- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #98.021
fatma aktivite kutusu güzelmiş, aferin akıllı seline, hemen keşfetti demek, yaramaz topları ve aktivite masasını bende alacam, bakalım benim kız beğenecek mi..?
dün akşam bim den aldığım renkli halkalarla oynuyordu, ışıklı ve sesli, tepesinde de ayıcık olan halkalar hani, bir baktım, gayet rahat bir şekilde halkaları söküyor takıyor, tepesine ayıcığı koyup birde bastırıyor ki ses çıksın diye, sonra sıkıldı aynı şeyi yapmaktan parkeye vurarak oynamaya ve halkaları da yuvarlamaya başladı, çok çabuk çözüp hemende sıkılıyorlar yani, o yüzden bundan sonra alacağım oyuncakların uzun süreli olmasına dikkat edecem..
akşam 9 da yatıyor gece 10 kez emmeye kalkıyor 6 da hortluyor
Herkese günaydın. Kaç gündür bakamıyorum.sayfalar uçmuş.
Moralim çok bozuk. çok sevdiğim bir komşumuzu gencecik kaybettik. Beynim kazan gibi. Defne hanım ssık sık uyandı perişan etti bizi.
2 tane çocuğu var onları düşünmekten kafam allak bullak. Babasız kalınca anne derleyip topluyor ama annesiz ne yapacaklar. Allah herkese çocuklarıyla uzun sağlıklı ömür versin. Benden bu kadar. Kaçıyorum.
Moralim çok bozuk. çok sevdiğim bir komşumuzu gencecik kaybettik. Beynim kazan gibi. Defne hanım ssık sık uyandı perişan etti bizi.
2 tane çocuğu var onları düşünmekten kafam allak bullak. Babasız kalınca anne derleyip topluyor ama annesiz ne yapacaklar. Allah herkese çocuklarıyla uzun sağlıklı ömür versin. Benden bu kadar. Kaçıyorum.
günaydın canlar
dün gittim.ağdamı yaptırdım,saçımı kestirdim,fönlettimmis gibi oldum.
Alp in yine burnu akıyor,diş çıkarıyor.burun akıntısının dişle bağlantısı olduğunu burdan mı duymuştum acaba.doğru mu ki?sanmam.
MERAL in eşine çok güldüm.benim eşim okumuyor hiç.yanında açıyorum,açık bırakıp gidiyorum,nickimi falanda biliyor,yinede okumuyor.oyy düşünceli aşkım benim:98:
Aylinkom günaydın.. Bim den aldığım halkalı oyuncak ilk ses çıkardığında İklim de ağlamıştı ve arkasına bile bakmadan oyuncaktan kaçmıştı, çok gülmüştüm o akşam, sonra ben elime alınca yaklaşıp inceledi, korkusunu yendi ve oynamaya başladı, şimdi ise ses çıkarsın diye oyuncağı dövüyor nerdeyse..
Eşim Simenay ın bile ben olduğunun farkında değil, teknoloji ve internetle arası olmayan yegane insanlardandır kendisi, seviyorum ben bu adamı yaa..
Başınız sağolsun canım çok zor...
günaydın canlar
dün gittim.ağdamı yaptırdım,saçımı kestirdim,fönlettimmis gibi oldum.
Alp in yine burnu akıyor,diş çıkarıyor.burun akıntısının dişle bağlantısı olduğunu burdan mı duymuştum acaba.doğru mu ki?sanmam.
MERAL in eşine çok güldüm.benim eşim okumuyor hiç.yanında açıyorum,açık bırakıp gidiyorum,nickimi falanda biliyor,yinede okumuyor.oyy düşünceli aşkım benim:98:
Günaydııın tertemiz Yazgıcan
Bugün herkesin bi koca aşkı depreşmişayın hareketlerinde midir nedir? gülşan denetimde herhalde, esin zaten çok yoğun,başka kim eksik sabah tayfasından???
Ben o halkaları dizdikçe Kerem gelip çıkarmaya başlayıp en sonunda da sapını fırlatıp atıyor, halkalarla dişlerini kaşımak ve onları uzağa fırlatmak daha hoşuna gidiyor. Dizmeyi denemiyor bile ama diyelim ki o benden uzakta bende kendi kendime diziyorum,anında hızlıca yanıma gelip elimden alıp fırlatıyor
Akşam 9 da yatıyor gece 10 kez emmeye kalkıyor 6 da hortluyor
Misss Yazgıcan, günaydın..
Diş çıkarırken grip gibi olduklarını daha önce burada yazan olmuştu, ama dişten de kaynaklanmıyor olabilir, arada İklim de de burun akıntısı oluyor ama kendiliğinden geçiyor.. Sebebini bende bilmiyorum, banyo falan yaptırdın mı dün akşam, onun etkisi de olabilir..
Günaydın arkadaşlar.. Nasılsınız? Okulda dersim boştu.Fırsattan istifade hemen size bakim dedim...Fatmacım eşinle aranız düzeldi mi?
Merve emziriyordur maşş:))) ya da evi topluyordur ya da Melike yi uyutuyodur gece topu topu 10 saat uyudu az bu diye :))))
iyiyim canım benim işlerde yoğun yabancı misafirler geldi de onları gezdirdik....
Bu arada ben ve eşim İshal olduk sabah bir karın ağrısı ile uyandım anlatamam eşimde geceden beri gitti geldi...
Hilal kuzumun ishal'i geçti ama bize bulaştı sanırım:)))
Neşesi süper kızımın saklambaç oynadık evin içinde o saklanıyor ben buluyorum ve CEEE yapıyoruz...
Maşallah diyeyim Pelin bugünlerde iyi. Bi kabızlık sorunu vardı günlerdir, çok şükür dün rahatladı.Günaydın Kıymet, Pelincik nasıl? Bizde gece uykusuzlukları dışında yaramaz bir durum yok çok şükür..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?