- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #98.061
Günaydııın tertemiz Yazgıcan
Bugün herkesin bi koca aşkı depreşmişayın hareketlerinde midir nedir? gülşan denetimde herhalde, esin zaten çok yoğun,başka kim eksik sabah tayfasından???
ooohhh misler gibi olmuşsunn ,, maşşallahhh,,, bence herşeyi dişe bağlamayınn,,,
Misss Yazgıcan, günaydın..
Diş çıkarırken grip gibi olduklarını daha önce burada yazan olmuştu, ama dişten de kaynaklanmıyor olabilir, arada İklim de de burun akıntısı oluyor ama kendiliğinden geçiyor.. Sebebini bende bilmiyorum, banyo falan yaptırdın mı dün akşam, onun etkisi de olabilir..
Kerem ve Doruk diş çıkarma öncesinde nezle oldu,biz yazdık yani,tabi başka bişeyden de olabilir Alp inki.
araba bugün kocişte,beni eve götürecek bi gönüllü bulayım bentrafikçi arkadaşlara uğrayım ilk olarak
Günaydinlaaaarrr...
Biz hala hastayiz dökülüyoruz resmen, hele gece ben cok fenaydim ateslendim felan
simdi biraz daha iyiyim cok sükür...
Tugrayi doktora götürdüm ordan geliyoruz simdi...dikkat edilmezse Bronsite cevirebilir dedi :18:
Benim oglan tam bir Top hastasi...tek elinden tutunca topun pesinden deli gibi kosuyor güzelce vuruyor felan...
dün aktivite masasinda oynarken topu görmüs...bizim pisirik korkak Tugra birden topa dogru yürümeye basladi, esim oldugu yerden bi firladi ama nasil. 8 adim yürüdü ve bu sefer yaninda kimsenin olmadigini anlayinca aglamadi ve bagirmadi, esimle nasil güldük mutlu oldukAnne Baba olmak böyle birseymis demek.
Ben yemeğe gidiyorum, kimse yok ama yine de bilgi vereyim..
sorma zaten eşim diyor ben wc'ye gidiyorum diyor bende yanına dezenfektanı bıraktım ellerini iyice yıkasın artı wc de de bol bol su dökülerek hallettik....dün ben iş yerinde yediğimle durdum akşam üzeri tost yapmıştım kendime toktum...
şimdi size sorularım var.
1.şu kuymak dediğiniz şey nasıl yapılıyor?
2.kek yapacağım.tarif istiyorum.yani daha doğrusu Alp te yiyecek ya,besleyici neler konulabilir?
3.bugün Alp e ne çorbası yapayım?
cevap vermeyenlerin kocaları iş için rusya ya gitsin:83::78:
2.kek yapacağım.tarif istiyorum.yani daha doğrusu Alp te yiyecek ya,besleyici neler konulabilir?
yazgııı ama çok ayıpp yaaaben hiçbirini bilmiyorum şimdiii
kuymak yapmadım ,, kekte beceremem,,,
çorbaya gelince bence şehriye çorbası yap yumuşak yumuşak güzel içiyorlar ,,,
Hüznü ve sevinci bir arada yaşatıyor bu veletler, en kısa zamanda düzeilir inşallah Tuğra ve tabi sen de
sen anlattıkça ben mutlu oluyorum )::) maşşalah tuğraya ,,, sizede bağlılık vermiş :):)
o zaman yapacak bişey yok,bedduası büyük, İsmail demek ki yakında Rusya yollarına düşecek
on numara kek
3 yumurta
1.5 su bard.şeker
1 subardagı süt yarım su bard sıvı yag
3 su bardagı un
1 paket vanilin
2 paket kab.tozu
içine 3 tatlı kaşıgı nescafe de konuluyo fakat 1 tatlı kaşıgı koodum
en son cevüz ve çikolata parcası istersen tabe..
aynı tarifin meyvalısınıda yapabülüsün
önce şeker ve yum cırp iyice
sonra yag ve sütü unu ekle..
en son kabartma tozunu
vanilyayı yumurtalarla berbar cırp
:))) annee hemen cvp weriorm
1. tereyaanı erit mısır unu ilave et bi ye ek kaşıı kadar kavur sonra süt ilave et hızlı hıxlı karıştır topaklanmasın die ama ben becermeddim bilendar yaptım sonunda onun topagını yemio hanfendi. sonra mama kıvamına gelene kadar pişir içine peynirini rafadan yumurtasını karıştır yedir . daha yarıntılı yazmak isterdim aam eşim gelmek üzere işim war:)
2 ben meyveli yapıorm kur meyveli normal kek tarifinde üzüm koyuyorum incir kayıfı fln öyle yiyo sevio.
3 ben yogurt çorbası yapcam buğdaylı. onu deneyebilirsin. yada mercimekde besleyici içine havuç patates ince buglur flnda atıyorum ben oda besleyici oluo
hadi gittim ben görüşürüzzz
yazgııı ama çok ayıpp yaaaben hiçbirini bilmiyorum şimdiii
kuymak yapmadım ,, kekte beceremem,,,
çorbaya gelince bence şehriye çorbası yap yumuşak yumuşak güzel içiyorlar ,,,
1-tereyağı ve peyniri eritiyorsun mısır ununu da ekleyip su ya da süt ekliyorsun ki topaklanmasın en son yumurtayı kırıyorsun.
2-şu an bizde portakallı kek var.
3-Tarhana, mercimek,ezogelin,brokoli,şehriye (bunlar tavuk suyuna,kemik suyuna ya da kıyma ilaveli olacak şekilde) ,balık çorbası,sebze çorbası .
Yaşasın cevapladım kocam iş için rusyaya gitmeyecek
on numara kek
3 yumurta
1.5 su bard.şeker
1 subardagı süt yarım su bard sıvı yag
3 su bardagı un
1 paket vanilin
2 paket kab.tozu
içine 3 tatlı kaşıgı nescafe de konuluyo fakat 1 tatlı kaşıgı koodum
en son cevüz ve çikolata parcası istersen tabe..
aynı tarifin meyvalısınıda yapabülüsün
önce şeker ve yum cırp iyice
sonra yag ve sütü unu ekle..
en son kabartma tozunu
vanilyayı yumurtalarla berbar cırp
o zaman yapacak bişey yok,bedduası büyük, İsmail demek ki yakında Rusya yollarına düşecek
Ama bende kuymak bilmiyorum, kekde normal sade yaparim ben...
biz bugün tavuklu sehriye corbasi icicez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?