- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #97.041
5 aydır burdayız, daha 2 yıl 8 ayımız var gel teskeregünaydınLARRRRRRRRRR anneleri ve sıpalarııııııı
kafaltı yapcaz birazdan bi bakim dedim.
gülşancım öle düşünme ordaki insanlar için orda olduğunu değilde devletimin toprağı için orda olduğunu düşün devletinin saana ihtiyacı olduğunu düşün. iyi gelirmertede çok geçmiş olsun balgam atmaya çalışırken sırtına avcının içini hafif dışa doğru cıkar parmaklarını birleştir düz yumruk gibi yani sırtına hafif vur atmasına yardımcı olur. tıkandığı zaman elin nemliyken azcık sil yüzünü o ferahlatır. kuzucum yaa ayva ve ıhlamur kaynat içir. geçmiş olsun tekrar bu arada dolabın yenilerdense bozulmamıştır canım 24 saat garanti weriolar şimdi.
aylin dün ne çorba yaptın milleti seferber ettin:)
burcu tebrik ederim canım barış imzalamışsın:) umarım bidaa olmaz. oh iyi yapmışsınız iyi gelio insana gezmek. önceden şu avmler yokken napardık merak ediorm:)
başka başkaaa
ayy bugün ayfer doktora gitcek dimi. gelip kızlarr yapamadım aldırmadık geri geldik die yazmasını ne kadar isterdim kocasını ben bile affetmicem değilim ki ayfer naapsın.
yasemin kolay gelsin sana .
şimdilik bu kadar ben gider görüşürüzzz....
günaydın kızlaaaar
mert bütün gece ağladı burnu tıkalı ve öksürüyobalgam atmaya çalışıyo ,öksürürkende tıkanıyo kalıyo,çok üzülüyorum,kucağımızdan inmek istemiyo meleğim,korkuyo nefes alamamaktan galiba
dünden beri elektrikler yoktu,az önce geldibuzluktaki etler bozulmamıştır inşallah
nefret ediyorum burdanmedeniyet istiyorum artık biraz,burda memurlardan başka kimse elektrik faturası ödemiyo,hep kaçak kullanıyolar evlerine gittim yerler tüm halı kaplı altına elektrikli halı altı ısıtıcısı sermişler tüm gün çalışıyo,tabi elektrikler gider durmadan bildiğim tüm küfürleri sayıyorum şuan çocuğum hasta oldu onların yüzünden biri beni sakinleştirsin katil olmadan
burcu dün eşinle barıştığını okudum ama elkt, gitti cvp yazamadım; tebrikler canım çok sevindim
şebnem ata yürüyomuş çok sevindim maaşallah kuzuma erkek bebiklerin şahı omertte tek elinden tutunca bir iki adım atıyo ama daha erken bizim için:44:
Günaydın Arkadaşlar;
Ben bugün uykumu aldım ve bomba gibiyim, annecim sağolsun, beni uyutup sabaha kadar İklim le uğraştı, ayrıca bizim evde bir adet bunak bir dede var biliyorsunuz, o da bu aralar sapıtmaya başladı, ev tımarhane gibi :))) Zavallı annemin hakkını nasıl ödeyecez dedemle ben bilmem..
Bugün çok işim var, 2 gündür burada size laf yetiştirecem diye işler biirkti, bugün onlarla ilgileneyim biraz, sayfa açık olacak elbette arada yazarım, öpüyorum hepinizi..
Günaydııın
Ev yemekleri daha katı olduğundan ve daha fazla çiğnemesi gerektiğinden 2-3 kaşık yiyip sıkılıyor ama çorbanın içine ekmek doğruyorum onu da yutması kolay oluyor o yüzden 1 kaseyi bitiriyor,bu sebeple tercihim çorbadan yana oluyor, bulgur çorbası ne ki? bi de paça çorbası nasıl yapılıyor ben hiç yapmadım :26:
Aferin tembel pipililerin arasından sıyrılan Ata ya,benim ters oğlum 2 ay sıralayıp yürümeye değil emeklemeye başladı
Kıymalı ıspanak çorbası derken? normal ıspanak yemeğini daha sulu mu yapıyosun başka tarifi mi var? evde ıspanak var anlatta bu akşam onu yapayım, dün yoğun talep üzerine şehriye çorbası yaptım
Sümeyra kaça aldın?bizim bi arkadaş sıkı pazarlıkla 1750 ye kadar düşürmüş, o da çok memnun bana da muhakkak al dedi ama o kadar para bir süpürgeye nasıl verilir diye düşünüyorum hala :26:
günaydınLARRRRRRRRRR anneleri ve sıpalarııııııı
kafaltı yapcaz birazdan bi bakim dedim.
gülşancım öle düşünme ordaki insanlar için orda olduğunu değilde devletimin toprağı için orda olduğunu düşün devletinin saana ihtiyacı olduğunu düşün. iyi gelirmertede çok geçmiş olsun balgam atmaya çalışırken sırtına avcının içini hafif dışa doğru cıkar parmaklarını birleştir düz yumruk gibi yani sırtına hafif vur atmasına yardımcı olur. tıkandığı zaman elin nemliyken azcık sil yüzünü o ferahlatır. kuzucum yaa ayva ve ıhlamur kaynat içir. geçmiş olsun tekrar bu arada dolabın yenilerdense bozulmamıştır canım 24 saat garanti weriolar şimdi.
aylin dün ne çorba yaptın milleti seferber ettin:)
burcu tebrik ederim canım barış imzalamışsın:) umarım bidaa olmaz. oh iyi yapmışsınız iyi gelio insana gezmek. önceden şu avmler yokken napardık merak ediorm:)
başka başkaaa
ayy bugün ayfer doktora gitcek dimi. gelip kızlarr yapamadım aldırmadık geri geldik die yazmasını ne kadar isterdim kocasını ben bile affetmicem değilim ki ayfer naapsın.
yasemin kolay gelsin sana .
şimdilik bu kadar ben gider görüşürüzzz....
Gülşan, kötü bir gün geçirmişsin, sinirlenmekte haklısın, ordaki göreviniz ne zaman bitecek, daha çok var mı..?
Burcu, alışveriş yapıp, insan içine çıkmışsın, sevindim senin adına, darısı başıma diyorum, evle iş arasında gidip geliyorum, evde olduğum günleri düşündükçe bu bile beni sevindiriyor..
Ata bebek yürüyormuş, tebrik ederim, koşacağı günleri de görürüz inşallah..
İklimde dün akşam coşmuş durumdaydı, salonda yürüyor ama diğer odalara gitmeye cesaret edemiyor henüz, yakında aktif olarak yürüyecek sanırım...
Ben Şubat 2010 annelerinde benimle aynı yaşta olan ve oğlu olan bir Çorlulu bulduuuum
günaydın ,,,
ama bana değil selin dün gece canıma okudu uyumadı uyutmadı ,,,
birde akşam eşim selinle oynarken sol memebaşında boncuk tanesi gibi bişey hissetmiş bi baktık ki hakakten öyle bişi var hemen doktorunu aradık korkmayın önemli bişi değil cuma günü geldiğinde ultrasonlada bakarız dedi ama tabi içimiz rahat etmedi medicalpark a götürdük acilde çocuk doktoru baktı bunda korkulacak bişey yok takip edin zamanla geçer hiç önemli değil dedi eve döndüktabi teleşımızı anlatmaya cümle yetmez :)
Ben Şubat 2010 annelerinde benimle aynı yaşta olan ve oğlu olan bir Çorlulu bulduuuum
Hadi gözünaydın, e sizde yaparsınız artık bir buluşma :)))
Canım, çok geçmiş olsun, neden olurmuş ki o boncuk gibi şey, yağ bezesi falandır heralde, doktor bişey yok dediğine göre çok da önemli değil demek ki, takip edersiniz, sıkma canını, uyku problemi bizde de devam ediyor, dün gece senin tavsiyene göre uyku tulumunu giydirdim, üstü açık sadece tulumla yattı ama nafile, yine uyumadı yine uyumadı((
Günaydın canlar,
Ben yine uykusuzum yaa, bomba gibi başlayacağım sabahlar çok uzak gibi
Eymen herzamankine göre erken kalktı, şimdi de mızmızlanıyo,, GÜLŞAN geçmiş olsun cnm inşallah çabuk atlatır
AYLİN sevindim walla senin için, o kadar istiyodun, inşallah kafa dengi olur.ç ama bizi bırakıp ta şubat annelerine de takılmayasın ha
günaydın ,,,
birde akşam eşim selinle oynarken sol memebaşında boncuk tanesi gibi bişey hissetmiş bi baktık ki hakakten öyle bişi var hemen doktorunu aradık korkmayın önemli bişi değil cuma günü geldiğinde ultrasonlada bakarız dedi ama tabi içimiz rahat etmedi medicalpark a götürdük acilde çocuk doktoru baktı bunda korkulacak bişey yok takip edin zamanla geçer hiç önemli değil dedi eve döndüktabi teleşımızı anlatmaya cümle yetmez :)
Söz verememama beni bırakmak istemiyorsanız onu buraya taşıyalım
Çok geçmiş olsun Selin kuzuma... Yüreğinizi ağzınıza getirmiş. Veee hayatınızdaki en önemli şey benim sağlığım demiş size
Demek söz veremezsin :13:
canım çok sağol, burda bulurum ben ama araba iki gündür eşimde oda becerip bulamadıGülşancım, ayva yaprağını buradan alıp sana yollayabilirim istersen, pazarda ayva satılıyorsa, pazarcılardan da isteyip alabilirsin aklında olsun, evde kurutursun o yaprakları...
ihmal edilmiş değil buralar aslında,ama insanlar her olayda kepeng kapatma eylemi yapıyor,tüm esnafa gizli bir baskı yapılıyor,buyüzden ulusal ve uluslararası firmalar yatırım yapamıyor,oyüzden işsizlik var,herkes devletten yardım alıyor her yıl 1milyon tl den fazla yardım dağıtılıyor burdaÇok geçmiş olsun Mert kuzuma, öksürük fena, bir an önce geçer inşallah Gülşancım.
Şark hizmeti zor gerçekten, evet memleketin her yeri güzel ama yıllarca ihmal edilmiş yerler maalesef, zihniyet desen bizlerden çok farklı, Allah kolaylık versin.
Çok sevindim iyi olmana... Anaların hakkı ödenmez, Allah başımızdan eksik etmesin...
Doruk da ev yemeklerini öyle tabak tabak yemiyor, çorba üzeri tahıllı mama tercih ediyor, ben de çok zorlanıyorum çeşit bulmakta, bir yandan da alışsın diye her akşam az da olsa yediriyorum evdeki yemeklerden.
Sağol Mervecim... Ben AVM'leri sevmem normalde, hiç de tercih etmem, ama bu soğukta Doruk'la çıkmak istiyorsam pek tercih şansım yok :)
Ayfer iyidir umarım, hakkında hayırlısı olsun...
Sağol canım... Ara sıra lazım, iyi geldi cidden...
canım ben nette okumuştum önemli bişey değilmiş ilk doğduğunda merttede vardı çok sert değildi süt toplanmış derler bizim ordagünaydın ,,,
Günaydın canlar,
Eymen herzamankine göre erken kalktı, şimdi de mızmızlanıyo,, GÜLŞAN geçmiş olsun cnm inşallah çabuk atlatır
AYLİN sevindim walla senin için, o kadar istiyodun, inşallah kafa dengi olur.ç ama bizi bırakıp ta şubat annelerine de takılmayasın ha
Babylove arkadaşım sen kimsin?katılsana aramıza günlerdir ordan öööle bakıyosun
Babylove arkadaşım sen kimsin?katılsana aramıza günlerdir ordan öööle bakıyosun
Günaydın canlar,
Söz verememama beni bırakmak istemiyorsanız onu buraya taşıyalım
Çok geçmiş olsun Selin kuzuma... Yüreğinizi ağzınıza getirmiş. Veee hayatınızdaki en önemli şey benim sağlığım demiş size
Demek söz veremezsin :13:
canım çok sağol, burda bulurum ben ama araba iki gündür eşimde oda becerip bulamadıben bugün bulurum mutlaka
gözün aydın
ihmal edilmiş değil buralar aslında,ama insanlar her olayda kepeng kapatma eylemi yapıyor,tüm esnafa gizli bir baskı yapılıyor,buyüzden ulusal ve uluslararası firmalar yatırım yapamıyor,oyüzden işsizlik var,herkes devletten yardım alıyor her yıl 1milyon tl den fazla yardım dağıtılıyor burdaben ondan öfkeleniyorum ne yapıyolarsa kendileri yapıyor yani amaan boşver düşündükçe kızıyorum bunlara
biz eşimle bayılırız avm yada market gezmelerine
canım ben nette okumuştum önemli bişey değilmiş ilk doğduğunda merttede vardı çok sert değildi süt toplanmış derler bizim ordageçti kendiliğinden ama boncuk gibi değil genel bir şişlik vardı mertte:44: geçmiş olsun diyelim hemencik geçsin
geçmiş olsun dilekleri için teşekkür ederiz teyzeleri,keyfi ve iştahı yerinde mertin ondan endişelenmiyorum çok:44: yarına iyileşmezse dr götürcem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?