- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #97.901
Biz geldiikkHava pey güzelmiş walla oynadık geldik. Şimdi de uyudu aşkitom
Hasretcim kayınpeder yurtdışındaydı, uçağı 6 gibi indi. o nedenle sabahın köründe geldi:))
Burcucum yok sözümona bana bişi demedi ama birilerini anlattı durdu, türlü misaller verdi falan:97:
Aylin kimbilir kocana ne laflar soktun ki o gün adam hala küs
Bi de bişi sorucam, dikkatli arkadaşlardan yanıt bekliyorum please. Şimdi ben size bi msj yazdım ya çıkıyoruz falan diye, sonra pc yi açık bırakıp çıktım. o arada 20dk öncesine dek hep on-line görünüyo muydum?? normlde tekrar 20dk önce falan oturdum bşına, merak ediyorum pc açıksa hep online görünüyo musun yoksa belli bi süre aktivasyon olmayınca off mu oluyo??
bu cuma izinliyim ya kızımla bende bi çıakyım parka inşallah hava güzel olur ,,, bu arada evet canım açık göründün ama senin bilgielrine girmek sitesek ofline görünürsün,,,
Fatmacım sen neden o kadar üstüne gidiyosun kocanın yaa?? bence yapma, o da senin bu hallerini gördükçe daha da uzatıyor bana kalırsa. tamam bi hata yapmış olabilirsin ama sonuçta o da hatasız değildi kisevgi öyle bi kerede bitmez,sana ders vermeye çalışıyor sen de ekmeğine bal sürüyorsun. bence sende selinle ilgilen, ona onsuz da olabileceğini göster,unutma kaçan kovalanır. belki bunları söylemek haddim değil cnm ama inan söylemeden duramadım. senin onun karşısında bu duruma düşmüş olman hak değil çünkü
bilmiyorum canım neden böyle davrandığımı ,,, son konuşmada beni çok etkiledi sözleri içimi yaktı bende söz verdim düzeleceğim ve bak gör eski güzel günlerimizi yaşayacağız ve eski sevgimiz yerine oturacak dedim oda zaman dedi sadece ya anlattım işte size ,,, bu yüzden sanırım böyleyim ,,, düzelsin istiyorum özlüyorum onu ,,, evet çok hataları var ama oda artık onları yapmıyor oda değişiklikelr gösteriyor ,,, şuan tek eksik bana olan ilgisi ,,, bir müddet daha böyle gideceğim ama zaten bende sıkılıyorum artık benim bıraktığımı görsün ve diyeyimmki ben elimden gelenin fazlasdını yaptım ,,, oda görsün bunu istiyorum ,,, off bilmiyorumm,,,,
Hilal'i de yiyecem ama yaklaşmıyor ki senin bal kızın :)
Evet hatırlatmaya çalışıyorum, bütün gece emzik ya da baş parmak muamelesi görmekten deli olacağım zira :) Emmese bile azğında tutuyor yahu, ağzından çıkardığım zaman da gözleri kapalı arıyor, pijamamdan çekiyor, gözü kapalı ama kaşlarını çatarak bağırıyor. Aman emdim de noldu, maymun olduğumla kaldım, hatırlamadı ki... Ağzına emzik veriyorum, çıkarıp benim ağzıma sokuyor şaşkın, sanki bütün gece ben bağırıyorum meme diye
burcu doruk emzik ve sen bu üçlüyü birebir yaşıyorum anlattığın herşeyde kendimi gördüm canım ,,, mevlam kolaylık versin artık göğsüm kapalı uyumak mümkün değil ,,,
selam bagyanlar...
mamua artık kahvaltısını yediremiorum..cicibebe harici bugün ekmek içi ufalayıp denedim peynir ve yumurtasını kattım..kacacak delik arıyor..ayrı ayrı yedireyim diorum yumurtayı sevmedi artı peynirdende iki lokma alıp kactı..farklı alternatif fikirler bekliorum..keza corbalarınada aynı muameleyi yapmaya başladı..hiç öyle yemek yeme gibi bi istek arzusu yok..annemin muhabbet kuşu var cok seviyo..adı can..aaaa can geliomuşşş gelsinmi caaaan veya aa dayısıı gel yagmuru al babasııı gel kızını all diye diye ilgisini çekip agzını actıgı her an sokuşturuyorum..bu ara böyle takılıoruz..oyuncakların yuzune bakmıo zaten..fakat sevdiği şey olursa götürüüyo dün iki dilim bugulama balık yedi şaplata şaplata..
canım bizim evde kahvaltı işleri annemden soruluyoru selini kahvaltıalrını hep o hazırlıyor ve herşeyi katıyor ,,,, şaplatan ağzını öp sadece benim için :)
Teşekkürler Meralcim..
Ayfer, İklimde yedi dün ilk kez patlamış mısır, bende bugün bulurum heralde mısırın geri kalan kısmını bezinde :)))
Benim kızda, uyurken emzik isteyenlerden, gündüz aklına bile gelmiyor ama gece uyutmak istedğimizde memeeee diye bağırıp, emziği alana kadar uğraşır, uyku moduna geçince de pıt diye ağzından atar, arada bir yine uykusunun içinde ister, yada yakınında ise kendi alıp ağzına sokar, nasıl bıraktıracaz bakalım, birde o dert var değil mi..*
keşke alışsa emziğe ama burcunu ndediği gibi emziği bana veriyor saolsun :)
[QUOTE=bosna;17078087]
Hilal'i de yiyecem ama yaklaşmıyor ki senin bal kızın :)
aaa öyle deme teyzesi o ilk tanışma faslıydı o dönemler nedense öyleydi şimdi kalabalık ortam içinde gündüzleri ev oturmasına bile gidiyor kendi yaşıtlarıyla da oynuyor büyüklere de gidiyormuş...İnşallah buluşursak bir daha yersin zillimi
hilali yemeyi bende çok istiyorum ,,,
Çoookk güldürdün beni Burcu yaa, karşısına geçip parmağını mı emdin, Doruk ne yaptı bu durumda, içinden ne düşündü acaba çocuk, çok merak ettim şimdi, büyüyünce konuşmaya başladıklarında anlatsalar bize ne güzel olur, ''anne sen şöyle şöyle yapmıştın ya ben ona şu yorumu getirdim'' yada ''çok güldüm sana'', ''senin deli olduğunu düşündüm'', ''sana salak dedim'' v.s. hahahhaha ne komik olur yaa..
İklim acayip hakkaten, kendince çözümler buluyor çocuk, her durumda bir B planı var, anasına çekmiş :))
çok güldüm yaa hakakten büyüsede dilelnse ve geçmişi hatırlayıp konuşsa :)
kızlar buarada ata emziği bıraktı uykuya geçerken bile almıyo artık :))
bakalım geçici bir dönemmi kalıcımı
ata süper ötesi bişi yaa :)) sen çok şanslısın valla hiç bişi demiyorum :):)