- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #97.861
Offff selamlar herkese, biz hala hastayiz...
Benim hic halim yok ama bu cocuk hastaliga ragmen bu enerjiyi nerden buluyor anlamiyorum...
silmekden burnuda kizardi artik yavrumun, hirlayip duruyor kötü kötü öksürüyor....
umarim herkes iyidir...Fatmacim sanada cok gecmis olsun...
Burcu canim saglikli olsunlarda kilo konusunu takmamak gerek aslinda ama olmuyor iste...
Tugra iki haftadir sadece emiyor hic bisey yemiyor...hersey oldugu gibi cöpe gidiyor malesef...
Kilo konusunu hic düsünmek bile istemiyorum yani....
Bu arada Kivircik Ali hayatini kaybetmis su anda onu gösteriyorlar...Allah rahmet eylesin, mekani cennet olsun insallah
günaydın herkese
ben bugün ağda yaptırmaya gideceğim,tebliğ edeyim.kim yazacak raporumu:82:
izin vermezseniz bundan sonra benim adım mahmut olsundurum buna müsait:89:
slm millet
herkes iyidir umarım
ben iki evi toplayıp döneceğim denizi uyuturken şöyle bir bakayım demiştim
hadi birazdan görüşürüz
herkese merhaba
hayırlı mutlu neşeli günler
biz daha yeni başladık sayılır güne havada güzele benziyor gezme pilanımı yapsak diyorum oğlumla beraber
hepinize kucak dolusu sevgiler akşam görüşmek üzere
herkese slm
ata gece bizi çıldırtmayı başardı sonunda sürekli bir ağlama modunda mızmız gece 2 ye geliyordu uyudu gece sürekli döndü durdu yatakta sabah yine ağlayarak uyandı
kesin karar verdim bunun diş olduğuna damaklar bembeyaz asla dokundurtmuyo hep serin birşeyler yemek istiyor ne bulursa ağzına sokuyo o zaman bile mıkırdıyo şimdi anneanne uyutmaya çalışıyor sadece uyuduğu zaman susuyo
evet fatmacım geçmiş olsun ama doğru söylemişler egzama geçmez hafifler söner ama bazı dönemlerde tekrar edebilir özellikle yediklerinede dikkat et domates,çilek,acı gibi gıdalarda azdırıyor
buarada kıvırcık aliye çok üzüldüm kendisini tanıyordum gerçekten çok iyi bir biriydi allah rahmet eylesin
Offff selamlar herkese, biz hala hastayiz...
Benim hic halim yok ama bu cocuk hastaliga ragmen bu enerjiyi nerden buluyor anlamiyorum...
silmekden burnuda kizardi artik yavrumun, hirlayip duruyor kötü kötü öksürüyor....
umarim herkes iyidir...Fatmacim sanada cok gecmis olsun...
Burcu canim saglikli olsunlarda kilo konusunu takmamak gerek aslinda ama olmuyor iste...
Tugra iki haftadir sadece emiyor hic bisey yemiyor...hersey oldugu gibi cöpe gidiyor malesef...
Kilo konusunu hic düsünmek bile istemiyorum yani....
Bu arada Kivircik Ali hayatini kaybetmis su anda onu gösteriyorlar...Allah rahmet eylesin, mekani cennet olsun insallah
Bebeklerimiz arasında Hala blandır isteyen bebek varmı ? Tibet Blandırdan çekmeyince yiyemiyor.. dişlerimi acıyor kolayına mı geliyor anlamadım.. Annemde böyle devam edersen 2 yaşına kadar yemez diyor.. Pilavı bile yemiyor.. Birtek tel şehriye çorbası o kadar..Cam rendede elma rendesini bile yerken zorlanıyor.. Eline ekmek veriyorum kemirsin diye eline almak istemiyor.. Ne zaman gececek bu yaaa. 10 aylık oldu nerdeyse.. Akıl verin ne yapayım ..aç mı bırakayım bir süre pütürlü yemesi için ona da yüreğim el vermiyor...((
bnde aynı durumdayım, saat başı ağladı, zaten bel ağrısından kıwranarak uyumuştum yataktan kalkamadım delirdim
ooo murtaza cım naber ağa,kardeşim benim
hayır tabisi:88da gelecek,arkadaşımın dükkanı,kimsecikler yokmuş bugün.kaşlarımı kendim alıyorum,elletmem kimseye
kıvırcık ali ye bende çok çok üzüldüm.babamın arkadaşıydı
ya öyle aslında çok ufak şeylere takılıp çok büyük şeyleri kaçırıyoruz şu ahyatta bence ,,, herşey düzelincede böyle düşünürmüyüm .... bence düşünmeliyim ,,,
Yes baby o konu,ama işin ilginci küs olan taraf ben değilim o
Baaak nası tanıyor beni arkadaşııııım benimgörümcekle bi sorunum yok ki o doğru olanı yaptı,sorun kocayla, ben derken hava gazı ablası 1 gün vıdı vıdı yapınca tamam, demek ki ben bu adama az vıdı vıdı yapıyorum,evet evet bu tartışmadan bu dersi çıkardım
Kızlar selam geçmişe baktım şöyle bir hasta bebişlere allah şifa versin. Uyku problemi sanırım hepimizde var.. Tibette son bir haftadır gece daha sık uyanıyor ve üstünü çok açıyor.. saat başı kalkıp bakıyorum perişan oldum.. Uyku tulumu denedim istemiyor çekiştiriyor.. Yorganınımı değiştirsem. Kalın biraz. Üşür diyede korkuyorum.
Bebeklerimiz arasında Hala blandır isteyen bebek varmı ? Tibet Blandırdan çekmeyince yiyemiyor.. dişlerimi acıyor kolayına mı geliyor anlamadım.. Annemde böyle devam edersen 2 yaşına kadar yemez diyor.. Pilavı bile yemiyor.. Birtek tel şehriye çorbası o kadar..Cam rendede elma rendesini bile yerken zorlanıyor.. Eline ekmek veriyorum kemirsin diye eline almak istemiyor.. Ne zaman gececek bu yaaa. 10 aylık oldu nerdeyse.. Akıl verin ne yapayım ..aç mı bırakayım bir süre pütürlü yemesi için ona da yüreğim el vermiyor...((
annen haklı böyle giderse hep püre isteyecek.. sen çok aç olduğu zamanlarda pütürlü wermeye çalış.. eline sürekli kemirmesi için bişeyler wer..Bebeklerimiz arasında Hala blandır isteyen bebek varmı ? Tibet Blandırdan çekmeyince yiyemiyor.. dişlerimi acıyor kolayına mı geliyor anlamadım.. Annemde böyle devam edersen 2 yaşına kadar yemez diyor.. Pilavı bile yemiyor.. Birtek tel şehriye çorbası o kadar..Cam rendede elma rendesini bile yerken zorlanıyor.. Eline ekmek veriyorum kemirsin diye eline almak istemiyor.. Ne zaman gececek bu yaaa. 10 aylık oldu nerdeyse.. Akıl verin ne yapayım ..aç mı bırakayım bir süre pütürlü yemesi için ona da yüreğim el vermiyor...((
annen haklı aç bırakmak çözüm olmaz çözüm alışacak. çiğneme rekleksi kasları kuvvetlencek. blendarı bırak bi önce elinle ew ve elinle agzına nohut kadar koy sende karşısında ya sakız çiğne ya bişiler yap öğürmeye başladımı hemen panik panik fırlama ayaa bekle bi raz baktın yutamıyor su wer hemen. bunu böle sürekli tekrarla armut mesela yumuak onu wer agzına köfteyi ez wer. bisküvi wer. mutlaka alıştır. artık kocaman oldu. dişleri acımaz nie acısın semsert şeyler. önce nohut tanesi olarak başla sonra büyütürsün. ama pes etme uğraşman lazım. çorba içir sonra uğraş yedirmeye kolay gelsin canım...
yasemin senin kızda bi alem maşş yani. ben yiyemem öle sert şeyleri dişimle bile bazennası becerio yaa diri diri yutuo bence. damağıyla ezemez ki bi yere kadar . yada müthiş bi tükrüğe sahip un ufak ediverio ıslandımı herşeyi P
ben öglenleri çorba ve meyve dönüşümlü olarak yediriyorum meyve günü bi kavanoaz meyve 1 büsküvili yanındada yrm porsiyon başka meyve. yogurt günüde 2 bisküvili yogurt yarıma yakın meyve yiyo gene. akşamüstüde kek gibi ne bilim aperatif bişi yiyo sonra süt içio 70 cc kadar. sonra akşam yemee çorba ve yanında ya köfte ya tavuk yada sebze yemeenden yiyo. öglen corba wersemmi napsam az mı sizce. sen napıosun hasret. menünüzü bi söle bakim son zmnlarda nası gidiyosunuz
annen haklı böyle giderse hep püre isteyecek.. sen çok aç olduğu zamanlarda pütürlü wermeye çalış.. eline sürekli kemirmesi için bişeyler wer..
ama birden çok pütürlü werme mesela blendırı 10saniye çalıştryosan 3,4 saniye çalıştır we öyle dene bakalım umarım başarılı olursun
yasemin senin kızda bi alem maşş yani. ben yiyemem öle sert şeyleri dişimle bile bazennası becerio yaa diri diri yutuo bence. damağıyla ezemez ki bi yere kadar . yada müthiş bi tükrüğe sahip un ufak ediverio ıslandımı herşeyi P
Uyku tulumu ben de giydiremiyorum, çıkarttırana kada ağlıyor. Çok sık kalkıp bakıyorum, her seferinde üstü açık oluyor, örtüyorum. Kalorifer sönene kadar ince bir battaniye örtüyorum ben, sönünce yorgana geçiyorum, yoksa terliyor zaten. İnce bir pamuk yorgan dene istersen, belki daha rahat eder...
Köfte, tavuk, balık, patates, havuç, ekmek, kuru fasulye vb, elimle parça parça yediriyorum. Ama geçen gün çorbasına kuşbaşı et attım yiyemedi, öğürdü, blenderdan geçirdim. Dün akşam de bezelye vardı, hem kabuklu hem de küçük taneli olduğu için öğütemedi, onu da geçirdim. Ama genelde artık lokma lokma yediriyorum, çiğneyebileceği şeylerse seviyor öyle yemeyi... Meyvelerle ve patatesle başlayabilirsin bence, en kolayı onları yutması.
Çok sert bir damak yapısı var İklim in, dişi yok ama kolumu falan ısırdığı zaman morartıyor, sen düşün artık, ayva sulu ya, küçük bir parça koparıp damaklarıyla eziyor suyunu çıkarınca hooop yutuyor, suyuyla yutuyor yani, alem hakkaten benim kız, kuruyemişlere falan saldırıyor görsen, çekirdek içi yiyo, fıstık yemeye çalışıyor, bende şaşırıyorum hakkaten ama ne yapayım dişsiz kızım, çareyi böyle buldu anlaşılan :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?