2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kaynananın başına saksımı düştü acaba:26:
mertte buaralar sarılıyo, sokuluyo,gece yanıma yatırınca elini yanağıma koyuyo seviyo falan çok hoşuma gidiyo

dün topik çok sessizdi yoklfğunuz belliydi valla,gerçi bende katılamadım pek
dorukta mı öpüyo,yaw mert niye öpmüyo hiç öpücükte atmıyo

darısı başımıza artık ama Allaha şükür iki gecedir 5 kez kalkıyoda biraz uyuyorum

iyi olmanıza sevindim canım,bencede yorum yapmamkla iyi etmişsin,sen ona iyilik olsun diye dersin ama dötünden anlar suçlu duruma düşersin
ay negüzel işte bi çay içip gitsinler daha ne istiyon kaşınıyosun zannımca,saatlerce oturup herşeyinize karışsalar dahamı iyi sen yaptığın yemekleri bize gönder boşa gitmesin biz afiyetle yeriz onları

afiyet olsun canım, sen dün sabah nerde kaldın bakalım sabah yoklamasında yoktun

günaydın anneer günerdir sizlerden uzaktım ve çooookkk özledim ama umuyorum bugün tam perforkomans sizlerleyim geçmişi okuyacak akdar cesur olmadığıma karar verdim biri bana bi özet geçiverirse duacı olurum
bizde herşey aynı eserle kavgalıyım hergün ve hergün bişi için birbirimize gıcık oluyoruz sabah oğluşa sabah küstüm deli etti beni sürekli ağladı giyinmeme izin vermedi yemeğini pişirmeme izin vermedi zar zor yaptım ben onları kaplara koyarken sebzeliği devirdi ben montumu giyene kadar ayakkabı kutularını boşalttı ben yulardan bişi alıp gelene kadar çamaşırlığı da devirdi evden nası çıktım bilmiyorum ne zaman arkamı dönsem merdiven çıkıyo babası olacak meşe hala kapı yapmadı bide diyetteyim ekstra siniriyim

şimdi önce mert paşama maşşallah,,, güzel kilo almış ama söyle çok göbek yapmasın :) akünüzüde bitirmiş aferim ona :)

sonracığıma selini vermem tabi sana zaten ben kızımı kimse ile evlendirmeyeceğim gerek yok rahat takılsın öyle seven gelsin desin gerisi ile işim olmaz desin :):) ne var yani erkek anası olunca olurda kız anası için olmaz mı ,,, ooohh sefası olsun kıızmın :)

sende bi alemsin ne güzel işte 2 saat durup gitmişler daha çok dursaalr daha çok laz sokacakalrdı ,, boşver yaptığın hazırlıkalrı afiyele sen ye düşünme gerisini ,,,

burcu melike seni çok özlemiş biz sizi başbaşa bırakalım :):)

dua et annen eve geliyor ve yatağına bırakıyorsun ,,, ben her sabah sarıp sarmalayım çıakrıyorum ,,, annem bu ralar biraz rahatsız olduğundan merdiven indirip çıkaramıyor ,,,

kart şey

gülşancım dün karşı komşum kahvaltıya çaıgrdı ona gitmiştim melike kapıda aglıodu babası gidince oda çagırdı saolsun. ögleden sorna katıldım yoklamaya. mert paşayada maşş ay 11 kilo bize çok uzak hehe aküyü bitirmiş. gitti paracıklar aysonu bide:)
yasemin çok sewindim ya geçen gün hepsine göndermiştim dua. amin canım dualarımız beraber.. melike uyumak için emerken okuyorum bende uzun emdiği için uzun uzun okuorum:)
fatmacım sizide özlüyorum wala ya ama dün soramamıştım aklıma takıldı ewde olsa biyere gitti dicem ama çalışıo olunca merak etmiştim...de burcu işlere gömüldü heralde:)
kızım en sewdiği oyuncağıyla püs konsantre oynarken bile,ben anneeemmm die seslendiğimde herşeyi devirip bana koşmasına ölüyorum bitiyorum dayanamıyorum gözlerim doluo.. büyüyünce bu kadar sewmicek hatta seslencem ne war anne arkadaşımla konuşuyoruuuumm die baarcak:)

Mervecim sağol canım :) Yok istifa etmedim, dün Meral'le buluşabilmek için izin almıştım şirketten :)

Çapkın valla, kazanova yer cücesi :)
Sağol Fatma teyzesi, bakalım ne kadar dayanacak bu traş :)

Evet canım, sarışın seviyor oğlum...
Alemsin, götür gezmeye, ama çok abartma, şımarmasın...

Küsme oğluşa annesi, bilmeden yapmış yazık... Doruk da beni delirtti dün, zor yetiştim Meral'e.
Hadi bugün full performans bekliyorum senden :)

Doğru söylüyorsun, o konuda çok şanslıyım. Zaten sırf bu yüzen, daha hamile bile değilken, dünyanın zararına, masrafına katlanıp annemin apartmanına taşınmıştım. Allah şimdiki ev sahibimden razı olsun, o dönem çok iyilikleri dokundu bize. Biliyor musunuz, göze aldığımız o masraflar sonra birer birer geri dönmüştü bize, oğlumun kısmeti olsa gerek...
Geçmiş olsun anneciğine...

Gülşancım, maaşallah Mert'ime, tosuncuk olmuş, Allah nazardan saklasın

Ayy Merve yaa, benim derdime parmak basmışsın bak, evet büyüyünce, özellikle bir dönem hiç bu kadar sevmeyecekler bizi... Şimdi göz göze gelince gözleri gülüyor resmen, yıllar sonra nasıl özlemle anıcaz di mi bugünleri Bu hüznü yaşamamak için sürekli doğursam mı ki :26:

Gülşancım, Mertimin boyuna posuna kilosuna maşallah diyorum, akünün bitmesindeki rolüne de hasta oldum, kaşla göz arasında neler yapıyorlar yaa..

Esintoş, güne hızlı bir başlangıç yaptın, hadi bakalım aktif olarak görmek istiyoruz seni bugün burda, kavgalarınız ne zaman bitecek anacım, illa ki bişeyler buluyorsunuz sanırım, arada bizde de olur durup dururken laf sokasım gelir eşime ve günlerce devamı gelir, sonra yine toparlayan ben olurum..
Cemy, niye öyle yaptı acaba sabah, hastalığı geçti değil mi, sıkma canını, yoluna girer herşey en kısa zamanda umarım..

Günaydın
Ayfer daha ne istiyorsun erkenden gitmişler işte,zaten pek de bayılmıyorsun cem-i cümlesine.
Esincim hala işlerin yoğun mu katılamıyorsun aranıza
Yasemin çok cadısın çok,demek kayınvalideni ayda bir gezdirmeye karar verdin
Burcu senin oğlun sarışın seviyor artık kabul et,benim de kucağımda durmuştu hatırlarsın kiiii
Fatma göğsündeki yaralarda azalma var mı?
Gülşan denetim ne zaman başlıyor,bugün yardım etmiyorsun herhalde.

veeee bizim akşamımızdan bir haberrrrr oğlum akşam 10 sn kadar tay tay durdu tay tay durmaya alışan ve yürümeye başlayan bebik anneleri söyleyin bakalım,ilk tay tay durduktan sonra alıştılar mı ve çabuk yürüdüler mi yoksa sadece bir kere yapıp uzun zaman bir daha yapmadılar mı?

ewet sewmicekler ya işte o yüzden bırakıp giderken için çok acımasın canımcım ilerde oğlum hadi senle gezelim dediğinde anne ahmetler beni beklio yaa gidemem wala sonra gideriz olur mu diyip satacak seni. bak işte ben o yüzden doorcam 4 tane sürekli beni ço ksewen birileri olsun die

Ayy sadece sarışın sevse iyi, nerde yaşlı sarışın var onları seviyor serseri

Doruk adım bile atmıştı, ama şimdi ne taytay duruyor ne adım atıyor, emekliyor son sürat... Unuttu resmen yaw :44: Maaşallah Kerem'e, umarım o unutmaz :)

yok walla öyle ahım şahım bişey hazırlamadım ama derler yaa geldikleri gibi gittiler diye ...Eşim oturdu içti çayı zaten..Kısır'da yedi kek almıştım bide göndereyim Gülşah'cım sana....Dedim yaa size onlarla muhabbet etmeye bile tenezzül etmedim Hilal kuzum sağolsun ...

eğer bu devrilenleri düzeltmeden evden çıktıysan akşam kapıyı açtığında eve hırsız girmiş sanıp korkma tamam mı?

evet yaa katılıyorum, dün akşam çarpışan arabasını çalıştırdım yine nasıl koşa koşa ayaklarıma kapanıp beni kucağına al dedi,bayıldım o sahneye, bana çok güveniyor korktuğunda hemen bana geliyor kuzucum,bi de kucağıma aldığımda kafasını omzuma koymuyor mu?seni iyiki doğurmuşum diyorum her seferinde...

tay tay'a AAA KEREMİTOOO die cıglık atmadıysan cocugu korkutmadıysan bi haftaya fln dengesini sağlayamadan hasbel kader 5-10 adım atmaya başlayabilir

zor bir sabah olmuş ve sen yine çok sinirlenmişsin eyvah eyvah diyorum ,,,

yasemin sana maşşallah diyorum ,,, e böyle bi durumda eşinde sana şükretmesi gerek :) sendin dimi yanlış hatırlamıyorum eşime aielsini hiç geçmem hep ben kazanacağım bu şekilde diyen ,,,

Pişşt bana bak, böyle konuşuyosun ya bu çocuk yaşından büyük birini getirsin sana da gör gününü,sürekli yaşlı kart diyorsun görücen o zaman yaşlı ve kartı

Sonra 4ü büyüyünce napıcan?bizi hep sevecekler de göstermeyecekler tabi bu sözüm özellikle erkek anneleri için geçerli,kızlar vıcık vıcık her zaman gösteriyor sevgilerini.

tay tay'a AAA KEREMİTOOO die cıglık atmadıysan cocugu korkutmadıysan bi haftaya fln dengesini sağlayamadan hasbel kader 5-10 adım atmaya başlayabilir

Yok hiç tepki vermedim ama zalak babası çocuğu oturt dizleri acır daha çok küçük ayakta duramaz diye vıdı vıdı yaptı, saf mıdır nedir yahu

bende dua istiyorum mertede okuyun merve senmi okuyon,mertede oku bende her gece okuyorum ama biişe yaramıyo:26:
yasemin çok yüz verme şımarmasın canım

bizde seni özledik canım
cem niye öyle yapmış acaba,yaramaza bak evi başınıza yıkacakmış nerdeyse kızma annesi, o daha bebek, bende merte bağırıp küsüyorum sonra çok pişman oluyorum
diyetin tamalarsın umarım benim hep yarım kalıyorda

sağol teyzesi kilosu boyuna göre iyi ,hatta üstünü çıkardığımda zayıf gibi geliyor bana kemikleri sayılıyor çünkü boyu uzun ya kilo göstermiyor
selini Allah sahibine bağışlasın ozaman ne diyim ama kıskanıyorum oğlumu ayıp değilya

hee tamam ozaman aslında çok yemek yedirmiyorum merte ama yedikleri yarıyor demekki size bir günlük menümüzü yazacam birazdan

evet teyzesi minik tosunum o benim oğluşumu özledim sizin yüzünüzden

maşallah canım cümlemizinkine

benim kuzum ilk tay tayını yaparken alkış yaptım çok hoşuna gitti.Kanepe kenarlarından yürüye yürüye müzik setinin önüne gitti APAHÇI müziği çaldığında 1 DK KADAR hiç biryere tutunmadı ve poposunun üstüne oturdu ve sonra tekrardan yine yaptı bu aralar yine sıklaştırdı dün akşam bile 2 adım gitti ve poposunun üstüne oturdu daha doğrusu hep ilerleme var canım...Kendisi bile DAYY DAYY DAYYY diyor...

aylin kocan süper :))))
gülşan melike iyi iştahlı yani bilmiyorum bana göre iyi yiyo ne wersem yiyo ama ya çok kuduruk ondan kilo almıo yada yeterli diil ysz bakalım bi menünüzüde kıyaslim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…