- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #97.881
Aylin kimbilir kocana ne laflar soktun ki o gün adam hala küs
Bi de bişi sorucam, dikkatli arkadaşlardan yanıt bekliyorum please. Şimdi ben size bi msj yazdım ya çıkıyoruz falan diye, sonra pc yi açık bırakıp çıktım. o arada 20dk öncesine dek hep on-line görünüyo muydum?? normlde tekrar 20dk önce falan oturdum bşına, merak ediyorum pc açıksa hep online görünüyo musun yoksa belli bi süre aktivasyon olmayınca off mu oluyo??
kızlar buarada ata emziği bıraktı uykuya geçerken bile almıyo artık :))
bakalım geçici bir dönemmi kalıcımı
10 da uyudu tabi yarm saat sonra uyandı aldım ayaama sallarken uyudu bende uzandım ayaamdayken 12 ye kadar uyuduk oh bi iyi geldi dinlendim yemeemide yedim emiştik bide bi güzel minik parmaklarıyla agzıma yüzüme ellerni soka soka.. biraz snra mandalin suyuyla yumuşatılmış iki bisküili yogurdunu we yarım portakalını yicek teyzeleri
Çok sert bir damak yapısı var İklim in, dişi yok ama kolumu falan ısırdığı zaman morartıyor, sen düşün artık, ayva sulu ya, küçük bir parça koparıp damaklarıyla eziyor suyunu çıkarınca hooop yutuyor, suyuyla yutuyor yani, alem hakkaten benim kız, kuruyemişlere falan saldırıyor görsen, çekirdek içi yiyo, fıstık yemeye çalışıyor, bende şaşırıyorum hakkaten ama ne yapayım dişsiz kızım, çareyi böyle buldu anlaşılan :)))
Biz geldiikkHava pey güzelmiş walla oynadık geldik. Şimdi de uyudu aşkitom
Hasretcim kayınpeder yurtdışındaydı, uçağı 6 gibi indi. o nedenle sabahın köründe geldi:))
Burcucum yok sözümona bana bişi demedi ama birilerini anlattı durdu, türlü misaller verdi falan:97:
Aylin kimbilir kocana ne laflar soktun ki o gün adam hala küs
Bi de bişi sorucam, dikkatli arkadaşlardan yanıt bekliyorum please. Şimdi ben size bi msj yazdım ya çıkıyoruz falan diye, sonra pc yi açık bırakıp çıktım. o arada 20dk öncesine dek hep on-line görünüyo muydum?? normlde tekrar 20dk önce falan oturdum bşına, merak ediyorum pc açıksa hep online görünüyo musun yoksa belli bi süre aktivasyon olmayınca off mu oluyo??
Çok sert bir damak yapısı var İklim in, dişi yok ama kolumu falan ısırdığı zaman morartıyor, sen düşün artık, ayva sulu ya, küçük bir parça koparıp damaklarıyla eziyor suyunu çıkarınca hooop yutuyor, suyuyla yutuyor yani, alem hakkaten benim kız, kuruyemişlere falan saldırıyor görsen, çekirdek içi yiyo, fıstık yemeye çalışıyor, bende şaşırıyorum hakkaten ama ne yapayım dişsiz kızım, çareyi böyle buldu anlaşılan :)))
Umrumda değilsin ne halin varsa gör lafımdan sonra bir daha konuşmadı benimle halbuki ben ona küsecektim
Bir ara yemeğe gittim işim vardı falan ama ne zaman kimler var diye baksam görünüyordun aşağıda.
Mrl81, dışarı çıkıyorum dediğinden beri, aşağıda park halinde nick in, ama pc başında olmadığın ve mesaj yazmadığın için bir süre sonra offline görünüyorsun..
Kızım sana söylüyorum gelinim sen anla yaptı yani, benim kvailde de öyle yapar, gıcık :)
Hava çok güzel sahiden, deli oluyor burda kaldıkça...
Bi de son soruna cevap veremicem, hiç dikkat etmedim.
Doruk da parmağını emmeyi bıraktı, epey oluyor, eskiden gece uyanınca parmağını ağzına sokar kendi kendine uyurdu, onu unutunca yerine beni kullanmaya başladı. Hatırlasın diye parmağını ağzına soktum, karşısında kendi parmağımı emdim falan ama fayda etmedi...
Ohh yarasın :)
Acayip bişi bu İklim, bi elime geçirsem ne poposunu bırakacam mıncıklanmadık ne gıdısını
Kızım sana söylüyorum gelinim sen anla yaptı yani, benim kvailde de öyle yapar, gıcık :)
Hava çok güzel sahiden, deli oluyor burda kaldıkça...
Bi de son soruna cevap veremicem, hiç dikkat etmedim.
Doruk da parmağını emmeyi bıraktı, epey oluyor, eskiden gece uyanınca parmağını ağzına sokar kendi kendine uyurdu, onu unutunca yerine beni kullanmaya başladı. Hatırlasın diye parmağını ağzına soktum, karşısında kendi parmağımı emdim falan ama fayda etmedi...
benim zilli de yer çekirdek içi,fıstık,leblebiyi ufalayp veriyorum birde kendince sesler çıkarır yerken o kuruyemiş tabağını görmesin hemen saldırır ...Patlamış mısır yer sonra altını değiştirdiğimde yarısı çiğnenmemiş halde çıkmış olur...
Alla alla bıraktırmak için çok uğraşırlar genelde, kendiliğinden bırakırsa iyidir bence
Ay insanlar nasıl bıraktırıcam diye uğraşır, sen çocuğa tekrar öğretmeye uğraşıyosun demek
Çoookk güldürdün beni Burcu yaa, karşısına geçip parmağını mı emdin, Doruk ne yaptı bu durumda, içinden ne düşündü acaba çocuk, çok merak ettim şimdi, büyüyünce konuşmaya başladıklarında anlatsalar bize ne güzel olur, ''anne sen şöyle şöyle yapmıştın ya ben ona şu yorumu getirdim'' yada ''çok güldüm sana'', ''senin deli olduğunu düşündüm'', ''sana salak dedim'' v.s. hahahhaha ne komik olur yaa..
İklim acayip hakkaten, kendince çözümler buluyor çocuk, her durumda bir B planı var, anasına çekmiş :))
selam bagyanlar...
mamua artık kahvaltısını yediremiorum..cicibebe harici bugün ekmek içi ufalayıp denedim peynir ve yumurtasını kattım..kacacak delik arıyor..ayrı ayrı yedireyim diorum yumurtayı sevmedi artı peynirdende iki lokma alıp kactı..farklı alternatif fikirler bekliorum..keza corbalarınada aynı muameleyi yapmaya başladı..hiç öyle yemek yeme gibi bi istek arzusu yok..annemin muhabbet kuşu var cok seviyo..adı can..aaaa can geliomuşşş gelsinmi caaaan veya aa dayısıı gel yagmuru al babasııı gel kızını all diye diye ilgisini çekip agzını actıgı her an sokuşturuyorum..bu ara böyle takılıoruz..oyuncakların yuzune bakmıo zaten..fakat sevdiği şey olursa götürüüyo dün iki dilim bugulama balık yedi şaplata şaplata..
Kahvaltıda yumurta sarısına tereyağ mısır unu ve peynir ekleyip pişirmiş Merve kısaca kuymak yapmış, sen de yapabilirsin ben hafta sonu deneyeceğim çünkü ara ara Kerem de sıkılmaya başlıyor yediklerinden,mesela hafta sonu kek ve börek yaptım,keki oynarken ara ara tıkıştırdım ağzına 1 dilimi yedi, yoğurdun yanına da böreği ısırttırdım öyle değişiklikler yapabilirsin.
ay evet buna katılıorum oyuna cevirdi mama saatlerini..hayır ne yiyecegini bilmeden daha kaseyi gördüğü an kafasını ceviriyo :44:Ebru, dönem dönem yediklerinden sıkılıyorlar, farklı şekillerde başka şeylerin içinde vermeye çalış yemediği yiyecekleri, birde bu dönemde yemek yemeyi de oyun sanıyorlarmış, sende oyun oynuyormuş gibi davran, Aylin in önerisine katılıyorum, kuymak yap, birde öyle dene bakalım, bende hafta sonu deneyecem..
ebru bazende rafadan yapıorum minik ekmekler atıp yediriyorum pınar beyaz yediriyorum çay bardaana sütünü koyyuyoum hepsinden birer yiyo. öylede yapıorm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?