- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #97.941
Yetenek sizsinizde bu haftasonu bi genç ilüzyon gösterisi yaptı, daha o gece gördüğümde koca kişisine o sayı numrasını nasıl yaptığını söyledim. Dün Hürriyet aman nasıl bi yetenek diyodu bugün hürriyet web adamın sırrını çözdü diyoşaşkınlar, ben çoktan çözmiştim bile
çok sevindim senin adına,niye deli diyolar acabageçmiş olsun dilekleriniz için tşk ederim...bu hastalık bana cocuk dr umu değiştirdi her kötü şeyde bi hayır var yanicuma dr a götürdüm egeyi medikold verdi grip dedi gönderdi , ctesi acildeki pratisyene güvenemedim dr u arıyorum pazar günü acmadı .zaten kızdım bogazını nasıl göremezsin diye.neyse deli asiye derler bi cocuk dr u var teyzemden numarasını aldım kadının.tek seferde actı telefonu evinde deilmiş 1 saat sonra evime getir dedi sonra evime geldim ben aysagülcüm diye aradı..villada oturuyo kadın ama nasıl mütevazi .egeye bakar bakmaz hastalıgını anladı bu cocukda kansızlık var dedi.pratsiyen dr u cok begendi .. bi kaç ilaç ilave etti .ve kac tl aldı sadece 30 tl bundan sonra dr umuzzzz deli asiyeee :))))
arada çalış bari çakmasınlarHee, formumdayım valla, işler duruyor ben burada ağız ayırıyorum, birde nette oyun oynuyorum arada, bu aralar işten atılmazsam daha da atmazlar sanırım beni, sınırlarımı epey zorladım çünkü..
Yetenek sizsinizde bu haftasonu bi genç ilüzyon gösterisi yaptı, daha o gece gördüğümde koca kişisine o sayı numrasını nasıl yaptığını söyledim. Dün Hürriyet aman nasıl bi yetenek diyodu bugün hürriyet web adamın sırrını çözdü diyoşaşkınlar, ben çoktan çözmiştim bile
alıntı yapamıyorum
ayfer site kafayı yiyo bazen çifter çifter yolluyo mesajları
yasemin şeyma espiriyi yanlış anlıycak biri değil o olsa oda kopardı gülmekten bence
hasret annenle arayı nezaman düzelttin ben mi kaçırdım yoksa:44: yasemin niye söylemedin bunu bana
Hee, formumdayım valla, işler duruyor ben burada ağız ayırıyorum, birde nette oyun oynuyorum arada, bu aralar işten atılmazsam daha da atmazlar sanırım beni, sınırlarımı epey zorladım çünkü..
Yasemin bu çok iyiydi
Çok geçmiş olsun.
Ay ben bugün ne çok çalıştım ya
Asya ya aferin o kadar hastalık geçirdi kızcağız ama bak bi ayaklandı tam ayaklandı, demek hasta olmasa 8.5 aylıkken yürüyecekti. Ben Kero dan artık yaşına kadar umutlu değilim ayakta yürütmeye çalıştığımız an oturma pozisyonu alıp kesinlikle yere basmıyor.
kızlar iyi kaynatmışsınızhasta olanlarada çok geçmiş olsun havalar tuhaf herkeste bi kırıklık var
yasemin sen bu haberleri verebiliyorsan sanırım kkdan hiç çıkmadın patron atacak kız.. nerdeydi işyerin bu arada
Yarın ben yokum, Meral de yok, buluşup hediyeleşecez, tebliğ ederim
Var mı gelmek isteyen İstanbullu anne?
Hahahahaa, Sabah bir giriyorum Kk ya, akşam 6 ya kadar açık canım, bir buraya yazıyorum bir projeye iki üç çizgi atıyorum, arada şirkettekilere laf yetiştiriyorum, nette oyun oynuyorum bir taraftan, sabahları patronla aynı saatte geliyorum, herkes patrondan 1 saat sonra falan geliyor, ben ordan yırtıyorum, patronun gözünde iyiyim de, müdürün gözünden yakında düşecem hakkaten, doğumdan sonra sen çok değiştin deyip duruyor :))) Bilmiyor ki KK da çene çalmakla meşgulum...
Bak baaak bu saatte söylüyorsun ki hemen arkasından çıkacaksın biz de gelemiycez,sizde sadece ikiniz buluşacaksınız
Hahahahaa, Sabah bir giriyorum Kk ya, akşam 6 ya kadar açık canım, bir buraya yazıyorum bir projeye iki üç çizgi atıyorum, arada şirkettekilere laf yetiştiriyorum, nette oyun oynuyorum bir taraftan, sabahları patronla aynı saatte geliyorum, herkes patrondan 1 saat sonra falan geliyor, ben ordan yırtıyorum, patronun gözünde iyiyim de, müdürün gözünden yakında düşecem hakkaten, doğumdan sonra sen çok değiştin deyip duruyor :))) Bilmiyor ki KK da çene çalmakla meşgulum...
sabah söylesem gelecektin di mi
hem ben istanbullu anne dedim, sen çorlulu anne değil misin :)))
şaka bi yana, aynen şöyle oldu, perşembe ya da fatma da gelebilsin diye cuma buluşacaktık. Ama ben müdürüme sordum, ya yarın al ya da bu hafta zor, ben yokum başka gün dedi. Ben de tamam dedim. Olay 15 dk önce vuku buldu...
Çok önemli bişey yok, aklımda kalanları yazayım,
Meral in kayınpederi gelmiş, Eymeni parka götürdü getirdi Meral, hava güzelmiş..
Fatma, dayak istiyor artık, kocasına karşı takındığı tutumdan dolayı..
Şebnemin Atası, dişlerden dolayı zorlanıyormuş, uyumamış gece..
Polenss in Tibeti pütürlü gıdaları yemiyormuş..
Ebrunun Mamuru, kahvaltı yapmıyormuş, annesini üzmüş..
Aylinin kocası Ayline küsmüş...
Burcunun, Doruğu emzik almıyormuş, Burcuyu maymun etmiş..
şeyma, evi tolayıp geliyom dedi, evi çok dağınık heralde, akşam oldu hala toplayamadı..
Yaseminin İklimi zillilik yapıyormuş..
Ayferin Hilali patlamış mısır yiyormuş...
Merve de dayak isteyenlerden, Melike uyumuyor diye uydurup duruyor...
Hasret, anası ile barışmamış, annesi aramış ama bizim akıllı telefonu açmamış..
:)))))))))))))))))
Böyle işte...
hahahahhaa
son dakika eşim aradı ,,, nasılsın hayatım bi sesini duyayım dedim,,, nasıl oldun ilaçlarını aldın mı ,,, düzenli kullan kendine dikakt et dediii,,,,,
Ve gayet güzel kapattı telefonu ,,,
akşam ansıl olur bilmem amaaaaa,,,, bu davranışı hoşuma gittiii,,, hatta haftasonu işlerine ara verecekmiş ve yarım gün ayarlamaya çalışacağım dışarı çıakr sana alınacakları alırız dediii,,, :):):)
bende tek kral mert zannediyodum,iki gündür babası omzunda gezdirerek uyutuyo merti
Doruk'un tahlil sonuçları geldi...
İki ay önce demir eksikliği falan yoktu, şimdiyse damla kullanmamız gerekiyor, çok kötü değilmiş ama takviyeye ihtiyacı varmış.
Mevcut durum kilo alamama, iştahsızlık ara sıra keyifsizlik de yaparmış.
Sabah akşam 8 damla demir vericez artıkkk...
Aylin Hanım, farkındaysanız çıkmadım, gelmek isteyen olursa diye oturdum bekliyorum
Doruk'un tahlil sonuçları geldi...
İki ay önce demir eksikliği falan yoktu, şimdiyse damla kullanmamız gerekiyor, çok kötü değilmiş ama takviyeye ihtiyacı varmış.
Mevcut durum kilo alamama, iştahsızlık ara sıra keyifsizlik de yaparmış.
Sabah akşam 8 damla demir vericez artıkkk...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?