2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

yok sana tarif felan

sana 3 tane özel mesaj atacağım üçüncüden sonra görüşelim yavrum :):)

ay ben bunu yeni gördüm ve ilk mesajdan sonra hemen atlayıp cvp verdim ne kadan ayıp ne kadan ayıp

Allahım sen koru yarabbim böyle şeylerden

kuzum inşallah hastalanmaz, eet Pınardı fikir annesi, cezasını düşünek

belki bi kez daha aşkım der diyosun yani

Bİ de kızlar burda ismin üstüne tıkladığınızda önceki mesajları,profili falan gibi bilgileri görebiliyosunuz. yaw hayret bişi daha bunu da mı bilmiyodunuz Aylin hanımcım

Ben de burdan uyusun da büyüsün ninni diyorum ona :)
Aldım ivit, ne zaman hediyeleşicez?

Zaten çekmesen de ikimiz de oraya gidecez nasıl olsa, görüşürük

sana 3 tane özel mesaj atacağım üçüncüden sonra görüşelim yavrum :):)

Deme öyle, demeeee

Anaaammmm

Komiksiniz valla, normal yollardan barışmayı beceremeyip en sonunda çocuğu mu bahane ettiniz? Barıştınız mı bari, sonucu da özetle de tam olsun...

profiline baktım:78: ayrıca profilinde çocuğu yok görünüyo mart annesi değil galiba:44: gbt sine bakacam ama adı soyadı doğum tarihi yok
bende şok oldum

geçmiş olsun doruktamı hasta olcak yoksa

Valla olabilir Gülşan teyzesi, bütün bebiklerin burnu akıyo zaten, bu da kapmıştır bi yerden...

çakkkaaal seni işine gelmiş seninde
can sıkıntısı işte klavyem hızlıdır işlerimi bitirdim hemen,patronu yolcu ediyom şimdi öğleden sonra yandınız bana laf yetiştirecek bi gönüllü arıyorum

Gülşannn nası yani,sen istediğin kişinin gbtsine bakabiliyo musun hep merak etmişimdir ne bilgileri yazıyo orda?

yok aylin yaa valla telaşta vardı , düşünsene bişi var orda ben topluiğne yuttu sandım kıs ağladım bile yawww,,, bi kuzenim yutmuştu öyle vucudunda dolanıyordu sonunda kolundan mı ne çıkmıştı neden ansıl bişi bilemiyorum ama öyle bişi hatırlıyorum küöüklüğümden doktorda çok güldü bu söylediğime ama napıyım :)

ben eşimle evlenmeden önce baktırmıştım :) birden bire kim bu bu kadar aşık olabiliyor diye :) tanıdıklar vasıtasıyla :) gbt de bi olaya karılşıp karışmadığı ailesi soyağacı ile ilgili felan bişielr çıkıyor ,, eşimin bana anlattığı herşey doğru çıkmıştı :):) babasını ngeçirdiği trafik kazası kaydı bile çıkmıştı :):) herkesin bide kişilik testi kişilk analizi felan olsa ne güzel olurdu :):)

profiline baktım:78: ayrıca profilinde çocuğu yok görünüyo mart annesi değil galiba:44: gbt sine bakacam ama adı soyadı doğum tarihi yok
bende şok oldum

geçmiş olsun doruktamı hasta olcak yoksa

walla burciş bilmiyorum ki ne zaman hediyeleşicez, acep sen geçenlerde almadığın izni gelecek haftaiçinde mi alsan olabülü mü

günaydınnapıyor bakayim benim akıllı,güzel,tuttuğunu koparan mart annelerim.

dün doktora gittik.çok şükür Alp imin hiçbir problemi yok.idrarı temiz,ciğerleri temiz,kulağı temiz,boğazı temiz dedi doktorumuz.gelişimi çok iyi dedi.yanlız alp 15 günde hiç kilo almamış,ama vermemişte.benim surat düşünce doktor normal sakın takılma,çocuk idrar enfeksiyonu,grip,nezle atlattı dedi.sadece kan şurubu verdi.ama bunu verirken nezle,grip olursa kes dedi.içinde demir var demirde hastalık esnasında iyileşme sürecini uzatır dedi.ayakkabı sordum.mümkün olduğunca giydirme,ayak yapısı için hiç iyi değil,patik şeklinde olanlara devam et dedi.
eve 17:30 da geldik.1-5 saatte yemekleri yetiştirdim,kaynanamlarıda çıkardım aradan.olağan dışı bir durum yoktu yemekte,herşey normaldi.bizden böyle şekerler

hobaaaaa,,, dün kim vermişti bu fikri bu hatunlara ,, baksana aylin gitmiş yok esinde gidiyor,, hasrette hep haziran annelerinde sanırım ,,,

Ben BEnnnn Kızmayınn, Keremitoyla Cemy arkadassız mı kalsın yazık degil mi onlaraaa İnsallah kafa dengi insanlar cıkarlarda hem annisler hem bebisler anlasırlar.

ben bırakırmıyım sizi ballarım burda başka anneler bulayım onlarla yüzyüze görüşsem de sizin buluşmalara gelicem fırsat buldukça ilk göz ağrılarımsınız süz

walla burciş bilmiyorum ki ne zaman hediyeleşicez, acep sen geçenlerde almadığın izni gelecek haftaiçinde mi alsan olabülü mü

ya şimdi ben 10 dakiakyı bekleyemeyim meralciğime burdan saol canım benim mevlam senden razı olsun yorumların için desem olmaz mı ??

ya valla topiği kullanmamak sizleride aynı şeylerle tekrar tekrar sıkmayyaım diye günah keçicsi olarak merali seçtim ortadaki durumumuzu ayrıntıları ile yazdım ki daha sonra daha iyi anlasın beni diye ,,, isteyene gönderirim ama bak şimdiden söyliyim 2 mesaj halinde gidiyro tek mesaja sığmıyor :):)

meral uzun okumayı sevmiyro ya kısa tutuum

Yazgı, maşallah Alp Paşaya, bu Mart bebelerinin tek sorunu uyku ve kudurukluk, onun dışında hepimizin bebeği de çok sağlıklı maşallah...
Akşam yeni oyuncağı ile oynadı mı Alp, kvalide ve kpeder ne yaptı, ne almışlar torunlarına gelirken, laf soktun mu yine, anlat kız biraz :)))

Hee demek buluşacaksınız, o zaman şunu hafta sonu yapalım cümbür cemaat bizde gelelim

Hay allahım çıldırıcam,demek hastayken demir verilmiyor bunu niye hiçbir doktor bizlere de söylemedi???? patik giydir demiş ama Keremito kaydırmaz çarıklarla yan basıyor gibi geliyor bana,ben de ayakkabıya geçeyim diyordum???1,5 saatte kaynana ağırlayacak yemekleri yaptığın için önünde saygıyla eğiliyorum aferin sana :81:
Almışlar mı oyuncak, en önemli konuyu söylememişsin

merhaba herkese ben 2010 şubat annesiyim daha doğrusu şubat derken ocakta doğum yaptım çokoprensimle özelden yazıştık sizede söylemiş nasılsınız

İnşallah bakalım :)

Meralcim, evet işim çok ama buraya bakmadan da edemiyorum :))

Hee ayynı ben :)

Gelmiş Pınar, napak ki :)

Öğleden sonraya kadar biter mi ki benim işim? Biterse ben gönüllüyüm

Mümkündür, gayet mümkündür, hafta başı değerlendirmeye alınacaktır...

Hadi gözün aydın, maaşallah kıpırcan kuzuma...

ben bırakırmıyım sizi ballarım burda başka anneler bulayım onlarla yüzyüze görüşsem de sizin buluşmalara gelicem fırsat buldukça ilk göz ağrılarımsınız süz

Öyle mi ki? Tamam o zaman

Bana gönder, hem de hemen :84:

çok şükür maşallah Alp paşaya. ee kaynananlar oyuncak getirdi mi??

Ben BEnnnn Kızmayınn, Keremitoyla Cemy arkadassız mı kalsın yazık degil mi onlaraaa İnsallah kafa dengi insanlar cıkarlarda hem annisler hem bebisler anlasırlar.

kızdık artık, cezanı kesiyozz bekle

duyunuz Aylin hnm, doğru cvp budur

babam gitti Melike'de bende çok alışmıştık iki günde:S benim ömrüm kavuşmak ve ayrılmakla geçecek sanırım(

Allah kavuştursun cnm

Allah senden de razı olsun cnm yaw ne demek nettim ki. Herşey çok güzel olacak Allahın izniyle unutma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…