2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Wuuu koca kişisiyle allah muhabbetinizi arttırsın bir sorun yok di mi herşey yolunda?

çok sevindim senin adına,niye deli diyolar acaba
Hee, formumdayım valla, işler duruyor ben burada ağız ayırıyorum, birde nette oyun oynuyorum arada, bu aralar işten atılmazsam daha da atmazlar sanırım beni, sınırlarımı epey zorladım çünkü..
arada çalış bari çakmasınlar

zeki arkadaşım benim

Hasret, annenin kıymetini bil, bak nasılda koştu imdadına...

Ayşegül, deli Asiye haa, memnun kaldıysan ne ala, deli meli, nasıl da açmış telefonu ve ilgilenmiş, doktor önemli cidden..

Bana da söylemedi inan, kızıyorum diye sessizce halletti sanırım, yoksa söylemez miyim ayol..?

Hee, formumdayım valla, işler duruyor ben burada ağız ayırıyorum, birde nette oyun oynuyorum arada, bu aralar işten atılmazsam daha da atmazlar sanırım beni, sınırlarımı epey zorladım çünkü..

Atmazlar kanımca, beni atmıyorlar

Doruk yaşından sonra yürüyecek, zaten geç emeklediydi...

Yarın ben yokum, Meral de yok, buluşup hediyeleşecez, tebliğ ederim
Var mı gelmek isteyen İstanbullu anne?

kızlar iyi kaynatmışsınızhasta olanlarada çok geçmiş olsun havalar tuhaf herkeste bi kırıklık var
yasemin sen bu haberleri verebiliyorsan sanırım kkdan hiç çıkmadın patron atacak kız.. nerdeydi işyerin bu arada

ha hah ahahahhahah asagıdaki alıntı itiraf.comdan biz hatunlar cok akıllıyızzzz :))))

Doğum günüm ve anneler gününde; mutfak robotu, çaydanlık gibi bilumum ev gereçleri alan kocama doğum gününde zigon sehpa aldığımda bu kadar şaşırmamalıydı

Hahahahaa, Sabah bir giriyorum Kk ya, akşam 6 ya kadar açık canım, bir buraya yazıyorum bir projeye iki üç çizgi atıyorum, arada şirkettekilere laf yetiştiriyorum, nette oyun oynuyorum bir taraftan, sabahları patronla aynı saatte geliyorum, herkes patrondan 1 saat sonra falan geliyor, ben ordan yırtıyorum, patronun gözünde iyiyim de, müdürün gözünden yakında düşecem hakkaten, doğumdan sonra sen çok değiştin deyip duruyor :))) Bilmiyor ki KK da çene çalmakla meşgulum...

Benim için de acaba bu kadar bilgisayarda yazı yazacak ne işi var diyorlardır.

Bak baaak bu saatte söylüyorsun ki hemen arkasından çıkacaksın biz de gelemiycez,sizde sadece ikiniz buluşacaksınız

Sabah söylesem gelecektin di mi
Hem ben İstanbullu anne dedim, sen Çorlulu anne değil misin :)))
Şaka bi yana, aynen şöyle oldu, perşembe ya da Fatma da gelebilsin diye cuma buluşacaktık. Ama ben müdürüme sordum, ya yarın al ya da bu hafta zor, ben yokum başka gün dedi. Ben de tamam dedim. Olay 15 dk önce vuku buldu...

tabiki değişcez anne olduk vamı böyle güzel bir duygu
bende 1 martta başlıyacağım inşallah

ayy canım benim ,, neyse hediyeleşin bakalım bende pıanrla haberleşeyim artık yawww,,,

Doruk'un tahlil sonuçları geldi...
İki ay önce demir eksikliği falan yoktu, şimdiyse damla kullanmamız gerekiyor, çok kötü değilmiş ama takviyeye ihtiyacı varmış.
Mevcut durum kilo alamama, iştahsızlık ara sıra keyifsizlik de yaparmış.
Sabah akşam 8 damla demir vericez artıkkk...

evet yasemin tebrik ediyorum seni :83:
sonra da ne desen haklısın diyorum ama mazeretim var oğlum izinvermedi yazmama hatta okumama da izin vermedi :83: (bu da bana) tabi bunun yanında çamaşır yıkadım ıspanak doğradım yemeğimi yaptım malum başladın mı bitmez ev işi

gözün aydın umarım hızlı düzelir aranız

bende tek kral mert zannediyodum,iki gündür babası omzunda gezdirerek uyutuyo merti

ayıpsın deniz de babasına eziyet etmek istediğinde yapıyor onu

geçmiş olsun burcucum
bende kullanıyorum serhana ama bu gidişimde sorucam o zaman tahlil falan yapmadan solgun görünüyo dedi verdi belkide ihtiyacımız yok bu sefer tahlil yaptırıcam boşuna veriyorum belki bende saflık işte

doruk kuzumda toparlar zaten bişey yok demiş şifaa olsun annesi ne diyelim

Aylin Hanım, farkındaysanız çıkmadım, gelmek isteyen olursa diye oturdum bekliyorum

Niye burdasın yine müdürün mü götürecek?
Bak şimdi biz günde 10 damla kullanıyoruz ama acaba yetmiyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…