel oldu tavsiye ederim

Günaydııın

kemik suyuna yada tawuk suyuna şehriye çorbası
bulgur çorbası
paça çorbası
yemekleri ezip weriomusun aylin mesela bugün çorba yoktu kıymlı patatesi ezdim çatalla onu werdim ben çorba kıwamında

Ev yemekleri daha katı olduğundan ve daha fazla çiğnemesi gerektiğinden 2-3 kaşık yiyip sıkılıyor ama çorbanın içine ekmek doğruyorum onu da yutması kolay oluyor o yüzden 1 kaseyi bitiriyor,bu sebeple tercihim çorbadan yana oluyor, bulgur çorbası ne ki? bi de paça çorbası nasıl yapılıyor ben hiç yapmadım :26:

alkış alkış alkış

Aferin tembel pipililerin arasından sıyrılan Ata ya,benim ters oğlum 2 ay sıralayıp yürümeye değil emeklemeye başladı

B]ben çok geç kaldım üzgünüm:26: oyumu pirinç ya da bulgur ile kıymalı ıspanak çorbasından yana kullanacaktım:))

Kıymalı ıspanak çorbası derken? normal ıspanak yemeğini daha sulu mu yapıyosun başka tarifi mi var? evde ıspanak var anlatta bu akşam onu yapayım, dün yoğun talep üzerine şehriye çorbası yaptım

Sümeyra kaça aldın?bizim bi arkadaş sıkı pazarlıkla 1750 ye kadar düşürmüş, o da çok memnun bana da muhakkak al dedi ama o kadar para bir süpürgeye nasıl verilir diye düşünüyorum hala :26:

günaydınLARRRRRRRRRR anneleri ve sıpalarııııııı
kafaltı yapcaz birazdan bi bakim dedim.
gülşancım öle düşünme ordaki insanlar için orda olduğunu değilde devletimin toprağı için orda olduğunu düşün devletinin saana ihtiyacı olduğunu düşün. iyi gelir mertede çok geçmiş olsun balgam atmaya çalışırken sırtına avcının içini hafif dışa doğru cıkar parmaklarını birleştir düz yumruk gibi yani sırtına hafif vur atmasına yardımcı olur. tıkandığı zaman elin nemliyken azcık sil yüzünü o ferahlatır. kuzucum yaa ayva ve ıhlamur kaynat içir. geçmiş olsun tekrar bu arada dolabın yenilerdense bozulmamıştır canım 24 saat garanti weriolar şimdi.
aylin dün ne çorba yaptın milleti seferber ettin:)
burcu tebrik ederim canım barış imzalamışsın:) umarım bidaa olmaz. oh iyi yapmışsınız iyi gelio insana gezmek. önceden şu avmler yokken napardık merak ediorm:)
başka başkaaa
ayy bugün ayfer doktora gitcek dimi. gelip kızlarr yapamadım aldırmadık geri geldik die yazmasını ne kadar isterdim kocasını ben bile affetmicem değilim ki ayfer naapsın.
yasemin kolay gelsin sana .
şimdilik bu kadar ben gider görüşürüzzz....

Gülşan, kötü bir gün geçirmişsin, sinirlenmekte haklısın, ordaki göreviniz ne zaman bitecek, daha çok var mı..?

Burcu, alışveriş yapıp, insan içine çıkmışsın, sevindim senin adına, darısı başıma diyorum, evle iş arasında gidip geliyorum, evde olduğum günleri düşündükçe bu bile beni sevindiriyor..

Ata bebek yürüyormuş, tebrik ederim, koşacağı günleri de görürüz inşallah..

İklimde dün akşam coşmuş durumdaydı, salonda yürüyor ama diğer odalara gitmeye cesaret edemiyor henüz, yakında aktif olarak yürüyecek sanırım...

benimde işler birikti bende biraz çalışayım bari
aaahh ahhh annem gitti kolum kanadım kırıldı burda olsa geceleri merte bakardı bende uyurdum biraz anaların hakkını hiç bişekilde ödeyemeyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…