- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #98.221
Allah Allah :26: eymen diş çıkardı duruldu darısı başına
Günaydın eski Murtaza :)
İnşallah diştendir, bir an önce patlatır da geçer...
Yalnız sanırım bunların asabiyet dönemleri geldi, Doruk da sinirlenince bağırıyor ve kıpkırmızı oluyor. Hatta kendisini odada yalnız bıraktığım zaman, biraz bekliyor, geri gelmezsem "annnnneeeeee" diye bağırıyor ve şığır şığı ellerini yere vurarak beni aramaya çıkıyor, ararken de bağırmaya devam ediyor.
dişi çıkacak kesin,eymerdede aynısı oldu çünkü
Benim kuzenimin eşi 38 yaşında ilk çocuğunu doğurdu ve ikiz oldu... Yaparız biz de bea, Alah verir kuvvetini. Tek bırakmamak lazım. Bak bize bişi olursa maaş bağlansın diye düşünüyoruz da, öyle birşey olduğunda bir kardeşi olması daha önemli değil mi... Benim kardeşim yok ve hayat boyu eksikliğini hissettim bunun, yapmam lazım.
canım geçmiş olsun,bebişler hastalanınca kilo alamıyorlar üzülme,sonra gani gani alır nasılsa,yeterki iyi olsunlar
sabah ben evden çıkarken uyuyo oluyo genelde mert:
70-130cc arası süt sağıp bırakıyorum
kahvaltısına iki bebe bisküvisi,4tatlı kaşığı kahvaltı maması,bir ceviz ve 4 fındık rendesi,iki tatlı kaşığı pekmez,bir küçük labne peynir(iki tatlı kaşığı),bir yumurta sarısı, bunları ıhlamurla ıslatıyoruz bazen adaçayıda katıyorum.
bir saat sonra bıraktığım süte tahıllı mama katıp muhallebi kıvamında yediriyor melek.
öğlen emiyo
1:30 gibi bir kase çorba yada yemek veryor melek birde 100 cc kadar yoğurt veriyor
16:00 gibi emiyo 17:00 de yoğurt veriyorum 100 cc kadar
akşam yemeğinde bir kase çorba yada yemek veriyorum(içine yoğur ktıyorum genelde yemeğin)
20:00 gibi meyve veriyorum içine 2 bebe bisküvisi ve bir tatlı kaşığı pekmez katıyorum
21:00 civarı 4 tatlı kaşığı tahıllı gece mamasına anne sütü katıp muhallebi kıvamında yediriyorum.
saat 22:00 gibi uyuyor.
gecede 5 kez emiyor.
:
kızlar yazın kocam tatiel götürmek daha doğrusu gitmek istemio bende sinir oluyorum ben gitmek istiyorum yüzmek istiyorum o denizide sıcağıda havuzuda yüzmeyide sewmezmişmiş. yaz gelsin bakarız dio yazın oteller ateş pahası oluo şimdiden ayarlamak lazım ama onada yanaşmıo yazında çok pahalı gidemeyiz dicek napim yaa uff siz yaptınız mı bişiler planlar
hoş geldin
iyiki açıklama yaptın yoksa anlamadıydık
tahıllı mama iki kez veriyorum ama miktarı az toplamda bir kase yemiş oluyo günde,bide onu yemezse karbonhidrat yiyememiş oluyo çünkü,bebe bisküviside az veriyom şişmesin diye, çok hareketli bizimkisi hemen acıkıyo teyzesiinşallah darısı başınıza iştah konusunda
kızlar yazın kocam tatiel götürmek daha doğrusu gitmek istemio bende sinir oluyorum ben gitmek istiyorum yüzmek istiyorum o denizide sıcağıda havuzuda yüzmeyide sewmezmişmiş. yaz gelsin bakarız dio yazın oteller ateş pahası oluo şimdiden ayarlamak lazım ama onada yanaşmıo yazında çok pahalı gidemeyiz dicek napim yaa uff siz yaptınız mı bişiler planlar
bizimki çıkardı,kudurduüstten biri sorunsuz çıktı ama diğeri zorluyor onu.keremito taytay duruyormuş,gözünaydın.bir haftaya adım atmayı denemeye başlar.
hayır canikom,ben mahmut tum,murtaza sensin.ama mahmutluğumdan eser kalmadı mis gibi oldum,saçımıda kestirdim
ben onun şap şap yapan ellerini yerim,çapkın doruk bey.valla bu kısa bir dönemdir umarım.çünkü küçücük sıpa dün bizi terbiyeye çekti:26:
evet diş.üst dişlerbiri çıktıda diğeri ailecek hepimizi derinden sarsıyor mert beye maşallah bu arada,tospik olmuş.
bizimki çıkardı,kudurduüstten biri sorunsuz çıktı ama diğeri zorluyor onu.keremito taytay duruyormuş,gözünaydın.bir haftaya adım atmayı denemeye başlar.
evet diş.üst dişlerbiri çıktıda diğeri ailecek hepimizi derinden sarsıyor mert beye maşallah bu arada,tospik olmuş.
Kaç aylıksın sen Merve, erken rezervasyon indirimleri Mayıs sonuna kadar oluyor daha Ocak ayındayız sıkboğaz etme adamı şimdiden
Sağol teyzesi, Keremi de tek zorlayan dişler üst ikiliydi, şimdi bakıcıyla konuştum bu aralar çok salyası akıyor,köpek dişlerinin olduğu yerler bembeyaz dedi,sıra azılarda ama Kerem in köpek dişleri beyazlamış ben hiç dikkat etmemiştim, hepsi birden beyazladığına göre ben yine gelip 9-10-11 çıktı diyebilirim sizeşaka bi yana köpek dişleri birden çıkmaya kalkarsa sanırım yıllık izin bile almam gerekebilir,en çok onlar zorluyormuş :18:
tünaydın herkese
ata bütün gece inledi uykusundagece hep ağlayarak uyandı sonrada ateşi çıktı biraz 38.6 ya kadar çıktı calpol verdim sonra uyudu biraz daha anlayacağınız yorucı bir geceydi
şuanda azgınlık konusunda son gaz devam ediyo damağı iyice beyazlamış ama biraz uzun sürecek bu dişin çıkması öyle görünüyo
umarım herşey yolundadır şimdi geçmişe bakayım biraz ata bey izin verirse
payasa gittim geldim şimdi de işi gücü bıraktım bi kenara size yazıyorum yeter be
eserden başlayalım hiçbişeyden memenun olmuyo ne yapsam yaranamıyorum hal böyle olunca onun yaptığı herşeyde bana batıyo bu şekilde devam etmez ama çözümü de yok işyerinde ödemeler falan çok germişti kendisini geçen haftalarda alttan almak istedim dün gelmiş batan abisinin 100 000 lira borcunu üzerine aldığını babasının borçlarını üstlendiğini ki yüksek meblağlar ödeyeceğini birlikte çalıştığı abisinin hiç iş yapmadığını sadece bela olduğunu borcunu ödediği abisinin yeni işindede batmak üzere olduğunu ordanda borç çıkacağını sööledi ki eser doğum günümde bana paramız yok die hediye almadı aynı abi geçen gün doğum gününda karısına 3 parça hediye aldı en markalısından bende çileden çıktım haliyle parasında değilim çalışıyoruz kazanıyoruz onlar yesin die mi dedim senin emeğin senin ailen bişey diyemem ama unutma bir oğlumuz var dedim bıraktım birde tüm bunlara sinirlenip gelip evde benden alıyorsun hıncını bana da yazık dedim çekmem biliyosun dedim
YUSUF CEM bey bütün gece yatağına bıraktım bastı çığlığı koynuma aldım sustu halbuki doğduğundan beri yatağında yatırıyorum neden böyle yaptı 2 gündür böyleyiz yan yanayken de ben uyuyamıyorum uykusuzum yani birde yaramaz sürekli peşinden koşmam gerekiyo yorgunum
işyerinde stajımı bir türlü başlatamadım bin türlü prüz çıkıyo uykusuzluktan bi sürü hata yapıyorum bide manyak bi muhasebecimiz var 80 yaşında benim sabrımı sınıyo sekreter olacak andavallı öküze de ayrıca sinirliyim hiçbişey anlamadığı gibbi çok biliyorum die geziyo
Yazin daha pahali oluyor evet, ikna etmeye calis...bizde esimin isyerinden haber bekliyoruz tarihle ilgili...bu ay kesinlesecek bizde hemen yer ayarlayacagiz...
Önceki 2 senede tatile gitmek istedik ama olmadi...Almanyada direk Kayseriye iniyorduk...
Orda biraz aile ile zaman gecirip tatile gideriz demistik ama bi baktik Kaynanamgil felan hepsi birden heveslendi...aaa iyi olur bizde deniz görmüs oluruz, yok hep beraber egleniriz felan demeye basladilar...tabi birde tüm masraflar bizden
Bende ne yaptim ne ettim iptal ettim...Gecen sene Tugrayi bahane ettim cok sicak dayanamaz cocuk felan dedim, önceki senede Hamileligi bahane ettim yasak dedim
Bu senede karar verdik önce direk Tatile sonra Kayseriye gecicez
Kaynanamgilin haberi yok tabi yoksa yine sünecekler
evet ben de kardeş yapmamanın bencillik olduğunu düşünüyorum ama diğer yandan dötüm yemiyor :78:
Maşşallah Mert e,Kerem kesinlikle bu kadar yemediği gibi artık akşamları tahıllı muhallebi yemiyor sadece çorba içiyor içine ekmek doğruyorum pirinçli yapıyorum ki karbonhidrat olsun diye.
Deryacım sen nasılsın, Dodo nasıl, tatile gittiniz mi eşinle
geçmişe çok dalma sitersen cnaım gel direk konuşalım özledik seni,,,
canı msabırlı olmaya çalış eğer değiştiremeyeceğin bir durum ise eşinin ailesine ayrdımı ki oda köşeye sıkıışmış belli ,,, sters altında olduğuna göre yoksa rahat olurdu mutlu olurdu ailesien destek olduğu için ,,, yani eşin mecburen yarıdım ediyor birde sen üstüne gidersen değiştiremeyeceği bi sebep olduğu için sadece seni üzmekle kalır bence boşver sen enşeli görün evinle kendinle ilgilen eve geldiğinde huzur bulduğunu hissetsin ki sana daha iyi davransın ,,,
güzel plan :)
selinde çorbayı içmiyor sadece tahıllı mama yiyor garip bu bebekelrin halleri :):) öğlenleri çorba meyve yoğurt yiyor sadece ben zorlayamıyorum yorgunum çünki ,,,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?