2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

aynen benimde ellerim küçük amma parmaklar şişti ne söz ne nişan nede tek taşım oluyoooooooo

slm biraz geç oldu ama ata bey ancak izin verdi

sbahtan beri çıldırttı beni o öğlen uykusundayken bende uyumuşum onunla kalktık yemek yedirdim şimdi oyuncaklarına daldı neyseki bende ancak açtım bilgisayarı

buarada üst damak iyice şişmiş ve gerilmiş yeni dişin gelmesi yakındır hala dokundurtmuyo jeli sürerken bile ağladı

umarım sizde herşey yolundadır biraz geçmişe bakacağım

kızlar face de bebekler paylaştıkça anneler mutlu diye bi grup var orjinal kıyafetler var ve fiyatlarıda uygun gördünüzm daha önce ???

Hiç görmedim,alışveriş yapmak istemiyorum görmemeye devam edeceğim

merti kontrole götürcem birazdan,inşallah iyi şeyler söyler dr bey:44:

Maşşallahı var tosuncuğumun tabiki iyi şeyler söyleyecek

Bak doğru aklıma geldi, eskiden tam olan alyansım şimdi çok sıkmasa bile rahatsızlık hissi veriyor,takmıyorum, neden inmedi bizim şişliklerimiz inmeyecek mi?

sitemi yavaş benmi yavaşım yaw.aslında ilk doğumumda ne şişlik kaldı n kilo ama ikncisinde ne şişliklerim geçiyo nede kilo kaybediyorum.aslında sizin şişliklerinizin inmesi lazım şimdiye nerdeyse yaşlarına girecek bebekler.biraz daha kilo vermek lazım kanımca ...ben kaçar benim bilmiş sıpa varya o oyun oynıycakmış hadi öpüldünüz.....

seninki yine iyi benim el ve ayaklarım büyüdü yüzükleri değiştirdim,ayakkabılarım olmuyo zaten yenilerini aldım

aynen benimde ellerim küçük amma parmaklar şişti ne söz ne nişan nede tek taşım oluyoooooooo

he he o konuda hem çok şanslı hem çok tedbirliyim parmaklarım da ayaklarım da hiç şişmedi :92: ve biz alyansları alırken 1 numara büyük almıştık kilo alma hamilelik durumunda ziyan olmasın diye (çok para vermiştik kuyumcudan çıkarken ağlıyordum :86:) yalnız şimdi parmaklarım inceldi sanırım alyansı orta parmağıma takıyorum uyanıklık yapayım dedim şimdi de böyle oldu :90:

seninkide ayrı bi garip olmuş canım ,,,

egoşun saçları cok biçimsiz uzadı kestirmek istiyorum ama arkada dogdugundan beri olan saçları var uzun kuyruk gibi kıyamıyorum .. siz hiç kestirdinizmi ???

egoşun saçları cok biçimsiz uzadı kestirmek istiyorum ama arkada dogdugundan beri olan saçları var uzun kuyruk gibi kıyamıyorum .. siz hiç kestirdinizmi ???

denizin daha 3-5 tel saçı var o yüzden kestirme sorunu olmadı, ama mecburen kestireceksin bu gün olmazsa yarın, rahatlasın çocuk; olmazsa istersin saçları berberden

Ayşegül, ben ara ara kesiyorum İklim in saçını, gözüne giriyor, ensesi de kaşındırıyor, kesmek lazım bence..

sabah cereni dr.a götürdüm, dr cengizin arkadaşıydı.. ciddi bişeyi yok ama ilaçlara rağmen geçmemesi kötü dedi.. değiştirdi ilaçları bir antibiyotk 2de öksürük için şurup yazdı, birol abiye(dr) ewin yatak odasının
güneş almadığını we cerenin ondan iyileşmediğini söyledim oda cengizi arayıp bu konuda uyaracağını söyledi we geldik
geldiğimizde bizimkinin surat yine turşu satıyo, belliki konuşmuş adamla.. hadi hazırlanın dedi annenler gelince akşam onlarla birlkte gidin,size 10-15gün baksın dedi..
bnde tamam dedim..
zaten konuşmuyorum yüzünü
görmemek bi süre iyi gelecek, tabi 2 gün sonra gelip almazsa dötü zora gelip..
yani bu akşam anneme gidiorum bi trslik olmazsa..
nete bağlanamam sanırım beni merak etmeyin, anlayamadığım babası gelecekti e adam doğduğunda sadece gördü torununu?
belki ewde rahat rahat yatırmak için bizi yolluyodur... (çok mu fesatım ne)

Hemen kapa o sayfayı bakma hiç gerek yok,senin kokoşun tüylü yeleği bile var hala ne elbisesi bakıyosun cık cık cık

Sayfayı kapattım zaten, ama görsen sende almak istersin, tüllü ve fiyonklu falan kokoş elbiseler yaa..
Kız çocuk sahibi olmak daha zor kanımca, çok süslü oluyorlar, şu an kendisi anlamıyor evet ama anası duramıyor bu seferde :)))

Kız bırak danasını-babasını, boşver, annene git dinlen, kendinize gelin bi, daha ne sorgulayıp duruyon, 2 gün sonra gelse bile, o 2 günde bile şu ankinden daha iyi olursunuz, Cery ' yi öp benim için, kuzum benim ilaç tedavisi mi görecek, kıyamam, inşallah çabuk iyileşirsiniz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…