- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #98.161
mefreee bende veriorum ara ara meyva püreleri..sebze cok tercih etmiorum ama
seyhann serhanın fotosuna bayıldım kerataya bak sen göz kırpmayımı ögrettin annesi
bu ara öpücük atmaya taktım ama muck yapacagına yuzume tükürüyo bubbbbbbbbbbbbbsstt!
yaw dün yazmadımmı yarın maça manisaya gidecek die... sabah kalktım hala burda gitmedi dedim işte:)))Hasret kimden bahsediyorsun kuzum, Cengiz den mi, lafın ortasından giriyorsun ha, bişey anlamadım, Cery e ayva yaprağı kurusu kaynat içir, bak Cemy e iyi geldi, dene mutlaka, öksürüğe birebir..
yaw karıştrmıyuorum maç için manisaya gidecekti güya gitmedi onu söledim beeehasret sen haziran annelerine ayzdıkalrınla buraya ayzdıkalrını birbirine akrıştırmışın gibi bir his var içimde :) acemi çapkın seni :)
cerenime geçmiş olsun ,,, ayva yaprağı kaynat canım,,,
bence karıştırdı ondan öle oldu :)
1- kuymak hakkında hiç bir fikrim yokşimdi size sorularım var.
1.şu kuymak dediğiniz şey nasıl yapılıyor?
2.kek yapacağım.tarif istiyorum.yani daha doğrusu Alp te yiyecek ya,besleyici neler konulabilir?
3.bugün Alp e ne çorbası yapayım?
cevap vermeyenlerin kocaları iş için rusya ya gitsin:83::78:
mefreee bende veriorum ara ara meyva püreleri..sebze cok tercih etmiorum ama
seyhann serhanın fotosuna bayıldım kerataya bak sen göz kırpmayımı ögrettin annesi
bu ara öpücük atmaya taktım ama muck yapacagına yuzume tükürüyo bubbbbbbbbbbbbbsstt!
Hoşgelmişsin arkadaşşHerkese merhaba.
bende 2010 mart annesiyimve burada daha yeniyim.
Herkese merhaba.
İyi geceler annişler..
Cerene geçmiş olsun annesi.. Ensar hamdolsun 2 haftadır iyi maşaallah diyeyim, üst üste 3 grip geçirdi.. Ne zor günlerdi.. Allah şifalar verssin tüm bebiklere..
Eeeee hiç biriniz Ensarı desteklemediniz yarışmada.........
Hadi canlar bekliyoruz, 14 ocak son oylama günü.
............Ensar Bozkurt.............
Öpüldünüzz, Allah rahatlık versin.
Sabah okuyanlara da Haayırlı Sabahlarrrrrrrrrrr
Günaydın canlarım güzellerim,
Dün çook keyifli bir gün geçirdik, evden çıkana kadar Doruk canıma okudu ama sonrası harikaydı. Meralciğim'e bir kez daha teşekkürler, zaman ayırdığı için... Eymen 45 dk, Doruk 2 saat uyudu, biz de sohbet edecek ve karnımızı doyuracak zaman bulabildik :) Uyanınca ikisi de yemek yemediler, Eymen annesinin kucağında durdu, Doruk hiç bir yerde durmadı... En son garson kızın kucağına verdim, kaşla göz arasında öpmüş kızı köpek yavrusuDönüşte de traşa götürdüm oğlumu, kalpak gibi olmuştu saçları, 4.kez traş oldu, pek de yakışıklı oldu
Geçmişe bir göz attım, bi yaramazlık yok gibi, sevindim...
Bugün dünkü açığı kapatmam lazım, konuşun gaari
günaydınnnn ,,,,
selin dün gece uyudu ama akşam ço kgeç yatmıştı , 12 gibi felan ,,, o saate kadar birtürlü uykuya dalamadı mama içmedi tahıl kalmamıştı kahvaltı maması ile karıştırıp verdim biraz onu yedi sonra uyudu çok şaşkınım sabah kaç kez kalktım geç kaldım galiba diye uykumu almış şekilde uyanınca garip geliyor insana :)
eymenin cicilerini gördüm çok ama çok yakışmış çok tatlı olmuş,,,,
Hepinize Günaydın...
Biz ailecek iyiyiz eşimin ve benim İshal durumumuz geçti Hilal de 2 günden beri çok iyi neşesi her daim dur durak yok zillim de....
Dün aksam kayınvalide,görümce,eşimin anneannesi geldi çaya ben de surat 5 kariş ve yorgunum bide üstüne üstlük kanamam da var bir de bunlar hiç çekemedim nazlarını Hilal sağolsun beni idare etti...Görümce mutfakta bişeyler demeye çalıştı ama ben izin vermedim 7 .ayına girdi bebeği hala 60 cc kaşık maması hazırlıyor bende dedim ki seni emmiyorsa bu çok az doymaz gece yine kalkar dedim o da bana 4 defa kalkıyoruz geceleri emdiği zamanda öyleydi dedi... iYİ sen bilirsin dedim..Her bebek farklıdır dedim. bende .Uğraşmadım yani..
Benim cadı kaynana olacağımı düşünenler bence gizli cadı kaynana Gülşan,ben hiç olmazsa gelin diyorum o elin kızı diyor
ben evdeyken vermiyorum ama dışarı çıkarken, gezmeye,komşuya, hastaneye giderken alıyorum yanıma ,zahmetsizce karnını doyuruyorum ,evde sebzeli etli balıklı olanlarından da var ,yemek yetişmediğinde falan ondan da yediriyorum. karnı tok bile olsa kavanoz mamasını yiyo mert çok seviyo vallaburcu nerde bugün kızlar? kavanoz maması hala weren war mı meyve püresi yani. bnmki çok sevio onu ama b ugün wermedim artık büyüdü die kabak yemeğinin kalanını yedi yarıma yakında portakal. az oldu sanki. birazdan bişiler daa denicem. şimdi 100 cc swüt içti
sıkma canını arkadaşım düzelecek inşallahkitap okuyordum ,, ,dedikodu yu bırakayım dedim acık :)
hasret bu ara senle çatışıyoruz :):)
ya bırak git dinlen ne olur yawww,,, korkutuyorsun beniii erkek milelti buuu bu kadar üstüne gitmeeee,,,,
bak benimkine sadece sakin bir evlilik yürütür haldeyiz o kadar artık bana karşı içinde korlar olduğunu ve bu korların geçmesini istediğini zamana ihtiyacı olduğunu söyleyip duruyor ,,, bende bıraktım zaten sadece iyi bir eş çizgisinde yaşıyorum onun üzerine gitmiyorum akşamları yemeğimizi yedikten sonra selinle ilgilenip kitabımı okuyorum namazlarımı kılıyorum yatma saati geldiğinde de yatıyorum ,,, çünki tüm söyleyeceklerimi söyledim ve niyetimi belli ettim yeter artık değil mi ? bundan sonrası onun bileceği iş ,,, ben her hareketine olumlu yaklaşacağım ama onun üzerine gitmeyeceğim bakalım kısmet bundan sonrası :):)
selin benim gelinim değil kızım bikerekızıma elin kızı demmeee cadı kaynana :):)
hoşgeldinHerkese merhaba.
sağol canım sanada hayırlı sabahlarİyi geceler annişler..
Cerene geçmiş olsun annesi.. Ensar hamdolsun 2 haftadır iyi maşaallah diyeyim, üst üste 3 grip geçirdi.. Ne zor günlerdi.. Allah şifalar verssin tüm bebiklere..
Eeeee hiç biriniz Ensarı desteklemediniz yarışmada.........
Hadi canlar bekliyoruz, 14 ocak son oylama günü.
............Ensar Bozkurt.............
Öpüldünüzz, Allah rahatlık versin.
Sabah okuyanlara da Haayırlı Sabahlarrrrrrrrrrr
günaydınnnn ,,,,
selin dün gece uyudu ama akşam ço kgeç yatmıştı , 12 gibi felan ,,, o saate kadar birtürlü uykuya dalamadı mama içmedi tahıl kalmamıştı kahvaltı maması ile karıştırıp verdim biraz onu yedi sonra uyudu çok şaşkınım sabah kaç kez kalktım geç kaldım galiba diye uykumu almış şekilde uyanınca garip geliyor insana :)
eymenin cicilerini gördüm çok ama çok yakışmış çok tatlı olmuş,,,,
Hepinize Günaydın...
Biz ailecek iyiyiz eşimin ve benim İshal durumumuz geçti Hilal de 2 günden beri çok iyi neşesi her daim dur durak yok zillim de....
Dün aksam kayınvalide,görümce,eşimin anneannesi geldi çaya ben de surat 5 kariş ve yorgunum bide üstüne üstlük kanamam da var bir de bunlar hiç çekemedim nazlarını Hilal sağolsun beni idare etti...Görümce mutfakta bişeyler demeye çalıştı ama ben izin vermedim 7 .ayına girdi bebeği hala 60 cc kaşık maması hazırlıyor bende dedim ki seni emmiyorsa bu çok az doymaz gece yine kalkar dedim o da bana 4 defa kalkıyoruz geceleri emdiği zamanda öyleydi dedi... iYİ sen bilirsin dedim..Her bebek farklıdır dedim. bende .Uğraşmadım yani..
Günaydın Burcucum, güzel bir gün geçirmenize sevindim, Doruk ve Eymene maşallah diyorum, garson kızı öpmesine de ayrıca güldüm, sabah sabah yüzüme tebessüm getirdiniz..
Günaydın, uykunu almış olmana sevindim, İklimde dün gece fena değildi önceki günlere nazaran, bizde kızımla sarılıp uyuduk, onun bana sarılması ve elini boynuma, omzuma atarak uyuması gözlerimi yaşarttı, duygusalım bugünlerde yine, ağladım gece...
Sana da günaydın canımcım, iyileşmenize sevindim, Hilali de ayrıca yiyorum, neşeli kızım benim.. Kaynana-görümce mutlaka bir şeylere takacak bir kulp buluyorlar, uğraşma bence de, değmez.. Kendini yorduğunla kalırsın..
Bizde dün akşam kaynanamlardaydık, İklime çikolata vermeyin dediğim halde yüzüme baka baka inatlarına çikolata yediriyorlar, bişey deyince de adım kötü oluyor, inatlarına yapıyorlar yaa.. Bunun dışında iyiydi, kaynanam ben seviyorum diye kısır yapmıştı, gözlerim yaşardı, genç kız gibi hizmet etti bana, pervane oldu :)))
Günaydın, uykunu almış olmana sevindim, İklimde dün gece fena değildi önceki günlere nazaran, bizde kızımla sarılıp uyuduk, onun bana sarılması ve elini boynuma, omzuma atarak uyuması gözlerimi yaşarttı, duygusalım bugünlerde yine, ağladım gece...
Sana da günaydın canımcım, iyileşmenize sevindim, Hilali de ayrıca yiyorum, neşeli kızım benim.. Kaynana-görümce mutlaka bir şeylere takacak bir kulp buluyorlar, uğraşma bence de, değmez.. Kendini yorduğunla kalırsın..
Bizde dün akşam kaynanamlardaydık, İklime çikolata vermeyin dediğim halde yüzüme baka baka inatlarına çikolata yediriyorlar, bişey deyince de adım kötü oluyor, inatlarına yapıyorlar yaa.. Bunun dışında iyiydi, kaynanam ben seviyorum diye kısır yapmıştı, gözlerim yaşardı, genç kız gibi hizmet etti bana, pervane oldu :)))
Hepinize Günaydın...
Günaydın canlarım güzellerim,
Dün çook keyifli bir gün geçirdik, evden çıkana kadar Doruk canıma okudu ama sonrası harikaydı. Meralciğim'e bir kez daha teşekkürler, zaman ayırdığı için... Eymen 45 dk, Doruk 2 saat uyudu, biz de sohbet edecek ve karnımızı doyuracak zaman bulabildik :) Uyanınca ikisi de yemek yemediler, Eymen annesinin kucağında durdu, Doruk hiç bir yerde durmadı... En son garson kızın kucağına verdim, kaşla göz arasında öpmüş kızı köpek yavrusuDönüşte de traşa götürdüm oğlumu, kalpak gibi olmuştu saçları, 4.kez traş oldu, pek de yakışıklı oldu
Geçmişe bir göz attım, bi yaramazlık yok gibi, sevindim...
Bugün dünkü açığı kapatmam lazım, konuşun gaari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?