2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bu cuma izinliyim ya kızımla bende bi çıakyım parka inşallah hava güzel olur ,,, bu arada evet canım açık göründün ama senin bilgielrine girmek sitesek ofline görünürsün,,,

bilmiyorum canım neden böyle davrandığımı ,,, son konuşmada beni çok etkiledi sözleri içimi yaktı bende söz verdim düzeleceğim ve bak gör eski güzel günlerimizi yaşayacağız ve eski sevgimiz yerine oturacak dedim oda zaman dedi sadece ya anlattım işte size ,,, bu yüzden sanırım böyleyim ,,, düzelsin istiyorum özlüyorum onu ,,, evet çok hataları var ama oda artık onları yapmıyor oda değişiklikelr gösteriyor ,,, şuan tek eksik bana olan ilgisi ,,, bir müddet daha böyle gideceğim ama zaten bende sıkılıyorum artık benim bıraktığımı görsün ve diyeyimmki ben elimden gelenin fazlasdını yaptım ,,, oda görsün bunu istiyorum ,,, off bilmiyorumm,,,,

burcu doruk emzik ve sen bu üçlüyü birebir yaşıyorum anlattığın herşeyde kendimi gördüm canım ,,, mevlam kolaylık versin artık göğsüm kapalı uyumak mümkün değil ,,,

canım bizim evde kahvaltı işleri annemden soruluyoru selini kahvaltıalrını hep o hazırlıyor ve herşeyi katıyor ,,,, şaplatan ağzını öp sadece benim için :)

keşke alışsa emziğe ama burcunu ndediği gibi emziği bana veriyor saolsun :)

hilali yemeyi bende çok istiyorum ,,,

çok güldüm yaa hakakten büyüsede dilelnse ve geçmişi hatırlayıp konuşsa :)

kızlar buarada ata emziği bıraktı uykuya geçerken bile almıyo artık :))
bakalım geçici bir dönemmi kalıcımı

ata süper ötesi bişi yaa :)) sen çok şanslısın valla hiç bişi demiyorum :):)

kızlar naaptınız bir iki gün sizi ihmal edicem malum denetim var yarın evrak işleriyle uğraşıyorum
kaçırdığım bişey varmı biri bana özet geçsin hayrına:78:

kızlar naaptınız bir iki gün sizi ihmal edicem malum denetim var yarın evrak işleriyle uğraşıyorum
kaçırdığım bişey varmı biri bana özet geçsin hayrına:78:

Çok önemli bişey yok, aklımda kalanları yazayım,

Meral in kayınpederi gelmiş, Eymeni parka götürdü getirdi Meral, hava güzelmiş..
Fatma, dayak istiyor artık, kocasına karşı takındığı tutumdan dolayı..
Şebnemin Atası, dişlerden dolayı zorlanıyormuş, uyumamış gece..
Polenss in Tibeti pütürlü gıdaları yemiyormuş..
Ebrunun Mamuru, kahvaltı yapmıyormuş, annesini üzmüş..
Aylinin kocası Ayline küsmüş...
Burcunun, Doruğu emzik almıyormuş, Burcuyu maymun etmiş..
şeyma, evi tolayıp geliyom dedi, evi çok dağınık heralde, akşam oldu hala toplayamadı..
Yaseminin İklimi zillilik yapıyormuş..
Ayferin Hilali patlamış mısır yiyormuş...
Merve de dayak isteyenlerden, Melike uyumuyor diye uydurup duruyor...
Hasret, anası ile barışmamış, annesi aramış ama bizim akıllı telefonu açmamış..
:)))))))))))))))))
Böyle işte...

Son düzenleme:

HELAL YASEMİN SANA ÇOK GÜZEL ÖZETLEMİŞSİN OLAYLARI BAYILDIM

Süpersin Yasemin...

fatma eşin seni hala çok seviyor,yalnız biraz şımartılmak istiyor bence,biraz gönlünü yap, onun sana eskiden davrandığı gibi davran,belki bunu istiyor en zor şey beklemek zaten, biliyorum için içini yiyo ama sabır arkadaşım biraz sabır inanki eskisinden daha iyi olacak herşey ama biraz zamanı var

hahahahhaa

son dakika eşim aradı ,,, nasılsın hayatım bi sesini duyayım dedim,,, nasıl oldun ilaçlarını aldın mı ,,, düzenli kullan kendine dikakt et dediii,,,,,

Ve gayet güzel kapattı telefonu ,,,

akşam ansıl olur bilmem amaaaaa,,,, bu davranışı hoşuma gittiii,,, hatta haftasonu işlerine ara verecekmiş ve yarım gün ayarlamaya çalışacağım dışarı çıakr sana alınacakları alırız dediii,,, :):):)

helal sana
şeymanın evi için dediklerin kopardı beni

yeni uyku şeklimiz kucağımıza alıp odada geziyoruz öyle uyuyor :) yatar şekilde uyumuyo dik durucakmış kucakta :)

Hepsi bi çatlak bunların... Doruk da meme emerken uyuyamazsa, gelip bana sarılıp öyle uyuyor, yeni buldu

helal sana
şeymanın evi için dediklerin kopardı beni

Al benden de o kadar

bak gördünmü,eskiye dönecek herşey zamanla

Oleeeyyy, oleyyyy, oleyyy..
Sakın akşam gidip bu sevinçle adamın üstüne atlayıp, sık-boğaz etme, bunaltma adamı, çizgini koruuu... Bırak o yaklaşsın sana...

merhabalarrrrr sonunda evimden cıkabildim ... kac günlerdr ateşler içinde yattık ana oğul anneannemiz geldi bize baktı ... Allaha şükür bugün ii olduk egem cokkk huysuz hala .. ctesi gece ateşini düşüremedim acile gittik .. ağır bogaz enf.dedi dr cok şükür ilaçlar ii geldi .. bizde haberler bu kadar

YAsemin süpersin walla kopardın beni

41 KERE MAŞALLAH BİZİMKİNDE DE ATAKLAR VAR AMA 1 SN SONRA POPOSUNUN ÜSTÜNE OTURUYOR

maşallah hilalciğe de desene onun yürümesine de az kaldı

çok sevindim hayatım yaa inşallah aklı başına gelmiştir artık. kız Fatma bence kocan burayı takip ediyor, baktı biz sana gazı veriyoruz, aman karıyı kaptırmadan akıllanayım artık diye düşündü İsmail bey selamlar, ne dediysek saadetiniz için walla hiç kötü niyetimiz yoktu

bende tek kral mert zannediyodum,iki gündür babası omzunda gezdirerek uyutuyo merti

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…