2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

:))) bende bitek meral ekli kızlar her gördüğünüz merveye atlamayın:)) kocacım pek izin wermio eklememe bende arkadaşlarımdan kopmak istemiorm çok şey ögrendim sitenin başına bişi gelirse hiç olmazsa biriyle irtibatım olsun die ikna ettim bide aylin ekli ondan haberi yok.:) oda beni merak ettiğinden. ben diilim velhasıl..

Canım, uyarın için teşekkür ederim, bende kuruyemişleri ezerek veriyorum, bütün şekilde yutamaz zaten, birde 2-3 tanedn fazla vermiyorum, ezip parçalayarak verince İklim çok yediğini sanıp ikna oluyor zaten..
Face de eklediğin kişiyi tanımıyorum ben, bizim Merve değil miymiş yani?

Ben kızımla birlikte uyumaya bayılıyorum, kızımda bayılıyor, hergün değilse de haftada 3 gün birlikte sarılır uyuruz, ben zararlı olduğunu sanmıyorum, belli bir yaşa geldiğinde zaten kendi istemeyecektir benimle yatmayı, geçenlerde tv de Prof. Dr. Sabiha Paktuna vardı, izledin mi bilmiyorum, o da çocukla birlikte uyuyun, alışır ayıramam diye birşey yok, çocuğun sizin güveninize ihtiyacı var v.s. diye anlatmıştı, hem Hülya Avşar bile 10-11 yaşına kadar kızıyla birlikte yatmış, çok doğru yapmışsın dedi doktor ona da, bu göreceli bir kavram ama bence yatsın ne olacak ki, madem öyle daha iyi uyuyor..

şimdilik kacıorum canolar..
annem aradı mamuruda alıp halama gecicem..

Güle güle..

Haklısın Aylin, koca milletine güven olmaz, öyle birşey yaparsa zaten kapının önünde bulur kendini, ben değil o kaybeder, benim değil onun terbiyesizliği olur, hiç üzülmem arkama bile bakmam...
Umarım yaşamam böyle bişeyi ama yaşarsam da çocuk var v.s. diye alttan alıp affedemem, herkes kendi yoluna, yallah...

şebneme babası benm bütün ısrarlarıma rağmen bazen veriyodu çocuk kabız oldu afadersin top top yapmaya başladı .ordan biliyorum çocuğun bağırsaklarında kalır ilerde sorun yaparmış şebnemde kabızlık çok olurdu bizimkinede ders oldu sonra düzeldi ama benim ömrümden ömür gitti.bende doğanala yatıyorum kızımda diğer ucumda eşimde kanepede bu gece ilk kez 3 kez kalktı güzel bir uyku çektim.ben doğanda biraz büyüsün ayırmayı düşünüyorum daha emiyo zaten zırt pırt emmeye kalkıyo başka odada olsa ömrüm oda oda gezmekle geçer gece boyunca...

merhaba anneler ve bebişler
bende kısmetse mayıs annesi olacağım.
birşey soracağım mothercare in 3 lü tulumlarından renkli ayaklı bana hediye geldi 9-12 ay
çokk büyük gibi geldi bana.
siz kullanıyormusunuz?ayaklıyla rahatsız olurlarmı bu aylarda sizce???

Uyku tulumu niyetine giyebilir ama sıkılır gibi geldi bana, benim kızım en son 3-4 aylıkken giydi ayaklı tulumu sonra yaz geldi zaten, şimdi 11 aylık ve tulum giydirdiğimi düşünemiyorum, asla istemez giymeyi, sıkıntı basıyor çocuğu..

pütürlü yiyor aslında,e dolma yiyor,makarna falan yiyor,bunlar hep pütürlü.ama eline bişey verince büyük koparıyor ve yutamıyor,ya kusuyor ya kaçırıyor boğazına.

evet genelde ben koparıp veriyorum,öyle yiyor.birde alp eline verince parça pinçik edip,sonra o parçalarla oynuyor.

Tabiki güvenden Yazgıcım, ama yinede büyük konuşmamak lazım değil mi, erkek milleti ne de olsa :)))

şöyle söyleyeyim hayatım,eşimin bugüne kadar hiç kuşku uyandıracak,güven sarsacak bir durumu olmadı,fakat yinede güvenmem.erkek bu istediği kadar iradeli olsun biryerden sonra baştan çıkar.ve ben asla yapmaz demem,diyenlerede demeyin derim,çünkü kendimizi böyle hazırlarsak bir gün Allah korusun başa gelse böyle bir durum yıkım gücü öyle büyük olurki.
ne demişler baban bile güvenme.(hoş,ben babama bu konuda hiç güvenmem ya neyse)

teşekkürler canım

evet oymuş,tarifi aldım canım,sağol.

geçmişe bi baktım kek falan yiyomus sizin kuzular benimki neden yemesin annesi eve gidince en acilinden kek yapıyor zaten zayıfladı 1 haftadır bi şey yemiyor

Aranızda yatırın o zaman Seyhan, ne var yani kocanda bir süre yalnız yatsın olmaz mı..?

aramıza!!! hee babası ezsin çocuğumu adamda ne uyku var biliyonmu sen top atsan uyanmaz ayrıcana çok deli yatar normalde sakindir ama uyurken dayak yemişliğim var...
o iş yaş sanırım bi seçim yapmam gerekecekya kocam ya çocuğum:))
türk filmi gibi oldu...

Yazgı ben eline vermiyorum çünkü Kero da mıncıklayıp atıyor,kendi elimdeyken onun ağzına uzatıyorum o da ısırıyor.Büyük parça olursa tükürüyor.
Bugün çok uzun zaman sonra ilk defa etek giydim altına da topuklu çizmelerimi giydim, hamilelik öncesi kilomda olmama rağmen çizmenin fermuarı son düzlüğü çıkamıyor yani kapanmıyor,hayret bişey yaaa,hadi göbek kaldı orasını anladım da bacak ne alaka???

ne var kızım senin bacaklarında süper valla şortlu resmini gördüm pek bi yakışmış back düzgünse mini etekgiyiceksin abi yoksa yakışmıyo.bot önceden olupta şimdi olmuyosa belkim şişmiştir koca gün masa başı salmaktan veyahut kerem haydutunun peşinde koşuşturmaktan

:78:Teşekkür ederim.
Mini etek giymek benim çalıştığım yerde yürek ister, 600 erkek çalışıyor anacım burda, etek mini değil. bacaklarım da olsa olsa evde emeklemekten kas yapmıştır o zaman.eğilip kalkmaktan da göbeğim kas yapsa ya

yazgııııı o nebiçim beddua kız:18:
1-tereyağıyla mısır ununu kavur,içine azcık su ekle arkasına peynir ekle(kaşar daha güzel olur ama bebiş içnse beyaz peynir koy), isteğe göre yumurtada kırabilirsin canım
2-aklımda yok tarif:26:
3-ben tavuklu brokoli çorbası yaptım bugün:
brokoli,havuç,patates ve tavuk haşlanır,blendırdan geçirilir,içine akşamdan kalan pilav ve zeytinyağı eklenir isteğe göre sütte ekleyebilirsin ama ben yoğurtla veriyorum genelde.

geçmiş olsun canım
tüm hasta anne ve bebişlere geçmiş olsun canolar geçmişe bakmaya fırsatım yok
seninki yine iyi benim el ve ayaklarım büyüdü yüzükleri değiştirdim,ayakkabılarım olmuyo zaten yenilerini aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…