2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

7 neden çıktı 5

Tam ne yedisi bea diyecektim :)
Olsun istiyorum ben, bi sorayım müdürüme, maaşımdan kessinler, 4'te çıkmaya devam edeyim :)
Muhteşem Yüzyıl'ı dün akşam izledim biraz, tam dediğin gibi düşünüyorum.

Dişi mi çıkacak ki?
Doruk öyle oluyor da diş çıkarırken...

hayır izlemedimmm ,,,, ama oyuncu kadrosu çok iyigelmedi

benim mesaim 4,30 da bitiyor 5 te çıkıyorum ,, ayrıca haftada birgün süt iznim var :):)

Senin de süt iznin bitecek

Kesinlikle katılıyorum, bundan niye rahatsız oluyorlar ki...

Hadi gözünüz aydın, senin de, görümcenin de...

:):)) çok güzel yazmışsın :)

ya ben halit ergenç i hiç sevmem bi kaç oyuncuyada rolelri yakışmamış gibi geldi o yüzden 10 dakika sonra kanal değiştridim :)

güzel bi dizi mi ??

Ben bayılırım Halit Ergenç'e, her rolde izlerim valla :)

uyandı yine yaa, uyuyamıyo kuzumm(

Hay Allahım, dişten mi ki?

Şebnem bi doktora götürsen Ata'yı ?

Bence de h.Ergenç olmamış,bana da çok cılız kalmış geldi,padişah dediğin haşmetli olur,ilk bölüme bu kadar tepki varsa ilerdeki entrikaları koymaya cesaret edemezler.

Daha genç yaw, haşmetlenir ilerde :)
Anacım padişahların çoğu kısa boylu, ufak tefekmiş zaten, Topkakı Sarayı'nda kaftanlarını görünce çok şaşırmıştım ben, benim kadar bile yokmuş boyları...

Şebnem beni dinlemiyorsun ama ben ısrarla sadece diş değil diyorum,kulaklarını bi göster bari hala kulaklarına dokundurtmuyor mu?

kulaklarına dokundurtuyor artık mesela bugün temizledim üstelik keyif bile aldı kulaklarını kaşırken uyuyordu nerdeyse

o yüzden kulak olmadığına karar verdim canım tek sorunu dişleri yemeği kaşıkla bile yemiyo sokturmuyo ağzına damaklarına dokundurtmuyo diş etleri bembeyaz olmuş ama çok zor patlayacak

canım doktorla görüştüm azı dişleri çok zorlar çok normal bunlar uzunda sürer telaş yapma dedi ama belirtti diş ateşi 38 in üstüne çıkmaz aklında bulunsun bol bol serinlet yüzünü yıka genelde suratına vurur dedi zaten atanın yanakları elma gibi oldu kıpkırmızı birde diş kaşıyıcısını serinlet öyle ver biraz rahatlatır dedi
bende şimdi duşa sokucam biraz rahatlasın buarada azgınlık son surat devam ediyo

Çok çirkin adam beeeeaa
Sen kaftanların genişliğine dikkat ettin mi???Boyları kadar enleri de var, içine 7-8 tane ben girerim

ben de izledim muhteşem yüzyılın iki bölümünü de. dediğiniz gibi izlettiriyor. ben de halit ergençi sevmem pek doğrusu, ayrıca hep aynı oynuyo. hangi filmde ya da dizide görsem aynı karakteri görüyorum
Hürrem sultan da güzel bi kadın ama yakışmış bence o role:))

Pınar ve Derya sizlere de günaydın,bıcırıklar nasıl hiç haber yok mu sizlerden katılmıyorsunuz bu aralar?

Selamlar arkadaşlar. Bu hafta yazamadım haklısın Aylin. Okuldan yakın bir arkadasım doktora tezini bitirmeye çalışıyor yarın teslim etmesi gerekiyor. Çeviremediği yerler varmıs onları bana yolladı, tezini yolladı birde kontrol edeyim diye onunla ugrasıyorum kac gundur. Arada da size bakıorum ne var ne yok diye, yazmaya fırsat bulamadım bir türlü.

Benim bıcırık düzeldi şükür, iştahı falan yerine geldi. Salyaları arttı yine diş geliyor sanırım.Geceleri bizle yatıyor artık malesef, saat bası kalkmaya dayanamadım yanımıza yatırıyorum iyi uyuyor öyle. Varsın alışsın ne yapayım, uykusuzluktan iyidir. Bunun dışında barısta tat tay duruyor ama adım atmadı hic.ellerinden tutup yürütmeye calısınca, çöküyor hemen dizlerinn üzerine,daha var yani yürümemize.

Dünden beri canım sıkkın biraz Tezini duzelttiğim arkadasımla benim doktora hocamız aynı.yaza uluslararası konferans var bizim okulda, pınarla biseyler yapabilirsek bizde katılacagız demis arkadas.hocam da "pınar bebek bakmıyor mu, matematikle ilgili ne yapacak bu saatten sonra,bebek bakımı uzerine bir makale yazsın da onu anlatsın" diyip dalga gecmis benle okula dönmedim diye cok canım sıkıldı.

Unutmadan, Aylin sigorta görüşmeni paylaştığın için teşekkür ederim. Eşime bir okutayım bakalım ne diyecek. O hala altından yana. Biz ölürsekte bu biriktirdiklerimiz yine barışa kalmayacak mı biz altınla devam edelim bosver diyip duruyor.

Doğum yapan annelerin kendilerini tekrar kadın gibi hissedebilmeleri için 18 aya ihtiyaçları olduğu ortaya çıktı.
Bir İngiliz internet sitesi tarafından ülkedeki yaklaşık 3 bin yeni anne üzerinde yapılan inceleme sonucu, bebekleri doğduktan sonra uykusuz geceler geçiren, hamilelikte aldıkları kiloları vermekte zorlanan kadınların yaklaşık 1,5 yıl sonra bu endişelerinden kurtulup eski hallerine geri dönebildikleri ortaya çıktı.
Yapılan incelemeye katılan kadınların üçte ikisinin doğum sonrasında aylar boyunca kendisini çirkin ve şişman hissettiği gözlenirken, dörtte birinin ise kendilerini diğer annelerle hatta yeni anne olmuş ünlülerle kıyasladıkları belirledi.

okudum ilgimi cekti 8 ay kalmış benim için :))))

Şebnemcim inşallah çabuk çıkarır yakışıkllım dişleri
Şeyma senin kuzu da öyle,benimki de yazgınınki de de de de:)) tüm bebeler kolayca çıkarır inş. tüm dişleri:97: biraz büyük bi dua oldu ama belki dua kapısı açıktır da kabul olur:))
Deryacım dodo özlemi dışında tatilin iyi geçmesine sevindim cnm, ne güzel dünyayı geziyosun walla

benim gibi oglunu sünnet ettirmeyenler var dimi bi yazı okudum kafam karıstı 1 yasından önce olursa cabuk iileşirmiş, 2 -4 yas arası cezalandırılıyorum sanırmıs offffffff cok zor yaaa

Gülsan....hamileligin basindan beri ara ara burdayim daha yeni dikkatimi cekiyor nickin...ne kadar akilliyim
Kayserilimisin sen?

bende sana soruyordum tam tüm alıntılarım gitti cevap yazarken, sen benden önce davrandın valla eşim kayserili,ben karslıyım ama kütükte,doğma büyüme ankaralıyım. sen kayserilisin ama dimi

Bayanlar suna bakin lütfen...midem kalkti resmen, nasil olur ya

Facebook'a Hoş Geldin

ay çok korkunç bi durum bu, ama nasıl olabilir?? hani sabah ondan mama yaptım diyorsunuz ya acaba kapağı tezgaha bıraktınız ve yanında bulunan bi yeşillikten falan mı geçti??
b öyle yazdım ve öyle olduğunu düşünüyorum yoksa sütte kurt ne gezer ki

heee ayrıca muhteşem yüzyıl dizisini merakla izliyorum ,hakkında çok eleştiri yapıldı,tarihi bize kötü yansıtıyorlar falan diye ama zaten tarih belgeseli izlemiyoruz oizi film izliyoruz dimi ama bence kadro güzel ve hürremede bayıldım sapıkmıyım neyim
hürremle ilgili şöyle bişey okumuştum: hürrem çok akıllıymış sülüman onu altınlara takılara falan boğmuş,tabi parayı harcıyacak yer yok birikmişte birikmiş paralar. sonra bir devlet adamından "köleler kutsal topraklarda yardım dağıtamaz günah olur"diye duymuş. sülümana demişki "sultanım ben kutsal topraklara yardım yapmak istiyorum ama köle olduğum için yardım yapamıyorum günahmış" sülümanda saf o zaman seni azat ediyorum demiş. ertesi gece hürremi odasına çağırmış hürremde demişki "ben artık köleniz değilim odanıza gelemem,beni istiyorsanız şeriat kurallarına göre istersiniz demiş ve sülüman hürremsiz yapamadığı için nikah kıyma zorunda kalmış.

gecen cocuk dr sormustum bezden ayrıldıgında yaparız demişti ama bugün ürolog prof.onun yazısında farklı diyo

Ayşegül 2-5 yaş arası çocuklar cinsel kimliklerini anlamaya başladıkları için sünnet tercih edilmiyor.

İzlemedim ama yazdıklarından anladım,sütte kurt olur mu hiç? bi yerden bulaşmıştır.Kimin başına gelmiş bu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…