2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bende az önce merali aradım oda şimdi furkanı bekliyor pazara gideceklermiş :):)

hepinize çok selamı varr,,,, bebekelri iyi durmuş bari bugün,, hatta uyumuşlar e iki kuduruk demekki deli deli yi görünce değneğini saklar misali sakinleştiler :)):

mefreee bende veriorum ara ara meyva püreleri..sebze cok tercih etmiorum ama
seyhann serhanın fotosuna bayıldım kerataya bak sen göz kırpmayımı ögrettin annesi
bu ara öpücük atmaya taktım ama muck yapacagına yuzume tükürüyo bubbbbbbbbbbbbbsstt!

eprucan ara ara weriosun wermediğin zamanlarda meyveyi nası weriosun bizim öğlenleri bi gün yogurt bigün meyve gidiyoruzda..

Hasret kimden bahsediyorsun kuzum, Cengiz den mi, lafın ortasından giriyorsun ha, bişey anlamadım, Cery e ayva yaprağı kurusu kaynat içir, bak Cemy e iyi geldi, dene mutlaka, öksürüğe birebir..
yaw dün yazmadımmı yarın maça manisaya gidecek die... sabah kalktım hala burda gitmedi dedim işte:)))
aktardanmı alacağım bu aywa yaprağını... bunuda kazen abi sölemişti hee:)
yaw karıştrmıyuorum maç için manisaya gidecekti güya gitmedi onu söledim beee
1- kuymak hakkında hiç bir fikrim yok
2-kek börek pek anlamam ama kakolu, üzümlü falan yaparım...
alp için cewizli üzümlü yapabilirsin içine elmada rendelersin azcık..
3- hala alpe özel çorbamı yapıyosun adam askere gidecek nerdeyse ewde yaptığın çorbalardan wer ,işte..
un çorbası yap mesela tereyağında içine şehriyede atarsın süper oluyo, brokoli çorbası yap, kremalı ıspanak yap, 2 paça al kaynat soğanlı patatesli samısaklı yap.. domatesli pirinç çorbası yap falan filan işte yine iştahımı kabarttın lan

aman bana rusya deme zaten zırt pırt maç oluyo orda bizimki gidicem falan diodu pasaportu yenileyip

yok teyzesii çirkin oluyoruzz çikin ol serhan diyorum canı isterse yapıyo istemezse totosunu çevirip gidiyo

İyi geceler annişler..

Cerene geçmiş olsun annesi.. Ensar hamdolsun 2 haftadır iyi maşaallah diyeyim, üst üste 3 grip geçirdi.. Ne zor günlerdi.. Allah şifalar verssin tüm bebiklere..

Eeeee hiç biriniz Ensarı desteklemediniz yarışmada .........
Hadi canlar bekliyoruz, 14 ocak son oylama günü.
............Ensar Bozkurt.............

Öpüldünüzz, Allah rahatlık versin.
Sabah okuyanlara da Haayırlı Sabahlarrrrrrrrrrr

Günaydın canlarım güzellerim,

Dün çook keyifli bir gün geçirdik, evden çıkana kadar Doruk canıma okudu ama sonrası harikaydı. Meralciğim'e bir kez daha teşekkürler, zaman ayırdığı için... Eymen 45 dk, Doruk 2 saat uyudu, biz de sohbet edecek ve karnımızı doyuracak zaman bulabildik :) Uyanınca ikisi de yemek yemediler, Eymen annesinin kucağında durdu, Doruk hiç bir yerde durmadı... En son garson kızın kucağına verdim, kaşla göz arasında öpmüş kızı köpek yavrusu Dönüşte de traşa götürdüm oğlumu, kalpak gibi olmuştu saçları, 4.kez traş oldu, pek de yakışıklı oldu

Geçmişe bir göz attım, bi yaramazlık yok gibi, sevindim...

Bugün dünkü açığı kapatmam lazım, konuşun gaari

Herkese merhaba.
bende 2010 mart annesiyim ve burada daha yeniyim.

Bir süredir aşağıda nickini görüyordum ne zaman yazacak diye bekledim, aramıza hoşgeldin, oğlun vardı sanırım, 10 aylık falan oldu heralde, anlatsana biraz..

Gamzecan, Ensar ın iyileşmiş olmasına sevindim, ben oyladım diye hatırlıyorum, inşallah kazanır yarışmayı, bende sizi öptüm..

günaydınnnn ,,,,

selin dün gece uyudu ama akşam ço kgeç yatmıştı , 12 gibi felan ,,, o saate kadar birtürlü uykuya dalamadı mama içmedi tahıl kalmamıştı kahvaltı maması ile karıştırıp verdim biraz onu yedi sonra uyudu çok şaşkınım sabah kaç kez kalktım geç kaldım galiba diye uykumu almış şekilde uyanınca garip geliyor insana :)

eymenin cicilerini gördüm çok ama çok yakışmış çok tatlı olmuş,,,,

Hepinize Günaydın...
Biz ailecek iyiyiz eşimin ve benim İshal durumumuz geçti Hilal de 2 günden beri çok iyi neşesi her daim dur durak yok zillim de....
Dün aksam kayınvalide,görümce,eşimin anneannesi geldi çaya ben de surat 5 kariş ve yorgunum bide üstüne üstlük kanamam da var bir de bunlar hiç çekemedim nazlarını Hilal sağolsun beni idare etti...Görümce mutfakta bişeyler demeye çalıştı ama ben izin vermedim 7 .ayına girdi bebeği hala 60 cc kaşık maması hazırlıyor bende dedim ki seni emmiyorsa bu çok az doymaz gece yine kalkar dedim o da bana 4 defa kalkıyoruz geceleri emdiği zamanda öyleydi dedi... iYİ sen bilirsin dedim..Her bebek farklıdır dedim. bende .Uğraşmadım yani..

Günaydın Burcucum, güzel bir gün geçirmenize sevindim, Doruk ve Eymene maşallah diyorum, garson kızı öpmesine de ayrıca güldüm, sabah sabah yüzüme tebessüm getirdiniz..

Günaydın, uykunu almış olmana sevindim, İklimde dün gece fena değildi önceki günlere nazaran, bizde kızımla sarılıp uyuduk, onun bana sarılması ve elini boynuma, omzuma atarak uyuması gözlerimi yaşarttı, duygusalım bugünlerde yine, ağladım gece...

Sana da günaydın canımcım, iyileşmenize sevindim, Hilali de ayrıca yiyorum, neşeli kızım benim.. Kaynana-görümce mutlaka bir şeylere takacak bir kulp buluyorlar, uğraşma bence de, değmez.. Kendini yorduğunla kalırsın..

Bizde dün akşam kaynanamlardaydık, İklime çikolata vermeyin dediğim halde yüzüme baka baka inatlarına çikolata yediriyorlar, bişey deyince de adım kötü oluyor, inatlarına yapıyorlar yaa.. Bunun dışında iyiydi, kaynanam ben seviyorum diye kısır yapmıştı, gözlerim yaşardı, genç kız gibi hizmet etti bana, pervane oldu :)))

günaydın kızlaaar
dün merti kontrole götürdüm dr iyi dedi. iyileşiyo gelişimide iyi dedi 11.500 gr çıktı ama kıyafeti çoktu 11.300gr falan yani 79 cm boyu
gece 5 kez kalktı yine biraz uyudum
hastalık eşimede bulaştı
sabah araba çalışmadı akü bitmiş meğerse:26: mert tepe lambasıyla oynuyodu açık kalmış,ondan dolayı akü bitmiş şimdi halloldu inşallah:78:

Benim cadı kaynana olacağımı düşünenler bence gizli cadı kaynana Gülşan,ben hiç olmazsa gelin diyorum o elin kızı diyor

ben evdeyken vermiyorum ama dışarı çıkarken, gezmeye,komşuya, hastaneye giderken alıyorum yanıma ,zahmetsizce karnını doyuruyorum ,evde sebzeli etli balıklı olanlarından da var ,yemek yetişmediğinde falan ondan da yediriyorum. karnı tok bile olsa kavanoz mamasını yiyo mert çok seviyo valla

sıkma canını arkadaşım düzelecek inşallah

kızıma elin kızı demmeee cadı kaynana :):)
selin benim gelinim değil kızım bikere elin kızı olurmu hiç,ben selinden önceki kız arkadaşlarını kastettim falan desem çevir kazı yanmasın kem küm desem şaka biyana ama oğlumu şimdiden çok kıskanıyorum yaaa,sadece beni sevsin ,babasını benden çok sevince bile kıskanıyorum artık selini vermezsin bize sanırım

Herkese merhaba.
bende 2010 mart annesiyim ve burada daha yeniyim.
hoşgeldin

sağol canım sanada hayırlı sabahlar

Sana da günaydın canımcım, iyileşmenize sevindim, Hilali de ayrıca yiyorum, neşeli kızım benim.. Kaynana-görümce mutlaka bir şeylere takacak bir kulp buluyorlar, uğraşma bence de, değmez.. Kendini yorduğunla kalırsın..

Bizde dün akşam kaynanamlardaydık, İklime çikolata vermeyin dediğim halde yüzüme baka baka inatlarına çikolata yediriyorlar, bişey deyince de adım kötü oluyor, inatlarına yapıyorlar yaa.. Bunun dışında iyiydi, kaynanam ben seviyorum diye kısır yapmıştı, gözlerim yaşardı, genç kız gibi hizmet etti bana, pervane oldu :)))[/QUOTE]

kaynana torunuyla ilgilenmekten zaman bulamadı zaten durdukları 1,5 saat gelmeleri ve gitmeleri .Walla kimse umurumda değil eşime dedim 2 gün önceden arayıpta bu kadar saat için mi geldiler dedim.Bilseydim bişey hazırlamazdım dedim.1 bardak çay için mi geldiler zahmet etmişler dedim..Eşimde bizimkiler böyle ne yaparsın dedi Oda bu duruma kızdı tabii...

günaydııınnn
burcuuu yokluğunu çok farkettim dün ya:)
e iş noldu istifa etmiş ol keşke:)
oh güzwl vakit geçirmişsiniz sewindim. izinlimiydin dün.
bizde kızım normalde 7 buckta uyanır bende aldım kucaama yatarak emzirdim 8 bucua kadar emişe emişe uyuduk ilk diyebilirim. iyi oldu
şimdi kafaltı yapcaz görüşürüzzz..

İyi iyi, düzene girecek inşallah, çok sevindim Fatmacım...
Çok yakışıklı olmuş hakikaten Eymen, çok yakışmış cicileri :)

Ayfercim çok sevindim iyileşmenize, gözünüz aydın...
Amaaan boşver kaynana görümceyi, ben bir bardak çay bile vermiyorum ellerine, keyfine bak, üzme canını...

Günaydın Burcucum, güzel bir gün geçirmenize sevindim, Doruk ve Eymene maşallah diyorum, garson kızı öpmesine de ayrıca güldüm, sabah sabah yüzüme tebessüm getirdiniz..

Sağol Yasemincim...
Ben de çok güldüm valla, kız da gelmiş karnı aç galiba, yanağımı emer gibi yaptı dedi, dedim yok, öpmüş o seni, sevindi çatlak şey aaa gerçekten mi falan diye yüzünde güller açtı. İçimden paralarım ayol seni dedim, kart şey sen de... Bu arada kız sarışındı :)

Ben de sabah ağladım aynı şey için Yasemin, uyandı uyuttum, yatağına koyacakken bi sarıldı ki, içim ezildi, ama koydum çıktım mecbur...
Kaynananın ateşi falan mı vardı ki acep :)

aman maşşalah canım nazar değmesin mevlam her daim kıymetini bildirsin kayınvalidene :) zaten bu hayattaki en değerlimiz kuzularımız değil mi ? ne güzel sarılmış sana bizimki emiyor işi bitince dötünü dönüp beşiğine sarılıyor :) ama kesinlikle beşikte yatmıyor :)

canım geçmiş olsun iyi olmanıza sevindim ,, kayınvalide ve görümcelere stres yapmayı bırakın boşverin onları kendi halelrine kalsınlar ,, sters edipte kendini yorma sen şimdi sadece hilelin neşesinde kaybol :)

çapkın doruğum benim ,,, burcu maşşalah ama doruğun 2 saat uyuması çok güzel ,,,gerçi o iki saatte uyumasa ansıl o kadar kuduracak :) sanada enerji toplaman için zaman bırakıyordur :) selin aynı eymen gibi 45 dakika bile çok ama dışarda olmanın hatrına oluyor işte ,,,
saçları sağlıcakla uzasın ,, sen daha çookkk 4 ler sayarsın bu gidişle :)

Mervee, okuman işe yaradı sanırım, İklim biraz daha iyiy uyumaya başladı, çok teşekkür ederiz, okumaya devam Merve teyzesi, bizi unutma dualarında..

Burcu, Doruk sarışınlara karşı ayrı bir ilgi gösteriyor sanırsam, kaynanamla bu aralar çok iyiyiz, Allah bozmasın, taktiklerim sayesinde yola gelmeye başladı sanırım, birde kullandığı anti-depresan işe yarıyor heralde, hafta sonu ödüllendirdim, gezmeye götürdüm onu, ayda bir gezmeye götürecem bundan sonra böyle giderse :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…