- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #97.101
merhaba herkese ben 2010 şubat annesiyim daha doğrusu şubat derken ocakta doğum yaptım çokoprensimle özelden yazıştık sizede söylemiş nasılsınız
Yazgı, maşallah Alp Paşaya, bu Mart bebelerinin tek sorunu uyku ve kudurukluk, onun dışında hepimizin bebeği de çok sağlıklı maşallah...
Akşam yeni oyuncağı ile oynadı mı Alp, kvalide ve kpeder ne yaptı, ne almışlar torunlarına gelirken, laf soktun mu yine, anlat kız biraz :)))
Hee demek buluşacaksınız, o zaman şunu hafta sonu yapalım cümbür cemaat bizde gelelim
Hay allahım çıldırıcam,demek hastayken demir verilmiyor bunu niye hiçbir doktor bizlere de söylemedi???? patik giydir demiş ama Keremito kaydırmaz çarıklarla yan basıyor gibi geliyor bana,ben de ayakkabıya geçeyim diyordum???1,5 saatte kaynana ağırlayacak yemekleri yaptığın için önünde saygıyla eğiliyorumaferin sana :81:
Almışlar mı oyuncak, en önemli konuyu söylememişsin
merhaba herkese ben 2010 şubat annesiyim daha doğrusu şubat derken ocakta doğum yaptım çokoprensimle özelden yazıştık sizede söylemiş nasılsınız
Merhaba, demek bizim Aylin in bulduğu özel arkadaş sensin, arada buraya da uğra, seninle de sohbet etmek isteriz..
Fatma, hemen bana da yolla..
Gülşannn nası yani,sen istediğin kişinin gbtsine bakabiliyo musunhep merak etmişimdir ne bilgileri yazıyo orda?
fırsat buldukça uğrarım tabiki bende sizinle sohbet etmek isterim
yok canım ben bakamıyorum çünkü yetki şifrem yok,edirnedeyken bakabiliyodum ama orda şifrem vardı. ben trafik şubedeydim edirnede ehliyet bilgisine girebilmek için şifrem vardı(emn.genel.müd. sadece yetkili personele veriyo bu şifreleri ) ordan girip bakabiliyoduk şahsın araması varmı diye,ama şahıs yanında değilse bakamıyosun,çünkü aranması yada yakalaması varsa onu adli mercilere teslim etmen gerek yoksa senin başın derde giriyo genel müdürlük senin rüşvet karşılığı serbest bıraktığını düşünüp soruşturma açıyo hakkında meslekten atılabiliyosun yanıgbt de sadece aranan ,yakalaması olan vs kayıtlar görünüyo başka bir bilgi yok.mesela benim gbt me bakılsa kayıt yok der çünkü aranmıyorum
Yok, bu sefer baş başa buluşucaz dermişim, ikinci buluşma faciası çıkarmış
Aytencim hoşgeldinMeral ben.
ay yazıp yazıp siliyorum walla ne dicemi bilemedim
İnşallah bakalım :)
Hee ayynı ben :)
Gelmiş Pınar, napak ki :)
Öğleden sonraya kadar biter mi ki benim işim? Biterse ben gönüllüyüm
Mümkündür, gayet mümkündür, hafta başı değerlendirmeye alınacaktır...
Hadi gözün aydın, maaşallah kıpırcan kuzuma...
Öyle mi ki? Tamam o zaman
Bana gönder, hem de hemen :84:
Ben BEnnnnKızmayınn, Keremitoyla Cemy arkadassız mı kalsın yazık degil mi onlaraaa İnsallah kafa dengi insanlar cıkarlarda hem annisler hem bebisler anlasırlar.
günaydınnapıyor bakayim benim akıllı,güzel,tuttuğunu koparan mart annelerim .
dün doktora gittik.çok şükür Alp imin hiçbir problemi yok.idrarı temiz,ciğerleri temiz,kulağı temiz,boğazı temiz dedi doktorumuz.gelişimi çok iyi dedi.yanlız alp 15 günde hiç kilo almamış,ama vermemişte.benim surat düşünce doktor normal sakın takılma,çocuk idrar enfeksiyonu,grip,nezle atlattı dedi.sadece kan şurubu verdi.ama bunu verirken nezle,grip olursa kes dedi.içinde demir var demirde hastalık esnasında iyileşme sürecini uzatır dedi.ayakkabı sordum.mümkün olduğunca giydirme,ayak yapısı için hiç iyi değil,patik şeklinde olanlara devam et dedi.
eve 17:30 da geldik.1-5 saatte yemekleri yetiştirdim,kaynanamlarıda çıkardım aradan.olağan dışı bir durum yoktu yemekte,herşey normaldi.bizden böyle şekerler
Yazgı, maşallah Alp Paşaya, bu Mart bebelerinin tek sorunu uyku ve kudurukluk, onun dışında hepimizin bebeği de çok sağlıklı maşallah...
Akşam yeni oyuncağı ile oynadı mı Alp, kvalide ve kpeder ne yaptı, ne almışlar torunlarına gelirken, laf soktun mu yine, anlat kız biraz :)))
Hay allahım çıldırıcam,demek hastayken demir verilmiyor bunu niye hiçbir doktor bizlere de söylemedi???? patik giydir demiş ama Keremito kaydırmaz çarıklarla yan basıyor gibi geliyor bana,ben de ayakkabıya geçeyim diyordum???1,5 saatte kaynana ağırlayacak yemekleri yaptığın için önünde saygıyla eğiliyorumaferin sana :81:
Almışlar mı oyuncak, en önemli konuyu söylememişsin
Hadi gözün aydın, maaşallah kıpırcan kuzuma...
hoşgeldin canım sen hep bizimle takıl ki aylin sizin topiğe takılıp kalmasınmerhaba herkese ben 2010 şubat annesiyim daha doğrusu şubat derken ocakta doğum yaptım çokoprensimle özelden yazıştık sizede söylemiş nasılsınız
selam canımgünaydınnapıyor bakayim benim akıllı,güzel,tuttuğunu koparan mart annelerim .
dün doktora gittik.çok şükür Alp imin hiçbir problemi yok.idrarı temiz,ciğerleri temiz,kulağı temiz,boğazı temiz dedi doktorumuz.gelişimi çok iyi dedi.yanlız alp 15 günde hiç kilo almamış,ama vermemişte.benim surat düşünce doktor normal sakın takılma,çocuk idrar enfeksiyonu,grip,nezle atlattı dedi.sadece kan şurubu verdi.ama bunu verirken nezle,grip olursa kes dedi.içinde demir var demirde hastalık esnasında iyileşme sürecini uzatır dedi.ayakkabı sordum.mümkün olduğunca giydirme,ayak yapısı için hiç iyi değil,patik şeklinde olanlara devam et dedi.
eve 17:30 da geldik.1-5 saatte yemekleri yetiştirdim,kaynanamlarıda çıkardım aradan.olağan dışı bir durum yoktu yemekte,herşey normaldi.bizden böyle şekerler
banada gönderya şimdi ben 10 dakiakyı bekleyemeyim meralciğime burdan saol canım benim mevlam senden razı olsun yorumların için desem olmaz mı ??
ya valla topiği kullanmamak sizleride aynı şeylerle tekrar tekrar sıkmayyaım diye günah keçicsi olarak merali seçtim ortadaki durumumuzu ayrıntıları ile yazdım ki daha sonra daha iyi anlasın beni diye ,,, isteyene gönderirim ama bak şimdiden söyliyim 2 mesaj halinde gidiyro tek mesaja sığmıyor :):)
meral uzun okumayı sevmiyro ya kısa tutuum
hoşgeldin akarahan ben esin
gittim şubat annelerine hataydan kimse yok nisan annelerine gittim onların da topiği yok kaldım yine yapayalnız
Merhaba, demek bizim Aylin in bulduğu özel arkadaş sensin, arada buraya da uğra, seninle de sohbet etmek isteriz..
Fatma, hemen bana da yolla..
hoşgeldin akarahan ben esin
gittim şubat annelerine hataydan kimse yok nisan annelerine gittim onların da topiği yok kaldım yine yapayalnız
evet canım hataylı yok bizde canım en yakın mersin var oda uzak kalıyor sana
mardinden varım canım
çok şükür maşallah Alp paşaya. ee kaynananlar oyuncak getirdi mi??
hoşbulduk canım dünde geldim sana bakmak için biraz takıldım çıktım
Çok işi var çooook
yazfgı güzel haber ve faydalı bilgielr ile gelmişsinn,, demek bizim antibiyotikelr o yüzden az etki ediyor ,,, ya biizm doktorda antibiyotik bitince kan damalsını 2 sefere çıakr dedi am saolsun ağzında cımbızla laf çıktığından böyle ayrıntılı bilgi vermemişti,,, kanı çok düşük diye mecburi olarak ver ama ialç bitince artır yoksa antibiyotik etki etmez demeye getirmiş :):)
yok canım mardinden yok anteple arası ne kadar bilmiyorum ama antepte var bir arkadaşımız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?