- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #98.121
:78:Teşekkür ederim.
Mini etek giymek benim çalıştığım yerde yürek ister, 600 erkek çalışıyor anacım burda, etek mini değil. bacaklarım da olsa olsa evde emeklemekten kas yapmıştır o zaman.eğilip kalkmaktan da göbeğim kas yapsa ya
aynen benimde ellerim küçük amma parmaklar şişti ne söz ne nişan nede tek taşım oluyoooooooo
merti kontrole götürcem birazdan,inşallah iyi şeyler söyler dr bey:44:
kızlar face de bebekler paylaştıkça anneler mutlu diye bi grup var orjinal kıyafetler var ve fiyatlarıda uygun gördünüzm daha önce ???
merti kontrole götürcem birazdan,inşallah iyi şeyler söyler dr bey:44:
Bak doğru aklıma geldi, eskiden tam olan alyansım şimdi çok sıkmasa bile rahatsızlık hissi veriyor,takmıyorum, neden inmedi bizim şişliklerimiz inmeyecek mi?
seninki yine iyi benim el ve ayaklarım büyüdüyüzükleri değiştirdim,ayakkabılarım olmuyo zaten yenilerini aldım
aynen benimde ellerim küçük amma parmaklar şişti ne söz ne nişan nede tek taşım oluyoooooooo
he he o konuda hem çok şanslı hem çok tedbirliyimparmaklarım da ayaklarım da hiç şişmedi :92: ve biz alyansları alırken 1 numara büyük almıştık kilo alma hamilelik durumunda ziyan olmasın diye (çok para vermiştik kuyumcudan çıkarken ağlıyordum :86:) yalnız şimdi parmaklarım inceldi sanırım alyansı orta parmağıma takıyorum uyanıklık yapayım dedim şimdi de böyle oldu :90:
seninkide ayrı bi garip olmuş canım ,,,
kızlar face de bebekler paylaştıkça anneler mutlu diye bi grup var orjinal kıyafetler var ve fiyatlarıda uygun gördünüzm daha önce ???
egoşun saçları cok biçimsiz uzadı kestirmek istiyorum ama arkada dogdugundan beri olan saçları var uzun kuyruk gibi kıyamıyorum .. siz hiç kestirdinizmi ???
Çok güzel bebek elbiseleri var, alışveriş damarım kabarıyoooo... yapmayın böyle şeyler yaa..
egoşun saçları cok biçimsiz uzadı kestirmek istiyorum ama arkada dogdugundan beri olan saçları var uzun kuyruk gibi kıyamıyorum .. siz hiç kestirdinizmi ???
Hemen kapa o sayfayı bakma hiç gerek yok,senin kokoşun tüylü yeleği bile var hala ne elbisesi bakıyosun cık cık cık
sabah cereni dr.a götürdüm, dr cengizin arkadaşıydı.. ciddi bişeyi yok ama ilaçlara rağmen geçmemesi kötü dedi.. değiştirdi ilaçları bir antibiyotk 2de öksürük için şurup yazdı, birol abiye(dr) ewin yatak odasının güneş almadığını we cerenin ondan iyileşmediğini söyledim oda cengizi arayıp bu konuda uyaracağını söyledi we geldik
geldiğimizde bizimkinin surat yine turşu satıyo, belliki konuşmuş adamla.. hadi hazırlanın dedi annenler gelince akşam onlarla birlkte gidin,size 10-15gün baksın dedi..
bnde tamam dedim..
zaten konuşmuyorum yüzünü
görmemek bi süre iyi gelecek, tabi 2 gün sonra gelip almazsa dötü zora gelip..
yani bu akşam anneme gidiorum bi trslik olmazsa..
nete bağlanamam sanırım beni merak etmeyin, anlayamadığım babası gelecekti e adam doğduğunda sadece gördü torununu?
belki ewde rahat rahat yatırmak için bizi yolluyodur... (çok mu fesatım ne)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?