2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bunlar iyi günlerin,arkadaşın kızı ne giyeceğini kendi seçiyor,kesinlikle eşofman giydiremiyorlar bana kız elbisesi giydirin diyormuş,sadece beyaz külotlu çorap giyiyormuş,saçını at kuyruğu yaptıklarında bile kızıyormuş değişik modeller yaptırıyormuş.

saol cnm dün gece çok kötüydü sabaha kadar öksürdü kuzu
bakalım umarım düzelir..
babasıda gelsin ohhh işime gelir yüzünü görmem çeker gider o arada..

saol cnm dün gece çok kötüydü sabaha kadar öksürdü kuzu
bakalım umarım düzelir..
babasıda gelsin ohhh işime gelir yüzünü görmem çeker gider o arada..

Hasret annelik insanı ılımlılaştırır sakinleştirir derler 2. ye hamilesin aynı Hasretsin ya bırak ne halleri varsa görsünler, adam seni göndermiş işte daha ne istiyosun,komplo teorilerini boşver artık,git kafanı dinle

Abooowww, yandım o zaman, şimdiden harcamayım o halde, ilerisi için birikim yapayım ben :))

oooo kıyamam cerenim hastamı annesi çok geçmiş olsun yaa git annene hem seninde ihtiyacın var iki canlısın üzüntü yapma annen bakar size gül gibicerenim de iyi olur üzüldüm valla rabbim versin şifasını inşallah hemen
sende iyi bak kendine canım kociş iki gün sonra gelsede biraz daha kalalım dersin
öpüyorum cereni ve seni canımcım

onlara kinim we öfkem n zamn biter bilmiyorum ama tek bildiğim benden uzak olsunlar yeter..
onlar eşi benzeri görülmemiş türden insanlar.. ne gördüm ne duydum böylelerini offf ooff

saol cnm.. ya inşallah sitede wireless falan wardır, yoksa çok sıkılırım
karşıda olacağım altunizadede kızlar görüşme tekliflerinize açık olurum bu süre zarfında bilginize:))))))

saol cnm.. ya inşallah sitede wireless falan wardır, yoksa çok sıkılırım
karşıda olacağım altunizadede kızlar görüşme tekliflerinize açık olurum bu süre zarfında bilginize:))))))

olabilir hasret bizede iyi gelir serhan evde bunalım takılıyo tabii bende hem ösledik iyi olur

egoşun saçları cok biçimsiz uzadı kestirmek istiyorum ama arkada dogdugundan beri olan saçları var uzun kuyruk gibi kıyamıyorum .. siz hiç kestirdinizmi ???
biz mertin saçlarını üç kez kestik evde makasla uçlarından aldık,şuan yine uzun ama yaza kadar kestirmiycem bonus gibi dolaşsın

geçmiş olsun canım,iyi olmuş annene gitmen kafa dinlersin,ama emin ol eşin gelip iki gün sonra alıcak seni

isterim tabikiii istememmi kıyamam çöpe gitmesin saçları

ben mertin ilk kestiğim saçlarını ve tırnaklarını saklıyorum büyüyüp evden gidince öpüp koklarım artık,gerçek saçlarınıda elin kızı koklar artık

burcu nerde bugün kızlar? kavanoz maması hala weren war mı meyve püresi yani. bnmki çok sevio onu ama b ugün wermedim artık büyüdü die kabak yemeğinin kalanını yedi yarıma yakında portakal. az oldu sanki. birazdan bişiler daa denicem. şimdi 100 cc swüt içti

Hani senin işin yoğun değildi nereye kayboldun

kitap okuyordum ,, ,dedikodu yu bırakayım dedim acık :)

hasret bu ara senle çatışıyoruz :):)

ya bırak git dinlen ne olur yawww,,, korkutuyorsun beniii erkek milelti buuu bu kadar üstüne gitmeeee,,,,

bak benimkine sadece sakin bir evlilik yürütür haldeyiz o kadar artık bana karşı içinde korlar olduğunu ve bu korların geçmesini istediğini zamana ihtiyacı olduğunu söyleyip duruyor ,,, bende bıraktım zaten sadece iyi bir eş çizgisinde yaşıyorum onun üzerine gitmiyorum akşamları yemeğimizi yedikten sonra selinle ilgilenip kitabımı okuyorum namazlarımı kılıyorum yatma saati geldiğinde de yatıyorum ,,, çünki tüm söyleyeceklerimi söyledim ve niyetimi belli ettim yeter artık değil mi ? bundan sonrası onun bileceği iş ,,, ben her hareketine olumlu yaklaşacağım ama onun üzerine gitmeyeceğim bakalım kısmet bundan sonrası :):)

Son düzenleme:
büyük büyük hslsmıza dittik deldk..eve gecmedim.annemdeyim..dayısını bekliorum yagmuru bırakıp bot bakmam gerek ayacıklarıma..
ayşegül bende önlerden kesiorum kızımın saclarını..kaaaaküllü miniçom:)

kızıma elin kızı demmeee cadı kaynana :):)

burcu meralle buluştu canım :)

evet ben veriyorum çokta severek yiyor ,,,

Şu an evine doğru gidiyor,Meralleydi bugün.
Ben veriyorum ara ara

ben cıkıyorum arkadaşlar hepinize ii aksamlar diliyorum bu aksam oglusumu annemle bırakıp kız arkadaslarıma güne gideceğim 2 saat izin verdi annem ... külkedisi gibi eglenip geri döneceğim arabam bal kabagına dönüsmeden cokkkk öpüldünüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…