2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın kızlarr braz geç olcak ama komşuma kahvaltıya gitmiştim kızı uyuttum ortalığı topladım fln eşim gelcek ama genede bi bakim dedim 9800 olmuşuz yaa sonra 10000 mi olcak sıfırlancakmı merak ediorm. bugün biraz tenhayı sanırım umarmı herkes iyidir
dün akşam alışverişe gittik 5 te gittik 9 da döndük kendime kaban alıyım demiştim bnm kabanım kaşe artı beyaz melikeyi indir bindir ayakkabıları batırıo artı dışarda yemek yedirincede batırıyor. makinaya atıp giyebileceğim bişey olsun diye baktım ama bulamadım gönlüme göre lcw de çeşit çok ama bitane begendim bedeni yoktu defactoda beğendim indirim kaldırım yok hakkaten sürekli kalkmış yani maşş. öyle çok hoşuma gitmedi ama işimi görcekti 100 liraymış pea hayatta wermem bu mevside o parayı kızıma kanzdan tulum alcaktım aşşaa kata inmiş bulunduk bidaa cıkmaya üşendim derken eli boş geldik sinir oldum boş boşuna yorgunluk oldu. kızım gelirken uyudu ewe gelincede üstünü deiştik bez deiştik <zorlada olsa devam etti. böyle işte:) kaldım gene kabansız:S

Günaydııın tertemiz Yazgıcan
Bugün herkesin bi koca aşkı depreşmiş ayın hareketlerinde midir nedir? gülşan denetimde herhalde, esin zaten çok yoğun,başka kim eksik sabah tayfasından???

ooohhh misler gibi olmuşsunn ,, maşşallahhh,,, bence herşeyi dişe bağlamayınn,,,

Kerem ve Doruk diş çıkarma öncesinde nezle oldu,biz yazdık yani,tabi başka bişeyden de olabilir Alp inki.

inşaallah diştendir ozaman.gözleri yaşarıyor kuzumun.

şimdi size sorularım var.

1.şu kuymak dediğiniz şey nasıl yapılıyor?
2.kek yapacağım.tarif istiyorum.yani daha doğrusu Alp te yiyecek ya,besleyici neler konulabilir?
3.bugün Alp e ne çorbası yapayım?

cevap vermeyenlerin kocaları iş için rusya ya gitsin:83::78:

araba bugün kocişte,beni eve götürecek bi gönüllü bulayım ben trafikçi arkadaşlara uğrayım ilk olarak

çıkarcı seniii :))

sen anlattıkça ben mutlu oluyorum )::) maşşalah tuğraya ,,, sizede bağlılık vermiş :):)

Ben yemeğe gidiyorum, kimse yok ama yine de bilgi vereyim..

ben varım geç kalma :):)

kimyager işte :):)

:))) annee hemen cvp weriorm
1. tereyaanı erit mısır unu ilave et bi ye ek kaşıı kadar kavur sonra süt ilave et hızlı hıxlı karıştır topaklanmasın die ama ben becermeddim bilendar yaptım sonunda onun topagını yemio hanfendi. sonra mama kıvamına gelene kadar pişir içine peynirini rafadan yumurtasını karıştır yedir . daha yarıntılı yazmak isterdim aam eşim gelmek üzere işim war:)
2 ben meyveli yapıorm kur meyveli normal kek tarifinde üzüm koyuyorum incir kayıfı fln öyle yiyo sevio.
3 ben yogurt çorbası yapcam buğdaylı. onu deneyebilirsin. yada mercimekde besleyici içine havuç patates ince buglur flnda atıyorum ben oda besleyici oluo
hadi gittim ben görüşürüzzz

selamlar...:2::2::2:
hastacıklara gecmiş olsun tabi banada..grip sayılmaz nezleyim..fışır fışır burnum bogazlarım..umarım bebeme gecmez..
bu sabah kuymak yaptım kızıma anasının hatrına 2 3 kaşık alma nezaketnde bulundu saolsun..devam mmasını yedirip uyuttum..kalktıgında dün yaptıgım keki tutuşturacam eline ..en azından yumurta ve sütünü bu yoolla alır..

ne var ne yok hatunçolar..:2::2:

yazgııı ama çok ayıpp yaaaben hiçbirini bilmiyorum şimdiii

kuymak yapmadım ,, kekte beceremem,,,

çorbaya gelince bence şehriye çorbası yap yumuşak yumuşak güzel içiyorlar ,,,

1-tereyağı ve peyniri eritiyorsun mısır ununu da ekleyip su ya da süt ekliyorsun ki topaklanmasın en son yumurtayı kırıyorsun.
2-şu an bizde portakallı kek var.
3-Tarhana, mercimek,ezogelin,brokoli,şehriye (bunlar tavuk suyuna,kemik suyuna ya da kıyma ilaveli olacak şekilde) ,balık çorbası,sebze çorbası .
Yaşasın cevapladım kocam iş için rusyaya gitmeyecek

on numara kek
3 yumurta
1.5 su bard.şeker
1 subardagı süt yarım su bard sıvı yag
3 su bardagı un
1 paket vanilin
2 paket kab.tozu
içine 3 tatlı kaşıgı nescafe de konuluyo fakat 1 tatlı kaşıgı koodum
en son cevüz ve çikolata parcası istersen tabe..
aynı tarifin meyvalısınıda yapabülüsün
önce şeker ve yum cırp iyice
sonra yag ve sütü unu ekle..
en son kabartma tozunu
vanilyayı yumurtalarla berbar cırp

Hüznü ve sevinci bir arada yaşatıyor bu veletler, en kısa zamanda düzeilir inşallah Tuğra ve tabi sen de

Insallah canim cok tskler...

Ama bende kuymak bilmiyorum, kekde normal sade yaparim ben...
biz bugün tavuklu sehriye corbasi icicez

sen anlattıkça ben mutlu oluyorum )::) maşşalah tuğraya ,,, sizede bağlılık vermiş :):)

tsk ederim Fatmacim, umarim sizde en kisa zamanda en mutlu günlerinize dönersiniz

Pişşt ebru 2 paket kab.tozu fazla değil mi????

slm güzel bağyanlar
bu gün fena halde yoğun olucam dönem sonu yaklaşıyor not işlemleri tam gaz ama arada bakıp af atmaya çalışcam söz

GÜLŞAN Allah kolaylık versin

TUĞRA'ya maşallah gözünüz aydın.

1- ben kuymak bilmiyorm :26:
2- elmalı dene rendele elmaları kek hamurunun içine biraz da tarçın hem yumuşacık olur hem de sindirimi açısından faydalı (ben de mi yapsam napsam)
3- ben şehriyeli terbiyeli etsuyu çorba yaptım beğenip epey yedi (terbiyeyi limon, yoğurt, yumurta ve unla yapıyorum her telden çalıoruz ekşili olunca daha çok hoşuna gidiyor hem)

benim kocam rusyaya iş için gidemez çünkü öğretmen olur kendisi

yazgııı ama çok ayıpp yaaaben hiçbirini bilmiyorum şimdiii

kuymak yapmadım ,, kekte beceremem,,,

çorbaya gelince bence şehriye çorbası yap yumuşak yumuşak güzel içiyorlar ,,,

wuuuunekadanda etkili bir beddua oldu bu
teşekkür ederim şekerler.birdaha soru sorduğumda cevap vermezseniz daha beterleri gelir ona göre

bu benim normalde yaptığım tarif şekerim sadece kabartma tozu bir tane koyuyorum ben.ve sade yapıyorum.sen yarım cevap verdin,buyüzden seninki gitsin ama çok kalmadan dönsün:78:

o zaman yapacak bişey yok,bedduası büyük, İsmail demek ki yakında Rusya yollarına düşecek

fatma pc başında bayıldı benceyok yok,hadi onu muaf tutuyorum bu bedduadan,sonuçta bilmiyor,yapacak bişey yok.

Ama bende kuymak bilmiyorum, kekde normal sade yaparim ben...
biz bugün tavuklu sehriye corbasi icicez

bilmiyorsan muafsın hayatım.bilipte söylemeyenler yandı ama.

Ben yemeğe giderken site bakıma girmişti, sonra bir baktım aşağıda kimsenin ismi yazmıyor, ondan dedim kimse yok diye, yoksa site bakıma girse bile b.sayarınızın başında olduğunu biliyorum :))

aferiin kek yapmayı bilion demek ee neyen soruyonya delü kat işte ne bulurdan içine kudurtucu

benmki uyandı afiyetlen götürüyo şu an kekünü hep kendi yese elleriyle okadar mutluki

yagmur un cok bilmiş bi çocuk olarak büyümesini istemiyorum acıkcası cok bilmiş drken hani büyümüşte küçülmüş laf cambazı cückler vardırya böyle olmasını istemiyorum..cocuksa cocuk gibi olucak cokta herşeye bilmişlik yapan büyük adam taslakları istemiorum
bunun için ne oolması gerekiomuş biliomusunuz cocuklarımızın her sordugu soruya büyük adama anlatır uslupta en ince ayrıntısına kadar cevaplanmamalıymış..bazı anne babalar yaşıtlarına anlatr gibi cvplıyorlar her soruyu..herşeyii deayrıntılı olarak bilmelerine de gerek yokmuş yani yuzeysel yeter..
ilgilenenlerin bilgisine...

Tugra 2 haftadir dogru düzgün hic bisey yemiyor demistim...
yani kahvalti yok, meyve yok, sebze yok, muhallebi yok, corbadan 4-5 kasik
sadece emiyor ve yogurt yiyor azicik...
dünden beride arka arkaya iki tane danone yiyor...
Ne yerse o kar mi diyim yoksa ikisini arka arkaya vermeyimmi sizce?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…