- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #98.081
slm güzel bağyanlar
1- ben kuymak bilmiyorm :26:
2- elmalı dene rendele elmaları kek hamurunun içine biraz da tarçın hem yumuşacık olur hem de sindirimi açısından faydalı (ben de mi yapsam napsam)
3- ben şehriyeli terbiyeli etsuyu çorba yaptım beğenip epey yedi (terbiyeyi limon, yoğurt, yumurta ve unla yapıyorum her telden çalıoruz ekşili olunca daha çok hoşuna gidiyor hem)
benim kocam rusyaya iş için gidemez çünkü öğretmen olur kendisi
aferiin kek yapmayı bilion demek ee neyen soruyonya delü kat işte ne bulurdan içine kudurtucu
benmki uyandı afiyetlen götürüyo şu an kekünü hep kendi yese elleriyle okadar mutluki
Yazgı, dikkat ettiysen ben cevap yazmadım, Rusya da dahil olmak üzere istediği yere gidebilir...
canımm benim üzülme daha bizde 9 kg göremedik ama dr gayet normal diyor gececek bu endişler atlatacaz:)Günaydın canlarım,
Moralim bozuk bugün. Akşam doktor kontrolümüz vardı. Oğlumun sağlığı gayet yerinde çok şükür, doktorda yaptığı şovlar neticesinde zeka ve motor gelişiminin yaşıtlarından önde olduğu yorumunu yaptı hatta doktorumuz, sevindim. Fakat bu ay yine sadece 200 gr almış! Gerçi tartıda durmadı, kucağımızda tartalım dedik, o da çokgüvenilir sonuç veren bir yöntem değil ama 3 defa tarttı adam, üçünde de benzer sonuçlar çıktı. 10 aylık çocuk 9 kilo bile değil, deli oluyorum. Daha önce iki defa demirine bakılmıştı, takviyeye gerek yoktu ama ben çok takınca bir daha bakalım dedi doktor, bugün alacaz sonucunu. Bu ay diş çıkardı, çok da zorlandı, e emeklemeye başladı hareket arttı, bu kadar takma falan dedi ama canık sıkıldı tabi. Boyu bir ayda 2 cm uzamış, bu sağlıklı geliştiğinin kanıtı zaten dedi. 1 yaşını geçsin, çok gerekirse takviye ederiz ama şimdi sakın kilo aldırmaya yönelik şeyler verme, kilolu çocuk sağlıklı çocuk demek değildir dedi ısrarla...
Daha da yazacaklarım var ama günün ilk mesajını çok uzatmayayım :)
Herkesler iyidir inşallah...
oy oy çok geçmiş olsunGünaydın güzel anneler,,,
ilgilendiğiniz için hepinize teşekkürler ,, sorunum belli oldu egzama imiş ,,, kimdi biri yazmıştı ama hatırlamıyorumBilen arkadaşa tebrikler krem vedi kullanacağım 15 gün sonra gideceğim ,, kayınvalidem egzama düzelmez diyor doğrumu bilmem
Inek sütünü annem veriyordu seline hemde köyden gelen sütten kaynatıp veriyordu ama doktorumuz bir yaşından önce hayır dedi,, süt bal vermeyecekmişim ,,,bende vermiyorum ,,
evimizde hala huzur yok eşim eski günlere dönmemekte kararlı bana karşı ölesiye soğuk ,,, sadece evliliği devam ettiriyor o kadar ,, evde sadece selinni babası banada lütfedip bişielr söylüyor konuşuyor gün içinde asla aramıyor felan ,,, buda beni çok üzüyor çok yoruyor ,,, bakalım kısmetten öte köy yok mevlam yardımcımız olsun ,,,
selin geceleri hiç uyumuyor ve ben bitmiş haldeyim,,,
Tugra 2 haftadir dogru düzgün hic bisey yemiyor demistim...
yani kahvalti yok, meyve yok, sebze yok, muhallebi yok, corbadan 4-5 kasik
sadece emiyor ve yogurt yiyor azicik...
dünden beride arka arkaya iki tane danone yiyor...
Ne yerse o kar mi diyim yoksa ikisini arka arkaya vermeyimmi sizce?
Yazgı, dikkat ettiysen ben cevap yazmadım, Rusya da dahil olmak üzere istediği yere gidebilir...
Tugra 2 haftadir dogru düzgün hic bisey yemiyor demistim...
yani kahvalti yok, meyve yok, sebze yok, muhallebi yok, corbadan 4-5 kasik
sadece emiyor ve yogurt yiyor azicik...
dünden beride arka arkaya iki tane danone yiyor...
Ne yerse o kar mi diyim yoksa ikisini arka arkaya vermeyimmi sizce?
yaz34;17096715[COLOR="red" .!.:alp kendi yemiyor çünkü çiğnemiyor benim oğlum,birden yutmaya çalışıyor,ozamanda ya kusuyor,ya boğazına kaçırıyor.[/COLOR]kırmızı yazdım çünkü merak ediyorum sizlerin bebeleri bu konuda ne alemde?[/B]
]
anammmmm
1 yaşımıza 1 ay kalmış nerdeys:))))))))))))) oy kurbanım kızım sana ölürüm yoluna
benim kızım çiğniyor hatta sakız bile :))))))
mefreeee güldrdün beni kız kadın oturmalarımıokadardan bişey olmaz ya nekadar gidioruzki oturmalara..sadece egosunu fazlaca şişirmemek gerek..tabiki bunun tam terside olmamalı o dengeyi saglamak cok önemliay ebru bende nefret ederim bilmiş bilmiş sıpalardan kızlarda daha çok oluo ewet haklısın öle yapmak lazım ama ilerdede öle deva metmez inşş. kadın oturmalarına çok götürmeyi düşünmüyorum mesela ordaki kadınlardan laf öörenir :))
herkese merhaba bugün sabah tayfasına biraz takılayım dedim bende..Danone küçücük bişey değil mi, başka bişey yemiyormuş, madem 2 taneyi yiyebiliyor, bence ver, zararı olacağını sanmıyorum.
yagmur un cok bilmiş bi çocuk olarak büyümesini istemiyorum acıkcası cok bilmiş drken hani büyümüşte küçülmüş laf cambazı cückler vardırya böyle olmasını istemiyorum..cocuksa cocuk gibi olucak cokta herşeye bilmişlik yapan büyük adam taslakları istemiorum
bunun için ne oolması gerekiomuş biliomusunuz cocuklarımızın her sordugu soruya büyük adama anlatır uslupta en ince ayrıntısına kadar cevaplanmamalıymış..bazı anne babalar yaşıtlarına anlatr gibi cvplıyorlar her soruyu..herşeyii deayrıntılı olarak bilmelerine de gerek yokmuş yani yuzeysel yeter..
ilgilenenlerin bilgisine...
şimdi size sorularım var.
1.şu kuymak dediğiniz şey nasıl yapılıyor?
2.kek yapacağım.tarif istiyorum.yani daha doğrusu Alp te yiyecek ya,besleyici neler konulabilir?
3.bugün Alp e ne çorbası yapayım?
cevap vermeyenlerin kocaları iş için rusya ya gitsin:83::78:
bayılıyor çaya vermdiğimde benle nasıl kavga ediyor görmelişsiniz:)Şerife, çay mı içiyor..?
Birde sakız çiğnemesine şaşırdım doğrusu, şimdiden alışmasın öyle şeylere yaa, ileride kendileri alıp haberimiz bile olmadan neler yiyecekler neler, şimdi biz ne kadar koruyabilirsek o kadar iyidir..
Tabiki güvenden Yazgıcım, ama yinede büyük konuşmamak lazım değil mi, erkek milleti ne de olsa :)))
herkese merhaba bugün sabah tayfasına biraz takılayım dedim bende..
----YASEMİN canım çok teşekkür ederiz doğanla beraber.dün bikaç yazını okudum cvbı seni görünce yazmaya karar verdim.Canım ilkimin çerez yediğinden bahsetmişin .3 yaşına kadar çocuklarınıza bütün çerez vermeyin bağırsaklarda problem yapıyomuş.vericekseniz ezinde verin.
-----ya ebru benim kız çok bilmiş neyapcez herşeye hazır kıta bi cvbı var ...neyse doğanda dikkat ederiz
-----sıhhatler olsun yazgıcım 1.kuymuk nedir bilmem
2.benim kekler alpe ağır gelir.
3.ben bazen çorba yapıyorum bazende allah neverdiyse evde nevarsa onu yediriyorum.bugün menüde vardal var.dün barbunya ezdim ekmekle yanınada bulgur pilavı onuda yoğurtla karıştırıp verdim.ilk azar azar ver çiğnemesini öğrensin daha sonra alışır.
-----anaaa meral eşinde bi rumuz alıp girmesin aramıza benimkide hiç ilgilenmez.
ŞİMDİ ACİİİİİİİİİİİİL CVP MERVE ERKOYUNCU GÜNEŞ KİM BN MERLİKE DİYE FACETE BAŞKASINIMI EKLEDİM?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?