- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #98.261
5.30 yine fena değil ben 6da çıkıyorum ve çok şanslı olduğumu düşünüyorum,alışırsın ona da,devlet memuru bile olsan 7e kadar çalışıcan 4 nerdeee.
Muhteşem Yüzyılı izleyen var mı? bence acemice çekilmiş ama izletiyo
7 neden çıktı 5
Tam ne yedisi bea diyecektim :)
Olsun istiyorum ben, bi sorayım müdürüme, maaşımdan kessinler, 4'te çıkmaya devam edeyim :)
Muhteşem Yüzyıl'ı dün akşam izledim biraz, tam dediğin gibi düşünüyorum.
slm millet
cinnetlerdeyim, dönem sonu telaşı bir taraftan oğlum bir taraftan deli olacağım, bu gün dellendi oğlum yemiyor uyumuyor oynamıyor sadece mızıklıyor mutfağı bile toplayamadım eve 11.30 da geldiğim halde. biberon verdim almadı, ya biberona alışmıyor bu çocuk ne yapcam ben suluk dışında hiç bir şey sokmuyor ğzına hatta içinde su olduğunu da biliyor bir kere biberonla verdim içti suyu ama süt falan mümkün değil içmiyor :84::84::84::84::84::84::84: ay çok bunaldım iş yapamıyorum pazara gidecektim izin vermeyecek o yüzden vazgeçtimbunalttı cidden ya
Dişi mi çıkacak ki?
Doruk öyle oluyor da diş çıkarırken...
hayır izlemedimmm ,,,, ama oyuncu kadrosu çok iyigelmedi
benim mesaim 4,30 da bitiyor 5 te çıkıyorum ,, ayrıca haftada birgün süt iznim var :):)
Senin de süt iznin bitecek
ben izliyorum konu güzel, ilgi de çekiyor kadro da güzel ama küçük küçük de olsa çok hata var filmde; bir de hassas konu osmanlı tarihi bir takım gerçekleri görmekten kaçınan insanlar var onlara dokunuyor filmin çoğu haremde geçiyor diye söyleniyor millet nerede geçecekti hürremle süleymanın aşkı selamlıkta mı
Kesinlikle katılıyorum, bundan niye rahatsız oluyorlar ki...
slm millet bugün benim günüm buralarda olsanız size bir şeyler ısmarlardım benim cok bilmiş görümcem hamileeeeeeeeeeee cok şükür kendi telaşlarına dalıp bizi unutacaklar :))))))))))))))))))))) Allahım düz kurtarsın inşallah
Hadi gözünüz aydın, senin de, görümcenin de...
:):)) çok güzel yazmışsın :)
ya ben halit ergenç i hiç sevmem bi kaç oyuncuyada rolelri yakışmamış gibi geldi o yüzden 10 dakika sonra kanal değiştridim :)
güzel bi dizi mi ??
Ben bayılırım Halit Ergenç'e, her rolde izlerim valla :)
uyandı yine yaa, uyuyamıyo kuzumm(
Hay Allahım, dişten mi ki?
kızlar diş 38 dereceden yüksek ateş yapmazmış eğer ateş 38 üstüne çok çıkıyorsa altında başka bir sebep olabilirmiş dikkat etmek gerkiyormuş
atanın yine ateşi çıktı 37,7(
ve eli sürekli ağzında arkaları kaşıyo azı dişleri çok zorluyo
Şebnem bi doktora götürsen Ata'yı ?
Bence de h.Ergenç olmamış,bana da çok cılız kalmış geldi,padişah dediğin haşmetli olur,ilk bölüme bu kadar tepki varsa ilerdeki entrikaları koymaya cesaret edemezler.
Daha genç yaw, haşmetlenir ilerde :)
Anacım padişahların çoğu kısa boylu, ufak tefekmiş zaten, Topkakı Sarayı'nda kaftanlarını görünce çok şaşırmıştım ben, benim kadar bile yokmuş boyları...