- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #98.201
gülşancım dün karşı komşum kahvaltıya çaıgrdı ona gitmiştim melike kapıda aglıodu babası gidince oda çagırdı saolsun. ögleden sorna katıldım yoklamaya. mert paşayada maşş ay 11 kilo bize çok uzak hehe aküyü bitirmiş. gitti paracıklar aysonu bide:)
yasemin çok sewindim ya geçen gün hepsine göndermiştim dua. amin canım dualarımız beraber.. melike uyumak için emerken okuyorum bende uzun emdiği için uzun uzun okuorum:)
fatmacım sizide özlüyorum wala ya ama dün soramamıştım aklıma takıldı ewde olsa biyere gitti dicem ama çalışıo olunca merak etmiştim...de burcu işlere gömüldü heralde:)
kızım en sewdiği oyuncağıyla püs konsantre oynarken bile,ben anneeemmm die seslendiğimde herşeyi devirip bana koşmasına ölüyorum bitiyorum dayanamıyorum gözlerim doluo.. büyüyünce bu kadar sewmicek hatta seslencem ne war anne arkadaşımla konuşuyoruuuumm die baarcak:)
Doğru söylüyorsun, o konuda çok şanslıyım. Zaten sırf bu yüzen, daha hamile bile değilken, dünyanın zararına, masrafına katlanıp annemin apartmanına taşınmıştım. Allah şimdiki ev sahibimden razı olsun, o dönem çok iyilikleri dokundu bize. Biliyor musunuz, göze aldığımız o masraflar sonra birer birer geri dönmüştü bize, oğlumun kısmeti olsa gerek...
Geçmiş olsun anneciğine...
Günaydın
Ayfer daha ne istiyorsun erkenden gitmişler işte,zaten pek de bayılmıyorsun cem-i cümlesine.
Esincim hala işlerin yoğun mu katılamıyorsun aranıza
Yasemin çok cadısın çok,demek kayınvalideni ayda bir gezdirmeye karar verdin
Burcu senin oğlun sarışın seviyor artık kabul et,benim de kucağımda durmuştu hatırlarsın kiiii
Fatma göğsündeki yaralarda azalma var mı?
Gülşan denetim ne zaman başlıyor,bugün yardım etmiyorsun herhalde.
veeee bizim akşamımızdan bir haberrrrr oğlum akşam 10 sn kadar tay tay durdutay tay durmaya alışan ve yürümeye başlayan bebik anneleri söyleyin bakalım,ilk tay tay durduktan sonra alıştılar mı ve çabuk yürüdüler mi yoksa sadece bir kere yapıp uzun zaman bir daha yapmadılar mı?
eğer bu devrilenleri düzeltmeden evden çıktıysan akşam kapıyı açtığında eve hırsız girmiş sanıp korkma tamam mı?
evet yaa katılıyorum, dün akşam çarpışan arabasını çalıştırdım yine nasıl koşa koşa ayaklarıma kapanıp beni kucağına al dedi,bayıldım o sahneye, bana çok güveniyor korktuğunda hemen bana geliyor kuzucum,bi de kucağıma aldığımda kafasını omzuma koymuyor mu?seni iyiki doğurmuşum diyorum her seferinde...
denetim bugün ama gelen giden yok,galiba kandırdılar biziGünaydın
Ayfer daha ne istiyorsun erkenden gitmişler işte,zaten pek de bayılmıyorsun cem-i cümlesine.
Esincim hala işlerin yoğun mu katılamıyorsun aranıza
Yasemin çok cadısın çok,demek kayınvalideni ayda bir gezdirmeye karar verdin
Burcu senin oğlun sarışın seviyor artık kabul et,benim de kucağımda durmuştu hatırlarsın kiiii
Fatma göğsündeki yaralarda azalma var mı?
Gülşan denetim ne zaman başlıyor,bugün yardım etmiyorsun herhalde.
veeee bizim akşamımızdan bir haberrrrr oğlum akşam 10 sn kadar tay tay durdutay tay durmaya alışan ve yürümeye başlayan bebik anneleri söyleyin bakalım,ilk tay tay durduktan sonra alıştılar mı ve çabuk yürüdüler mi yoksa sadece bir kere yapıp uzun zaman bir daha yapmadılar mı?
hee 4 tane yapta sonra sende kaymakamlığa gidip çocuklarıma eğitimleri için yardım istiyorum bakamıyorum bunlara yoksa okuldan alcam diye tehdit edersinewet sewmiceklerya işte o yüzden bırakıp giderken için çok acımasın canımcım ilerde oğlum hadi senle gezelim dediğinde anne ahmetler beni beklio yaa gidemem wala sonra gideriz olur mu diyip satacak seni. bak işte ben o yüzden doorcam 4 tane sürekli beni ço ksewen birileri olsun die
sarışınmı seviyorAyy sadece sarışın sevse iyi, nerde yaşlı sarışın var onları seviyor serseri
Doruk adım bile atmıştı, ama şimdi ne taytay duruyor ne adım atıyor, emekliyor son sürat... Unuttu resmen yaw :44: Maaşallah Kerem'e, umarım o unutmaz :)
kekmi? olsun yerim benyok walla öyle ahım şahım bişey hazırlamadım ama derler yaa geldikleri gibi gittiler diye ...Eşim oturdu içti çayı zaten..Kısır'da yedi kek almıştım bide göndereyim Gülşah'cım sana....Dedim yaa size onlarla muhabbet etmeye bile tenezzül etmedim Hilal kuzum sağolsun ...
:44:Yok hiç tepki vermedim ama zalak babası çocuğu oturt dizleri acır daha çok küçük ayakta duramaz diye vıdı vıdı yaptı, saf mıdır nedir yahu
öyle bir anlattınki kokusu buraya kadar geldi vallaoyuncak oynuodu geldi yanıma koka koka insan moklu melikee püfff. gidemde deiştirem
ewet sewmiceklerya işte o yüzden bırakıp giderken için çok acımasın canımcım ilerde oğlum hadi senle gezelim dediğinde anne ahmetler beni beklio yaa gidemem wala sonra gideriz olur mu diyip satacak seni. bak işte ben o yüzden doorcam 4 tane sürekli beni ço ksewen birileri olsun die
Pişşt bana bak, böyle konuşuyosun ya bu çocuk yaşından büyük birini getirsin sana da gör gününü,sürekli yaşlı kart diyorsun görücen o zaman yaşlı ve kartı
Sonra 4ü büyüyünce napıcan?bizi hep sevecekler de göstermeyecekler tabi bu sözüm özellikle erkek anneleri için geçerli,kızlar vıcık vıcık her zaman gösteriyor sevgilerini.
Yok hiç tepki vermedim ama zalak babası çocuğu oturt dizleri acır daha çok küçük ayakta duramaz diye vıdı vıdı yaptı, saf mıdır nedir yahu
bende dua istiyorum mertede okuyun merve senmi okuyon,mertede okubende her gece okuyorum ama biişe yaramıyo:26:
yasemin çok yüz verme şımarmasın canım
bizde seni özledik canım
cem niye öyle yapmış acaba,yaramaza bak evi başınıza yıkacakmış nerdeysekızma annesi, o daha bebek, bende merte bağırıp küsüyorum sonra çok pişman oluyorum
diyetin tamalarsın umarım benim hep yarım kalıyorda
sağol teyzesi kilosu boyuna göre iyi ,hatta üstünü çıkardığımda zayıf gibi geliyor bana kemikleri sayılıyor çünküboyu uzun ya kilo göstermiyor
selini Allah sahibine bağışlasın ozaman ne diyim ama kıskanıyorum oğlumu ayıp değilya
hee tamam ozamanaslında çok yemek yedirmiyorum merte ama yedikleri yarıyor demekki size bir günlük menümüzü yazacam birazdan
evet teyzesi minik tosunum o benimoğluşumu özledim sizin yüzünüzden
maşallah canım cümlemizinkine
ne güzel senaryolar kuruyorsunuz sizlerde anennize çok yaptınız dimiii :):)
ben buna çok inanıyorum mevlam çok büyük yaa,,, iyi niyetin akrşılığını muhakkak veriyor ,,,
canım ilaçlarımı kullanıyorum inşallah tamamen geçecek,,,
maşşallah kereme ama selinin tay tay videolarını face yükleyeli ayalr oldu şimdide bir kaç adım atıyor ama hala emeklemek daha cazip geliyor kendisi ayağa kalkıp geri tutunmadan rahatlıkla oturuyor felan duvardan tutnarak zaten odsaları felanda geziyor ama bırakıp yürüme eğilimi yok
Günaydinlarrrr....
biz düne bakarak birazcik daha iyiyiz...Tugra gece sadece 4 kere kalktiuyumak iyi geldi kendimi
birazcik daha iyi hissediyorum en azindan...
Gülsancim Merte masaallah...Kilosu cok güzel
bizimkinin boyu uzun ama bu aralar hic kilo aldigini sanmiyorumtamtersi belkide vermistir bile...
2 haftadir hic birsey yemedigini sadece emdigini düsünürsek...
Aylin Tugra hic tay durmadan 2dir 8-9 adim yürüdü...bizde sasirdik...
ama bana yapmiyor, Babasi evdeyken onunla oynarken yapiyor...
denetim bugün ama gelen giden yok,galiba kandırdılar biziama ben dün yeterince yardım ettim bugün kendi başlarının çaresine baksınlar valla
şöyle söyleyim mert 20 gündür tay tay yapıyo ve devamlı yapıyo 15-20 sn duruyo tv izliyo öylece ayakta,hatta yerde otururken biyere tutunmadan ayağa kalkıyo ama sadece o. elinden tutmazsam adım falan atmıyokeremito daha hızlı çıkar inşallah bizimkinden
hee 4 tane yapta sonra sende kaymakamlığa gidip çocuklarıma eğitimleri için yardım istiyorum bakamıyorum bunlara yoksa okuldan alcam diye tehdit edersinburdakiler( hergün en az 50 kişi) gelip bu şekilde yardım istiyo da ben ikinciyi yapmaya korkuyom kız amma cesurmuşsun haa
sarışınmı seviyorkoptum valla kızları saç rengine göre ayırdetmeyi de öğrenmiş
kekmi? olsun yerim bencanım tatlı şeyler istiyor patronun misafirleri için verdiği çikolataları biritmak üzereyim şuan
:44:
öyle bir anlattınki kokusu buraya kadar geldi valla
günaydın annelernasılsınız?
geçen günlerde MEral in,Eymen in asabiyetini anlatırken kullandığı tüm sözleri bende Alp için söylüyorum kabul edin.bir sinir,bir sinir.dövecek bizi.herşeye bağırıyor.azıcık dokun parmağının ucuna,ona bile bağırıyor,herşeyi ağlayarak istiyor yapmazsan kendini atıyor.bakalım bugün biraz iyi gibi.umarım tekrar psikopata bağlamaz:18:
Istem disi cocugunuza sinirlendiginiz öfkelendigniz zaman sizi cileden cikardigi zaman
Cocugunuzu alin ve ona sarilin, hem sizin icin hemde coocuk iicin en iyi ilac sarilamktir diyor su anda Sabiha Paktuna
Tugrayla ugrasmaktan dinleyemiyorum malesef dogru düzgün
Cocuklarin Ergen oldukdan sonra Pskilojik olarak en az ihtiyaci olan sey Anne-Babasiymis
Düsündükleri seyler -Okul -Arkadaslari ve onlarin arasindaki konumu -Spor ve sosyal Aktiviteler -Fiziksel Görünümü
Ama eger bunlarlada ilgilenmiyorsa o zaman o ergenden korkun diyor.
günaydın annelernasılsınız?
geçen günlerde MEral in,Eymen in asabiyetini anlatırken kullandığı tüm sözleri bende Alp için söylüyorum kabul edin.bir sinir,bir sinir.dövecek bizi.herşeye bağırıyor.azıcık dokun parmağının ucuna,ona bile bağırıyor,herşeyi ağlayarak istiyor yapmazsan kendini atıyor.bakalım bugün biraz iyi gibi.umarım tekrar psikopata bağlamaz:18:
Istem disi cocugunuza sinirlendiginiz öfkelendigniz zaman sizi cileden cikardigi zaman
Cocugunuzu alin ve ona sarilin, hem sizin icin hemde coocuk iicin en iyi ilac sarilamktir diyor su anda Sabiha Paktuna
Dün Allianzdan geldi sigortacı hemen anlatayım size konuşmamızı.
Büyüyen çocuk sigortasında asıl önemli olan bize bişey olursa çocuğa para kalsın durumu olduğu için kesintileri yüksek ve diyelim ki 100 tl lık poliçe aldın 20 sene sonra yatırdığının ancak 7000-8000 Tl fazlasını alabiliyorsun ama diyelim ki sigorta yaptırdın ve 1 ay sonra öldün, o zaman çocuğa 20 yaşına kadar hem aylık bağlıyorlar hem de 20 yaşında toplu para veriyorlar (20 yaş temsili seçtiğim yaş 18-25 aralığında herhangi bir yaş seçiyorsun)
Bir de Türkiye deki almanya gibi değil,sağlık harcamalarını kapsamıyor.
Eğer ben ölme riskimi katmak istemiyorum önemli olan toplu para diyorsan o zaman da Bireysel Emeklilik öneriliyor,onda da 10 yıl ödeme zorunluluğu var sonra ister toplu para alıyorsun ister daha da ödeyip örneğin 12 yıl sonra 14 yıl sonra ihtiyaca göre çekiyorsun ister 56 yaşını bekleyip emeklilik bağlatıorsun.
Bu arada çalışanlar için vergi avantajı var şöyle ki 100 Tl lik sigorta yaptırdın 15-20 TL arasını sana işyeri geri yatırıyor her ay, böylece 80 TL ödemiş gibi oluyorsun.
Sorularınız varsa cevaplarım.
Allah Allah :26: eymen diş çıkardı duruldu darısı başına
bu kadının çocuğu yok herhalde yaa, ya da sinirleri alındı, ben sinirlendiğimde başka odaya gitmeyi ve sakinleşene kadar gelmemeyi daha doğru buluyorum ve onu uyguluyorum
Kaç yaşında ergen olunuyordu?o zamana kadar bizi sevdi sevdi yoksa umrunda olmıycaz
Burcu ben de dün 2. çocuk planını yapıyordum,dedim ki 2. yi yapsam 2 çocuk birden bakıcıda olmaz,ben çalışmazsam 2 çocuğa birden baba zor bakar, 1.nin okula başlaması lazım yani 7 sene var,ben 37 yaşında nasıl çocuk yaparımhavuz problemi gibi anasını satayım
canım geçmiş olsun,bebişler hastalanınca kilo alamıyorlar üzülme,sonra gani gani alır nasılsa,yeterki iyi olsunlarGünaydinlarrrr....
biz düne bakarak birazcik daha iyiyiz...Tugra gece sadece 4 kere kalktiuyumak iyi geldi kendimi
birazcik daha iyi hissediyorum en azindan...
Gülsancim Merte masaallah...Kilosu cok güzel
bizimkinin boyu uzun ama bu aralar hic kilo aldigini sanmiyorumtamtersi belkide vermistir bile...
2 haftadir hic birsey yemedigini sadece emdigini düsünürsek...
Aylin Tugra hic tay durmadan 2dir 8-9 adim yürüdü...bizde sasirdik...
ama bana yapmiyor, Babasi evdeyken onunla oynarken yapiyor...
sabah ben evden çıkarken uyuyo oluyo genelde mert:aylin kocan süper :))))
gülşan melike iyi iştahlı yani bilmiyorum bana göre iyi yiyo ne wersem yiyo ama ya çok kuduruk ondan kilo almıo yada yeterli diil ysz bakalım bi menünüzüde kıyaslim ben
köpekmiBenim yaşım geçti 4 tane için, ikinciyi doğurabilirsem öpün başınıza koyun...
Onlar büyüyünce köpek alırım ben de napimm, o hep seviyo :)
Deme öyle demeee beeee
Kaç gündür yazacan şu menüyü Gülşan yaw, geçen hafta bana söz vermiştin hatırlarsan :)
Ayrıca ben de oğlumu özledim, daha da çok var, nolcak şimdi...
Iıhh, ben yapmadım anneme, biz hep güzel geçindik valla.. Aylin'in dediği gibi kızlar çok yapmıyor zaten, erkekler daha fena... Evlendikten sonra anaları kıymetli olanlar var ama o zaman da gelin izin vermiyor
Hadi gözün aydın :)
Annemin saçları sarı (beyazlar az belli olsun diye), bu da anneanneye aşık ya, sarışınları o yüzden sevdiği kanaatindeyim.
Çok güldüm patronun çikolatalarını yemene
dişi çıkacak kesin,eymerdede aynısı oldu çünkügünaydın annelernasılsınız?
sarılıyorum canım ama öyle bi sarılıyorumki kemikleri çatırdıyor buseferdeIstem disi cocugunuza sinirlendiginiz öfkelendigniz zaman sizi cileden cikardigi zaman
Dün Allianzdan geldi sigortacı hemen anlatayım size konuşmamızı.
Büyüyen çocuk sigortasında asıl önemli olan bize bişey olursa çocuğa para kalsın durumu olduğu için kesintileri yüksek ve diyelim ki 100 tl lık poliçe aldın 20 sene sonra yatırdığının ancak 7000-8000 Tl fazlasını alabiliyorsun ama diyelim ki sigorta yaptırdın ve 1 ay sonra öldün, o zaman çocuğa 20 yaşına kadar hem aylık bağlıyorlar hem de 20 yaşında toplu para veriyorlar (20 yaş temsili seçtiğim yaş 18-25 aralığında herhangi bir yaş seçiyorsun)
Bir de Türkiye deki almanya gibi değil,sağlık harcamalarını kapsamıyor.
Eğer ben ölme riskimi katmak istemiyorum önemli olan toplu para diyorsan o zaman da Bireysel Emeklilik öneriliyor,onda da 10 yıl ödeme zorunluluğu var sonra ister toplu para alıyorsun ister daha da ödeyip örneğin 12 yıl sonra 14 yıl sonra ihtiyaca göre çekiyorsun ister 56 yaşını bekleyip emeklilik bağlatıorsun.
Bu arada çalışanlar için vergi avantajı var şöyle ki 100 Tl lik sigorta yaptırdın 15-20 TL arasını sana işyeri geri yatırıyor her ay, böylece 80 TL ödemiş gibi oluyorsun.
Sorularınız varsa cevaplarım.
Aylincim, cadıyım evet, kadın bundan anlıyo ne yapayım, nabzına göre şerbet veriyorum ne yapayım, yoksa evimden huzursuzluk eksik olmaz..
Birde öyle çok şımartma durumları yok, ayda bir gezmeye-yemeğe götürmekten şımarmaz, o istediği zaman değil ben istediğim zaman götürüyorum, hatta hafta sonu gelmek istemedi zorla götürdüm, sonra teşekkür etti bana, içim açıldı, iyi geldi bu gezme bana dedi.. Bir taraftan da üzülüyorum ona, neden derseniz, kayınpederim kayınvalidemi hiç gezdirmez, kadın gün yüzü görmemiş hakkaten, hafta sonları kayınpederim bişey demeden çıkıp gider evden kendi gezer gelir, görümce deseniz, oğluna bakıtıyor ama bir hafta sonu da annemi alıp bir gezdireyim demez, ben düşünmesem benim eşimde annemin canı sıkılmış gel bir yerlere götürelim demez, e kadın tek başına gitsin diyeceksiniz, ne bekarlığında babası nede evlenince kocası yalnız bir yerlere gitmesine izin vermemişler, otobüse binmeyi bile bilmiyor, okuman yazman var gitsene anne derim, korkak yetiştim gidemiyorum diyor, düşününce acıyorum, arada ben böyle jestler yapınca bişey kaybetmem belki de çok şey kazanırım, o bilmese bile kıymetimi Rabbim bilsin içimdeki iyi niyeti..
Fatmacım, evet bendim o, eninde sonunda kazanan ben olacam, Allah kısmet ederse buradan size de yazacam neler yaşadığımı ve neler elde ettiğimi..
Aylin, tay tay konusunda, heyecan yapmayın, Merve ye katılıyorum, o zaman korkup vazgeçebiliyorlar, yürüyen kızım eşimin yüzünden emeklemeye geri döndü, kayınvalidem ve eşim hadi yürü diye nasıl zorladılar çocuğu, çocuk korktu ve bıraktı yürümeyi..
canım geçmiş olsun,bebişler hastalanınca kilo alamıyorlar üzülme,sonra gani gani alır nasılsa,yeterki iyi olsunlar
sabah ben evden çıkarken uyuyo oluyo genelde mert:
70-130cc arası süt sağıp bırakıyorum
kahvaltısına iki bebe bisküvisi,4tatlı kaşığı kahvaltı maması,bir ceviz ve 4 fındık rendesi,iki tatlı kaşığı pekmez,bir küçük labne peynir(iki tatlı kaşığı),bir yumurta sarısı, bunları ıhlamurla ıslatıyoruz bazen adaçayıda katıyorum.
bir saat sonra bıraktığım süte tahıllı mama katıp muhallebi kıvamında yediriyor melek.
öğlen emiyo
1:30 gibi bir kase çorba yada yemek veryor melek birde 100 cc kadar yoğurt veriyor
16:00 gibi emiyo 17:00 de yoğurt veriyorum 100 cc kadar
akşam yemeğinde bir kase çorba yada yemek veriyorum(içine yoğur ktıyorum genelde yemeğin)
20:00 gibi meyve veriyorum içine 2 bebe bisküvisi ve bir tatlı kaşığı pekmez katıyorum
21:00 civarı 4 tatlı kaşığı tahıllı gece mamasına anne sütü katıp muhallebi kıvamında yediriyorum.
saat 22:00 gibi uyuyor.
gecede 5 kez emiyor.
köpekmikopardın beni
dişi çıkacak kesin,eymerdede aynısı oldu çünkü
sarılıyorum canım ama öyle bi sarılıyorumki kemikleri çatırdıyor buseferde
bireysel emeklilk sigorta kartım geldi adımı yanlış yazmışlar müsait olunca arayıp ağzına edicem onların. salaklar formu kendim doldurdum adımı yanlış yazmasınlar diye,kimlik fotokopimde var ama karta yinede yanlış yazmışlar,tüm ilgili birimlere şikayet edicem gerizekalıları, mide bulandırcam . bir gün adımı doğru yazsalar bileklerimi kesecem. kredi kartları, ehliyet,kimlik heryerde adım yanlış yazıyo ve ben hep tekrar düzelttiriyorum mecburen
Günaydın eski Murtaza :)
İnşallah diştendir, bir an önce patlatır da geçer...
Yalnız sanırım bunların asabiyet dönemleri geldi, Doruk da sinirlenince bağırıyor ve kıpkırmızı oluyor. Hatta kendisini odada yalnız bıraktığım zaman, biraz bekliyor, geri gelmezsem "annnnneeeeee" diye bağırıyor ve şığır şığı ellerini yere vurarak beni aramaya çıkıyor, ararken de bağırmaya devam ediyor.
[/
Aylincim, cadıyım evet, kadın bundan anlıyo ne yapayım, nabzına göre şerbet veriyorum ne yapayım, yoksa evimden huzursuzluk eksik olmaz..
Birde öyle çok şımartma durumları yok, ayda bir gezmeye-yemeğe götürmekten şımarmaz, o istediği zaman değil ben istediğim zaman götürüyorum, hatta hafta sonu gelmek istemedi zorla götürdüm, sonra teşekkür etti bana, içim açıldı, iyi geldi bu gezme bana dedi.. Bir taraftan da üzülüyorum ona, neden derseniz, kayınpederim kayınvalidemi hiç gezdirmez, kadın gün yüzü görmemiş hakkaten, hafta sonları kayınpederim bişey demeden çıkıp gider evden kendi gezer gelir, görümce deseniz, oğluna bakıtıyor ama bir hafta sonu da annemi alıp bir gezdireyim demez, ben düşünmesem benim eşimde annemin canı sıkılmış gel bir yerlere götürelim demez, e kadın tek başına gitsin diyeceksiniz, ne bekarlığında babası nede evlenince kocası yalnız bir yerlere gitmesine izin vermemişler, otobüse binmeyi bile bilmiyor, okuman yazman var gitsene anne derim, korkak yetiştim gidemiyorum diyor, düşününce acıyorum, arada ben böyle jestler yapınca bişey kaybetmem belki de çok şey kazanırım, o bilmese bile kıymetimi Rabbim bilsin içimdeki iyi niyeti..
Fatmacım, evet bendim o, eninde sonunda kazanan ben olacam, Allah kısmet ederse buradan size de yazacam neler yaşadığımı ve neler elde ettiğimi..
Aylin, tay tay konusunda, heyecan yapmayın, Merve ye katılıyorum, o zaman korkup vazgeçebiliyorlar, yürüyen kızım eşimin yüzünden emeklemeye geri döndü, kayınvalidem ve eşim hadi yürü diye nasıl zorladılar çocuğu, çocuk korktu ve bıraktı yürümeyi..
Günaydınlar, günaydın demek çin biraz geç belki ama yeni kalktım sayılır. Eymen ise hala uyuyor. Çünkü tüm gece hç uyuyamadı nerdeyse( şu ikinci diş patlamadı gitti, mahfetti yavrumu
Biliyosunuz dün Burcuyla buluştuk, güzel bi buluşma oldu. Bebikler bizi biraz rahat ettirdler bu kez:)) yemek yemedler ama uyudular biraz, Eymen efendi arabasına rağmen hep kucağımda da olsa en azından bağırmadıSağolsun onların kıtaya geçince Burcu bana evsahibesi gibi davrandı:)) herşey için çok teşekkür ederim cnm tekrardan, ayrıca hediyelerimz için de tekrar teşekkürler, şahanee
şimdi azıcık okumaya çalışayım geçmişi
hoş geldinGünaydınnnnnlarr efenimm ben geldimmmm aslında iki gündür açıyomda bi fırsat bulup yazamadımmm nasılsınız canlar
Ben de acıdım şimdi, benimki yatsın kalksın haline şükretsin... Bazen düşünüyorum da, bu kadınlar boşuna manyak olmuyorlar, ya kocalarından ya babalarından çekiyorlar, gün yüzü görmüyorlar, hırslarını da bizden alıyor gibi geliyor.
Heee köpek, napim, yengeç burcuyum ben, hep sevilmek istiyom
Menü güzelmiş Gülşan, Doruk'a bu kadar yedirmiyoruz biz, yedirsek yer mi, sanmıyorum. Ama pekmez miktarını arttırmaya karar verdim mesela, bize bir tatlı kaşığı demişlerdi, hala o kadar veriyoruz, fazlasının zararı olmuyor demek ki, verelim.
Ayrıca günde iki defa muhallebi tipi mama yiyor, ben sadece gece veriyorum, versem yer belki, seviyor çünkü, bi deneyelim. Yalnız benim çocuğum 4 saatten önce acıkmıyor, ben iki saatte bir birşey tıkmaya çalışınca da haliyle gıcık oluyor, o yüzden bu kadar öğün yiyeceğinden çok umutlu değilim.
Eline sağlık arkadaşım, yarasın kuzuya...
Burdaki şığır şığır "şıpır şıpır" olacaktı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?