- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #97.921
hahahahhaa
son dakika eşim aradı ,,, nasılsın hayatım bi sesini duyayım dedim,,, nasıl oldun ilaçlarını aldın mı ,,, düzenli kullan kendine dikakt et dediii,,,,,
Ve gayet güzel kapattı telefonu ,,,
akşam ansıl olur bilmem amaaaaa,,,, bu davranışı hoşuma gittiii,,, hatta haftasonu işlerine ara verecekmiş ve yarım gün ayarlamaya çalışacağım dışarı çıakr sana alınacakları alırız dediii,,, :):):)
Oleeeyyy, oleyyyy, oleyyy..
Sakın akşam gidip bu sevinçle adamın üstüne atlayıp, sık-boğaz etme, bunaltma adamı, çizgini koruuu... Bırak o yaklaşsın sana...
merhabalarrrrr sonunda evimden cıkabildim ... kac günlerdr ateşler içinde yattık ana oğul anneannemiz geldi bize baktı ... Allaha şükür bugün ii olduk egem cokkk huysuz hala .. ctesi gece ateşini düşüremedim acile gittik .. ağır bogaz enf.dedi dr cok şükür ilaçlar ii geldi .. bizde haberler bu kadar
bende tek kral mert zannediyodum,iki gündür babası omzunda gezdirerek uyutuyo merti
kız bebekler erkenden yürüyo zaten herşeyde erkenci oldukları gibiFace'ten haberler:)) Olcayın kızı da yürüyomuş maşallah, o da 9,5 aylık yürümüş oldu böylece:))
katılıyorum canım:13:Oleeeyyy, oleyyyy, oleyyy..
Sakın akşam gidip bu sevinçle adamın üstüne atlayıp, sık-boğaz etme, bunaltma adamı, çizgini koruuu... Bırak o yaklaşsın sana...
geçmiş olsunmerhabalarrrrr sonunda evimden cıkabildim ... kac günlerdr ateşler içinde yattık ana oğul anneannemiz geldi bize baktı ... Allaha şükür bugün ii olduk egem cokkk huysuz hala .. ctesi gece ateşini düşüremedim acile gittik .. ağır bogaz enf.dedi dr cok şükür ilaçlar ii geldi .. bizde haberler bu kadar
hadi cnm daha iyi bak sende dinlenmiş olursun buda değişik bir uyutma stili
Oleeeyyy, oleyyyy, oleyyy..
merhabalarrrrr sonunda evimden cıkabildim ... kac günlerdr ateşler içinde yattık ana oğul anneannemiz geldi bize baktı ... Allaha şükür bugün ii olduk egem cokkk huysuz hala .. ctesi gece ateşini düşüremedim acile gittik .. ağır bogaz enf.dedi dr cok şükür ilaçlar ii geldi .. bizde haberler bu kadar
YAsemin süpersin walla kopardın beni
maşallah hilalciğe de desene onun yürümesine de az kaldı
çok sevindim hayatım yaa inşallah aklı başına gelmiştir artık. kız Fatma bence kocan burayı takip ediyor, baktı biz sana gazı veriyoruz, aman karıyı kaptırmadan akıllanayım artık diye düşündü İsmail bey selamlar, ne dediysek saadetiniz için walla hiç kötü niyetimiz yoktu
Yine birinin kızı oldu sanırım:)) niye sustunuz bea, susmayın yarım saat sonra çorba içicez o zaman susarsınız:))
Yine birinin kızı oldu sanırım:)) niye sustunuz bea, susmayın yarım saat sonra çorba içicez o zaman susarsınız:))
bende tek kral mert zannediyodum,iki gündür babası omzunda gezdirerek uyutuyo merti
Şeymacım, okuduysa kızmamıştır umarım bana, espri mahiyetinde yazdığımı herkes anladı umarım..
Ayşegülcüm, çok geçmiş olsun, kış aylarında boğaz enfeksiyonu, gribal durumlar çok oluyor malesef, elimizden geleni yapıyoruz ama yinede bir şekilde bulaşıyor işte, anneanne iyi bakmıştır size, hastalıkta huy değiştiriyor bebekler birde değil mi? Umarım en ksıa zamanda eski düzeninize kavuşursunuz..
Çok önemli bişey yok, aklımda kalanları yazayım,
Meral in kayınpederi gelmiş, Eymeni parka götürdü getirdi Meral, hava güzelmiş..
Fatma, dayak istiyor artık, kocasına karşı takındığı tutumdan dolayı..
Şebnemin Atası, dişlerden dolayı zorlanıyormuş, uyumamış gece..
Polenss in Tibeti pütürlü gıdaları yemiyormuş..
Ebrunun Mamuru, kahvaltı yapmıyormuş, annesini üzmüş..
Aylinin kocası Ayline küsmüş...
Burcunun, Doruğu emzik almıyormuş, Burcuyu maymun etmiş..
şeyma, evi tolayıp geliyom dedi, evi çok dağınık heralde, akşam oldu hala toplayamadı..
Yaseminin İklimi zillilik yapıyormuş..
Ayferin Hilali patlamış mısır yiyormuş...
Merve de dayak isteyenlerden, Melike uyumuyor diye uydurup duruyor...
Hasret, anası ile barışmamış, annesi aramış ama bizim akıllı telefonu açmamış..
:)))))))))))))))))
Böyle işte...
Çok geçmiş olsun.merhabalarrrrr sonunda evimden cıkabildim ... kac günlerdr ateşler içinde yattık ana oğul anneannemiz geldi bize baktı ... Allaha şükür bugün ii olduk egem cokkk huysuz hala .. ctesi gece ateşini düşüremedim acile gittik .. ağır bogaz enf.dedi dr cok şükür ilaçlar ii geldi .. bizde haberler bu kadar
annem geldi cereni aldı parka gitti.....
hadi cnm daha iyi bak sende dinlenmiş olursun buda değişik bir uyutma stili
KENDİLİĞİNDEN GÖNDERDİ YİNE ARADA BİR KOPUYORUM BEN SİZLER DE DE OLUYOR MU?
Şeymacım, okuduysa kızmamıştır umarım bana, espri mahiyetinde yazdığımı herkes anladı umarım..
Ayşegülcüm, çok geçmiş olsun, kış aylarında boğaz enfeksiyonu, gribal durumlar çok oluyor malesef, elimizden geleni yapıyoruz ama yinede bir şekilde bulaşıyor işte, anneanne iyi bakmıştır size, hastalıkta huy değiştiriyor bebekler birde değil mi? Umarım en ksıa zamanda eski düzeninize kavuşursunuz..
annem geldi cereni aldı parka gitti.....
süpermiş....deli asiye nerde oturuyor bizde gidelim ozaman evde muayene birde ... Bu arada çok geçmiş olsun size de canımgeçmiş olsun dilekleriniz için tşk ederim...bu hastalık bana cocuk dr umu değiştirdi her kötü şeyde bi hayır var yanicuma dr a götürdüm egeyi medikold verdi grip dedi gönderdi , ctesi acildeki pratisyene güvenemedim dr u arıyorum pazar günü acmadı .zaten kızdım bogazını nasıl göremezsin diye.neyse deli asiye derler bi cocuk dr u var teyzemden numarasını aldım kadının.tek seferde actı telefonu evinde deilmiş 1 saat sonra evime getir dedi sonra evime geldim ben aysagülcüm diye aradı..villada oturuyo kadın ama nasıl mütevazi .egeye bakar bakmaz hastalıgını anladı bu cocukda kansızlık var dedi.pratsiyen dr u cok begendi .. Bi kaç ilaç ilave etti .ve kac tl aldı sadece 30 tl bundan sonra dr umuzzzz deli asiyeee :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?