- 27 Nisan 2009
- 8.609
- 1.879
- 173
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #98.001
iki gü boyunca az konuştuğunuz için hepinize çooooooooooook teşekkür ederim yasemin zaten özet geçmiş sağolsun ...
hasta olanlara acil şifalar diliyorum.
fatma çok mutlu oldum inan inşallah herşey dahada düzelecek...
şeboooo ata kuzumada geçmiş olsun.
burcu boya gitmiştir çocuk hep kilo olacak değilya.şu demir ilacını doğan içmiyo bide üstüne akıtınca lekesi geçmiyo diye vermiyodum zorlada olsa vereyim baari.yaklaşık 5 dk sana doğancığımda 10 AYLIKKKKKK
ceren boğulacak gibi öksürüyor bu akşam krize girer gibi.. az önce uykudan öksürerk uyandı we yediği herşeyi kustu üzerime
emerek uyudu tekrar zoraki inşallah yine tekrarlamaz dewam ederse acile falan götürürz.. ne yapıcam bn yaaaa
ay bi okuyayım diye açtım sayfayı sonra yan odaya geçtim. Sayfa açık kalınca koca kişisi de bakmış ve okumuş son sayfanın hepsiniwayy diyo Fatmaya ettiğim laflara, bi de kayınpeder var ay şimdi bi kere gördü artık takip te eder burayı
günaydın güzel anneler nasılsınız ,,,
bizde uykusuzluk hakim,,, ne zaman nasıl uyur bilmem bu egce düne göre biraz daha iyiydi hamd olsun ,,, yada artık ben duymuyorum öylesine uykusuz ve sızmış olduğum için,,,,:) yok yok sanmıyorum selin selin diye uyuyan bi anennin onu duymayacağını :)
meral duruma çok güldüm gerçekten demek eşin tüm iç dünyanı öğrendi :)
Doğancığımın 10. ayı kutlu olsun, nice aylara, yıllara...
Geçmiş olsun Cery'ye, ayva yaprağı kurusunu kaynatıp içirmeyi denesene, Cemy'ye iyi gelmişti, öksürüğe birebir...
Abooowww Meral, eşin çaktırmadan aramıza sızmaz umarım.. Benim eşimin hiç ilgisini çekmiyor, yanında açıyorum bazen, dönüpte bakmaz bile..
Fatmacan, uykusuzluğa karşı duyarsızlaştık artık bence.. Sen ne yaptın akşam, anlat..?
günaydın canım ,, evet aramza ajan sızabilir :))
aslında önceki akşam daha az uyumuştum ama bu gece bir saat akdar fazla uyuyunca ebden devamını mı istedi nedir çok fena oldum ,,,
akşam hiç bi değişiklik yoktu sadece artık ben bişi sormasamda o bişiler ama kesik kesik anlatıyor ,, kısa cümlelerle sorularımı cevaplıyor ,,, ben aynı tavırda devame diyorum içimden nasıl davranmak geliyrosa öyle yapıyorum ne eksik ne fazla ,,, böyle devame deceğim her daim öyle olacak,,, birde kitap okuyorum vaazler ve öğütler diye konu konu açıyorum ilk önüme geleni okuyorum hoşuma gidiyor ,,, iyi geliyor bana,,,
sen nasılsın canım ,,,,
Günaydın hanımlar
Benim oğlan sabahın 6/7 sinde hortluyor
günaydın herkese..
bu herif bu sabah manisaya gitmiyormuydu 6da gözümü açtım hala burda:26:
ceren biraz iyi gibi uyandı bbasıyla oynuyolar şimdi.. Ama öksürüğü war gece sık sık öksürüp uyandı
perişanım
gece sadece o öksürük kriziyle kalmadı gece 2ye kadar uyumadı öksürdü
kendini daha iyi hissetmene sevindim, kitap okumak iyidir evet, terapi gibi olur sana...
Bende iyiyim çok şükür, uykusuzum demiyorum artık, benim için alışılmış birşey oldu, söylememe bile gerek yok yani.. Bunun dışında yaramaz bir durum yok şükürler olsun..
gece iyi uyuyorsa sabahın 6/7 sinde hortlasın ne var ki, benim kızım hem gece uyumuyor hemde sabahın 5/6 sında hortluyor..
günaydınnnn
dün bim den çarpışan arabayı da aldım veee sonuç:ilk defa bir oyuncaktan ağlayarak korkup kaçan keremBabası bütün akşam korkmasın diye kerem i alıştırmak için uğraştı ama çalışmaya başladığı an kerem de ağlamaya başladı.
Yasemin iyi senin eşin bu siteyle ilgilenmiyormuş,ben artık evde eşim varken açamaz oldum,direk ekrana yapışıyor ne yazılmış,ben ne yazıyorum diye
Aldığım uyku tulumunu değiştirmedim ve dün ilk defa denedim, sadece boyu uzun geldi ben de kıvırdım ve dün akşam herhangi bir vukuatımız olmadı,bakalım giymede sorun çıkarmazsa size de tavsiye ederim.
hasret kimden bahsediyorsun kuzum, cengiz den mi, lafın ortasından giriyorsun ha, bişey anlamadım, cery e ayva yaprağı kurusu kaynat içir, bak cemy e iyi geldi, dene mutlaka, öksürüğe birebir..
Günaydınnnn
Dün BİM den çarpışan arabayı da aldım veee sonuç:İlk defa bir oyuncaktan ağlayarak korkup kaçan Kerembabası bütün akşam korkmasın diye Kerem i alıştırmak için uğraştı ama çalışmaya başladığı an Kerem de ağlamaya başladı.
Yasemin iyi senin eşin bu siteyle ilgilenmiyormuş,ben artık evde eşim varken açamaz oldum,direk ekrana yapışıyor ne yazılmış,ben ne yazıyorum diye
Aldığım uyku tulumunu değiştirmedim ve dün ilk defa denedim, sadece boyu uzun geldi ben de kıvırdım ve dün akşam herhangi bir vukuatımız olmadı,bakalım giymede sorun çıkarmazsa size de tavsiye ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?