- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #98.101
herkese merhaba bugün sabah tayfasına biraz takılayım dedim bende..
----YASEMİN canım çok teşekkür ederiz doğanla beraber.dün bikaç yazını okudum cvbı seni görünce yazmaya karar verdim.Canım ilkimin çerez yediğinden bahsetmişin .3 yaşına kadar çocuklarınıza bütün çerez vermeyin bağırsaklarda problem yapıyomuş.vericekseniz ezinde verin.
-----ya ebru benim kız çok bilmiş neyapcez herşeye hazır kıta bi cvbı var ...neyse doğanda dikkat ederiz
-----sıhhatler olsun yazgıcım 1.kuymuk nedir bilmem
2.benim kekler alpe ağır gelir.
3.ben bazen çorba yapıyorum bazende allah neverdiyse evde nevarsa onu yediriyorum.bugün menüde vardal var.dün barbunya ezdim ekmekle yanınada bulgur pilavı onuda yoğurtla karıştırıp verdim.ilk azar azar ver çiğnemesini öğrensin daha sonra alışır.
-----anaaa meral eşinde bi rumuz alıp girmesin aramıza benimkide hiç ilgilenmez.
ŞİMDİ ACİİİİİİİİİİİİL CVP MERVE ERKOYUNCU GÜNEŞ KİM BN MERLİKE DİYE FACETE BAŞKASINIMI EKLEDİM?
slm güzeller nasılsınız geçmişe bakmaya çalıştım ama çamaşır asmam lazım serhan uyurken ancak iş yapıyorum
dün pat diye çıktım bi iyi akşamlar bile diyemeden eşim geldi serhanı yedir uyut yemek hazırla derken bi daha da giremedim
bu arada deneme amaçlı dün serhan la uyuduk ve sabaha kadar sadece iki kez mama içmek için uyandı sanırım bu bize izmir hatırası olarak kaldı orada 10 gün mecburen beraber yattık alıştı sanırım hatta dönerken falan açtı gözünü gördü beni güldü uyumaya devam ettisafım bugünde birlikde uyumayı düşünüyorum bakalım yine huzurlu uyuyacakmı 15 gündür perişan olduk oda bende
ya gerçekten alıştıysa ne halt edicem nasıl ayrılıcaz şimdi onu düşünüyorm
şimdilik kacıorum canolar..
annem aradı mamuruda alıp halama gecicem..
Ben bu yaşıma kadar etrafımda gördüklerimden sonra en emin olduğum şey şudur ki koca milletine güven olmaz
NORMALDE KEKELER 2-3 yumurtadan aşağı yapılmıyo ben doğana her sabah bir yumurta sarısı yediriyorum baktım kabarmaya başladı artık bigün verirsem bigün vermiyorum.artı bendeki kek tarifleri ya tahinli ya çaylı sade kek tarifi yok meyveli yapılabilir belki.VARDAL muahcir yemeği yoğurtlu patates et falan işte karışık bişey...anam yapmış doğan çok seviyo böylecede yoğurdu yemekle çıkarmış oluryoruz aradan.ozaman merveegedir pek, merlikenin adı ne
Canım, uyarın için teşekkür ederim, bende kuruyemişleri ezerek veriyorum, bütün şekilde yutamaz zaten, birde 2-3 tanedn fazla vermiyorum, ezip parçalayarak verince İklim çok yediğini sanıp ikna oluyor zaten..
Face de eklediğin kişiyi tanımıyorum ben, bizim Merve değil miymiş yani?
Ben kızımla birlikte uyumaya bayılıyorum, kızımda bayılıyor, hergün değilse de haftada 3 gün birlikte sarılır uyuruz, ben zararlı olduğunu sanmıyorum, belli bir yaşa geldiğinde zaten kendi istemeyecektir benimle yatmayı, geçenlerde tv de Prof. Dr. Sabiha Paktuna vardı, izledin mi bilmiyorum, o da çocukla birlikte uyuyun, alışır ayıramam diye birşey yok, çocuğun sizin güveninize ihtiyacı var v.s. diye anlatmıştı, hem Hülya Avşar bile 10-11 yaşına kadar kızıyla birlikte yatmış, çok doğru yapmışsın dedi doktor ona da, bu göreceli bir kavram ama bence yatsın ne olacak ki, madem öyle daha iyi uyuyor..
Güle güle..
merhaba anneler ve bebişler
bende kısmetse mayıs annesi olacağım.
birşey soracağım mothercare in 3 lü tulumlarından renkli ayaklı bana hediye geldi 9-12 ay
çokk büyük gibi geldi bana.
siz kullanıyormusunuz?ayaklıyla rahatsız olurlarmı bu aylarda sizce???
Canım, uyarın için teşekkür ederim, bende kuruyemişleri ezerek veriyorum, bütün şekilde yutamaz zaten, birde 2-3 tanedn fazla vermiyorum, ezip parçalayarak verince İklim çok yediğini sanıp ikna oluyor zaten..
Face de eklediğin kişiyi tanımıyorum ben, bizim Merve değil miymiş yani?
Ben kızımla birlikte uyumaya bayılıyorum, kızımda bayılıyor, hergün değilse de haftada 3 gün birlikte sarılır uyuruz, ben zararlı olduğunu sanmıyorum, belli bir yaşa geldiğinde zaten kendi istemeyecektir benimle yatmayı, geçenlerde tv de Prof. Dr. Sabiha Paktuna vardı, izledin mi bilmiyorum, o da çocukla birlikte uyuyun, alışır ayıramam diye birşey yok, çocuğun sizin güveninize ihtiyacı var v.s. diye anlatmıştı, hem Hülya Avşar bile 10-11 yaşına kadar kızıyla birlikte yatmış, çok doğru yapmışsın dedi doktor ona da, bu göreceli bir kavram ama bence yatsın ne olacak ki, madem öyle daha iyi uyuyor..
Güle güle..[/QUOTE
dinledim canımcım yaa yatarım onda sorun yok ama serhan 15 gündür feryad figan uyanıyo uyumuyo yani iki günonla sonra yatağımda yatsam ok ama çocuk bensiz uyumaz olursa kocişle kim yatacak:78:
merhaba anneler ve bebişler
bende kısmetse mayıs annesi olacağım.
birşey soracağım mothercare in 3 lü tulumlarından renkli ayaklı bana hediye geldi 9-12 ay
çokk büyük gibi geldi bana.
siz kullanıyormusunuz?ayaklıyla rahatsız olurlarmı bu aylarda sizce???
ben geceleri çorapsız yatırmak için ayaklı kullanıyorum bi rahatsızlık vermiyo ayrıca zaten 9 12 olduğuna bakma daha erken kullanırsın kalıplar küçük oluyo genelde ben oğluma şu an 12 15 ay kullanıyorum kıyafetlerini
ve bu arada hayırlı olsun bebeğin sağlıcakla al kucağına inşallah
yazgı pütürlü veriosun dimi artık corbalarını
pütürlüye alışıksa yutmakta zorluk cekmez..alışsın artık..ben taa 5 aylıkken ekmek veriodum eline belki bu yuzden alışık küçük küçük koparıp yutuyodu..bogulmaz ver sen alıştr..önce kendi elinle ver ufak ufak sonra eline ver yanında ol gözle bakalım napıcak
Sen elinle küçücük yapıp mu ağzına veriyorsun? belki öyle alıştığındandır,ben ısırarak yediriyorum eğer büyük gelirse tükürüyor,yutabileceği kadarsa çiğniyor ve yutuyor,çiğnemek takilt ederek öğrenilirmiş,karşısında sakız çiğne bol bol ve yemek yerken görsün seni.
Tabiki güvenden Yazgıcım, ama yinede büyük konuşmamak lazım değil mi, erkek milleti ne de olsa :)))
herkese merhaba bugün sabah tayfasına biraz takılayım dedim bende..
----YASEMİN canım çok teşekkür ederiz doğanla beraber.dün bikaç yazını okudum cvbı seni görünce yazmaya karar verdim.Canım ilkimin çerez yediğinden bahsetmişin .3 yaşına kadar çocuklarınıza bütün çerez vermeyin bağırsaklarda problem yapıyomuş.vericekseniz ezinde verin.
-----ya ebru benim kız çok bilmiş neyapcez herşeye hazır kıta bi cvbı var ...neyse doğanda dikkat ederiz
-----sıhhatler olsun yazgıcım 1.kuymuk nedir bilmem
2.benim kekler alpe ağır gelir.
3.ben bazen çorba yapıyorum bazende allah neverdiyse evde nevarsa onu yediriyorum.bugün menüde vardal var.dün barbunya ezdim ekmekle yanınada bulgur pilavı onuda yoğurtla karıştırıp verdim.ilk azar azar ver çiğnemesini öğrensin daha sonra alışır.
-----anaaa meral eşinde bi rumuz alıp girmesin aramıza benimkide hiç ilgilenmez.
ŞİMDİ ACİİİİİİİİİİİİL CVP MERVE ERKOYUNCU GÜNEŞ KİM BN MERLİKE DİYE FACETE BAŞKASINIMI EKLEDİM?
benim bildiğim kuymak yani bizim trabzonda yapılan 1 çorba kaşığı tereyağında 3 çorba kaşığı mısır ununu kavur sonra içine göz kararı su dök rendelenmiş kaşar ekle kısık ateşte pişir
Aranızda yatırın o zaman Seyhan, ne var yani kocanda bir süre yalnız yatsın olmaz mı..?
Yazgı ben eline vermiyorum çünkü Kero da mıncıklayıp atıyor,kendi elimdeyken onun ağzına uzatıyorum o da ısırıyor.Büyük parça olursa tükürüyor.
Bugün çok uzun zaman sonra ilk defa etek giydim altına da topuklu çizmelerimi giydim, hamilelik öncesi kilomda olmama rağmen çizmenin fermuarı son düzlüğü çıkamıyor yani kapanmıyor,hayret bişey yaaa,hadi göbek kaldı orasını anladım da bacak ne alaka???
ne var kızım senin bacaklarında süper valla şortlu resmini gördüm pek bi yakışmış back düzgünse mini etekgiyiceksin abi yoksa yakışmıyo.bot önceden olupta şimdi olmuyosa belkim şişmiştir koca gün masa başı salmaktan veyahut kerem haydutunun peşinde koşuşturmaktan
yazgııııı o nebiçim beddua kız:18:şimdi size sorularım var.
1.şu kuymak dediğiniz şey nasıl yapılıyor?
2.kek yapacağım.tarif istiyorum.yani daha doğrusu Alp te yiyecek ya,besleyici neler konulabilir?
3.bugün Alp e ne çorbası yapayım?
cevap vermeyenlerin kocaları iş için rusya ya gitsin:83::78:
geçmiş olsun canımselamlar...:2::2::2:
hastacıklara gecmiş olsun tabi banada..grip sayılmaz nezleyim..fışır fışır burnum bogazlarım..umarım bebeme gecmez..
bu sabah kuymak yaptım kızıma anasının hatrına 2 3 kaşık alma nezaketnde bulundu saolsun..devam mmasını yedirip uyuttum..kalktıgında dün yaptıgım keki tutuşturacam eline ..en azından yumurta ve sütünü bu yoolla alır..
ne var ne yok hatunçolar..:2::2:
seninki yine iyi benim el ve ayaklarım büyüdüYazgı ben eline vermiyorum çünkü Kero da mıncıklayıp atıyor,kendi elimdeyken onun ağzına uzatıyorum o da ısırıyor.Büyük parça olursa tükürüyor.
Bugün çok uzun zaman sonra ilk defa etek giydim altına da topuklu çizmelerimi giydim, hamilelik öncesi kilomda olmama rağmen çizmenin fermuarı son düzlüğü çıkamıyor yani kapanmıyor,hayret bişey yaaa,hadi göbek kaldı orasını anladım da bacak ne alaka???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?