2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Şebneeem hala kulakları kırmızı mı Atanın? sen yine de akşam olmadan bi sağlık ocağına bari götürseydin,ya kulak iltihabıysa?kaç dişi vardı Ata nın? eğer azılar böyle olacaksa yandık bizim de sıra azılara geldi :18:

Umrumda değilsin ne halin varsa gör lafımdan sonra bir daha konuşmadı benimle halbuki ben ona küsecektim
Bir ara yemeğe gittim işim vardı falan ama ne zaman kimler var diye baksam görünüyordun aşağıda.

Mrl81, dışarı çıkıyorum dediğinden beri, aşağıda park halinde nick in, ama pc başında olmadığın ve mesaj yazmadığın için bir süre sonra offline görünüyorsun..

Ohh yarasın :)

Acayip bişi bu İklim, bi elime geçirsem ne poposunu bırakacam mıncıklanmadık ne gıdısını

Kızım sana söylüyorum gelinim sen anla yaptı yani, benim kvailde de öyle yapar, gıcık :)
Hava çok güzel sahiden, deli oluyor burda kaldıkça...
Bi de son soruna cevap veremicem, hiç dikkat etmedim.

kızlar buarada ata emziği bıraktı uykuya geçerken bile almıyo artık :))
bakalım geçici bir dönemmi kalıcımı

Doruk da parmağını emmeyi bıraktı, epey oluyor, eskiden gece uyanınca parmağını ağzına sokar kendi kendine uyurdu, onu unutunca yerine beni kullanmaya başladı. Hatırlasın diye parmağını ağzına soktum, karşısında kendi parmağımı emdim falan ama fayda etmedi...

benim zilli de yer çekirdek içi,fıstık,leblebiyi ufalayp veriyorum birde kendince sesler çıkarır yerken o kuruyemiş tabağını görmesin hemen saldırır ...Patlamış mısır yer sonra altını değiştirdiğimde yarısı çiğnenmemiş halde çıkmış olur...

kızlar buarada ata emziği bıraktı uykuya geçerken bile almıyo artık :))
bakalım geçici bir dönemmi kalıcımı

Alla alla bıraktırmak için çok uğraşırlar genelde, kendiliğinden bırakırsa iyidir bence

Umrumda değilsin ne halin varsa gör lafımdan sonra bir daha konuşmadı benimle halbuki ben ona küsecektim
Bir ara yemeğe gittim işim vardı falan ama ne zaman kimler var diye baksam görünüyordun aşağıda.

heh seninki de lazdı di mi, tamam hatırladım:)) cvp için de sağol cnm

Mrl81, dışarı çıkıyorum dediğinden beri, aşağıda park halinde nick in, ama pc başında olmadığın ve mesaj yazmadığın için bir süre sonra offline görünüyorsun..

teşekkür ederim cnm Bu arada İklim hanıma kocaman tebrix hem wc olayı hem de o haminne halleriyle yediği ayva için:))

Ay insanlar nasıl bıraktırıcam diye uğraşır, sen çocuğa tekrar öğretmeye uğraşıyosun demek

Çoookk güldürdün beni Burcu yaa, karşısına geçip parmağını mı emdin, Doruk ne yaptı bu durumda, içinden ne düşündü acaba çocuk, çok merak ettim şimdi, büyüyünce konuşmaya başladıklarında anlatsalar bize ne güzel olur, ''anne sen şöyle şöyle yapmıştın ya ben ona şu yorumu getirdim'' yada ''çok güldüm sana'', ''senin deli olduğunu düşündüm'', ''sana salak dedim'' v.s. hahahhaha ne komik olur yaa..

İklim acayip hakkaten, kendince çözümler buluyor çocuk, her durumda bir B planı var, anasına çekmiş :))

Fatmacım sen neden o kadar üstüne gidiyosun kocanın yaa?? bence yapma, o da senin bu hallerini gördükçe daha da uzatıyor bana kalırsa. tamam bi hata yapmış olabilirsin ama sonuçta o da hatasız değildi ki sevgi öyle bi kerede bitmez,sana ders vermeye çalışıyor sen de ekmeğine bal sürüyorsun. bence sende selinle ilgilen, ona onsuz da olabileceğini göster,unutma kaçan kovalanır. belki bunları söylemek haddim değil cnm ama inan söylemeden duramadım. senin onun karşısında bu duruma düşmüş olman hak değil çünkü

selam bagyanlar...
mamua artık kahvaltısını yediremiorum..cicibebe harici bugün ekmek içi ufalayıp denedim peynir ve yumurtasını kattım..kacacak delik arıyor..ayrı ayrı yedireyim diorum yumurtayı sevmedi artı peynirdende iki lokma alıp kactı..farklı alternatif fikirler bekliorum..keza corbalarınada aynı muameleyi yapmaya başladı..hiç öyle yemek yeme gibi bi istek arzusu yok..annemin muhabbet kuşu var cok seviyo..adı can..aaaa can geliomuşşş gelsinmi caaaan veya aa dayısıı gel yagmuru al babasııı gel kızını all diye diye ilgisini çekip agzını actıgı her an sokuşturuyorum..bu ara böyle takılıoruz..oyuncakların yuzune bakmıo zaten..
fakat sevdiği şey olursa götürüüyo dün iki dilim bugulama balık yedi şaplata şaplata..

Son düzenleme:

Hilal'i de yiyecem ama yaklaşmıyor ki senin bal kızın :)

Evet hatırlatmaya çalışıyorum, bütün gece emzik ya da baş parmak muamelesi görmekten deli olacağım zira :) Emmese bile azğında tutuyor yahu, ağzından çıkardığım zaman da gözleri kapalı arıyor, pijamamdan çekiyor, gözü kapalı ama kaşlarını çatarak bağırıyor. Aman emdim de noldu, maymun olduğumla kaldım, hatırlamadı ki... Ağzına emzik veriyorum, çıkarıp benim ağzıma sokuyor şaşkın, sanki bütün gece ben bağırıyorum meme diye

Teşekkürler Meralcim..

Ayfer, İklimde yedi dün ilk kez patlamış mısır, bende bugün bulurum heralde mısırın geri kalan kısmını bezinde :)))

Benim kızda, uyurken emzik isteyenlerden, gündüz aklına bile gelmiyor ama gece uyutmak istedğimizde memeeee diye bağırıp, emziği alana kadar uğraşır, uyku moduna geçince de pıt diye ağzından atar, arada bir yine uykusunun içinde ister, yada yakınında ise kendi alıp ağzına sokar, nasıl bıraktıracaz bakalım, birde o dert var değil mi..*

[QUOTE=bosna;17078087]
Hilal'i de yiyecem ama yaklaşmıyor ki senin bal kızın :)

aaa öyle deme teyzesi o ilk tanışma faslıydı o dönemler nedense öyleydi şimdi kalabalık ortam içinde gündüzleri ev oturmasına bile gidiyor kendi yaşıtlarıyla da oynuyor büyüklere de gidiyormuş...İnşallah buluşursak bir daha yersin zillimi

Kahvaltıda yumurta sarısına tereyağ mısır unu ve peynir ekleyip pişirmiş Merve kısaca kuymak yapmış, sen de yapabilirsin ben hafta sonu deneyeceğim çünkü ara ara Kerem de sıkılmaya başlıyor yediklerinden,mesela hafta sonu kek ve börek yaptım,keki oynarken ara ara tıkıştırdım ağzına 1 dilimi yedi, yoğurdun yanına da böreği ısırttırdım öyle değişiklikler yapabilirsin.

Ebru, dönem dönem yediklerinden sıkılıyorlar, farklı şekillerde başka şeylerin içinde vermeye çalış yemediği yiyecekleri, birde bu dönemde yemek yemeyi de oyun sanıyorlarmış, sende oyun oynuyormuş gibi davran, Aylin in önerisine katılıyorum, kuymak yap, birde öyle dene bakalım, bende hafta sonu deneyecem..

ebru bazende rafadan yapıorum minik ekmekler atıp yediriyorum pınar beyaz yediriyorum çay bardaana sütünü koyyuyoum hepsinden birer yiyo. öylede yapıorm.

kuymak acıkcası gelmedi hiç aklıma deniycem farklı tatlar istiyo cünki..kek ve börege bayılıyo evet kahvaltıolarak yedirilebilir..saol canmcım..

ay evet buna katılıorum oyuna cevirdi mama saatlerini..hayır ne yiyecegini bilmeden daha kaseyi gördüğü an kafasını ceviriyo :44:
ebru bazende rafadan yapıorum minik ekmekler atıp yediriyorum pınar beyaz yediriyorum çay bardaana sütünü koyyuyoum hepsinden birer yiyo. öylede yapıorm.

aynen peynir yumurta ve ekmegi sütle karıştrdım belki tatlı istemiodur diye cicibebe koymadım ama degil yemek tadına bile bakmaktan aciz..sanırım iştahsızlık da sorunumuz bu ara..ama kuymagı deniycem..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…