2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ben geldiim oğluşla barıştık
bizde izliyoruz muhteşem yüzyılı çok da keyifle seğrediyoruz hatta eser kendini o kadar kaptırdı ki bana mahidevran oğluşa mustafa dio ama biliyosunuz kanuni mustafayı boğdurtacak dedim ben mahidevrana benzemem alırım hükümdarlığını elinden bide tabi bu durumda benimki hürrem arayışındadedim bende pargalıya yanaşırım bak uyarmadı deme bizim iki gündür muhabbetimiz bööle

evet aynen öyle anlatıyor tarih kitapları.

Zaten İbo Sülümandan daha karizma

herkes parka çekti bugün yine
eyvaaah il emniyet müd. yardımcısı geldi denetim için ben bilgisayara yumul,koruma bacak bacak üstüne yayıl:18: adam kapıda durmuş bize bakıyor hiç bişey demedi ama yinede yusuf yusuf

Bayanlar suna bakin lütfen...midem kalkti resmen, nasil olur ya

Facebook'a Hoş Geldin

gerçekten korkunç görünüyor ama bu olma ihtimali çok düşük bir durum arkadaşlar o sütler şişeye girene kadar olarca defa süzülür ayrıa peynir dışında hiç bir süt ürünü kurtlanmaz hatta peynir bile kolay kolay kurtlanmaz süt ürünleri üreten yerlerde de başka gıda maddesi pek bulunmaz ilginç yani

benim gibi oglunu sünnet ettirmeyenler var dimi bi yazı okudum kafam karıstı 1 yasından önce olursa cabuk iileşirmiş, 2 -4 yas arası cezalandırılıyorum sanırmıs offffffff cok zor yaaa

bir an önce yaptırsak mı benim de aklımda aslında hava ısınsın bahar gelsin halledeceğim ben o işi sallamanın gereği yok

bence haşmetsiz sülüman olmuş

sülüman 25 yaşında padişah olmuş 40lık adamı 25 diye yutturmaya çalışıyorlar ya ben ona bozuldum şu tulgahan sayışman falan olmazmıydı ki o role hem yakışıklı hem genç :82:

nikah kıyma meselesi tarihi gerçek de eğer bu şekilde olmuşsa hürrümin önünde saygıyla eğilirim dört dörtlük kadınmış oyuncu da gerçekten süper ha

olabilir mi ki:26:

İzin alınca, ertesi gün çok fena intikam alıyor bu şirket benden :)

Azgınlığa devam ediyorsa keyfi yerinde demektir, bizim doktor keyifli çocuktan korkma der hep :)

Çok çirkin adam beeeeaa
Sen kaftanların genişliğine dikkat ettin mi???Boyları kadar enleri de var, içine 7-8 tane ben girerim

Beğeniyorum ben beaaa :82:
Nerden bulucaz 7-8 tane sen kadar aktörü

Al işte, ben de Hürrem'i beğenmedim :)

Ben de okumuştum bunu ama nerde okudum hatırlamıyorum.

dün bi sahnede mustafa ben zaten padişah olacam dio sülüman da belki olmazsın dio askerlere tez kellesi vurula diyip sarılıyo oğluna şaka yapıyo sözde ama gözlerde o bakış hani geleceği görür gibi ve sonunda boğduracak oğlunu ne kadar ironik dimi benim favori sahnemdi

Senin koca da az çatlak değil :)
Valla ben dizinin başında Doruk'u uyutuyordum, odaya girdim bizimki bi gazla gel Hürrem'in gel falan dedi ama ben hiç o kadar akıllı ve seksi değildim o an, nerden esti bilmiyorum

:18:

Ben de çok garip buldum sütte kurt olayını, kurtlanmamıştır da, kapakta kalmış olabilir belki... Ben o kapakların falan çok hijyenik koşullarda depolandığından emin değilim açıkçası...

Bak o da olurdu ama şimdi başka dizide oynuyor o...

İzlemedim ama yazdıklarından anladım,sütte kurt olur mu hiç? bi yerden bulaşmıştır.Kimin başına gelmiş bu?

face te 0-6 yaş grubu..diye b grup var ya orda bi kadın yazmış:
Arkadaşlar bu şey dün akşam oğluma mama yapmmakk için aldığım KAY marka sütün içinden çıktı dün gecede bu resmi paylaşım bugünde ilerleyen saatlede tekrar paylaşacağım bütün anneler haberdar olsun die amacım aslam karalama filan değil yemin ediyorum ki kapağın içindeydi ve dün sabah ben bu sütten oğluma mama yapmıştım bugün her türlü şikayette bulunacağım....
bi de resm koymu, kocaman kurt daha doğrusu tırtıl gib bi,şu yeşilliklerde olan şeyden

benimki eğenmedi diziyi benim zorumla mecburiyetten izliyo, osmanlıya toz kondurmaz pek kendileri her gerçek göz önünde durmak zorunda değilmiş, yakındır mızıklamaya başlar ben de aırım elime oklavayı, ben nasıl onun vadisini izlemek zorunda kalıyorsam o da bunu izleyecek hiç bir diziyi izletmiyor adam bana yaw:95:

Ay çok güldüm Allah aşkına şu padişahların gerçek tiplerinin olduğu tablolara baksana 1 tane yakışıklı var mı? Tolgahan kadar yakışıklı çocuk nasıl Kanuni olsun hiç inandırıcı olmaz ayrıca komik olurdu, h.ergenç bile mavi mavi baktıkça inandırıcı olmuyor
Hürrem zekiymiş de çocuğunun tahta çıktığını görememiş,oh olmuş ölmüş,İbo yu da o boğdurtmuş,bir kadına bu kadar zaafı olan adam nasıl bu kadar da iyi padişah olmuş o da enterasan

evet benim de o dikkatimi çekti.en iyi yönetecek kapasitedeki şehzadede mustafaymış aslında, (bugün okudum internetin yalancısıyım :86:)

Hahahha, buna çok güldüm işte, bu iş yoğunluğu arasında çok iyi geldi, harikasın Şeymaaa :)))

Ayy boşver gerçekçiliği yaw, gözümüz gönlümüz açılırdı, ona bak sen :)))

Gerçekten Hürrem'in etkisiyle başı gidenlerin sayısı çok fazla, hepsi de düzgün insanlar, Hürrem'in Kanuni üzerindeki gücüne müdahale edebildikleri için gitmişler okkanın altına...

biz yine fenalardayız, ondan yazamıyorum
bakıyorum bugünün mevzuu hürrem ile sülüman:)) kız burcu hürremin oyunculuğunu mu beğenmedin tipini m? çok güzel bea
halit ergenç te bana göre en tipsiz başrol oyuncusu tabi ilyas salmandan sonra

açık kaldım ama pc başında değildim toplantım vardı diziler dışında extra bişey kaçırmadım değil mi sizin sohbetinizde

Bugünkü muhabbet dizi mi kızlar, bende çok şey kaçırıyom diye üzülüyordum :)))

Aylin, müsaitsen cevapla canım;
Mesela sigortaya 100 TL aylık ödeme ile başlasak, bu 100 TL sabit mi, ilerleyen yıllarda artıyor mu, artıyorsa onlar mı artırıyor biz mi artırıyoruz..?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…