2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bakma her ay tahlil yapılsın diyorum dediğime, yapmayacaklarını bildiğim için sallıyorum öyle...
İşte ben tiroid ilaçlarını o yüzden içmedim aylarca... Verilen dozlarda içseydim Doruk'a her ay kan tahlili yapılacak ve tiroid hormonları kontrol altında tutulacaktı. Hem tiroid hastası olabilirdi çocuğum hem de o kan verme anı korkunç bişey... Sonuç olarak şimdi içtiğim dozlarda risk yok, emzirme bitene kadar da böyle devam edecem...

Bi de bi kitapta okumuştum kan alma vb gibi durumlarda çocuğun yanında annenin olmaması gerekirmiş,çünkü her derdi olduğunda annenin yardımcı olacağına inanan ve onu öğrenen çocuk annesi o durumdayken yardım etmediği için anneye olan güveni sarsılırmış

Aaaa, bak bu valla da dün benim aklıma geldi, ama kendi manyaklığıma bağladım. Durmayayım o zaman bundan sonra... E Doruk muayene olurken de ağlıyor, o zaman da mı durmasam ki :26:

Düzelecek Seyhan merak etme,hepsi geçiyor bu dönemden,üstelik o konusu düzelecek başka konusu bozulacak ve bu bir kısır döngü olacak sonra bu veletler büyüyüp torun getirecek anne baksanaaaa diyecekler sonra buraya yazacaksın ki serhanın çocuğu uyumuyor acaba dişi mi çıkacak,çok yıllar geçti hatırlamıyorum

Eşimde bu yüzden istemiyo tahlil yaptırmayı doktor ver dedi ver gitsin işte ne zararı var diyo ne bileyimm

ewet burcum uykusuzluk çok kötü bazen serhana kızıyorum gece sonrada vicdanım sızlıyo

Gerizekalının biri mail atacak diye bu saate kadar bekledim ve becerip atamadı, boşuna yedi 1,5 saatimi...
Artık mecburen gidiyorum, hepinizi öptüm.
Yarın Meral ve Eymen'i sizin yerinize de öpücem :)
İyi akşamlar, iyi uykular

çok hoşsun canımcım tebessüm ettirdin bana
ne bilem demin komşuda iki hatun gözümü korkuttu bu günler geçiyoda huylar kalıyo diye tırstım:18:

çok hoşsun canımcım tebessüm ettirdin bana
ne bilem demin komşuda iki hatun gözümü korkuttu bu günler geçiyoda huylar kalıyo diye tırstım:18:

annemin bana Kerem doğduğunda söylediği ilk şeylerden biri,çocuğun huyu hergün değil her saat değişir,bu saat bunu istiyorsa ertesi saat istemeyebilir alışacaksın derdi,şimdi sen uykusuz olduğundan daha korkunç geliyor bu durum,bizim de mesela şu an en büyük sorunumuz hiç yerinde durmayıp herşeyi karıştırması ve oraya buraya gidicem derken kendine zarar vermesi, bu bitecek azı dişlere geldi sıra onun derdi başlayacak o bitecek yürümeye başlayacak düşüp kalkacak vs yani nasıl huyu bir kere değişsin ki, hayata yeni başladıkları için her öğrendikleri şey ile huy değiştirecekler.

Bunu bende duydum ve çok mantıklı buluyorum, o yüzden kan alınırken İklim in yanında babası duruyor yada sadece hemşireler oluyor, onlar odadan çıkınca ben gidip sarıp sarmalıyorum kucaklıyorum İklimi, ilk zamanlar hiç sesini çıkarmıyordu kan alınırken hemşireler bile hayret ediyordu ama son gittiğimizde kan alınırken feryat figan yıktı ortalığı İklim de, kapının önünde bekliyordum bende içim parçalandı resmen..

aaa meralcimlemi buluşuyosunuz ne güzell özledim yaa bizde buluşsak:92:

Hayırdır daire satışlarında patlama mı yaşıyor İskenderun?Ali Ağaoğlu oraya da mı el attı :)

ya mıçtığımın sistemi tuttular 40 yıllık düzeni değiştirdiler tüm ekspertizler spk ve bddk onaylı şirketlere devredildi sözde 2011 de başlayacaktı 16 aralıktan sonraki raporları kabul etmiyolar bizde hepsini sil baştan şirketler üzerinden yeni tarihliyapıp yolluyoruz tabi tüm bilgiler değiştiği gibi yerinde de yeniden inceleme yapıyoruz neyse işime döneyim sürüyle rapor var bekleyn sabaha grşrz

alıntı yapamıyorum
ayfer site kafayı yiyo bazen çifter çifter yolluyo mesajları
yasemin şeyma espiriyi yanlış anlıycak biri değil o olsa oda kopardı gülmekten bence

aynen de öyle oldu

HASREEEEEEET hediyelerimiz dün geldi çok teşekkür ederiz canım.

ben bu gün takılamadım doğru düzgün
şimdi de çıkmak zorundayım
galiba atta gidiyoruz
herkese iyi akşamlar kuduruk bebişlerin anneleri

nerde oturuyolar kaynananda sağmı?
bi süre sonra offline oluyosun cnm..
aynen harfiharfine katılıyorum..
koca
sıda adım atmış inşsllsh iyi yönde ilerler herşey
Sağol canım .. Ceren bu konuda çok iyiydi maşallah .Daha 6 aylıkken tost veriyorum diye mesaj yazmıştın.:))) . Kesin bizimkinde problem ..Hazırcı biraz.. Alışacak eli mahkum..
ewet ceren tam tersi balçık gibi olunca yemio çiğnemek daha hoşuna gidio taa o zmanlardan beri.. inşallah buda öle olur:)
düzeltmedim birden geldi cerene polar bi mont almş giydirdi we çıktılar.. konuşmıuyoruz onlada..
bunca zan-mndır wermediğin hataydı

aa iyi sewindim:) güle güle giyin minik paşayla:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…