2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar bireysel emeklilikle ilgili bir bilgide benden kredi kartı ile otomotik ödeme talimatı veriliyo,harcama yapmış gibi puan kazanıyosunuz:86:

selam kızlar.
şu bireysel emeklilik olayı ile ilgili birkaç bildiğimi söyleleyim.
yeğenim için benim adıma yaptırmıştık. kredi kartımdan kesiliyor. devlet memuru olduğum için vergimden bir kısmı düşülüyor. yaklaşık 20 tl si bana geri geliyor gibi. aylık 135 tl ödüyor annesi.
10 yıllık. ilk yıllarda çok getiriyormuş. yani primi yüksek tutarsanız ilk yıllar kazandırıyormuş.

bu arada defne cadısında hiç diş yok. eli sürekli ağzında ama daha patlamadı. bende geç çıkarmışım.bakalım artık.

bir de 6-12 ay sütler çıkmış pastörize. ondan aldım severek içiyor. bilginize......

o sütleri bende gördüm devam sütü yazıyordu üstünde. şu toz şeklinde olan devam sütleri gibi mi yoksa bildiğimiz inek sütü gibi mi. bir bilginiz var mı?

günaydın kızlar
merte milupanın gece çayından verdim akşam yatmadan önce ve gece sadece 2 kez kalktı bir aydır selki ilk kez uyudum
dün size güle güle diyemeden çıktım ama geçerli bir sebebim var,belki haberlerde izlemişsinizdir,burası karıştı yine dün ama busefer hedef hükümet konagı oldu,bütün camlarımız aşağı indi,molotöf kokteylimi dersin,havai fisekmi dersin eşim geldi aldı beni eve bıraktı üstümüzden taşlar uçuyordu sağsalim eve gittik ama ilk kez bukadar yakından yaşadım olayları,eşimde tam zamanında geldi valla süpermenim benim
biraz işlerim var onları halledeyim aranıza katılcam yine,çok yazmayın

Günaydın arkadaşlarım, güzel cumalar,

Gülşancım akşam tv'yi açacak zaman olmadı, şimdi senden duyuyorum, çok geçmiş olsun arkadaşım...
Mert'in ve dolayısıyla senin güzel uyumanıza çok sevindim, böyle devam eder inşallah.

Doruk da 2-3 gece 2'şer defa kalktı ama dün gece çok acı olarak aldı intikamını, sürünüyorum :)

günaydınnnnnnnnnnn
gülşan dün gece merte dua ettim wala:))) ay çok sewindim yaa sıpacıkk.
geçmiş olsun cnm dün bende izleyemedim tv'yi. insanlara rahat batıyor işte naparsın.
kızım dün ben yatarken 12 gibi tekrar emdi bide 5 bucukta kalktı bide 8 bucukta uyandık:) bi kere kalktı denebilir maşş maşş. şimdi kafaltısını yapcak 9u 10 geçe:) şimdi cafe crown'ı ıssırıo:)
eşim gitmeden duş aldım çok ii geldi ohh tavsiye ederim yüzünü yıkamadan duşa girmek ii oluo:)
hepinize hayırlı cumalarrr cumanız mübarek olsunn..

o sütleri bende gördüm devam sütü yazıyordu üstünde. şu toz şeklinde olan devam sütleri gibi mi yoksa bildiğimiz inek sütü gibi mi. bir bilginiz var mı?

bildiğimiz inek sütü canım. ama işlenmiş demir fln ilaveli. ne bilim bafrika ortamıan girince bnm pek içime sinmio ben anam babam süt içiriyorum pstorize..

Günaydın
Uyumak üzereyim, Kerem dün gece hep ağlayarak uyandı,en sonunda çareyi yanıma almakta buldum,yine uyandı gerçi ama en azından sırtına dokunup pış pış yaptıkça açılmadan tekrar uyudu,zor geceydi...:85: Çocuğun 9 da uykusu geliyor ama 10.30a kadar süründüğü halde uyumamak için debeleniyor,ııııh ıııı diye sürekli bi mızmızlık,perşembenin gelişi çarşambadan belli galiba offffff.

Maaşallah bence de
Merve, bi dua da bize et sevabına, bakıyorum nefesin kuvvetli...

herkese Günaydın ve Hayırlı Cumalar;
Dün aksam zilli kızım yeni oyun keşfetti masa altında oyun oynuyor bütün oyuncaklarını masa altına taşıdı ve orda oynuyor sandalyeleri çektik artık kendisi 2 saat orda kendi kendine konuşa konuşa oynadı.Arada yerinden çıkıp meyva yerken biz kendisi de gelip ısırıp tekrardan yerine geçti..
Bu arada kızım kanepeden kendiliğinden inmeyi de öğrendi...Tutunarak iniyor zilli tabii bende arkadan tutuyorum bişey olmasın diye...

Hepimize hayırlı cumalar arkadaşlar..

Mervecan, nefesine kurban, dün gece kızım günler sonra ilk defa huzurlu ve uzun uyudu, sakın okumayı bırakma bozuşuruz bak :))) Bende okuyorum sürekli ama senin okuman lazımmış demek ki.. İnanıyorum ben duanın gücüne, annemde kaç gündür okuyordu, bende, senin duanla da birleşince tam etki oldu heralde.. Melike ye kocaman bir maşşş diyorum, hep böyle olsun üzmesin annesini..

Aylincim, İklimde aynı uykuya dalabilmek için 1 saat cebelleş oluyor, sonra dalıyor ama tam tutturamıyor, 1-2 saat mızırdanarak, uyku içinde ağlayarak yatak içinde tur atıyor, o arada uykusu açılırsa hadi hooopp en başa dönüyoruz, yanımda uyusa bile aynı, ben pes ettim artık, evde eşim, annem ve ben, dönüşümlü olarak geceleri İklim nöbeti tutuyoruz, böylelikle hergün aynı kişi uykusuz kalmmaış oluyor, çareyi böyle bulduk..

Burcu, İklim kakasını yaparken bazen ağlıyor bazen bağırıyor, bir tuhaf benim kız yaa, ama kaka işi bitince poposuna doğru elini sallayıp üfff kaka kaka demesi var mı yok mu beni öldürüyor, ısırasım geliyor, hava alsın diye altını açtığım zaman hemen değilse de bir süre sonra İklimden de küçük bir fışşş sesi geliyor, üzerime işeyemiyor tabi İklim, daha çok kendi sırtına doğru işiyor, hiçte renk vermiyor bu konuda, seviyorum ben yaa, bu sıpaların her halleri güzel ve doyasıya yaşamak lazım..

Bugün ben sevgi pıtırcığı modundayım, içimde kelebekler uçuşuyor, hafta sonu geldi diye mi yoksa kaç gündür evde ve şirkette huzur bozacak bişey yaşamadım ondan mıdır, sebebi her neyse, hep böyle olmak istiyorum, ne güzel bişey yaa. coşmuş durumdayım :)))

Günaydın Ayferito, Hilale maşallah, ne güzel işte, oyalanacak bişeyler bulmuş, masanın altında evcilikte oynar bunlar yakında :))
İklim 3 aydır falan kendi iniyor koltuktan-kanepeden, 2 aydır da çıkmayı öğrendi, eğer yüksekse çıkacağı kanepe, küçük bir yastığı alıp yere koyuyor, üzerine basıp çıkıyor kanepeye, çok akıllı bu sıpalar yaa.. Yerim ben hepsini de..

Günaydın Ayfercim,
Yerim o zilliyi ben, maaşallah güzel kızıma...
Doruk da çok seviyor masanın altında oynamayı, ben mutfakta iş yaparken o da mutfak masasının altında konuşa konuşa oynuyor. Arada gelip paçama yapışıyorum, öpüyorum falan, sonra yine oyununa dönüyor çok tatlı oluyorlar öyle kendi kendilerine oynarken...

Ayy çok sevindim böyle hissetmene, maaşallah diyelim... Demişken, İklim güzel uyumuş madem, ona da maaşallah diyelim

Ben de çok seviyorum, her yaptığı ile yüzümü güldürüyor, tek gülmediğim yemek yemediği zamanlar oluyor, sen bilmezsin, sizin öyle bi probleminiz yok :) Dediğin gibi, her anının tadını çıkarmak lazım, zaman çok çabuk geçiyor, her hareketini, her gülüşünü, her dokunuşunu kaydetmek istiyorum, hiç unutmamak istiyorum

HER DAİM SEVGİ PITIRCIĞI OLALIM ÜZÜNTÜLER BİZDEN UZAK OLSUN...RABBİM MELEKLERİMİZİ KORUSUN..

:))) yasemin çok sewindim yaa. okurum tabi ne demek..
burcucum sizide eklim bugün:) nefes kuvveti diilde hepimizin bebeğini melikeden ayırmıyorum çok yürekten dua ediyorum ondan kabul ediyor rabbim inş. bizim kadar duyarlı anneler çok yok nelerduyuyorum etrafımda. rabbim ewlatlarımıza hayırlı güzel günler yaşatsın inş.. aminn
ayfer hilalin totosundan ıstırrım benn sıpa yaaa.
bizimkide tv nin arkasında oynamayı sewio nie saklanıo bu cocuklar anlamıorm:)
kafaltı yaptık oynuo şimdi. komşum kafaltıya gitcekmiş bi yere sende gel dedi ama melike 11 gibi uyuyo gitsek 12den önce gelemeyiz uyku saati kaçmasın die gitmedim. içimdede kaldı. başka zmn inşş..

bizim kanepe de alçak artık durmuyor zilli...babası ona kocaman oyuncak ayı almıştı yanında da minik yavrusu var....hilal attaaa diyorum nerdeyse geliyor ayının kucağına yatıyor bende başımı koyuyorum sarılıyor bana ...eşimde deli işte ayı ve yavrusu diyor yakında resimlerimizi görürsünüz hoşş burda da face'e giremiyorum ki akşamda 1-2 sn'lik bakıyorum face'e

Çok akıllılar valla yaaa

HER DAİM SEVGİ PITIRCIĞI OLALIM ÜZÜNTÜLER BİZDEN UZAK OLSUN...RABBİM MELEKLERİMİZİ KORUSUN..

Aminnn...

Sağol Mervecim, yüreğine sağlık...
Gitseydin kahvaltıya, arabasında uyumaz mı? Alıştırma öyle sadece evde uyumaya be canım, çok zor olur sonra ona göre ayarlamak. Gerçi Doruk da başka evlerde uyumuyor ama en azondan arabasına uyuyor, dışarı gezmeye çıkabiliyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…