- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #97.981
Ayy mahvettin beni yaşadım resmen o anı, işte ben bu durum için tahlil yapmayalım siz verin 1 yaşına kadar denilince tamam diyorum hemen,Kerem 2 aylıkken tiroid testi isteyen bi dangalak dr. yüzünden kan vermişti, kan alan çocuğu dövecektim içim parçalanmıştı hala da gözümün önüne gelir
Bi de bi kitapta okumuştum kan alma vb gibi durumlarda çocuğun yanında annenin olmaması gerekirmiş,çünkü her derdi olduğunda annenin yardımcı olacağına inanan ve onu öğrenen çocuk annesi o durumdayken yardım etmediği için anneye olan güveni sarsılırmış
ayy deli olacam gündehiç uyumasa toplam13 saat uyuyan çocuğa şimdi yine toplamda bölük pörçük uyuduğu 6,7 saatlik uyku nasıl yetecek off
ama düzelecek oğlum eski düzenine geri dönecekk İNŞALLAHHH...
Aaaa, bak bu valla da dün benim aklıma geldi, ama kendi manyaklığıma bağladım. Durmayayım o zaman bundan sonra... E Doruk muayene olurken de ağlıyor, o zaman da mı durmasam ki :26:
Ayy mahvettin beni yaşadım resmen o anı, işte ben bu durum için tahlil yapmayalım siz verin 1 yaşına kadar denilince tamam diyorum hemen,Kerem 2 aylıkken tiroid testi isteyen bi dangalak dr. yüzünden kan vermişti, kan alan çocuğu dövecektim içim parçalanmıştı hala da gözümün önüne gelir
Düzelecek Seyhan merak etme,hepsi geçiyor bu dönemden,üstelik o konusu düzelecek başka konusu bozulacak ve bu bir kısır döngü olacaksonra bu veletler büyüyüp torun getirecek anne baksanaaaa diyecekler sonra buraya yazacaksın ki serhanın çocuğu uyumuyor acaba dişi mi çıkacak,çok yıllar geçti hatırlamıyorum
çok hoşsun canımcım tebessüm ettirdin bana
ne bilem demin komşuda iki hatun gözümü korkuttu bu günler geçiyoda huylar kalıyo diye tırstım:18:
Bi de bi kitapta okumuştum kan alma vb gibi durumlarda çocuğun yanında annenin olmaması gerekirmiş,çünkü her derdi olduğunda annenin yardımcı olacağına inanan ve onu öğrenen çocuk annesi o durumdayken yardım etmediği için anneye olan güveni sarsılırmış
hala çalışıyorum ve bitme ihtimali yok ben bu gece burdayım
bu arada ayferciğimin hilaline pelin yazmışım hasret düzeltmiş kafam bi dünya ayfer kusuruma bakmasın soryy
Gerizekalının biri mail atacak diye bu saate kadar bekledim ve becerip atamadı, boşuna yedi 1,5 saatimi...
Artık mecburen gidiyorum, hepinizi öptüm.
Yarın Meral ve Eymen'i sizin yerinize de öpücem :)
İyi akşamlar, iyi uykular
Hayırdır daire satışlarında patlama mı yaşıyor İskenderun?Ali Ağaoğlu oraya da mı el attı :)
alıntı yapamıyorum
ayfer site kafayı yiyo bazen çifter çifter yolluyo mesajları
yasemin şeyma espiriyi yanlış anlıycak biri değil o olsa oda kopardı gülmekten bence
nerde oturuyolar kaynananda sağmı?Biz geldiikkHava pey güzelmiş walla oynadık geldik. Şimdi de uyudu aşkitom
Hasretcim kayınpeder yurtdışındaydı, uçağı 6 gibi indi. o nedenle sabahın köründe geldi:))
Burcucum yok sözümona bana bişi demedi ama birilerini anlattı durdu, türlü misaller verdi falan:97:
Aylin kimbilir kocana ne laflar soktun ki o gün adam hala küs
Bi de bişi sorucam, dikkatli arkadaşlardan yanıt bekliyorum please. Şimdi ben size bi msj yazdım ya çıkıyoruz falan diye, sonra pc yi açık bırakıp çıktım. o arada 20dk öncesine dek hep on-line görünüyo muydum?? normlde tekrar 20dk önce falan oturdum bşına, merak ediyorum pc açıksa hep online görünüyo musun yoksa belli bi süre aktivasyon olmayınca off mu oluyo??
aynen harfiharfine katılıyorum..Fatmacım sen neden o kadar üstüne gidiyosun kocanın yaa?? bence yapma, o da senin bu hallerini gördükçe daha da uzatıyor bana kalırsa. tamam bi hata yapmış olabilirsin ama sonuçta o da hatasız değildi kisevgi öyle bi kerede bitmez,sana ders vermeye çalışıyor sen de ekmeğine bal sürüyorsun. bence sende selinle ilgilen, ona onsuz da olabileceğini göster,unutma kaçan kovalanır. belki bunları söylemek haddim değil cnm ama inan söylemeden duramadım. senin onun karşısında bu duruma düşmüş olman hak değil çünkü
ewet ceren tam tersi balçık gibi olunca yemio çiğnemek daha hoşuna gidio taa o zmanlardan beri.. inşallah buda öle olur:)Sağol canım .. Ceren bu konuda çok iyiydi maşallah .Daha 6 aylıkken tost veriyorum diye mesaj yazmıştın.:))) . Kesin bizimkinde problem ..Hazırcı biraz.. Alışacak eli mahkum..
düzeltmedim birden geldi cerene polar bi mont almş giydirdi we çıktılar.. konuşmıuyoruz onlada..alıntı yapamıyorum
ayfer site kafayı yiyo bazen çifter çifter yolluyo mesajları
yasemin şeyma espiriyi yanlış anlıycak biri değil o olsa oda kopardı gülmekten bence
hasret annenle arayı nezaman düzelttin ben mi kaçırdım yoksa:44: yasemin niye söylemedin bunu bana
bunca zan-mndır wermediğin hataydıDoruk'un tahlil sonuçları geldi...
İki ay önce demir eksikliği falan yoktu, şimdiyse damla kullanmamız gerekiyor, çok kötü değilmiş ama takviyeye ihtiyacı varmış.
Mevcut durum kilo alamama, iştahsızlık ara sıra keyifsizlik de yaparmış.
Sabah akşam 8 damla demir vericez artıkkk...
aa iyi sewindim:) güle güle giyin minik paşayla:)aynen de öyle oldu
HASREEEEEEET hediyelerimiz dün geldi çok teşekkür ederiz canım.
ben bu gün takılamadım doğru düzgün
şimdi de çıkmak zorundayım
galiba atta gidiyoruz
herkese iyi akşamlar kuduruk bebişlerin anneleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?