2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ozaman yazın siz rus bayanlarla dolu bir otele tatile gidin.ve sen deniz odada uyuyakal,eşinde bara insinama tabisi olmayacak çünkü cevap verdin sen

aferiin kek yapmayı bilion demek ee neyen soruyonya delü kat işte ne bulurdan içine kudurtucu

benmki uyandı afiyetlen götürüyo şu an kekünü hep kendi yese elleriyle okadar mutluki

öyle bir kek yaparımki hemde,daha pişmeden kekle fırına girmek istersin,pişincede parmaklarını yersin
alp kendi yemiyor çünkü çiğnemiyor benim oğlum,birden yutmaya çalışıyor,ozamanda ya kusuyor,ya boğazına kaçırıyor.kırmızı yazdım çünkü merak ediyorum sizlerin bebeleri bu konuda ne alemde?

Yazgı, dikkat ettiysen ben cevap yazmadım, Rusya da dahil olmak üzere istediği yere gidebilir...

farkettim:44:.bu güvenden mi,umursamamaktan mı?

Danone küçücük bişey değil mi, başka bişey yemiyormuş, madem 2 taneyi yiyebiliyor, bence ver, zararı olacağını sanmıyorum.

canımm benim üzülme daha bizde 9 kg göremedik ama dr gayet normal diyor gececek bu endişler atlatacaz:)
oy oy çok geçmiş olsun
zeynept uyumuyor takılmıyorum artık alıştım zombi gibi dolanmaya kocana gelinc düşme üstüne bırak akışına bak nasıl dolanacak peşinde umarım atlatırsınız

beenc eyesin sorun olmaz zeynpete ksinlikle kahvaltı yapmıyor 2 tane zeeyetin yarım bardak çay bu kadar allahtan öğlddn sonra ağzı boş kalmıyor:)))

ebrum cancağızım bende öyle yetiştirmek istemiyorum benim kıızmda sakin akıllı uslu olasun nerde ne konuşacagıını bilsin istiytorum bakalım ama bana çekerse çok zor (((( ben biraz deliyimdir çabuk parlar kimseye laf bırakamam bakalımm
yazgı kız
ben hiç kek yapmadım acep bendemi densem keki yermi zeynep
handeyle öznur caddeeye geleceklerdi belki uğrayacaklar bana onlarda yer hem:)))

anammmmm
1 yaşımıza 1 ay kalmış nerdeys:))))))))))))) oy kurbanım kızım sana ölürüm yoluna

benim kızım çiğniyor hatta sakız bile :))))))

yazgı pütürlü veriosun dimi artık corbalarını
pütürlüye alışıksa yutmakta zorluk cekmez..alışsın artık..ben taa 5 aylıkken ekmek veriodum eline belki bu yuzden alışık küçük küçük koparıp yutuyodu..bogulmaz ver sen alıştr..önce kendi elinle ver ufak ufak sonra eline ver yanında ol gözle bakalım napıcak

ay ebru bende nefret ederim bilmiş bilmiş sıpalardan kızlarda daha çok oluo ewet haklısın öle yapmak lazım ama ilerdede öle deva metmez inşş. kadın oturmalarına çok götürmeyi düşünmüyorum mesela ordaki kadınlardan laf öörenir :))

Yazgı, dikkat ettiysen ben cevap yazmadım, Rusya da dahil olmak üzere istediği yere gidebilir...

Wuuu o ne özgüven o

Burdaki daninolar 40 gr,sizin ordakiler de öyleyse zaten 2 tane yesin 1 az gelir, ama diğerlerinden hiçbirşey yememesi kötü olmuş

Sen elinle küçücük yapıp mu ağzına veriyorsun? belki öyle alıştığındandır,ben ısırarak yediriyorum eğer büyük gelirse tükürüyor,yutabileceği kadarsa çiğniyor ve yutuyor,çiğnemek takilt ederek öğrenilirmiş,karşısında sakız çiğne bol bol ve yemek yerken görsün seni.

Şerife çay vermesen?erken değil mi?zaten demirleri çok yok.naçizane tavsiyem.
Bir de keki denemelisin seviyorlar.

mefreeee güldrdün beni kız kadın oturmalarımıokadardan bişey olmaz ya nekadar gidioruzki oturmalara..sadece egosunu fazlaca şişirmemek gerek..tabiki bunun tam terside olmamalı o dengeyi saglamak cok önemli

Danone küçücük bişey değil mi, başka bişey yemiyormuş, madem 2 taneyi yiyebiliyor, bence ver, zararı olacağını sanmıyorum.
herkese merhaba bugün sabah tayfasına biraz takılayım dedim bende..
----YASEMİN canım çok teşekkür ederiz doğanla beraber.dün bikaç yazını okudum cvbı seni görünce yazmaya karar verdim.Canım ilkimin çerez yediğinden bahsetmişin .3 yaşına kadar çocuklarınıza bütün çerez vermeyin bağırsaklarda problem yapıyomuş.vericekseniz ezinde verin.
-----ya ebru benim kız çok bilmiş neyapcez herşeye hazır kıta bi cvbı var ...neyse doğanda dikkat ederiz
-----sıhhatler olsun yazgıcım 1.kuymuk nedir bilmem
2.benim kekler alpe ağır gelir.
3.ben bazen çorba yapıyorum bazende allah neverdiyse evde nevarsa onu yediriyorum.bugün menüde vardal var.dün barbunya ezdim ekmekle yanınada bulgur pilavı onuda yoğurtla karıştırıp verdim.ilk azar azar ver çiğnemesini öğrensin daha sonra alışır.
-----anaaa meral eşinde bi rumuz alıp girmesin aramıza benimkide hiç ilgilenmez.
ŞİMDİ ACİİİİİİİİİİİİL CVP MERVE ERKOYUNCU GÜNEŞ KİM BN MERLİKE DİYE FACETE BAŞKASINIMI EKLEDİM?

buna çok sevindim o kadar çok soru soruyolarki geçiştirmemek mümkün değil

Şerife, çay mı içiyor..?
Birde sakız çiğnemesine şaşırdım doğrusu, şimdiden alışmasın öyle şeylere yaa, ileride kendileri alıp haberimiz bile olmadan neler yiyecekler neler, şimdi biz ne kadar koruyabilirsek o kadar iyidir..

slm güzeller nasılsınız geçmişe bakmaya çalıştım ama çamaşır asmam lazım serhan uyurken ancak iş yapıyorum

dün pat diye çıktım bi iyi akşamlar bile diyemeden eşim geldi serhanı yedir uyut yemek hazırla derken bi daha da giremedim

bu arada deneme amaçlı dün serhan la uyuduk ve sabaha kadar sadece iki kez mama içmek için uyandı sanırım bu bize izmir hatırası olarak kaldı orada 10 gün mecburen beraber yattık alıştı sanırım hatta dönerken falan açtı gözünü gördü beni güldü uyumaya devam etti safım bugünde birlikde uyumayı düşünüyorum bakalım yine huzurlu uyuyacakmı 15 gündür perişan olduk oda bende
ya gerçekten alıştıysa ne halt edicem nasıl ayrılıcaz şimdi onu düşünüyorm

Son düzenleme:

benim bildiğim kuymak yani bizim trabzonda yapılan 1 çorba kaşığı tereyağında 3 çorba kaşığı mısır ununu kavur sonra içine göz kararı su dök rendelenmiş kaşar ekle kısık ateşte pişir

bayılıyor çaya vermdiğimde benle nasıl kavga ediyor görmelişsiniz:)
yaww öyle bardaklarla deeğil tadımlık

Tabiki güvenden Yazgıcım, ama yinede büyük konuşmamak lazım değil mi, erkek milleti ne de olsa :)))

Ben bu yaşıma kadar etrafımda gördüklerimden sonra en emin olduğum şey şudur ki koca milletine güven olmaz

Senin kekler niye doğana ağır gelir?nasıl yapıyorsun ki?ayrıca vardal ne?:44:
O Merve bende de ekli ama ben de çıkaramadım mervege mi acaba

Evet yesin demi...cocouk ztn hic bisey yemiyor baska...offfinsallah düzelir bi an evvel...

Serifecim ben arasira Hipp´in anason cayini vermeye calisiyor Tugraya..pek istemiyor gerci...sicak yerine soguk icmeyi tercih ediyor daha cok
Sende normal cay yerine Bebek caylari versen...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…