- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #98.141
Sayfayı kapattım zaten, ama görsen sende almak istersin, tüllü ve fiyonklu falan kokoş elbiseler yaa..
Kız çocuk sahibi olmak daha zor kanımca, çok süslü oluyorlar, şu an kendisi anlamıyor evet ama anası duramıyor bu seferde :)))
saol cnm dün gece çok kötüydü sabaha kadar öksürdü kuzuKız bırak danasını-babasını, boşver, annene git dinlen, kendinize gelin bi, daha ne sorgulayıp duruyon, 2 gün sonra gelse bile, o 2 günde bile şu ankinden daha iyi olursunuz, Cery ' yi öp benim için, kuzum benim ilaç tedavisi mi görecek, kıyamam, inşallah çabuk iyileşirsiniz..
saol cnm dün gece çok kötüydü sabaha kadar öksürdü kuzu
bakalım umarım düzelir..
babasıda gelsin ohhh işime gelir yüzünü görmem çeker gider o arada..
Bunlar iyi günlerin,arkadaşın kızı ne giyeceğini kendi seçiyor,kesinlikle eşofman giydiremiyorlar bana kız elbisesi giydirin diyormuş,sadece beyaz külotlu çorap giyiyormuş,saçını at kuyruğu yaptıklarında bile kızıyormuş değişik modeller yaptırıyormuş.
sabah cereni dr.a götürdüm, dr cengizin arkadaşıydı.. ciddi bişeyi yok ama ilaçlara rağmen geçmemesi kötü dedi.. değiştirdi ilaçları bir antibiyotk 2de öksürük için şurup yazdı, birol abiye(dr) ewin yatak odasının güneş almadığını we cerenin ondan iyileşmediğini söyledim oda cengizi arayıp bu konuda uyaracağını söyledi we geldik
geldiğimizde bizimkinin surat yine turşu satıyo, belliki konuşmuş adamla.. hadi hazırlanın dedi annenler gelince akşam onlarla birlkte gidin,size 10-15gün baksın dedi..
bnde tamam dedim..
zaten konuşmuyorum yüzünü
görmemek bi süre iyi gelecek, tabi 2 gün sonra gelip almazsa dötü zora gelip..
yani bu akşam anneme gidiorum bi trslik olmazsa..
nete bağlanamam sanırım beni merak etmeyin, anlayamadığım babası gelecekti e adam doğduğunda sadece gördü torununu?
belki ewde rahat rahat yatırmak için bizi yolluyodur... (çok mu fesatım ne)
onlara kinim we öfkem n zamn biter bilmiyorum ama tek bildiğim benden uzak olsunlar yeter..Hasret annelik insanı ılımlılaştırır sakinleştirir derler 2. ye hamilesin aynı Hasretsinya bırak ne halleri varsa görsünler, adam seni göndermiş işte daha ne istiyosun,komplo teorilerini boşver artık,git kafanı dinle
Ayşegül, ben ara ara kesiyorum İklim in saçını, gözüne giriyor, ensesi de kaşındırıyor, kesmek lazım bence..
denizin daha 3-5 tel saçı var o yüzden kestirme sorunu olmadı, ama mecburen kestireceksin bu gün olmazsa yarın, rahatlasın çocuk; olmazsa istersin saçları berberden
saol cnm.. ya inşallah sitede wireless falan wardır, yoksa çok sıkılırımoooo kıyamam cerenim hastamı annesi çok geçmiş olsun yaa git annene hem seninde ihtiyacın var iki canlısın üzüntü yapma annen bakar size gül gibicerenim de iyi olur üzüldüm valla rabbim versin şifasını inşallah hemen
sende iyi bak kendine canım kociş iki gün sonra gelsede biraz daha kalalım dersin
öpüyorum cereni ve seni canımcım
saol cnm.. ya inşallah sitede wireless falan wardır, yoksa çok sıkılırım
karşıda olacağım altunizadede kızlar görüşme tekliflerinize açık olurum bu süre zarfında bilginize:))))))
he he o konuda hem çok şanslı hem çok tedbirliyimparmaklarım da ayaklarım da hiç şişmedi :92: ve biz alyansları alırken 1 numara büyük almıştık kilo alma hamilelik durumunda ziyan olmasın diye (çok para vermiştik kuyumcudan çıkarken ağlıyordum :86:) yalnız şimdi parmaklarım inceldi sanırım alyansı orta parmağıma takıyorum uyanıklık yapayım dedim şimdi de böyle oldu :90:
biz mertin saçlarını üç kez kestik evde makasla uçlarından aldık,şuan yine uzun ama yaza kadar kestirmiycem bonus gibi dolaşsınegoşun saçları cok biçimsiz uzadı kestirmek istiyorum ama arkada dogdugundan beri olan saçları var uzun kuyruk gibi kıyamıyorum .. siz hiç kestirdinizmi ???
geçmiş olsun canım,iyi olmuş annene gitmen kafa dinlersin,ama emin ol eşin gelip iki gün sonra alıcak seni
sabah cereni dr.a götürdüm, dr cengizin arkadaşıydı.. ciddi bişeyi yok ama ilaçlara rağmen geçmemesi kötü dedi.. değiştirdi ilaçları bir antibiyotk 2de öksürük için şurup yazdı, birol abiye(dr) ewin yatak odasının güneş almadığını we cerenin ondan iyileşmediğini söyledim oda cengizi arayıp bu konuda uyaracağını söyledi we geldik
geldiğimizde bizimkinin surat yine turşu satıyo, belliki konuşmuş adamla.. hadi hazırlanın dedi annenler gelince akşam onlarla birlkte gidin,size 10-15gün baksın dedi..
bnde tamam dedim..
zaten konuşmuyorum yüzünü
görmemek bi süre iyi gelecek, tabi 2 gün sonra gelip almazsa dötü zora gelip..
yani bu akşam anneme gidiorum bi trslik olmazsa..
nete bağlanamam sanırım beni merak etmeyin, anlayamadığım babası gelecekti e adam doğduğunda sadece gördü torununu?
belki ewde rahat rahat yatırmak için bizi yolluyodur... (çok mu fesatım ne)
isterim tabikiii istememmi kıyamam çöpe gitmesin saçları
Ben mertin ilk kestiğim saçlarını ve tırnaklarını saklıyorum büyüyüp evden gidince öpüp koklarım artık,gerçek saçlarınıda elin kızı koklar artık
Hani senin işin yoğun değildi nereye kayboldun
biz mertin saçlarını üç kez kestik evde makasla uçlarından aldık,şuan yine uzun ama yaza kadar kestirmiycem bonus gibi dolaşsın
geçmiş olsun canım,iyi olmuş annene gitmen kafa dinlersin,ama emin ol eşin gelip iki gün sonra alıcak seni
ben mertin ilk kestiğim saçlarını ve tırnaklarını saklıyorumbüyüyüp evden gidince öpüp koklarım artık,gerçek saçlarınıda elin kızı koklar artık
burcu nerde bugün kızlar? kavanoz maması hala weren war mı meyve püresi yani. bnmki çok sevio onu ama b ugün wermedim artık büyüdü die kabak yemeğinin kalanını yedi yarıma yakında portakal. az oldu sanki. birazdan bişiler daa denicem. şimdi 100 cc swüt içti
burcu nerde bugün kızlar? kavanoz maması hala weren war mı meyve püresi yani. bnmki çok sevio onu ama b ugün wermedim artık büyüdü die kabak yemeğinin kalanını yedi yarıma yakında portakal. az oldu sanki. birazdan bişiler daa denicem. şimdi 100 cc swüt içti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?