2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Unutmuşum yazmayı, Gülşan sende Mert e ayva yaprağı kaynat içir, iyi gelecektir..

Aylin, bildiğim kadarıyla şehriye çorbası yapar gibi yapacaksın bulgur çorbasını, kalın bulgur kullanacan ve nane falan olmayacak içinde...

Mervecim teşekkürler, bana kolay gelsin hakkaten, zira işler çok yoğun...

5 aydır burdayız, daha 2 yıl 8 ayımız var gel teskere burası şark görevi için büyük ve gelişmiş bir ilçe aslında nüfusu mardin merkezden kalabalık ama zihniyet öldürüyor beni onların yüzünden bizim elktriklerimiz gidiyor,evde herşey güç kaynağına bağlı bozulmasın diye ama saatlerce gelmiyo elektrik, güç kaynağı bile bitiyor bazen aman boşver canım alışcaz artık öksürürken o dediğini yapıyorum bende iyi geliyo,dün ayva ve elma kaynattım blendırdan geçirdim ama çok az yedi, melek bugün suyunu içirmeye çalışacak dün benim mükemmel kocam ayva yaprağı bulamadı burda
ayfer için en hayırlısı ne ise o olsun ama inşallah aldırmamıştır

Gülşancım, ayva yaprağını buradan alıp sana yollayabilirim istersen, pazarda ayva satılıyorsa, pazarcılardan da isteyip alabilirsin aklında olsun, evde kurutursun o yaprakları...

Çok geçmiş olsun Mert kuzuma, öksürük fena, bir an önce geçer inşallah Gülşancım.
Şark hizmeti zor gerçekten, evet memleketin her yeri güzel ama yıllarca ihmal edilmiş yerler maalesef, zihniyet desen bizlerden çok farklı, Allah kolaylık versin.

Çok sevindim iyi olmana... Anaların hakkı ödenmez, Allah başımızdan eksik etmesin...

Doruk da ev yemeklerini öyle tabak tabak yemiyor, çorba üzeri tahıllı mama tercih ediyor, ben de çok zorlanıyorum çeşit bulmakta, bir yandan da alışsın diye her akşam az da olsa yediriyorum evdeki yemeklerden.

Sağol Mervecim... Ben AVM'leri sevmem normalde, hiç de tercih etmem, ama bu soğukta Doruk'la çıkmak istiyorsam pek tercih şansım yok :)
Ayfer iyidir umarım, hakkında hayırlısı olsun...

Sağol canım... Ara sıra lazım, iyi geldi cidden...

günaydın ,,,

ama bana değil selin dün gece canıma okudu uyumadı uyutmadı ,,,

birde akşam eşim selinle oynarken sol memebaşında boncuk tanesi gibi bişey hissetmiş bi baktık ki hakakten öyle bişi var hemen doktorunu aradık korkmayın önemli bişi değil cuma günü geldiğinde ultrasonlada bakarız dedi ama tabi içimiz rahat etmedi medicalpark a götürdük acilde çocuk doktoru baktı bunda korkulacak bişey yok takip edin zamanla geçer hiç önemli değil dedi eve döndük tabi teleşımızı anlatmaya cümle yetmez :)

Ayy yazacaklarımın yarısını yazmamışım, aklımda fikir bırakmadı bu şirket...

Yasemin, İklim yürüyor diyelim artık, aktifi mi kalmış yaw, neymiş diğer odalara gidemiyormuş, yürüyor işte, daha napsın...

Ata kuzuma da maaşallah, takdir edilesi bir pipili

Aylin, Çorlu'da şubat annesi bulmuşsun, çok istiyordun, sevindim senin adına :26:

Ben Şubat 2010 annelerinde benimle aynı yaşta olan ve oğlu olan bir Çorlulu bulduuuum

Hadi gözünaydın, e sizde yaparsınız artık bir buluşma :)))

Canım, çok geçmiş olsun, neden olurmuş ki o boncuk gibi şey, yağ bezesi falandır heralde, doktor bişey yok dediğine göre çok da önemli değil demek ki, takip edersiniz, sıkma canını, uyku problemi bizde de devam ediyor, dün gece senin tavsiyene göre uyku tulumunu giydirdim, üstü açık sadece tulumla yattı ama nafile, yine uyumadı yine uyumadı ((

Ben Şubat 2010 annelerinde benimle aynı yaşta olan ve oğlu olan bir Çorlulu bulduuuum

canım çok saol uykusuzluktan resmen gözlerim kapanıyor yazacak yada okuyacak bile gözüm yok geçen aylinde diyrodu ya tamda onun gibiyim :) onu daha iyi anladım şimdi,,, zilli şimdi annemin koynunda mışıl mışıl uyuyor ,,,

Günaydın canlar,
Ben yine uykusuzum yaa, bomba gibi başlayacağım sabahlar çok uzak gibi
Eymen herzamankine göre erken kalktı, şimdi de mızmızlanıyo,, GÜLŞAN geçmiş olsun cnm inşallah çabuk atlatır
AYLİN sevindim walla senin için, o kadar istiyodun, inşallah kafa dengi olur.ç ama bizi bırakıp ta şubat annelerine de takılmayasın ha

Söz veremem ama beni bırakmak istemiyorsanız onu buraya taşıyalım

Çok geçmiş olsun Selin kuzuma... Yüreğinizi ağzınıza getirmiş. Veee hayatınızdaki en önemli şey benim sağlığım demiş size

Demek söz veremezsin :13:

Gülşancım, ayva yaprağını buradan alıp sana yollayabilirim istersen, pazarda ayva satılıyorsa, pazarcılardan da isteyip alabilirsin aklında olsun, evde kurutursun o yaprakları...
canım çok sağol, burda bulurum ben ama araba iki gündür eşimde oda becerip bulamadı ben bugün bulurum mutlaka

gözün aydın

ihmal edilmiş değil buralar aslında,ama insanlar her olayda kepeng kapatma eylemi yapıyor,tüm esnafa gizli bir baskı yapılıyor,buyüzden ulusal ve uluslararası firmalar yatırım yapamıyor,oyüzden işsizlik var,herkes devletten yardım alıyor her yıl 1milyon tl den fazla yardım dağıtılıyor burda ben ondan öfkeleniyorum ne yapıyolarsa kendileri yapıyor yani amaan boşver düşündükçe kızıyorum bunlara
biz eşimle bayılırız avm yada market gezmelerine

canım ben nette okumuştum önemli bişey değilmiş ilk doğduğunda merttede vardı çok sert değildi süt toplanmış derler bizim orda geçti kendiliğinden ama boncuk gibi değil genel bir şişlik vardı mertte:44: geçmiş olsun diyelim hemencik geçsin

geçmiş olsun dilekleri için teşekkür ederiz teyzeleri,keyfi ve iştahı yerinde mertin ondan endişelenmiyorum çok:44: yarına iyileşmezse dr götürcem

canım arkadaşım yazdıklarını kopyalayarak katılıyorum sana :)

teklif et bakalım gelirse alırız aramıza ne olacak sanki,,, amaaaa senin için gelmeyene sen bizi bırakıp gideceksennn

Çok geçmiş olsun Selin kuzuma... Yüreğinizi ağzınıza getirmiş. Veee hayatınızdaki en önemli şey benim sağlığım demiş size

Demek söz veremezsin :13:

saol teyzesi aynen öyle :) emin ol aynen öyle,,,

saol gülşanım yaa evet bak bu dediğin içimi rahatalttı bide ultrasonla baksınlar yarın bilgi veririm size ,,,

yarın doktora gideceğim selini ve kendimi götüreceğim :) bilgielrinize arz ederim ,,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…