- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #97.961
Doruk'un tahlil sonuçları geldi...
İki ay önce demir eksikliği falan yoktu, şimdiyse damla kullanmamız gerekiyor, çok kötü değilmiş ama takviyeye ihtiyacı varmış.
Mevcut durum kilo alamama, iştahsızlık ara sıra keyifsizlik de yaparmış.
Sabah akşam 8 damla demir vericez artıkkk...
slm kızlarrr
geçmiş olsun burcucum
bende kullanıyorum serhana ama bu gidişimde sorucam o zaman tahlil falan yapmadan solgun görünüyo dedi verdi belkide ihtiyacımız yok bu sefer tahlil yaptırıcam boşuna veriyorum belki bende saflık işte
doruk kuzumda toparlar zaten bişey yok demiş şifaa olsun annesi ne diyelim
Niye burdasın yine müdürün mü götürecek?
Bak şimdi biz günde 10 damla kullanıyoruz ama acaba yetmiyor mu?
bu arada herkes iyidir umarım hafta sonundan beri topike giremedim adam akıllı girsemde bakamadan çıktım serhan malumm
perişanım artık hortlakmıyım zombimi canavarmı ucubemi bilmiyorum beni görünce yakıştıracağınız cümleler serhan huysuzlukda dün gece artık tavan yaptı ne uyudu ne uyuttu sebepsiz ağladı desem yeridir bıraksan gece 2 de oyun oynuyo uykusu gözünden akıyo ama uyumuyo esnemekten bi hal oluyo uyumuyo sallamak için ayağıma yatırıyorum kalkıp gidiyo anlayacağınız sabahladım zaten günlerdir toplam 1 saat kesintisiz uyumadım
oğlum resmen huy değiştirdi 8 de yatım 7 de kalkan çocuk gitti yatmayan uyumayan hiçbişeyden memnun olmayan bi çocuk geldi gündüz bi sıkıntısı yok çok neşeli oynuyoruz gülüyoruz ama gece bıraksam oynuyo yatırmak isteyince feryad figan şaştımkaldım ne yapsam fayda etmedi
Demir eksikliği iştahsızlıkta yapar, belki de bu yüzden yeme sorunu çekiyordu son zamanlarda, bakalım damladan sonra nasıl olacak, çokta önemli değil bence ama dikkatli ve ısrarcı anne olmandan dolayı seni kutluyorum, bende her 3 ayda bir kan tahlili için doktoru sık-boğaz ediyorum, önlem almak en iyisi, sonradan tüh vah etmektense..
Selam, hoşgeldin..
Bu sorumu Meral kesin bilir ama o yok belki başka bilen vardır, migros sanal markette nakliye ücreti ne kadar oliyy?
bu arada herkes iyidir umarım hafta sonundan beri topike giremedim adam akıllı girsemde bakamadan çıktım serhan malumm
perişanım artık hortlakmıyım zombimi canavarmı ucubemi bilmiyorum beni görünce yakıştıracağınız cümleler serhan huysuzlukda dün gece artık tavan yaptı ne uyudu ne uyuttu sebepsiz ağladı desem yeridir bıraksan gece 2 de oyun oynuyo uykusu gözünden akıyo ama uyumuyo esnemekten bi hal oluyo uyumuyo sallamak için ayağıma yatırıyorum kalkıp gidiyo anlayacağınız sabahladım zaten günlerdir toplam 1 saat kesintisiz uyumadım
oğlum resmen huy değiştirdi 8 de yatım 7 de kalkan çocuk gitti yatmayan uyumayan hiçbişeyden memnun olmayan bi çocuk geldi gündüz bi sıkıntısı yok çok neşeli oynuyoruz gülüyoruz ama gece bıraksam oynuyo yatırmak isteyince feryad figan şaştımkaldım ne yapsam fayda etmedi
Tabiki, doktorlar direk 1 yaşına kadar öneriyor demiri ben bu ay yine sordum hemşireye tahlil yaptıralım dedim, o da hiç gerek yok 1 yaşına kadar her bebeğe öneriyoruz dedi,sen zayıflığını buna bağlama, Kerem 3 aylıktan beri içiyor bak yine zayıf o yapı ama en azından kanı artar
5.30da çıkacağına bi üzüldüm bi üzüldüm
İlk doktora gidecek arkadaş aynen anlattığın şu durumu da sorsa?herkes aynı durumda,dertleri ne?bari bilelim
Evet yaparmış, ama doktor ısrarla telaş etme, ciddi bir durum yok dedi, adam biliyor hemen psikopat olacağımı...
Bana kalsa her ay tahlil yaptıracam da, doktor 3 ayda bir yapıyor :)
Hiç kullanmadım, bilmiyorum...
Bu huysuzluklar diş belirtisi olabilir gibi geldi bana...
Bizim doktor anne sütü alan bebeğe 6 aylıktan önce verilmez demişti. Sonra 6 aylıkken tahlil yaptılar, normaldi... Sonra zamanından önce bi daha tahlil yapıldı, 8 aylıkken, onda da normaldi. 2 ayda ne değişti anlamadım, belki iştahsız olduğu için yeterli demir alamamış olabilir gıdalardan...
Üzülme yaw, yarın izinliyim, sonra 1,5 ay daha 5.30'da çıkıcam, sıkma canını
ipin ucu kaçınca burada ayzmak zor oluyor ama
serhanın uykusuzluğunu gördüm hepimizde var
doruk kansız mı ondan iştahsız desene evet selinde de ayn ıdurum avrdı düzenli kullan bakalım şu damlaalrı fark edecektir,,, burcu sen demesen yapmaaycak tı dimi kan tahlilini off bu doktorlar ,,,
aylin bana kalırsa yeni sıralanan dişlerde olabilir tüm bebekelr aynı anda dişleri kabardı ve huyları değişti,,,
cidden kocam burayı okuyor mu acaba :) çok güldüm buna :)
Yok Fatmacım, bu sefer ben demeden o dedi, sağolsun. Ben geçen ay demiştim, ama her ay kan tahlili mi yapılır diye yaptırmamıştı...
ipin ucu kaçınca burada ayzmak zor oluyor ama
serhanın uykusuzluğunu gördüm hepimizde var
doruk kansız mı ondan iştahsız desene evet selinde de ayn ıdurum avrdı düzenli kullan bakalım şu damlaalrı fark edecektir,,, burcu sen demesen yapmaaycak tı dimi kan tahlilini off bu doktorlar ,,,
aylin bana kalırsa yeni sıralanan dişlerde olabilir tüm bebekelr aynı anda dişleri kabardı ve huyları değişti,,,
cidden kocam burayı okuyor mu acaba :) çok güldüm buna :)
Doruktan kan alınırken yanında duruyor musun?çok ağlıyor mu?:78:
evet yasemin tebrik ediyorum seni :83:
sonra da ne desen haklısın diyorum ama mazeretim var oğlum izinvermedi yazmama hatta okumama da izin vermedi :83: (bu da bana) tabi bunun yanında çamaşır yıkadım ıspanak doğradım yemeğimi yaptım malum başladın mı bitmez ev işi
Bak yine söylüyorum Doruk un zayıflığını buna bağlama çocuğun 8.ayında iyi çıkmış dğeeri e o zaman da tosuncuk değildi kibu kan damlası kanını arttıracak ama iştahında çok oynama yapmayabilir Kerem de hiçbir farklılık yok çünkü,gayet ortalama bi bebek.
bu arada ayferciğimin hilaline pelin yazmışım hasret düzeltmiş kafam bi dünya ayfer kusuruma bakmasın soryy
Duruyorum ama çok titrediğim için tutamıyorum, babası tutuyor. Ben maymunluk yapıyorum ama hiç ilgilenmiyor. Dünkü tahlilde o kadar çok ağladı ki katıldı nerdeyse, yüzüne üfle dedi hemşireler de öyle açıldı. Bana kurtar beni diyen gözleriyle öyle bir baktı ki, bütün gece kendime gelemedim. Bir de bebeklerin damarları çok ince olduğu için, öyle bizde olduğu gibi hemen dolmuyor tüp, elini sıka sıka çıkarıyorlar kanı, o öyle elinde iğneyle çığlık çığlığa ağladıkça içim yanıyor resmen.
Ama yine de çocuktan her ay kan aldırmaya çalışıyorum, az manyak değilim ben de...
Tahmin ettim zaten bu gibi sebeplerden dolayı gelemediğini, evde iken bende öyleydim, bakma şimdi şirketten giripte burda cirit attığıma, hadi affettim, yarın aksatma ama burayı :)))
Oyyyy, İklim i anlatmışsın, aynılarını bende yaşıyorum, ne olacak bu halimiz bilmem..
Aylin ben bunları kelimesi kelimesine doktorumuza anlattım, çeşitli önerilerde bulundu, yatmadan önce karnını iyice doyurmak, uyutmadan önce oyun oynamak v.b gibi, sonunda doktorda pes etti, yapacak bişey yok, bu çocuğa bu kadar uyku yetiyor demek ki, sen karar veremezsin ne kadar uyuyacağına kendi karar veriyor dedi, bana da depresif anne diye isim taktı birde, gelde depresif olma, el kadar bebenin elinde maymun oldum, nasıl delirmeyim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?