- 25 Ağustos 2010
- 3.121
- 73
- 363
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #98.181
kaynananın başına saksımı düştü acaba:26:Günaydın, uykunu almış olmana sevindim, İklimde dün gece fena değildi önceki günlere nazaran, bizde kızımla sarılıp uyuduk, onun bana sarılması ve elini boynuma, omzuma atarak uyuması gözlerimi yaşarttı, duygusalım bugünlerde yine, ağladım gece...
Sana da günaydın canımcım, iyileşmenize sevindim, Hilali de ayrıca yiyorum, neşeli kızım benim.. Kaynana-görümce mutlaka bir şeylere takacak bir kulp buluyorlar, uğraşma bence de, değmez.. Kendini yorduğunla kalırsın..
Bizde dün akşam kaynanamlardaydık, İklime çikolata vermeyin dediğim halde yüzüme baka baka inatlarına çikolata yediriyorlar, bişey deyince de adım kötü oluyor, inatlarına yapıyorlar yaa.. Bunun dışında iyiydi, kaynanam ben seviyorum diye kısır yapmıştı, gözlerim yaşardı, genç kız gibi hizmet etti bana, pervane oldu :)))
mertte buaralar sarılıyo, sokuluyo,gece yanıma yatırınca elini yanağıma koyuyo seviyo falan çok hoşuma gidiyo
dün topik çok sessizdi yoklfğunuz belliydi valla,gerçi bende katılamadım pekGünaydın canlarım güzellerim,
Dün çook keyifli bir gün geçirdik, evden çıkana kadar Doruk canıma okudu ama sonrası harikaydı. Meralciğim'e bir kez daha teşekkürler, zaman ayırdığı için... Eymen 45 dk, Doruk 2 saat uyudu, biz de sohbet edecek ve karnımızı doyuracak zaman bulabildik :) Uyanınca ikisi de yemek yemediler, Eymen annesinin kucağında durdu, Doruk hiç bir yerde durmadı... En son garson kızın kucağına verdim, kaşla göz arasında öpmüş kızı köpek yavrusuDönüşte de traşa götürdüm oğlumu, kalpak gibi olmuştu saçları, 4.kez traş oldu, pek de yakışıklı oldu
Geçmişe bir göz attım, bi yaramazlık yok gibi, sevindim...
Bugün dünkü açığı kapatmam lazım, konuşun gaari
dorukta mı öpüyo,yaw mert niye öpmüyo hiç öpücükte atmıyo
darısı başımıza artık ama Allaha şükür iki gecedir 5 kez kalkıyoda biraz uyuyorumgünaydınnnn ,,,,
selin dün gece uyudu ama akşam ço kgeç yatmıştı , 12 gibi felan ,,, o saate kadar birtürlü uykuya dalamadı mama içmedi tahıl kalmamıştı kahvaltı maması ile karıştırıp verdim biraz onu yedi sonra uyudu çok şaşkınım sabah kaç kez kalktım geç kaldım galiba diye uykumu almış şekilde uyanınca garip geliyor insana :)
eymenin cicilerini gördüm çok ama çok yakışmış çok tatlı olmuş,,,,
iyi olmanıza sevindim canım,bencede yorum yapmamkla iyi etmişsin,sen ona iyilik olsun diye dersin ama dötünden anlar suçlu duruma düşersinHepinize Günaydın...
Biz ailecek iyiyiz eşimin ve benim İshal durumumuz geçti Hilal de 2 günden beri çok iyi neşesi her daim dur durak yok zillim de....
Dün aksam kayınvalide,görümce,eşimin anneannesi geldi çaya ben de surat 5 kariş ve yorgunum bide üstüne üstlük kanamam da var bir de bunlar hiç çekemedim nazlarını Hilal sağolsun beni idare etti...Görümce mutfakta bişeyler demeye çalıştı ama ben izin vermedim 7 .ayına girdi bebeği hala 60 cc kaşık maması hazırlıyor bende dedim ki seni emmiyorsa bu çok az doymaz gece yine kalkar dedim o da bana 4 defa kalkıyoruz geceleri emdiği zamanda öyleydi dedi... iYİ sen bilirsin dedim..Her bebek farklıdır dedim. bende .Uğraşmadım yani..
ay negüzel işte bi çay içip gitsinler daha ne istiyonkaynana torunuyla ilgilenmekten zaman bulamadı zaten durdukları 1,5 saat gelmeleri ve gitmeleri .Walla kimse umurumda değil eşime dedim 2 gün önceden arayıpta bu kadar saat için mi geldiler dedim.Bilseydim bişey hazırlamazdım dedim.1 bardak çay için mi geldiler zahmet etmişler dedim..Eşimde bizimkiler böyle ne yaparsın dedi Oda bu duruma kızdı tabii...
afiyet olsun canım, sen dün sabah nerde kaldın bakalım sabah yoklamasında yoktungünaydııınnn
burcuuu yokluğunu çok farkettim dün ya:)
e iş noldu istifa etmiş ol keşke:)
oh güzwl vakit geçirmişsiniz sewindim. izinlimiydin dün.
bizde kızım normalde 7 buckta uyanır bende aldım kucaama yatarak emzirdim 8 bucua kadar emişe emişe uyuduk ilk diyebilirim. iyi oldu
şimdi kafaltı yapcaz görüşürüzzz..