- 25 Ağustos 2010
- 3.121
- 73
- 363
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #97.061
babylove arkadaşımız daha önce 144 kez mart annelerine yazmış hasretle falan yazışmışlar canım aramıza yeni katılmıyo eskilerden yani
2011 haziran anne adayıymış kendisi,kendi topiğine gitmiştir
Söz verememama beni bırakmak istemiyorsanız onu buraya taşıyalım
Yanlış smile kullanmışım,olacaktı...
Sen zaten kaçmaya hazırmışsın, aramız diye bişi mi kaldı ki
canım arkadaşım yazdıklarını kopyalayarak katılıyorum sana :)
günaydın canlarım anneler
ve ayrıca kocalara ölüüüüüümmmmmm
AYLİN bende istiyorum hatayda anne bende bakıcamheveslendim heycanlandım:92:
hobaaaaa,,, dün kim vermişti bu fikri bu hatunlara ,, baksana aylin gitmiş yok esinde gidiyor,, hasrette hep haziran annelerinde sanırım ,,,günaydın canlarım anneler
hobaaaaa,,, dün kim vermişti bu fikri bu hatunlara ,, baksana aylin gitmiş yok esinde gidiyor,, hasrette hep haziran annelerinde sanırım ,,,
babylove arkadaşımız daha önce 144 kez mart annelerine yazmış hasretle falan yazışmışlar canım aramıza yeni katılmıyo eskilerden yani
:97::97: ben şu şubat annelerini takibe alayım bakayım, kim ne kadar yazıyomuş
günaydın canlarım anneler
hımmmm yaaaaaa bak seeeennnn
heh ben de sen ne diye çakıyosun be hatun diye hırlıcaktım
:13:
:13:
hadi beee o da mıway mart analarına bak sen be
günaydın şekerüm, hadi sen de bak bakalım. eminim sen zaten bizi bırakmazsın bulsan bile, di mi di mi:18:
hobaaaaa,,, dün kim vermişti bu fikri bu hatunlara ,, baksana aylin gitmiş yok esinde gidiyor,, hasrette hep haziran annelerinde sanırım ,,,
Gülşan kızın gbt sine mi baktın naptın,bu bilgileri nerden öğrendin :26:
Esin bul anacım sen de bul,İst.a git gel yollarda perişan oluruz.ben bi de nisan annelerine atlıycam bugün var mı orda da diye
Sürmeli Meral sana ıspanak çorbasını nasıl yapıyosun diye sordum cevap vermedinbak gider yeni arkadaşıma sorarım heee
Fatmacım balım bişeyi yoktur Selin'in,ben aylık kontrolüne bile hastaneye götürmek istemiyorum ordaki hasta insanlardan bebiklerden mikrop neyim kapar diye, sen niye ota moka kapıp götürüyon anacım,alt tarafı 2 gün daha bekleyecektin,tel.de dr zaten söylemiş önemli değil diye
Burcucum üzülme ben seni cehennemin dibine de gitsem bırakmam, seni de çekerim oraya
:97::97: ben şu şubat annelerini takibe alayım bakayım, kim ne kadar yazıyomuş
profiline baktımGülşan kızın gbt sine mi baktın naptın,bu bilgileri nerden öğrendin :26:
Esin bul anacım sen de bul,İst.a git gel yollarda perişan oluruz.ben bi de nisan annelerine atlıycam bugün var mı orda da diye
Sürmeli Meral sana ıspanak çorbasını nasıl yapıyosun diye sordum cevap vermedinbak gider yeni arkadaşıma sorarım heee
Fatmacım balım bişeyi yoktur Selin'in,ben aylık kontrolüne bile hastaneye götürmek istemiyorum ordaki hasta insanlardan bebiklerden mikrop neyim kapar diye, sen niye ota moka kapıp götürüyon anacım,alt tarafı 2 gün daha bekleyecektin,tel.de dr zaten söylemiş önemli değil diye
Burcucum üzülme ben seni cehennemin dibine de gitsem bırakmam, seni de çekerim oraya
bende şok oldumDiğer topiklerde gezerken bir habere rastladım, şok oldum yaww, dünyanın sonu geldi heralde.. Bakınız haberde ne diyor..
1 yaşındaki kız bebek hamile!
Suudi Arabistan'da doktorlar şaşkın! 1 yaşındaki bir bebeğin hamile olduğu açıklandı.
Tıp literatüründe ender rastlanan bir olay Suudi Arabistan'da gerçekleşti. Doktorlar, 1 yaşındaki bir kız bebeğin hamile olduğunu açıkladı. Doktorlara göre hamilelik döneminde iki embriyo birden anne rahmine düşerken, embriyolardan biri diğer bebeğin rahmine yerleşerek gelişmeye başladı.
Olayın basına yansıması üzerine uzmanların bebeğin karnındaki canlıyı ne yapacakları konusunda bir karara varmaya çalıştıkları belirtiliyor. Uzmanlara göre bu tür olaylar 500 binde bir ihtimal olarak görülüyor ve genel olarak da cenin içinde gelişen bu ceninler pek çok organları gelişmediği için ölüyor.
Daha önce de Hindistan'da benzer iki olay yaşanmıştı. 2002 yılında 6 aylık bir bebeğin vücudunda 1 kiloluk ölü bir cenine rastlanmıştı.
2006 yılında da karın şişliği şikayetiyle doktorlara giden Hindistan'ın Nagpur kentinde yaşayan bir çiftçi büyük bir sürprizle karşılaşmıştı. Doktorlar hastanın karnında çok büyük bir ura rastlamış, daha sonra bunun bir insan embriyosunun büyümüş hali olduğunu fark etmişlerdi. Saçları, eklemleri, çenesi olan nesne hastanın karnında çıkarılınca bacakları ve uzun tırnakları olduğu da görülmüştü.
Kaynak: Haber Pazar - Anasayfa
geçmiş olsun doruktamı hasta olcak yoksaKıracam bacaklarınızı
Şuursuzum yine sanırsam, uyumak ve sosyalleşmek bünyeme iyi gelmemeye başladı.
Zannedersem Barış'ın annesi Pınar'dı, ilk online olduğunda cezası kesile
Benim kuzunun da burnu akıyormuş, acıcık da öksürüyomuş, hadi bakalım :18:
Kıracam bacaklarınızı
Şuursuzum yine sanırsam, uyumak ve sosyalleşmek bünyeme iyi gelmemeye başladı.
Zannedersem Barış'ın annesi Pınar'dı, ilk online olduğunda cezası kesile
Benim kuzunun da burnu akıyormuş, acıcık da öksürüyomuş, hadi bakalım :18:
Diğer topiklerde gezerken bir habere rastladım, şok oldum yaww, dünyanın sonu geldi heralde.. Bakınız haberde ne diyor..
1 yaşındaki kız bebek hamile!
Suudi Arabistan'da doktorlar şaşkın! 1 yaşındaki bir bebeğin hamile olduğu açıklandı.
Tıp literatüründe ender rastlanan bir olay Suudi Arabistan'da gerçekleşti. Doktorlar, 1 yaşındaki bir kız bebeğin hamile olduğunu açıkladı. Doktorlara göre hamilelik döneminde iki embriyo birden anne rahmine düşerken, embriyolardan biri diğer bebeğin rahmine yerleşerek gelişmeye başladı.
Olayın basına yansıması üzerine uzmanların bebeğin karnındaki canlıyı ne yapacakları konusunda bir karara varmaya çalıştıkları belirtiliyor. Uzmanlara göre bu tür olaylar 500 binde bir ihtimal olarak görülüyor ve genel olarak da cenin içinde gelişen bu ceninler pek çok organları gelişmediği için ölüyor.
Daha önce de Hindistan'da benzer iki olay yaşanmıştı. 2002 yılında 6 aylık bir bebeğin vücudunda 1 kiloluk ölü bir cenine rastlanmıştı.
2006 yılında da karın şişliği şikayetiyle doktorlara giden Hindistan'ın Nagpur kentinde yaşayan bir çiftçi büyük bir sürprizle karşılaşmıştı. Doktorlar hastanın karnında çok büyük bir ura rastlamış, daha sonra bunun bir insan embriyosunun büyümüş hali olduğunu fark etmişlerdi. Saçları, eklemleri, çenesi olan nesne hastanın karnında çıkarılınca bacakları ve uzun tırnakları olduğu da görülmüştü.
Kaynak: Haber Pazar - Anasayfa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?