2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım öyle bir oyuncak çeşiti yok bence :) çünki o oyuncakta tam 8 tane aktivite var her köşesinde altında üstünde ayı bişiler var ama bizim zilli ondan bile sıkıldı üstelik sadece akşamalrı oynuyor :) ilk arabamla ilgilenmeye başladı şimdi üstüne felan oturuyor bakalım Ama ne verirsen ver eline en sevdiği yer tv sehbası ve kumandaalrı ses sistemleri ,,,

Herkese günaydın. Kaç gündür bakamıyorum.sayfalar uçmuş.
Moralim çok bozuk. çok sevdiğim bir komşumuzu gencecik kaybettik. Beynim kazan gibi. Defne hanım ssık sık uyandı perişan etti bizi.
2 tane çocuğu var onları düşünmekten kafam allak bullak. Babasız kalınca anne derleyip topluyor ama annesiz ne yapacaklar. Allah herkese çocuklarıyla uzun sağlıklı ömür versin. Benden bu kadar. Kaçıyorum.

Başınız sağolsun canım çok zor...

günaydın canlar
dün gittim.ağdamı yaptırdım,saçımı kestirdim,fönlettimmis gibi oldum.
Alp in yine burnu akıyor,diş çıkarıyor.burun akıntısının dişle bağlantısı olduğunu burdan mı duymuştum acaba.doğru mu ki?sanmam.
MERAL in eşine çok güldüm.benim eşim okumuyor hiç.yanında açıyorum,açık bırakıp gidiyorum,nickimi falanda biliyor,yinede okumuyor.oyy düşünceli aşkım benim:98:

Ay sabah sabah felaket haberi verip kaçıyorsun

Günaydııın tertemiz Yazgıcan
Bugün herkesin bi koca aşkı depreşmiş ayın hareketlerinde midir nedir? gülşan denetimde herhalde, esin zaten çok yoğun,başka kim eksik sabah tayfasından???

Ben o halkaları dizdikçe Kerem gelip çıkarmaya başlayıp en sonunda da sapını fırlatıp atıyor, halkalarla dişlerini kaşımak ve onları uzağa fırlatmak daha hoşuna gidiyor. Dizmeyi denemiyor bile ama diyelim ki o benden uzakta bende kendi kendime diziyorum,anında hızlıca yanıma gelip elimden alıp fırlatıyor

mevlam sabır versin ,,, çocukalr için çok üzüldüm ,,, rabbim dayanma güçlerini artırsınnn,,,

Başınız sağolsun canım çok zor...

canım sen nasılsın hiç yazmıyorsun ,, sağlığın nasıl ???

ooohhh misler gibi olmuşsunn ,, maşşallahhh,,, bence herşeyi dişe bağlamayınn,,,

Günaydııın tertemiz Yazgıcan
Bugün herkesin bi koca aşkı depreşmiş ayın hareketlerinde midir nedir? gülşan denetimde herhalde, esin zaten çok yoğun,başka kim eksik sabah tayfasından???

bugün eksik çok yaww ,,, merlike avrdı oda yok tekmili o alıyordu :)

kıskanç keremm :)) yerim onu benn,,, karizmatik erkeğim senin değil onun istediği gibi olmasını istiyor ,,,

Akşam 9 da yatıyor gece 10 kez emmeye kalkıyor 6 da hortluyor

Uyumayan Mart bebeleri anneleri olarak aramıza hoşgeldin o halde :))) Hepimiz aynı durumdayız..

Günaydın canım, başınız sağolsun, Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun, gerçekten zor bir durum, anne ölümü daha da zor, haklısın anne toparlar ama baba yapamıyor malesef, çocuklar küçük mü..?

Son düzenleme:
Misss Yazgıcan, günaydın..
Diş çıkarırken grip gibi olduklarını daha önce burada yazan olmuştu, ama dişten de kaynaklanmıyor olabilir, arada İklim de de burun akıntısı oluyor ama kendiliğinden geçiyor.. Sebebini bende bilmiyorum, banyo falan yaptırdın mı dün akşam, onun etkisi de olabilir..

iyiyim canım benim işlerde yoğun yabancı misafirler geldi de onları gezdirdik....
Bu arada ben ve eşim İshal olduk sabah bir karın ağrısı ile uyandım anlatamam eşimde geceden beri gitti geldi...
Hilal kuzumun ishal'i geçti ama bize bulaştı sanırım:)))
Neşesi süper kızımın saklambaç oynadık evin içinde o saklanıyor ben buluyorum ve CEEE yapıyoruz...

Kerem ve Doruk diş çıkarma öncesinde nezle oldu,biz yazdık yani,tabi başka bişeyden de olabilir Alp inki.

Günaydın arkadaşlar.. Nasılsınız? Okulda dersim boştu.Fırsattan istifade hemen size bakim dedim...Fatmacım eşinle aranız düzeldi mi?

günaydınmı desem tünaydınmı bilemedim
asayiş berkemal mi bakiim
hastalanıcam galiba boğazım ağrıyo ve burnum tıkalı,en son hastalandığımda 25 gün iyileşememiştim
mert daha iyi bugün ve gece sadece 5 kez kalktı biraz uyudum
denetim yarına kaldı stres bigün daha devam edecek yani
ben bi geçmişe bakayım öğleden sonra görüşürüz artık

Merve emziriyordur maşş:))) ya da evi topluyordur ya da Melike yi uyutuyodur gece topu topu 10 saat uyudu az bu diye :))))

evde bişey sizi etkliyor düşün ve onu bul canım allah korusun daha kötü olmasın ,,, hilal imin neşesini mevlam daim etsin inşallahh,,, bu ara zaten ehrkesin işleri çok yoğun bi bizimki sakin :)

Günaydın Kıymet, Pelincik nasıl? Bizde gece uykusuzlukları dışında yaramaz bir durum yok çok şükür..
Maşallah diyeyim Pelin bugünlerde iyi. Bi kabızlık sorunu vardı günlerdir, çok şükür dün rahatladı.
Eşim yine grip. Bize bulaştırmasın die köşe bucak kaçıyoruz...
Okuldaki öğretmen arkadaşların size bi sorusu var: Katı meyve sıkacağı kullananlar hangi marka kullanıyosunuz???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…