- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #98.241
Hıı öyleydi di mi, karıştırdım :) Ohh maaşallah, piri pak oldun yani, darısı başıma... Saçlarını nasıl kestirdin, kısa mı?
Yersin evet, çok yemelik oldu, ben sürekli yiyorum, dün bi ara dayanamayıp ısırdım biraz, güldü :)
Sağol teyzesi, Keremi de tek zorlayan dişler üst ikiliydi, şimdi bakıcıyla konuştum bu aralar çok salyası akıyor,köpek dişlerinin olduğu yerler bembeyaz dedi,sıra azılarda ama Kerem in köpek dişleri beyazlamış ben hiç dikkat etmemiştim, hepsi birden beyazladığına göre ben yine gelip 9-10-11 çıktı diyebilirim sizeşaka bi yana köpek dişleri birden çıkmaya kalkarsa sanırım yıllık izin bile almam gerekebilir,en çok onlar zorluyormuş :18:
Burcu iyi günlerde giyin cnm benim:)) Doruk paşaya da sıhhatler olsun
Yazgı seni çok iyi anlıyorum, o sinir durumu çok fena:18: Eymende lk dişe oldu sinir şimdi de huzursuzluk hakiminşallah ikisi de çıkarır hemen ikincileri
Deryaaa hoşgeldin anacımm, nasıldı tatil? anlat bakalım biraz
siz amma hızlı çıktınız yaf biz ilk 4 te bile perişan olduk köpek dişlerini düşünemiyorum bile
Tıkındım da geldim, çatlayacam zannedersem, fazla kaçırmışım...
Kızlar, bu süt izni vesilesiyle 4'te çıkmaya fena alıştım ben. Salı akşamı normal mesai bitiminde çıktım ya, resmen depresyondaydım o gün, 1,5 ay sonra bitiyor süt iznim, napıcam bilmiyorum... Mesaisi 4'e kadar olan bi iş bniliyorsanız haberim olsun
5.30 yine fena değil ben 6da çıkıyorum ve çok şanslı olduğumu düşünüyorum,alışırsın ona da,devlet memuru bile olsan 7e kadar çalışıcan 4 nerdeee.
Muhteşem Yüzyılı izleyen var mı? bence acemice çekilmiş ama izletiyo
5.30 yine fena değil ben 6da çıkıyorum ve çok şanslı olduğumu düşünüyorum,alışırsın ona da,devlet memuru bile olsan 7e kadar çalışıcan 4 nerdeee.
Muhteşem yüzyılı izleyen var mı? Bence acemice çekilmiş ama izletiyo
tıkındım da geldim, çatlayacam zannedersem, fazla kaçırmışım...
kızlar, bu süt izni vesilesiyle 4'te çıkmaya fena alıştım ben. Salı akşamı normal mesai bitiminde çıktım ya, resmen depresyondaydım o gün, 1,5 ay sonra bitiyor süt iznim, napıcam bilmiyorum... Mesaisi 4'e kadar olan bi iş bniliyorsanız haberim olsun
Muhteşem Yüzyılı izleyen var mı? bence acemice çekilmiş ama izletiyo
ben izliyorum konu güzel, ilgi de çekiyor kadro da güzel ama küçük küçük de olsa çok hata var filmde; bir de hassas konu osmanlı tarihi bir takım gerçekleri görmekten kaçınan insanlar var onlara dokunuyor filmin çoğu haremde geçiyor diye söyleniyor millet nerede geçecekti hürremle süleymanın aşkı selamlıkta mı
slm millet bugün benim günüm buralarda olsanız size bir şeyler ısmarlardım benim cok bilmiş görümcem hamileeeeeeeeeeee cok şükür kendi telaşlarına dalıp bizi unutacaklar :))))))))))))))))))))) Allahım düz kurtarsın inşallah
uyandı yine yaa, uyuyamıyo kuzumm(
:):)) çok güzel yazmışsın :)
ya ben halit ergenç i hiç sevmem bi kaç oyuncuyada rolelri yakışmamış gibi geldi o yüzden 10 dakika sonra kanal değiştridim :)
güzel bi dizi mi ??
slm millet bugün benim günüm buralarda olsanız size bir şeyler ısmarlardım benim cok bilmiş görümcem hamileeeeeeeeeeee cok şükür kendi telaşlarına dalıp bizi unutacaklar :))))))))))))))))))))) Allahım düz kurtarsın inşallah
slm millet
cinnetlerdeyim, dönem sonu telaşı bir taraftan oğlum bir taraftan deli olacağım, bu gün dellendi oğlum yemiyor uyumuyor oynamıyor sadece mızıklıyor mutfağı bile toplayamadım eve 11.30 da geldiğim halde. biberon verdim almadı, ya biberona alışmıyor bu çocuk ne yapcam ben suluk dışında hiç bir şey sokmuyor ğzına hatta içinde su olduğunu da biliyor bir kere biberonla verdim içti suyu ama süt falan mümkün değil içmiyor :84::84::84::84::84::84::84: ay çok bunaldım iş yapamıyorum pazara gidecektim izin vermeyecek o yüzden vazgeçtimbunalttı cidden ya
slm millet
cinnetlerdeyim, dönem sonu telaşı bir taraftan oğlum bir taraftan deli olacağım, bu gün dellendi oğlum yemiyor uyumuyor oynamıyor sadece mızıklıyor mutfağı bile toplayamadım eve 11.30 da geldiğim halde. biberon verdim almadı, ya biberona alışmıyor bu çocuk ne yapcam ben suluk dışında hiç bir şey sokmuyor ğzına hatta içinde su olduğunu da biliyor bir kere biberonla verdim içti suyu ama süt falan mümkün değil içmiyor :84::84::84::84::84::84::84: ay çok bunaldım iş yapamıyorum pazara gidecektim izin vermeyecek o yüzden vazgeçtimbunalttı cidden ya
halit ergenç olmamış o role aslında genç oyuculardan birini koysalardı daha iyi olurdu ama diğer oyuncular çok iyi seçilmiş harem kadrosu harika biraz tarih bilen biri rollerin pek çoğunun oturduğunu söyler bence. eğreti duran sadce halit ergenç bol entrika dönecek fatmagül, unutulmaz, ...vb den iyi en azındn işin içinde tarih var
kızlar diş 38 dereceden yüksek ateş yapmazmış eğer ateş 38 üstüne çok çıkıyorsa altında başka bir sebep olabilirmiş dikkat etmek gerkiyormuş
atanın yine ateşi çıktı 37,7(
ve eli sürekli ağzında arkaları kaşıyo azı dişleri çok zorluyo
Senina dına da sevindim görümcen adına da
En çok o ııııııı ııııı demeleri sinir ediyo di mi? ben de ne var oğlum ne istiyosun söyle yapayım yeter ki vızırdama diyorum
bunaltırlarrrrr diş mi cıkartacakki bizm üst dişler gelecek gibi aynı vaziyetteyiz yapışık geziyoruz evin içinde devamlı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?