2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

yok çok kısa değil.boydan parmak falan.şekil verdirttim.
ya mazoşist bunlar,Alp te ısırınca kıkırdıyor

oyy,daha onlar var değilmi:18ff birkerede çıksada rahatlasak.keremito ya maşallah ama,çıkarmaya başladı mı seri üretime geçiyor çocuk

amin,inşaallah meral im:97:

Tıkındım da geldim, çatlayacam zannedersem, fazla kaçırmışım...

Kızlar, bu süt izni vesilesiyle 4'te çıkmaya fena alıştım ben. Salı akşamı normal mesai bitiminde çıktım ya, resmen depresyondaydım o gün, 1,5 ay sonra bitiyor süt iznim, napıcam bilmiyorum... Mesaisi 4'e kadar olan bi iş bniliyorsanız haberim olsun

siz amma hızlı çıktınız yaf biz ilk 4 te bile perişan olduk köpek dişlerini düşünemiyorum bile

5.30 yine fena değil ben 6da çıkıyorum ve çok şanslı olduğumu düşünüyorum,alışırsın ona da,devlet memuru bile olsan 7e kadar çalışıcan 4 nerdeee.
Muhteşem Yüzyılı izleyen var mı? bence acemice çekilmiş ama izletiyo

slm millet
cinnetlerdeyim, dönem sonu telaşı bir taraftan oğlum bir taraftan deli olacağım, bu gün dellendi oğlum yemiyor uyumuyor oynamıyor sadece mızıklıyor mutfağı bile toplayamadım eve 11.30 da geldiğim halde. biberon verdim almadı, ya biberona alışmıyor bu çocuk ne yapcam ben suluk dışında hiç bir şey sokmuyor ğzına hatta içinde su olduğunu da biliyor bir kere biberonla verdim içti suyu ama süt falan mümkün değil içmiyor :84::84::84::84::84::84::84: ay çok bunaldım iş yapamıyorum pazara gidecektim izin vermeyecek o yüzden vazgeçtim bunalttı cidden ya

hayır izlemedimmm ,,,, ama oyuncu kadrosu çok iyigelmedi

benim mesaim 4,30 da bitiyor 5 te çıkıyorum ,, ayrıca haftada birgün süt iznim var :):)

ben izliyorum konu güzel, ilgi de çekiyor kadro da güzel ama küçük küçük de olsa çok hata var filmde; bir de hassas konu osmanlı tarihi bir takım gerçekleri görmekten kaçınan insanlar var onlara dokunuyor filmin çoğu haremde geçiyor diye söyleniyor millet nerede geçecekti hürremle süleymanın aşkı selamlıkta mı

slm millet bugün benim günüm buralarda olsanız size bir şeyler ısmarlardım benim cok bilmiş görümcem hamileeeeeeeeeeee cok şükür kendi telaşlarına dalıp bizi unutacaklar :))))))))))))))))))))) Allahım düz kurtarsın inşallah

:):)) çok güzel yazmışsın :)

ya ben halit ergenç i hiç sevmem bi kaç oyuncuyada rolelri yakışmamış gibi geldi o yüzden 10 dakika sonra kanal değiştridim :)

güzel bi dizi mi ??

oooo hadi gözün aydıııınnnnn

mevlam hayırlı evlat eylesinn,,

yanlız şunu söyliyim çok heveslenme yiende senle ilgilenecek enerjiyi ve vakti bulur hiiiçç çdert etmeee,,,

:):)) çok güzel yazmışsın :)

ya ben halit ergenç i hiç sevmem bi kaç oyuncuyada rolelri yakışmamış gibi geldi o yüzden 10 dakika sonra kanal değiştridim :)

güzel bi dizi mi ??

halit ergenç olmamış o role aslında genç oyuculardan birini koysalardı daha iyi olurdu ama diğer oyuncular çok iyi seçilmiş harem kadrosu harika biraz tarih bilen biri rollerin pek çoğunun oturduğunu söyler bence. eğreti duran sadce halit ergenç bol entrika dönecek fatmagül, unutulmaz, ...vb den iyi en azındn işin içinde tarih var

Son düzenleme:

Senina dına da sevindim görümcen adına da

En çok o ııııııı ııııı demeleri sinir ediyo di mi? ben de ne var oğlum ne istiyosun söyle yapayım yeter ki vızırdama diyorum

bunaltırlarrrrr diş mi cıkartacakki bizm üst dişler gelecek gibi aynı vaziyetteyiz yapışık geziyoruz evin içinde devamlı

kızlar diş 38 dereceden yüksek ateş yapmazmış eğer ateş 38 üstüne çok çıkıyorsa altında başka bir sebep olabilirmiş dikkat etmek gerkiyormuş

atanın yine ateşi çıktı 37,7 (

ve eli sürekli ağzında arkaları kaşıyo azı dişleri çok zorluyo

Bence de h.Ergenç olmamış,bana da çok cılız kalmış geldi,padişah dediğin haşmetli olur,ilk bölüme bu kadar tepki varsa ilerdeki entrikaları koymaya cesaret edemezler.

Şebnem beni dinlemiyorsun ama ben ısrarla sadece diş değil diyorum,kulaklarını bi göster bari hala kulaklarına dokundurtmuyor mu?

Senina dına da sevindim görümcen adına da

En çok o ııııııı ııııı demeleri sinir ediyo di mi? ben de ne var oğlum ne istiyosun söyle yapayım yeter ki vızırdama diyorum

aynısını ben de diyorum da keşke söyleyebilse ağrıyan yeri bile gösteremiyor ki daha bir dillenselerdi her derdine razıyım.

bunaltırlarrrrr diş mi cıkartacakki bizm üst dişler gelecek gibi aynı vaziyetteyiz yapışık geziyoruz evin içinde devamlı

muhtemelen diş 5. gelmeye çalışıyor geçen hafta iyice kabardı ucu da göründü ama patlamadı patlayacak her halde ama ço huysuz ya boğuyor resmen şimdi uyudu ve uyuyana kadar meme hep ağzında dursun istedi gidip mutfağı toplayayım bakmaya çalışırım sık sık
YASEMİN gelemezsem bil ki yemek yapmaya çalışıyorum ev de çok dağınık gerçi ama yarın cuma hafta sonu toplarım artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…