- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #98.041
günaydınmı desem tünaydınmı bilemedim
asayiş berkemal mi bakiim
hastalanıcam galiba boğazım ağrıyo ve burnum tıkalı,en son hastalandığımda 25 gün iyileşememiştim
mert daha iyi bugün ve gece sadece 5 kez kalktı biraz uyudum
denetim yarına kaldı stres bigün daha devam edecek yani
ben bi geçmişe bakayım öğleden sonra görüşürüz artık
evde bişey sizi etkliyor düşün ve onu bul canım allah korusun daha kötü olmasın ,,, hilal imin neşesini mevlam daim etsin inşallahh,,, bu ara zaten ehrkesin işleri çok yoğunbi bizimki sakin :)
Maşallah diyeyim Pelin bugünlerde iyi. Bi kabızlık sorunu vardı günlerdir, çok şükür dün rahatladı.
Eşim yine grip. Bize bulaştırmasın die köşe bucak kaçıyoruz...
Okuldaki öğretmen arkadaşların size bi sorusu var: Katı meyve sıkacağı kullananlar hangi marka kullanıyosunuz???
Maşallah diyeyim Pelin bugünlerde iyi. Bi kabızlık sorunu vardı günlerdir, çok şükür dün rahatladı.
Okuldaki öğretmen arkadaşların size bi sorusu var: Katı meyve sıkacağı kullananlar hangi marka kullanıyosunuz???
2. gulsan38
3. frambuaz+
4. SEYYALTANER
5-Simenay
6. NILUFERSAHH
SİZLER NASILSINIZ KUZUCUKLARIM NASIL?
2. gulsan38
3. frambuaz+
4. SEYYALTANER
5-Simenay
6. NILUFERSAHH
ben iyiyim ayfercim, iklim kuzusu gece yine uyumadı ama onun dışında olabildiğince şirin ve kuduruk, yaramaz bir durum yok çok şükür, hilalin iyileşmesine sevindim, evdeki wc lerin temizliğine şu sıra daha da önem verin, yediklerinize de dikkat edin, ishal evde dolaşıp durursa kurtulamazsınız allah korusun..
işte geldim burdayımGünaydııın tertemiz Yazgıcan
Bugün herkesin bi koca aşkı depreşmişayın hareketlerinde midir nedir? gülşan denetimde herhalde, esin zaten çok yoğun,başka kim eksik sabah tayfasından???
katılıyorumGece iyi uyuyorsa sabahın 6/7 sinde hortlasın ne var ki, benim kızım hem gece uyumuyor hemde sabahın 5/6 sında hortluyor..
sağol canım benim,dediklerin doğru ama sanırım mertten bulaştı banada,dudaklarından öpe öpe bana bulaştırdım zorlaMerhaba Gülşancım,
Met in daha iyi olmasına sevindim, umarım sende hastalanmazsın, dinlenemediğimiz için hastalıkları zor atlatıyoruz, aslında bebeklere karşı daha verimli olabilmek için önce kendi bağışıklığımızı güçlendirmeliyiz diye düşünüyorum, denetim içinde kolaylıklar diliyorum..
sağol canım biz idare ediyoruz hilalde iyidir inşallah
2. gulsan38
3. frambuaz+
4. SEYYALTANER
5-Simenay
6. NILUFERSAHH
Gülşan ne denetimi bilmiyorum ama allah kolaylık versin arkadaşım.
ben iyiyim ayfercim, iklim kuzusu gece yine uyumadı ama onun dışında olabildiğince şirin ve kuduruk, yaramaz bir durum yok çok şükür, hilalin iyileşmesine sevindim, evdeki wc lerin temizliğine şu sıra daha da önem verin, yediklerinize de dikkat edin, ishal evde dolaşıp durursa kurtulamazsınız allah korusun..
Ben yemeğe gidiyorum, kimse yok ama yine de bilgi vereyim..
Günaydinlaaaarrr...
Biz hala hastayiz dökülüyoruz resmen, hele gece ben cok fenaydim ateslendim felan
simdi biraz daha iyiyim cok sükür...
Tugrayi doktora götürdüm ordan geliyoruz simdi...dikkat edilmezse Bronsite cevirebilir dedi :18:
Benim oglan tam bir Top hastasi...tek elinden tutunca topun pesinden deli gibi kosuyor güzelce vuruyor felan...
dün aktivite masasinda oynarken topu görmüs...bizim pisirik korkak Tugra birden topa dogru yürümeye basladi, esim oldugu yerden bi firladi ama nasil. 8 adim yürüdü ve bu sefer yaninda kimsenin olmadigini anlayinca aglamadi ve bagirmadi, esimle nasil güldük mutlu oldukAnne Baba olmak böyle birseymis demek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?