2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

cokkkk sevindim bu erkeklerin aklı basına anca geliyo

çok geçmiş olsun cnm ikinize de

Face'ten haberler:)) Olcayın kızı da yürüyomuş maşallah, o da 9,5 aylık yürümüş oldu böylece:))
kız bebekler erkenden yürüyo zaten herşeyde erkenci oldukları gibi erkeklerden bitek ata yürüyo galiba
Oleeeyyy, oleyyyy, oleyyy..
Sakın akşam gidip bu sevinçle adamın üstüne atlayıp, sık-boğaz etme, bunaltma adamı, çizgini koruuu... Bırak o yaklaşsın sana...
katılıyorum canım:13:
geçmiş olsun

hadi cnm daha iyi bak sende dinlenmiş olursun buda değişik bir uyutma stili

Allah razı olsun babasından bu aralar mertle çok ilgileniyor,yoksa 15 gündür sadece bir gece uyudum oda 3 saat,bi hastalanırsam toparlayamam herhalde,bağışıklık falan kalmadı zaten. eşimde ondan korkuyo zaten dikkat et kendine diyo bizim oğlan babacı zaten,eşim kapıdan girer girmez babasının peşinde civciv gibi çok kıskanıyorum bazen

Yine birinin kızı oldu sanırım:)) niye sustunuz bea, susmayın yarım saat sonra çorba içicez o zaman susarsınız:))

Oleeeyyy, oleyyyy, oleyyy..
Sakın akşam gidip bu sevinçle adamın üstüne atlayıp, sık-boğaz etme, bunaltma adamı, çizgini koruuu... Bırak o yaklaşsın sana...

Yasemin bugün yine tam formundasın, her mesajınla bir kahkaha attırıyorsun valla

Çok geçmiş olsun ikinize de, eve bi girdi mi bütün aileyi dolaşmadan gitmiyor pis mikrop...

Yine birinin kızı oldu sanırım:)) niye sustunuz bea, susmayın yarım saat sonra çorba içicez o zaman susarsınız:))

Hee ben de gidecem zaten, o zaman susarsınız...

Şeymacım, okuduysa kızmamıştır umarım bana, espri mahiyetinde yazdığımı herkes anladı umarım..

Ayşegülcüm, çok geçmiş olsun, kış aylarında boğaz enfeksiyonu, gribal durumlar çok oluyor malesef, elimizden geleni yapıyoruz ama yinede bir şekilde bulaşıyor işte, anneanne iyi bakmıştır size, hastalıkta huy değiştiriyor bebekler birde değil mi? Umarım en ksıa zamanda eski düzeninize kavuşursunuz..

yok cnm Şeyma böyle bi espriyi yanlış anlayacak biri değil, biliyoz elbet espri olduğunu ya niye güldük di mi:=))

Yetenek sizsinizde bu haftasonu bi genç ilüzyon gösterisi yaptı, daha o gece gördüğümde koca kişisine o sayı numrasını nasıl yaptığını söyledim. Dün Hürriyet aman nasıl bi yetenek diyodu bugün hürriyet web adamın sırrını çözdü diyo şaşkınlar, ben çoktan çözmiştim bile

Hee, formumdayım valla, işler duruyor ben burada ağız ayırıyorum, birde nette oyun oynuyorum arada, bu aralar işten atılmazsam daha da atmazlar sanırım beni, sınırlarımı epey zorladım çünkü..

Yasemin bu çok iyiydi

Çok geçmiş olsun.

Ay ben bugün ne çok çalıştım ya
Asya ya aferin o kadar hastalık geçirdi kızcağız ama bak bi ayaklandı tam ayaklandı, demek hasta olmasa 8.5 aylıkken yürüyecekti. Ben Kero dan artık yaşına kadar umutlu değilim ayakta yürütmeye çalıştığımız an oturma pozisyonu alıp kesinlikle yere basmıyor.

geçmiş olsun dilekleriniz için tşk ederim...bu hastalık bana cocuk dr umu değiştirdi her kötü şeyde bi hayır var yani cuma dr a götürdüm egeyi medikold verdi grip dedi gönderdi , ctesi acildeki pratisyene güvenemedim dr u arıyorum pazar günü acmadı .zaten kızdım bogazını nasıl göremezsin diye.neyse deli asiye derler bi cocuk dr u var teyzemden numarasını aldım kadının.tek seferde actı telefonu evinde deilmiş 1 saat sonra evime getir dedi sonra evime geldim ben aysagülcüm diye aradı..villada oturuyo kadın ama nasıl mütevazi .egeye bakar bakmaz hastalıgını anladı bu cocukda kansızlık var dedi.pratsiyen dr u cok begendi .. bi kaç ilaç ilave etti .ve kac tl aldı sadece 30 tl bundan sonra dr umuzzzz deli asiyeee :))))

alıntı yapamıyorum
ayfer site kafayı yiyo bazen çifter çifter yolluyo mesajları
yasemin şeyma espiriyi yanlış anlıycak biri değil o olsa oda kopardı gülmekten bence
hasret annenle arayı nezaman düzelttin ben mi kaçırdım yoksa:44: yasemin niye söylemedin bunu bana

hadi cnm daha iyi bak sende dinlenmiş olursun buda değişik bir uyutma stili

KENDİLİĞİNDEN GÖNDERDİ YİNE ARADA BİR KOPUYORUM BEN SİZLER DE DE OLUYOR MU?

Bende de oluyor Ayfercim...

Yok ayol niye yanlış anlasın, tabi ki espriydi...

annem geldi cereni aldı parka gitti.....

daha napsın kadın...
İyi geçin

süpermiş....deli asiye nerde oturuyor bizde gidelim ozaman evde muayene birde ... Bu arada çok geçmiş olsun size de canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…