2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba Gülşancım,
Met in daha iyi olmasına sevindim, umarım sende hastalanmazsın, dinlenemediğimiz için hastalıkları zor atlatıyoruz, aslında bebeklere karşı daha verimli olabilmek için önce kendi bağışıklığımızı güçlendirmeliyiz diye düşünüyorum, denetim içinde kolaylıklar diliyorum..

evde bişey sizi etkliyor düşün ve onu bul canım allah korusun daha kötü olmasın ,,, hilal imin neşesini mevlam daim etsin inşallahh,,, bu ara zaten ehrkesin işleri çok yoğun bi bizimki sakin :)

eşim 2 gündür geç geliyor ve yemeği iş yerinde yiyiyor zaten gripti zaten bana ne oldu ben onu çözemedim bugün işe gitmeyecek eşim evde yatıyor

canım hoşgeldin,, dikkat et pelinime , inşallah bir an önce eşinde iyileşirde size geçmez,,,

katı emyve sıkacağı ben aldım arzum 1000 w olanını ama memnun kalmadım o yüzden bence philips inkiydi sanırım onu tavsiye ediyorlardı ,, ha aktı meyve sıkacağı iyi bişeymi dersen süper neden daha önce almadım ki diyorum ,,,

2. gulsan38
3. frambuaz+
4. SEYYALTANER
5-Simenay
6. NILUFERSAHH

SİZLER NASILSINIZ KUZUCUKLARIM NASIL?

Ben iyiyim Ayfercim, İklim kuzusu gece yine uyumadı ama onun dışında olabildiğince şirin ve kuduruk, yaramaz bir durum yok çok şükür, Hilalin iyileşmesine sevindim, evdeki wc lerin temizliğine şu sıra daha da önem verin, yediklerinize de dikkat edin, ishal evde dolaşıp durursa kurtulamazsınız Allah korusun..

Kabızlık için kayısı hoşafını tavsiye ederim Kıymet, katı meyve sıkacağı philips kullanıyorum çok da memnunum.

sorma zaten eşim diyor ben wc'ye gidiyorum diyor bende yanına dezenfektanı bıraktım ellerini iyice yıkasın artı wc de de bol bol su dökülerek hallettik....dün ben iş yerinde yediğimle durdum akşam üzeri tost yapmıştım kendime toktum...

Günaydııın tertemiz Yazgıcan
Bugün herkesin bi koca aşkı depreşmiş ayın hareketlerinde midir nedir? gülşan denetimde herhalde, esin zaten çok yoğun,başka kim eksik sabah tayfasından???
işte geldim burdayım

Gece iyi uyuyorsa sabahın 6/7 sinde hortlasın ne var ki, benim kızım hem gece uyumuyor hemde sabahın 5/6 sında hortluyor..
katılıyorum

sağol canım benim,dediklerin doğru ama sanırım mertten bulaştı banada,dudaklarından öpe öpe bana bulaştırdım zorla ama hastalığı bana sattıya belki kendi iyileşir:44: denetim benlik bişey değil aslında ama dosyaları düzeltmeye yardım ediyorum mecburen ayıp olmasın diye kadın eli deymezse biişi halledemiyolar çünkü

2. gulsan38
3. frambuaz+
4. SEYYALTANER
5-Simenay
6. NILUFERSAHH

SİZLER NASILSINIZ KUZUCUKLARIM NASIL?
sağol canım biz idare ediyoruz hilalde iyidir inşallah
ben katı meyve sıkacağı philips kullanıyorum süper diyebilirim ama temizlemesi işkence maalesef

evet temizlememek için kullanmıyorum doğurduğumdan beri şimdi Kerem biraz daha büyüsün o zaman meyve suyu sıkmak için yine aynı işkence başlayacak

Gülşan ne denetimi bilmiyorum ama allah kolaylık versin arkadaşım.

vali yardımcısı gelcek ilçenin tüm kurumlarını denetliycek,benim denetlenecek bişeyim yok ama kk yı denetlemeye kalkarlarsa yandım yinede sağolun canolar stresi ve geleni gideni uğraştırıyo beni

araba bugün kocişte,beni eve götürecek bi gönüllü bulayım ben trafikçi arkadaşlara uğrayım ilk olarak

Günaydinlaaaarrr...
Biz hala hastayiz dökülüyoruz resmen, hele gece ben cok fenaydim ateslendim felan
simdi biraz daha iyiyim cok sükür...
Tugrayi doktora götürdüm ordan geliyoruz simdi...dikkat edilmezse Bronsite cevirebilir dedi :18:

Benim oglan tam bir Top hastasi...tek elinden tutunca topun pesinden deli gibi kosuyor güzelce vuruyor felan...
dün aktivite masasinda oynarken topu görmüs...bizim pisirik korkak Tugra birden topa dogru yürümeye basladi, esim oldugu yerden bi firladi ama nasil. 8 adim yürüdü ve bu sefer yaninda kimsenin olmadigini anlayinca aglamadi ve bagirmadi, esimle nasil güldük mutlu olduk Anne Baba olmak böyle birseymis demek.

Son düzenleme:

sorma zaten eşim diyor ben wc'ye gidiyorum diyor bende yanına dezenfektanı bıraktım ellerini iyice yıkasın artı wc de de bol bol su dökülerek hallettik....dün ben iş yerinde yediğimle durdum akşam üzeri tost yapmıştım kendime toktum...

Ben yemeğe gidiyorum, kimse yok ama yine de bilgi vereyim..

Nası kimse yok ben varım yaaa afiyet şeker olsun, lop lop et olsun pıt pıt yağ olsun arkadaşım

Hüznü ve sevinci bir arada yaşatıyor bu veletler, en kısa zamanda düzeilir inşallah Tuğra ve tabi sen de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…