2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba herkese ben 2010 şubat annesiyim daha doğrusu şubat derken ocakta doğum yaptım çokoprensimle özelden yazıştık sizede söylemiş nasılsınız

Merhaba, demek bizim Aylin in bulduğu özel arkadaş sensin, arada buraya da uğra, seninle de sohbet etmek isteriz..

Fatma, hemen bana da yolla..

Çok işi var çooook

Yok, bu sefer baş başa buluşucaz dermişim, ikinci buluşma faciası çıkarmış

merhaba herkese ben 2010 şubat annesiyim daha doğrusu şubat derken ocakta doğum yaptım çokoprensimle özelden yazıştık sizede söylemiş nasılsınız

Hoşgeldin canım, Aylin'le buluşmanıza çok sevindik...

Gülşannn nası yani,sen istediğin kişinin gbtsine bakabiliyo musun hep merak etmişimdir ne bilgileri yazıyo orda?

yok canım ben bakamıyorum çünkü yetki şifrem yok,edirnedeyken bakabiliyodum ama orda şifrem vardı. ben trafik şubedeydim edirnede ehliyet bilgisine girebilmek için şifrem vardı(emn.genel.müd. sadece yetkili personele veriyo bu şifreleri ) ordan girip bakabiliyoduk şahsın araması varmı diye,ama şahıs yanında değilse bakamıyosun,çünkü aranması yada yakalaması varsa onu adli mercilere teslim etmen gerek yoksa senin başın derde giriyo genel müdürlük senin rüşvet karşılığı serbest bıraktığını düşünüp soruşturma açıyo hakkında meslekten atılabiliyosun yanı gbt de sadece aranan ,yakalaması olan vs kayıtlar görünüyo başka bir bilgi yok.mesela benim gbt me bakılsa kayıt yok der çünkü aranmıyorum

fırsat buldukça uğrarım tabiki bende sizinle sohbet etmek isterim

Seviniriz... Hatta buluşabiliriz bile

Heee, birini aranır hale getirmek için napmak lazım amirim?

Bu arada sürekli yazdığıma bakmayın, hala çok işim var

Yok, bu sefer baş başa buluşucaz dermişim, ikinci buluşma faciası çıkarmış

bekleriz cnm her zaman, walla bizde muhabbet güzeldir bu arada benim büyük oğlumun adı da Furkan senin oğluş 1 yaşını doldurmak üzere desene, maşallah

hoşgeldin akarahan ben esin
gittim şubat annelerine hataydan kimse yok nisan annelerine gittim onların da topiği yok kaldım yine yapayalnız

gönderdim gitti ,, mevlam kolaylık versin :):) istersen öğleden sonra oku :)

merhaba canım hoşgeldin aylinin arkadaşının başımız üstünde yeri var :):) bende 10 martta selinimi aldım kucağıma ,,,

Ben BEnnnn Kızmayınn, Keremitoyla Cemy arkadassız mı kalsın yazık degil mi onlaraaa İnsallah kafa dengi insanlar cıkarlarda hem annisler hem bebisler anlasırlar.

ne ceza versek ??

yazfgı güzel haber ve faydalı bilgielr ile gelmişsinn,, demek bizim antibiyotikelr o yüzden az etki ediyor ,,, ya biizm doktorda antibiyotik bitince kan damalsını 2 sefere çıakr dedi am saolsun ağzında cımbızla laf çıktığından böyle ayrıntılı bilgi vermemişti,,, kanı çok düşük diye mecburi olarak ver ama ialç bitince artır yoksa antibiyotik etki etmez demeye getirmiş :):)

torunlarına tabisi hiçbir şey almamışlar.böyle birşeyin olmayacağını söylemiştim şekerim.yeni oyuncağı ile oynamadı,fisher price ın bastır gitsin araçlarından aldım,yüzüne bile bakmadıkayınvalide ve kayınpeder sorunlu,kazma oğullarının(eşimin abisi) sorunları ile ilgileniyorlardı,banada defalarca çok güzel olmuş,ne gerek vardı falan gibi edebiyat parçaladılar işte.

zeytinyağlı dolma,fırında tavuk,pilav,çorbba ve salata.nasıl ama
bu demir konusuna bende ilk duyduğum için şaşırdım.ama doktorumuza çok güvenirim
doğrudur.ayakkabı çocuğun ayak gelişimini bozuyor,mümkün olduğunca giydirme,şimdi tabanlı bişey alma dedi.ancak yürüdüğünde bileği saracak,ortopedik bir ayakkabı alırsın dedi.
kaynanamlar için cevap hemen üstte şekerim.

Hadi gözün aydın, maaşallah kıpırcan kuzuma...

teşekkür ederiz.

hoşgeldin canım sen hep bizimle takıl ki aylin sizin topiğe takılıp kalmasın

selam canım

banada gönder

gittim şubat annelerine hataydan kimse yok nisan annelerine gittim onların da topiği yok kaldım yine yapayalnız

üzülme canım biz varız benimde burdan başka topiğim yok
ben öğle arasına gidiyorum bekleyin beni anacım

Merhaba, demek bizim Aylin in bulduğu özel arkadaş sensin, arada buraya da uğra, seninle de sohbet etmek isteriz..

Fatma, hemen bana da yolla..

ayyy çok fean yaa :) 2. kısımı yolaldım 10 dakiak sonra başı yolda burcuya 2. kısımı gödnerriken senide ekeldim ama anca öyle oluyor

evet canım hataylı yok bizde canım en yakın mersin var oda uzak kalıyor sana ama unutmuşum antepte var bir arkadaş

Son düzenleme:
O kadar çok çalıştım ki karnım acıktı, yemeğe gidiyorum, öğleden sonra full enerji ile burdayım :)))

demir mevzusunu benim gittiğim tüm dr lar söylemişti bana ama siz biliyosunuzdur diye bişey demedim ben:78:

çok şükür maşallah Alp paşaya. ee kaynananlar oyuncak getirdi mi??

maalesef şekerim.bkz.biraz önceki cevabım.

hoşbulduk canım dünde geldim sana bakmak için biraz takıldım çıktım

hoşgeldin.ben yazgı.

Çok işi var çooook

ne işim varki:44:Alp kucağımda uyuyordu,ondan kısa kestim şekerim.ama anlattım içeriği.bkz.biraz önceki cevabım.

Alp inde kanı düşük.bu sebeple şurup verdi canım.ve yazarken bu açıklamayı yaptı.acaba sadece bizim şurup için mi dedi desem ne alaka?sonuçta demir aynı demir,hepsinde var:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…