2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

iki gü boyunca az konuştuğunuz için hepinize çooooooooooook teşekkür ederim yasemin zaten özet geçmiş sağolsun ...
hasta olanlara acil şifalar diliyorum.
fatma çok mutlu oldum inan inşallah herşey dahada düzelecek...
şeboooo ata kuzumada geçmiş olsun.
burcu boya gitmiştir çocuk hep kilo olacak değilya.şu demir ilacını doğan içmiyo bide üstüne akıtınca lekesi geçmiyo diye vermiyodum zorlada olsa vereyim baari.yaklaşık 5 dk sana doğancığımda 10 AYLIKKKKKK

ceren boğulacak gibi öksürüyor bu akşam krize girer gibi.. az önce uykudan öksürerk uyandı we yediği herşeyi kustu üzerime
emerek uyudu tekrar zoraki inşallah yine tekrarlamaz dewam ederse acile falan götürürz.. ne yapıcam bn yaaaa

ay bi okuyayım diye açtım sayfayı sonra yan odaya geçtim. Sayfa açık kalınca koca kişisi de bakmış ve okumuş son sayfanın hepsini wayy diyo Fatmaya ettiğim laflara, bi de kayınpeder var ay şimdi bi kere gördü artık takip te eder burayı

SEYHANCIM yarın gelmek istersen sabah ara ikimizden birini cnm

AYLİN migros kangurumda taşıma bedeli 1,5tl:))

HASRET kayınvalidem de sağ cnm, Konyada oturuyolar. cery ye de geçmiş olsun,inşallah tekrar etmez

Son düzenleme:
günaydın güzel anneler nasılsınız ,,,

bizde uykusuzluk hakim,,, ne zaman nasıl uyur bilmem bu egce düne göre biraz daha iyiydi hamd olsun ,,, yada artık ben duymuyorum öylesine uykusuz ve sızmış olduğum için,,,, :) yok yok sanmıyorum selin selin diye uyuyan bi anennin onu duymayacağını :)

meral duruma çok güldüm gerçekten demek eşin tüm iç dünyanı öğrendi :)

Son düzenleme:

Doğancığımın 10. ayı kutlu olsun, nice aylara, yıllara...

Geçmiş olsun Cery'ye, ayva yaprağı kurusunu kaynatıp içirmeyi denesene, Cemy'ye iyi gelmişti, öksürüğe birebir...

Abooowww Meral, eşin çaktırmadan aramıza sızmaz umarım.. Benim eşimin hiç ilgisini çekmiyor, yanında açıyorum bazen, dönüpte bakmaz bile..

Fatmacan, uykusuzluğa karşı duyarsızlaştık artık bence.. Sen ne yaptın akşam, anlat..?

günaydın canım ,, evet aramza ajan sızabilir :))
aslında önceki akşam daha az uyumuştum ama bu gece bir saat akdar fazla uyuyunca ebden devamını mı istedi nedir çok fena oldum ,,,
akşam hiç bi değişiklik yoktu sadece artık ben bişi sormasamda o bişiler ama kesik kesik anlatıyor ,, kısa cümlelerle sorularımı cevaplıyor ,,, ben aynı tavırda devame diyorum içimden nasıl davranmak geliyrosa öyle yapıyorum ne eksik ne fazla ,,, böyle devame deceğim her daim öyle olacak,,, birde kitap okuyorum vaazler ve öğütler diye konu konu açıyorum ilk önüme geleni okuyorum hoşuma gidiyor ,,, iyi geliyor bana,,,

sen nasılsın canım ,,,,

Son düzenleme:
Eğitici Aktivite Kutusu - Ürün Detayı - Toyzzshop.com - Oyuncakçınızz

SELİNE ALDIĞIM AKTİVİTE OYUNCAĞI BU ,,, KAPI ZİLİNİ ÇALIP SONRA KAPIYI AÇMAYI KEŞFETTİİ,, YADA ARABANIN ÇALIŞMASI İÇİN DÜĞMEYİ ÇEVİRİYOR ARKASINDAN DA KORNAYA BASIYOR :):) , HANGİ TUŞA BASARSA TV AÇILACAK HANGİ TUŞTA O KAPANIP AYNA OLACAĞINI ANLADI :) ,,, YANİ NEREDEN NE ÇIAKRACAĞINI BİLİYOR ,,, AMA ÇABUK SIKILDI GİBİ BENİM DE BAŞINDA DURMAMI İSTİYOR YAPTIKLARINI ALKIŞLAMAMI BEKLİYOR ,,,

YARAMAZ TOPLARA HALA BAYILIYOR ,,,

GÜNAYDIN HERKESE..
bu herif bu sabah manisaya gitmiyormuydu 6da gözümü açtım hala burda:26:

ceren biraz iyi gibi uyandı bbasıyla oynuyolar şimdi.. ama öksürüğü war gece sık sık öksürüp uyandı
perişanım

Kendini daha iyi hissetmene sevindim, kitap okumak iyidir evet, terapi gibi olur sana...
Bende iyiyim çok şükür, uykusuzum demiyorum artık, benim için alışılmış birşey oldu, söylememe bile gerek yok yani.. Bunun dışında yaramaz bir durum yok şükürler olsun..

Günaydınnnn
Dün BİM den çarpışan arabayı da aldım veee sonuç:İlk defa bir oyuncaktan ağlayarak korkup kaçan Kerem babası bütün akşam korkmasın diye Kerem i alıştırmak için uğraştı ama çalışmaya başladığı an Kerem de ağlamaya başladı.
Yasemin iyi senin eşin bu siteyle ilgilenmiyormuş,ben artık evde eşim varken açamaz oldum,direk ekrana yapışıyor ne yazılmış,ben ne yazıyorum diye
Aldığım uyku tulumunu değiştirmedim ve dün ilk defa denedim, sadece boyu uzun geldi ben de kıvırdım ve dün akşam herhangi bir vukuatımız olmadı,bakalım giymede sorun çıkarmazsa size de tavsiye ederim.

Hasret kimden bahsediyorsun kuzum, Cengiz den mi, lafın ortasından giriyorsun ha, bişey anlamadım, Cery e ayva yaprağı kurusu kaynat içir, bak Cemy e iyi geldi, dene mutlaka, öksürüğe birebir..

Fatma aktivite kutusu güzelmiş, aferin akıllı Seline, hemen keşfetti demek, Yaramaz topları ve aktivite masasını bende alacam, bakalım benim kız beğenecek mi..?
Dün akşam BİM den aldığım renkli halkalarla oynuyordu, ışıklı ve sesli, tepesinde de ayıcık olan halkalar hani, bir baktım, gayet rahat bir şekilde halkaları söküyor takıyor, tepesine ayıcığı koyup birde bastırıyor ki ses çıksın diye, sonra sıkıldı aynı şeyi yapmaktan parkeye vurarak oynamaya ve halkaları da yuvarlamaya başladı, çok çabuk çözüp hemende sıkılıyorlar yani, o yüzden bundan sonra alacağım oyuncakların uzun süreli olmasına dikkat edecem..

hasret sen haziran annelerine ayzdıkalrınla buraya ayzdıkalrını birbirine akrıştırmışın gibi bir his var içimde :) acemi çapkın seni :)

gece sadece o öksürük kriziyle kalmadı gece 2ye kadar uyumadı öksürdü

cerenime geçmiş olsun ,,, ayva yaprağı kaynat canım,,,

evet kitap çok iyi geliyor ,,, çok şükür canım aman keyfin yerinde olsunnn,,, mevlam daim eylesin inşallah,,, bu gün ço keksik var farkındasınız değil mi hadi burcu ile emralin bahaneleri var ya diğerleri ??

gece iyi uyuyorsa sabahın 6/7 sinde hortlasın ne var ki, benim kızım hem gece uyumuyor hemde sabahın 5/6 sında hortluyor..

evet aynen katılıyorum sana :)

yazık kerem kuzuma yaa oynamasın vermeyin bari onları eline :)
uyku tulumunun başarılı olmasına sevindim canım :)
okuyan eşelr bu ara en çok bana şaşırıyor olsa gerek :) ilginç yorumları vardır :) bu kadın neden böyle yapıyor hayret diye :)

hasret kimden bahsediyorsun kuzum, cengiz den mi, lafın ortasından giriyorsun ha, bişey anlamadım, cery e ayva yaprağı kurusu kaynat içir, bak cemy e iyi geldi, dene mutlaka, öksürüğe birebir..

bence karıştırdı ondan öle oldu :)

Aylinkom günaydın.. Bim den aldığım halkalı oyuncak ilk ses çıkardığında İklim de ağlamıştı ve arkasına bile bakmadan oyuncaktan kaçmıştı, çok gülmüştüm o akşam, sonra ben elime alınca yaklaşıp inceledi, korkusunu yendi ve oynamaya başladı, şimdi ise ses çıkarsın diye oyuncağı dövüyor nerdeyse..

Eşim Simenay ın bile ben olduğunun farkında değil, teknoloji ve internetle arası olmayan yegane insanlardandır kendisi, seviyorum ben bu adamı yaa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…