2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Fatma bu arada bizde kaç gündür küsüz,ama bak benim neşemden bişey kaybettiğimi gördün mü??? hem de ben haklıydım ama adam triplerde,hiiiç umrumda değil nasıl olsa aklı başına gelir.

Merhaba canlar bugün topik pek bi ıssız:82: Bu sabah 7 gibi kayınpeder geldi, az evel çıktı. ben de Eymeni şimdi biraz parka götüreyim gelince görüşürüzz

Kızdırdı mı yine seni kpeder :)

Bizde de çok iş yok, 2-3 tane belalı işim var, bütün zamanımı alıyor.

Fatma bu arada bizde kaç gündür küsüz,ama bak benim neşemden bişey kaybettiğimi gördün mü??? hem de ben haklıydım ama adam triplerde,hiiiç umrumda değil nasıl olsa aklı başına gelir.

Hala doktor konusu değildir kanımca ?

İklim in yüzü akşam çok fenaydı yaa, içim parçalandı, kıpkırmızı ve pürtük pürtük, annem sabah doktora götürdü, bişey yokmuş öpmekten olmuş, dün eşim evde izinli idi, yaladı heralde çocuğu, tükürük saçarak öpmese olmuyor heralde, birde o sakalları yok mu, neyseki ağrı sızı verecek bişey değilmiş, merhem bile vermemiş doktor, kendiliğinden geçer 1-2 güne, öpmeyin demiş... Bakalım kaç gün dayanabilecez öpmemeye..

Ben yemeğe gidiyorum, gelince uyuklamazsam burdayım :)))

meral kayınpederin iç.in hayat sabahın 7sinde mi başlıyor? neden o saatte gelmiş

Offff selamlar herkese, biz hala hastayiz...
Benim hic halim yok ama bu cocuk hastaliga ragmen bu enerjiyi nerden buluyor anlamiyorum...
silmekden burnuda kizardi artik yavrumun, hirlayip duruyor kötü kötü öksürüyor....

umarim herkes iyidir...Fatmacim sanada cok gecmis olsun...
Burcu canim saglikli olsunlarda kilo konusunu takmamak gerek aslinda ama olmuyor iste...
Tugra iki haftadir sadece emiyor hic bisey yemiyor...hersey oldugu gibi cöpe gidiyor malesef...
Kilo konusunu hic düsünmek bile istemiyorum yani....

Bu arada Kivircik Ali hayatini kaybetmis su anda onu gösteriyorlar...Allah rahmet eylesin, mekani cennet olsun insallah

günaydın herkese
ben bugün ağda yaptırmaya gideceğim,tebliğ edeyim.kim yazacak raporumu:82:
izin vermezseniz bundan sonra benim adım mahmut olsundurum buna müsait:89:

slm millet
herkes iyidir umarım
ben iki evi toplayıp döneceğim denizi uyuturken şöyle bir bakayım demiştim
hadi birazdan görüşürüz

Hasret, günaydın, durumlar nasıl, annenle barıştın mı?
yok dün aradım melisa çıktı gelin dedim işte daha cengizle kawga başlamadan önce melisada annemin başı çok ağrıyormuş yatıyo dedi.. sen söyle dedim..
gelmedi.. akşam ağlarken o sinirle ona mesaj çektim senin yüzünden yaşadıklarımı unutmicam falan gibisinden aradı 3kez açmadım..
Tabi direk kendilerini sorumlu hissediyorlar...

Bravo, iki el kanda da olsa topiğe bakılacak

Günaydın canım... Naptın, düzeldi mi ortalık?
dün cengiz dükkanı kapattı we ewdeydi çıkmadı cafeye falan ben möutfağı toparlarken geldi buzluktan eti çıkardı içinden bi kaç dilim almaya çalıştı donmuş olduğu için alamadı bıraktı.. bnde çıkrdım kızarttım bi kaç dilim bide cacık yaptım attım önüne we gittim yattım.. ceren bi iyilik yapıp 10u20gece uyudu ama geceyi zehretti saat başı ağlayarak
yeni uyuttum umarım 2 saat uyur, bnm uykum yok nedense
doydum herhalde uykuya

herkese merhaba
hayırlı mutlu neşeli günler
biz daha yeni başladık sayılır güne havada güzele benziyor gezme pilanımı yapsak diyorum oğlumla beraber
hepinize kucak dolusu sevgiler akşam görüşmek üzere

Oyy kıyamam pamuk yanaklarına... Ciddi bişey olmamasına, canının yanmamasına sevindim. Ben de çok öpüyorum Doruk'u ama Allah'tan sakalım yok. Acıcık bıyığım var ama zararsız :))

Çok fenalar Zelihacım ya, acayip morali bozuluyor insanın, ama sizinle paylaşınca düzeldim :)
İkinize de geçmiş olsun...

günaydın herkese

İşte buna çok güldüm
Selam Mahmut, ben de Murtaza

slm millet
herkes iyidir umarım
ben iki evi toplayıp döneceğim denizi uyuturken şöyle bir bakayım demiştim
hadi birazdan görüşürüz

Kolay gelsinnn...

herkese slm

ata gece bizi çıldırtmayı başardı sonunda sürekli bir ağlama modunda mızmız gece 2 ye geliyordu uyudu gece sürekli döndü durdu yatakta sabah yine ağlayarak uyandı

kesin karar verdim bunun diş olduğuna damaklar bembeyaz asla dokundurtmuyo hep serin birşeyler yemek istiyor ne bulursa ağzına sokuyo o zaman bile mıkırdıyo şimdi anneanne uyutmaya çalışıyor sadece uyuduğu zaman susuyo

evet fatmacım geçmiş olsun ama doğru söylemişler egzama geçmez hafifler söner ama bazı dönemlerde tekrar edebilir özellikle yediklerinede dikkat et domates,çilek,acı gibi gıdalarda azdırıyor

günaydın herkese
bnce haydar olsunalpi babanesinemi bırakacaksın? bnmde kaşlar aynı durumda ağdacım hala gelmedi nolcak böle bilmiorum walla
ewet ya kıwırcık ali ölmüş çok üzüldüm, mekanı cennet olsun
tuğrayada çok geçmiş olsun canım

canım sizede çok gçmiş olsun inşallah çabuk atlatırsınız ,,, bebekerli ahsta diye doktora götürüyoruz onalr etraftakielri kurcalamakla şebeklik yapmakla meşgul oluyorlar böyle bunlar :):) kıvırcık aliye bende çok üzüldüm ,,, mevlam mekanını cennet eylesin ,,

meral kayınpederin iç.in hayat sabahın 7sinde mi başlıyor? neden o saatte gelmiş

ne olmuş gelmişse ala ala :):)

sizde usturuplu öpün şu kuzuyu yaa yazık ne kadar öptünüzde o hale geldiii

Kızdırdı mı yine seni kpeder :)

Bizde de çok iş yok, 2-3 tane belalı işim var, bütün zamanımı alıyor.

bence hala o :)

Aynen bende de bi yoğunluk var ama araya girip iki laf etmeye çalışıyorum diye yanlış da yazabiliyorum,idare edin anlayıverin artık

kocan görümceni bi güzel dövse bi daha eviemde gelme benim hayatımada karışma rahatlarsın dimi :)

İşte buna çok güldüm
Selam Mahmut, ben de Murtaza

ooo murtaza cım naber ağa,kardeşim benim

bnce haydar olsunalpi babanesinemi bırakacaksın? bnmde kaşlar aynı durumda ağdacım hala gelmedi nolcak böle bilmiorum walla
ewet ya kıwırcık ali ölmüş çok üzüldüm, mekanı cennet olsun

hayır tabisi:88da gelecek,arkadaşımın dükkanı,kimsecikler yokmuş bugün.kaşlarımı kendim alıyorum,elletmem kimseye
kıvırcık ali ye bende çok çok üzüldüm.babamın arkadaşıydı

Geçinmemek için ne lazımsa yapıyorsun... Haklı tarafların var ama annen, hatta annelerimiz çok büyük fedakarlık yapıyorlar, hiç bir mecburiyetleri de yok üstelik, biraz sakin olmalı ve o sana bir adım attığında sen de ona atmalısın. Aramış işte kadın, niye açmıyorsun ki? Yapma böyle Hasretcim, ne kadar fevri davranırsan, bir o kadar zorlaştırıyorsun kendi hayatını...

Uykun olmasa da yat dinlen, her fırsatı böyle değerlendir bari...

bu arada ALP gece hiç abartısız 10-15 kez uyandıfenalardayım:88:

Bu havada gezilmez mi :)
Tadını çıkarın :)

Ahh canıım yakışıklım yaaa, çok sıkıntı veriyor demek ki Şebnemcim, kolay gelsin ikinize de...

buarada kıvırcık aliye çok üzüldüm kendisini tanıyordum gerçekten çok iyi bir biriydi allah rahmet eylesin

Allah rahmet eylesin, gencecikmiş daha, çok üzüldüm...

Tam bir sevgi kelebeği oldun, İsmail seni kıvama getirdi aslında da farkında değil

ya öyle aslında çok ufak şeylere takılıp çok büyük şeyleri kaçırıyoruz şu ahyatta bence ,,, herşey düzelincede böyle düşünürmüyüm .... bence düşünmeliyim ,,,

[

Yes baby o konu,ama işin ilginci küs olan taraf ben değilim o

bence hala o :)

kocan görümceni bi güzel dövse bi daha eviemde gelme benim hayatımada karışma rahatlarsın dimi :)

Baaak nası tanıyor beni arkadaşııııım benim görümcekle bi sorunum yok ki o doğru olanı yaptı,sorun kocayla, ben derken hava gazı ablası 1 gün vıdı vıdı yapınca tamam, demek ki ben bu adama az vıdı vıdı yapıyorum,evet evet bu tartışmadan bu dersi çıkardım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…