2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

babylove arkadaşımız daha önce 144 kez mart annelerine yazmış hasretle falan yazışmışlar canım aramıza yeni katılmıyo eskilerden yani

Tam yazacaktım ki Gülşan benden önce davrandı, Babylove, daha önce de buraya yazmıştı evet, çok aktif değil ama kendisi, şu sıralarda sadece okuyucu olarak aramızda..

günaydın canlarım anneler
ve ayrıca kocalara ölüüüüüümmmmmm
AYLİN bende istiyorum hatayda anne bende bakıcamheveslendim heycanlandım:92:

Söz veremem ama beni bırakmak istemiyorsanız onu buraya taşıyalım

hımmmm yaaaaaa bak seeeennnn

Yanlış smile kullanmışım, olacaktı...

heh ben de sen ne diye çakıyosun be hatun diye hırlıcaktım

Sen zaten kaçmaya hazırmışsın, aramız diye bişi mi kaldı ki

:13:

canım arkadaşım yazdıklarını kopyalayarak katılıyorum sana :)

:13:

2011 haziran anne adayıymış kendisi,kendi topiğine gitmiştir

hadi beee o da mı way mart analarına bak sen be

günaydın şekerüm, hadi sen de bak bakalım. eminim sen zaten bizi bırakmazsın bulsan bile, di mi di mi:18:

oğluş ayağımda şu an, kendi kendine eeee eeee diyor kuzum

Burciş dün arada kaynadı, arayı düzeltmenize çok sevindim cnm. zaten adamın günahı yoktu be garibim. yarın topluca gidiyolardır inş.?? hee bi de hediyemizi almışsınnn,sağol

Yasmin çalışcam bugün bakamam diyosun ama bakıyorum da bizden kopamıyosun

babylove arkadaşımız daha önce 144 kez mart annelerine yazmış hasretle falan yazışmışlar canım aramıza yeni katılmıyo eskilerden yani

2011 haziran anne adayıymış kendisi,kendi topiğine gitmiştir

Gülşan kızın gbt sine mi baktın naptın,bu bilgileri nerden öğrendin :26:
Esin bul anacım sen de bul,İst.a git gel yollarda perişan oluruz.ben bi de nisan annelerine atlıycam bugün var mı orda da diye
Sürmeli Meral sana ıspanak çorbasını nasıl yapıyosun diye sordum cevap vermedin bak gider yeni arkadaşıma sorarım heee
Fatmacım balım bişeyi yoktur Selin'in,ben aylık kontrolüne bile hastaneye götürmek istemiyorum ordaki hasta insanlardan bebiklerden mikrop neyim kapar diye, sen niye ota moka kapıp götürüyon anacım,alt tarafı 2 gün daha bekleyecektin,tel.de dr zaten söylemiş önemli değil diye
Burcucum üzülme ben seni cehennemin dibine de gitsem bırakmam, seni de çekerim oraya

Diğer topiklerde gezerken bir habere rastladım, şok oldum yaww, dünyanın sonu geldi heralde.. Bakınız haberde ne diyor..

1 yaşındaki kız bebek hamile!

Suudi Arabistan'da doktorlar şaşkın! 1 yaşındaki bir bebeğin hamile olduğu açıklandı.

Tıp literatüründe ender rastlanan bir olay Suudi Arabistan'da gerçekleşti. Doktorlar, 1 yaşındaki bir kız bebeğin hamile olduğunu açıkladı. Doktorlara göre hamilelik döneminde iki embriyo birden anne rahmine düşerken, embriyolardan biri diğer bebeğin rahmine yerleşerek gelişmeye başladı.

Olayın basına yansıması üzerine uzmanların bebeğin karnındaki canlıyı ne yapacakları konusunda bir karara varmaya çalıştıkları belirtiliyor. Uzmanlara göre bu tür olaylar 500 binde bir ihtimal olarak görülüyor ve genel olarak da cenin içinde gelişen bu ceninler pek çok organları gelişmediği için ölüyor.
Daha önce de Hindistan'da benzer iki olay yaşanmıştı. 2002 yılında 6 aylık bir bebeğin vücudunda 1 kiloluk ölü bir cenine rastlanmıştı.

2006 yılında da karın şişliği şikayetiyle doktorlara giden Hindistan'ın Nagpur kentinde yaşayan bir çiftçi büyük bir sürprizle karşılaşmıştı. Doktorlar hastanın karnında çok büyük bir ura rastlamış, daha sonra bunun bir insan embriyosunun büyümüş hali olduğunu fark etmişlerdi. Saçları, eklemleri, çenesi olan nesne hastanın karnında çıkarılınca bacakları ve uzun tırnakları olduğu da görülmüştü.

Kaynak: Haber Pazar - Anasayfa

Kıracam bacaklarınızı

Şuursuzum yine sanırsam, uyumak ve sosyalleşmek bünyeme iyi gelmemeye başladı.

hobaaaaa,,, dün kim vermişti bu fikri bu hatunlara ,, baksana aylin gitmiş yok esinde gidiyor,, hasrette hep haziran annelerinde sanırım ,,,

Zannedersem Barış'ın annesi Pınar'dı, ilk online olduğunda cezası kesile

Benim kuzunun da burnu akıyormuş, acıcık da öksürüyomuş, hadi bakalım :18:

iivveett sabah fırçamızıda yedik güzel oldu valla haklısın galiba bilmem telaş yaptık birde eşim de çok korktu hatta korkusundan bana hayatııımm diye seslendi aşkımmm hemen doktorun telefonunu ver felan dedi :):) bende herhalde o yüzden yok biş idemek yerine koş gidelim dedim :):) evet yaa birde selin artık çok korkuyro doktordan tabi bu ara sürekli sürükledik çocuğu ordan oraya ,,,

:97::97: ben şu şubat annelerini takibe alayım bakayım, kim ne kadar yazıyomuş

bence bırak onuda gülşan ile yasemin yapsın bu konuda çok kabiliyetli gördüm kendielrini :):)

profiline baktım:78: ayrıca profilinde çocuğu yok görünüyo mart annesi değil galiba:44: gbt sine bakacam ama adı soyadı doğum tarihi yok
bende şok oldum

geçmiş olsun doruktamı hasta olcak yoksa

Son düzenleme:
Ay Fatma dün akşamki durumunuzu düşününce çok güldüm,resmen barışıp ortak bişey yapabilmek için çocuğu dr a götürüp bi de para bayılmışsınız
Ayrıca burda mutfak deyince cıss tü kaka, özelden sana mesaj atıcam diyince normal mi?

dün avm de kapmıştır belki ama korkma bişicik olmaz annen iyi bakar torununaa,, akşam sende ayva yaprağı ıhlamur felan veririsin iyi gelir ,,,

ben bunun gibi haberleri daha öncede okumuştummm,,, birde dr hause var güzel bir dizi ordada böyle bi vaka anlatılmıştı :):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…