- 9 Şubat 2010
- 18.855
- En iyi cevaplar
- 1
- 43.111
- 1.123
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #98.301
Ay çok güldüm Allah aşkına şu padişahların gerçek tiplerinin olduğu tablolara baksana 1 tane yakışıklı var mı? Tolgahan kadar yakışıklı çocuk nasıl Kanuni olsunhiç inandırıcı olmaz ayrıca komik olurdu, h.ergenç bile mavi mavi baktıkça inandırıcı olmuyor
Hürrem zekiymiş de çocuğunun tahta çıktığını görememiş,oh olmuş ölmüş,İbo yu da o boğdurtmuş,bir kadına bu kadar zaafı olan adam nasıl bu kadar da iyi padişah olmuş o da enterasan
evet benim de o dikkatimi çekti.en iyi yönetecek kapasitedeki şehzadede mustafaymış aslında, (bugün okudum internetin yalancısıyım :86:)
Hahahha, buna çok güldüm işte, bu iş yoğunluğu arasında çok iyi geldi, harikasın Şeymaaa :)))
Ayy boşver gerçekçiliği yaw, gözümüz gönlümüz açılırdı, ona bak sen :)))
Bugünkü muhabbet dizi mi kızlar, bende çok şey kaçırıyom diye üzülüyordum :)))
Aylin, müsaitsen cevapla canım;
Mesela sigortaya 100 TL aylık ödeme ile başlasak, bu 100 TL sabit mi, ilerleyen yıllarda artıyor mu, artıyorsa onlar mı artırıyor biz mi artırıyoruz..?
Beğenemedin mi konumuzu cicim:)
100 TL minimum ödeme miktarı, her sene artıyor ama cüzi artıyor mesela geçen yılın minimumu 90 TL imiş, yıllık arttırımı onlar belirliyor ancak sen ben daha fazla ödemek istiyorum diye de arttırabiliyorsun, ayrıca ilk 3 sene işten çıkarırlarsa seni 6 ay senin yerine ödüyorlar,ayrıca diyelim ki durumun yok 1 sene dondurma ve hiç ödememe hakkın var
valla aynı durumdaydık artık bu işe bi el atma vakti geldi dedim hafta sonu kimyasal peeling ve masaj için randevu aldım geçen hafta ağdacıyı çağırmıştım zaten vaktim olursa bide maniküre gidicem bide cumartesi dışarda yiyelim yemek yapmicam die şimdiden bidirdimbu hafta sonu kendime aidim kimse ellemesinya ne bakıyorsun sen gerçeğine dizi işte yakışılı görsün gözümüz azıcık mavi gözlü padişah da yok zaten
oy oy sen bir de benim halimi görsen ev kalk gidelim diyo, ocakta pilav fırında yemek, memede deniz, şeyma bilgisayar başında, ulan çıktım zıvanadan iyice, ağda bile yapamıyorum ne zamandır deli olcan, adam boşayacak beni yakında, şu 18 ay doğruysa da bir an önce geçse daha 8.5 ay var yaw adam evlilikten de benden de soğuyor her geçen gün, sebepsiz öptüğü zaman ilk defa öpüyormuş gibi utanıyorum artık eşimle rahat rahat cilveleşmeyi bile unuttum :26:
ben de onu diyodum
ama bu bahsettiğim bireysel ememklilik, ben büyüyen çocuğu beğenmediğim için ona yüklendim ve büyük ihtimalle yaptırıcam
Büyüyen çocuğu bende beğenmedim, bireysel emeklilikte de biz ölürsek yine çocuğa aylık bağlayıp toplu ödeme yapıyorlar mı..? Bana büyüyen çocuk hiç mantıklı gelmedi, kaba bir hesap yaptım, aylık 100 TL yi biriktirsem çocuk 18-20 yaşına geldiğinde zaten en az onların vereceği toplu para kadar para birikir bankada kanımca...
Altın hesabına takmış durumda benim eşimde, yada altın biriktirelim diyo, bakalım bişeyler yapacaz ama ne..?
Çocuğu varisin seçebiliyorsun tabi o zaman ona kalıyor ama çocuk 18 yaşına gelmeden o parayı çekemiyor,eşini varis gösterirsen o zaman eşin çeker.ama içerde ne kadar birikmişse sadece onu alabiliyolar.
Ben de normalde altıncıyımdır,ama her ay konmuyor kenara unutuluyor başka harcama giriyor vs.bunda hiç olmazsa mecburiyet var.
bugün dizi muhabetti yapmışsınız atadan vakit bulup bir türlü yazamadım şimdi anneannenin ayaklarında uyumaya çalışıyor bende yazayım dedim
ben muhteşem yüzyıl yerine şüphe yi izliyorum açıkçası polisiye diziler daha çok ilgimi çekiyo (arkasokaklar ,kanıt vs.)
Haklısın, bende sırf bu mecburiyetten dolayı istiyorum sigortayı işte ama eşime anlatamıyorum, akşam bir daha konuşayım bakalım.. Teşekkür ederim verdiğin bilgiler ve paylaşımın için..
kızlar ata emziği bıraktı dedim ya şimdide tavşanının kulaklarını ağzına alıp öyle uyuyor uykusu geldimi tavşanı yerinden alıp ağzına sokuyo sonrada kafasını koltuğun kenarına yaslıyo gözlerini kapatıp :)
birde 2 akşamdır ona artık uyku vakti geldi herkes yatıyo diyorum onu yatağına yatırıp ışıkları kapatıyorum bende yatağıma uzanıyorum 5 dakika yatakta debeleniyo mıkırdıyo sonra uykuya dalıyo :))
kızlar ata emziği bıraktı dedim ya şimdide tavşanının kulaklarını ağzına alıp öyle uyuyor uykusu geldimi tavşanı yerinden alıp ağzına sokuyo sonrada kafasını koltuğun kenarına yaslıyo gözlerini kapatıp :)
birde 2 akşamdır ona artık uyku vakti geldi herkes yatıyo diyorum onu yatağına yatırıp ışıkları kapatıyorum bende yatağıma uzanıyorum 5 dakika yatakta debeleniyo mıkırdıyo sonra uykuya dalıyo :))
Bir süredir aşağıda nickini görüyordum ne zaman yazacak diye bekledim, aramıza hoşgeldin, oğlun vardı sanırım, 10 aylık falan oldu heralde, anlatsana biraz..
Teşekkürler Hoşbulduk. evet 10 aylık bi oğlum var. adı Efe. bir süredir takip ediyorum. bakıyorum öyle. çok hoşuma gitti bende katılmak istedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?