2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ya ne bakıyorsun sen gerçeğine dizi işte yakışılı görsün gözümüz azıcık mavi gözlü padişah da yok zaten

Hahahha, buna çok güldüm işte, bu iş yoğunluğu arasında çok iyi geldi, harikasın Şeymaaa :)))

oy oy sen bir de benim halimi görsen ev kalk gidelim diyo, ocakta pilav fırında yemek, memede deniz, şeyma bilgisayar başında, ulan çıktım zıvanadan iyice, ağda bile yapamıyorum ne zamandır deli olcan, adam boşayacak beni yakında, şu 18 ay doğruysa da bir an önce geçse daha 8.5 ay var yaw adam evlilikten de benden de soğuyor her geçen gün, sebepsiz öptüğü zaman ilk defa öpüyormuş gibi utanıyorum artık eşimle rahat rahat cilveleşmeyi bile unuttum :26:

Ayy boşver gerçekçiliği yaw, gözümüz gönlümüz açılırdı, ona bak sen :)))

ben de onu diyodum

Beğenemedin mi konumuzu cicim:)
100 TL minimum ödeme miktarı, her sene artıyor ama cüzi artıyor mesela geçen yılın minimumu 90 TL imiş, yıllık arttırımı onlar belirliyor ancak sen ben daha fazla ödemek istiyorum diye de arttırabiliyorsun, ayrıca ilk 3 sene işten çıkarırlarsa seni 6 ay senin yerine ödüyorlar,ayrıca diyelim ki durumun yok 1 sene dondurma ve hiç ödememe hakkın var

ama bu bahsettiğim bireysel ememklilik, ben büyüyen çocuğu beğenmediğim için ona yüklendim ve büyük ihtimalle yaptırıcam

valla aynı durumdaydık artık bu işe bi el atma vakti geldi dedim hafta sonu kimyasal peeling ve masaj için randevu aldım geçen hafta ağdacıyı çağırmıştım zaten vaktim olursa bide maniküre gidicem bide cumartesi dışarda yiyelim yemek yapmicam die şimdiden bidirdimbu hafta sonu kendime aidim kimse ellemesin

ama bu bahsettiğim bireysel ememklilik, ben büyüyen çocuğu beğenmediğim için ona yüklendim ve büyük ihtimalle yaptırıcam

Büyüyen çocuğu bende beğenmedim, bireysel emeklilikte de biz ölürsek yine çocuğa aylık bağlayıp toplu ödeme yapıyorlar mı..? Bana büyüyen çocuk hiç mantıklı gelmedi, kaba bir hesap yaptım, aylık 100 TL yi biriktirsem çocuk 18-20 yaşına geldiğinde zaten en az onların vereceği toplu para kadar para birikir bankada kanımca...

Altın hesabına takmış durumda benim eşimde, yada altın biriktirelim diyo, bakalım bişeyler yapacaz ama ne..?

Şeyma seni çok iyi anlıyorum, işe başlamadan önce aynı bende senin gibi zıvanadan çıkmıştım, annemden Allah razı olsun, herşeyle o ilgileniyor, bana da kendimle ilgilenmek kalıyor, ben o bahsedilen 18 ay ı beklemeden annemin sayesinde kendimi kadın gibi hissetmeye başladım, 9 ay kardayım yani :))

Şaka bir yana, sıkma canını arkadaşım, bugünler geçecek ve ileride ''neler çektik ama bu bebeleri büyüttük'' diyecez, kendimizle gurur duyacaz.. ve tabi çocuklarımızla da..

Çocuğu varisin seçebiliyorsun tabi o zaman ona kalıyor ama çocuk 18 yaşına gelmeden o parayı çekemiyor,eşini varis gösterirsen o zaman eşin çeker.ama içerde ne kadar birikmişse sadece onu alabiliyolar.
Ben de normalde altıncıyımdır,ama her ay konmuyor kenara unutuluyor başka harcama giriyor vs.bunda hiç olmazsa mecburiyet var.

Haklısın, bende sırf bu mecburiyetten dolayı istiyorum sigortayı işte ama eşime anlatamıyorum, akşam bir daha konuşayım bakalım.. Teşekkür ederim verdiğin bilgiler ve paylaşımın için..

bugün dizi muhabetti yapmışsınız atadan vakit bulup bir türlü yazamadım şimdi anneannenin ayaklarında uyumaya çalışıyor bende yazayım dedim

ben muhteşem yüzyıl yerine şüphe yi izliyorum açıkçası polisiye diziler daha çok ilgimi çekiyo (arkasokaklar ,kanıt vs.)

bende severim polisiye dizileri ama çakma türk versiyonlarını seğredeceğine CSI seğret cold case seğret the closer seğret onlar daha heycanlı pzar akşamları muhakka leverage seğret şimdi bide merlin yeniden başladı tavsiye ederim çok eğlencelidir the adventures of history de çocuk dizisi gibi geliyo ama sevdim ben tabi merlin ve adventures of history lavarege polisiye sayılmaz ama heycanlı

Son düzenleme:
Haklısın, bende sırf bu mecburiyetten dolayı istiyorum sigortayı işte ama eşime anlatamıyorum, akşam bir daha konuşayım bakalım.. Teşekkür ederim verdiğin bilgiler ve paylaşımın için..

Rica ettim,ne demek her zaman
Son bilgi: Bireysel emeklilikte devlet garantisi var,şirket batarsa paranı devlet ödüyor.

her hafta ghost whisperer seğrediyorum sonra eser benden önce yatınca yusuf yusuf oluyorum seğretme diorum kendime ama yine seğrediyorum piskopat mıyım neyim

kızlar ata emziği bıraktı dedim ya şimdide tavşanının kulaklarını ağzına alıp öyle uyuyor uykusu geldimi tavşanı yerinden alıp ağzına sokuyo sonrada kafasını koltuğun kenarına yaslıyo gözlerini kapatıp :)

birde 2 akşamdır ona artık uyku vakti geldi herkes yatıyo diyorum onu yatağına yatırıp ışıkları kapatıyorum bende yatağıma uzanıyorum 5 dakika yatakta debeleniyo mıkırdıyo sonra uykuya dalıyo :))

wawwww tebrik ediyorum benim uyutmak için en az 1 saat debelenmem gerekiyo şehzadeyle

ay ne güzel, deniz hala memede uyuyor napsam bilmem ki hafta sonu denemeli mi acaba senin yaptığını bizimkinin uykuyla kavgası büyük kafayı minderden kaldıramıyor ama azimle uyanık kalmaya çalışıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…