- 25 Ağustos 2010
- 3.121
- 73
- 363
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #98.321
kızlar bireysel emeklilikle ilgili bir bilgide benden kredi kartı ile otomotik ödeme talimatı veriliyo,harcama yapmış gibi puan kazanıyosunuz:86:
günaydın kızlar
merte milupanın gece çayından verdim akşam yatmadan önce ve gece sadece 2 kez kalktıbir aydır selki ilk kez uyudum
dün size güle güle diyemeden çıktım ama geçerli bir sebebim var,belki haberlerde izlemişsinizdir,burası karıştı yine dün ama busefer hedef hükümet konagı oldu,bütün camlarımız aşağı indi,molotöf kokteylimi dersin,havai fisekmi dersin eşim geldi aldı beni eve bıraktı üstümüzden taşlar uçuyordusağsalim eve gittik ama ilk kez bukadar yakından yaşadım olayları,eşimde tam zamanında geldi valla süpermenim benim
biraz işlerim var onları halledeyim aranıza katılcam yine,çok yazmayın
günaydın kızlar
merte milupanın gece çayından verdim akşam yatmadan önce ve gece sadece 2 kez kalktıbir aydır selki ilk kez uyudum
dün size güle güle diyemeden çıktım ama geçerli bir sebebim var,belki haberlerde izlemişsinizdir,burası karıştı yine dün ama busefer hedef hükümet konagı oldu,bütün camlarımız aşağı indi,molotöf kokteylimi dersin,havai fisekmi dersin eşim geldi aldı beni eve bıraktı üstümüzden taşlar uçuyordusağsalim eve gittik ama ilk kez bukadar yakından yaşadım olayları,eşimde tam zamanında geldi valla süpermenim benim
o sütleri bende gördüm devam sütü yazıyordu üstünde. şu toz şeklinde olan devam sütleri gibi mi yoksa bildiğimiz inek sütü gibi mi. bir bilginiz var mı?
Teşekkürler Hoşbulduk. evet 10 aylık bi oğlum var. adı Efe. bir süredir takip ediyorum. bakıyorum öyle. çok hoşuma gitti bende katılmak istedim.
Bundan sonra sık sık bekleriz o halde, tekrar hoşgeldin :)))
kızlar bireysel emeklilikle ilgili bir bilgide benden kredi kartı ile otomotik ödeme talimatı veriliyo,harcama yapmış gibi puan kazanıyosunuz:86:
Vuuuu, bayılırım puanlara ve harcamaya :)))) Eşimi ikna edersem hemen işlemleri başlatacam, önemsiyorum bu konuyu.. Teşekkürler bilgi için..
selam kızlar.
şu bireysel emeklilik olayı ile ilgili birkaç bildiğimi söyleleyim.
yeğenim için benim adıma yaptırmıştık. kredi kartımdan kesiliyor. devlet memuru olduğum için vergimden bir kısmı düşülüyor. yaklaşık 20 tl si bana geri geliyor gibi. aylık 135 tl ödüyor annesi.
10 yıllık. ilk yıllarda çok getiriyormuş. yani primi yüksek tutarsanız ilk yıllar kazandırıyormuş.
bu arada defne cadısında hiç diş yok. eli sürekli ağzında ama daha patlamadı. bende geç çıkarmışım.bakalım artık.
bir de 6-12 ay sütler çıkmış pastörize. ondan aldım severek içiyor. bilginize......
Selam Gözde, benim kızımında hiç dişi yok daha, haminneyiz bizde :))) O sütleri bende gördüm BİM de DOST marka idi sanırım, almayı düşünüyordum, verdiğin bilgi için teşekkürler, afiyet olsun Defne kuzusuna da...
günaydın kızlar
Çok geçmiş olsun Gülşancım yaa, ne kötü bir şey yaşamışsın, birebir içinde olmak ve o anı yaşamak ne zor, inşallah tekrarı olmaz, Mert ve senin uyumuş olmanıza sevindim, İklim zillisi hala aynı, uykusunun içinde ağlamayı çıkardı birde şimdi..
Günaydın arkadaşlarım, güzel cumalar,
Gülşancım akşam tv'yi açacak zaman olmadı, şimdi senden duyuyorum, çok geçmiş olsun arkadaşım...
Mert'in ve dolayısıyla senin güzel uyumanıza çok sevindim, böyle devam eder inşallah.
Doruk da 2-3 gece 2'şer defa kalktı ama dün gece çok acı olarak aldı intikamını, sürünüyorum :)
Sana da günaydın Burcu arkadaş, belki garson kızı özlemiştir Doruk paşa, ondan çıkarmıştır acısını, siz Meral le bir daha buluşun en iyisi, garson kızı görmeye gidin, Doruk öpsün şöyle güzelce bir :)))
günaydınnnnnnnnnnn
gülşan dün gece merte dua ettim wala:))) ay çok sewindim yaa sıpacıkk.
geçmiş olsun cnm dün bende izleyemedim tv'yi. insanlara rahat batıyor işte naparsın.
kızım dün ben yatarken 12 gibi tekrar emdi bide 5 bucukta kalktı bide 8 bucukta uyandık:) bi kere kalktı denebilir maşş maşş. şimdi kafaltısını yapcak 9u 10 geçe:) şimdi cafe crown'ı ıssırıo:)
eşim gitmeden duş aldım çok ii geldi ohh tavsiye ederim yüzünü yıkamadan duşa girmek ii oluo:)
hepinize hayırlı cumalarrr cumanız mübarek olsunn..
Bundan sonra sık sık bekleriz o halde, tekrar hoşgeldin :)))
Vuuuu, bayılırım puanlara ve harcamaya :)))) Eşimi ikna edersem hemen işlemleri başlatacam, önemsiyorum bu konuyu.. Teşekkürler bilgi için..
Selam Gözde, benim kızımında hiç dişi yok daha, haminneyiz bizde :))) O sütleri bende gördüm BİM de DOST marka idi sanırım, almayı düşünüyordum, verdiğin bilgi için teşekkürler, afiyet olsun Defne kuzusuna da...
Çok geçmiş olsun Gülşancım yaa, ne kötü bir şey yaşamışsın, birebir içinde olmak ve o anı yaşamak ne zor, inşallah tekrarı olmaz, Mert ve senin uyumuş olmanıza sevindim, İklim zillisi hala aynı, uykusunun içinde ağlamayı çıkardı birde şimdi..
Sana da günaydın Burcu arkadaş, belki garson kızı özlemiştir Doruk paşa, ondan çıkarmıştır acısını, siz Meral le bir daha buluşun en iyisi, garson kızı görmeye gidin, Doruk öpsün şöyle güzelce bir :)))
Yasemincim, Doruk da uyurken ağlıyor, bazen yeniden dalıyor, bazen de uyanıyor, uyanınca daha çok ağlıyor, zor susturup uyutuyorum. Özellikle uykuya daldıktan 1 saat sonra yapıyor bunu, sebebini çözemedim gitti.
Yok ona garson kız falan, önce çişini tutmayı öğrensin, akşam poposu hava alsın dedim, yine üzerime işedi, bir de biliyor bi gariplik olduğunu, aaaa diyor hayretli bir ifadeyle sıpa
herkese Günaydın ve Hayırlı Cumalar;
Dün aksam zilli kızım yeni oyun keşfetti masa altında oyun oynuyor bütün oyuncaklarını masa altına taşıdı ve orda oynuyor sandalyeleri çektik artık kendisi 2 saat orda kendi kendine konuşa konuşa oynadı.Arada yerinden çıkıp meyva yerken biz kendisi de gelip ısırıp tekrardan yerine geçti..
Bu arada kızım kanepeden kendiliğinden inmeyi de öğrendi...Tutunarak iniyor zilli tabii bende arkadan tutuyorum bişey olmasın diye...
herkese Günaydın ve Hayırlı Cumalar;
Dün aksam zilli kızım yeni oyun keşfetti masa altında oyun oynuyor bütün oyuncaklarını masa altına taşıdı ve orda oynuyor sandalyeleri çektik artık kendisi 2 saat orda kendi kendine konuşa konuşa oynadı.Arada yerinden çıkıp meyva yerken biz kendisi de gelip ısırıp tekrardan yerine geçti..
Bu arada kızım kanepeden kendiliğinden inmeyi de öğrendi...Tutunarak iniyor zilli tabii bende arkadan tutuyorum bişey olmasın diye...
Hepimize hayırlı cumalar arkadaşlar..
Mervecan, nefesine kurban, dün gece kızım günler sonra ilk defa huzurlu ve uzun uyudu, sakın okumayı bırakma bozuşuruz bak :))) Bende okuyorum sürekli ama senin okuman lazımmış demek ki.. İnanıyorum ben duanın gücüne, annemde kaç gündür okuyordu, bende, senin duanla da birleşince tam etki oldu heralde.. Melike ye kocaman bir maşşş diyorum, hep böyle olsun üzmesin annesini..
Aylincim, İklimde aynı uykuya dalabilmek için 1 saat cebelleş oluyor, sonra dalıyor ama tam tutturamıyor, 1-2 saat mızırdanarak, uyku içinde ağlayarak yatak içinde tur atıyor, o arada uykusu açılırsa hadi hooopp en başa dönüyoruz, yanımda uyusa bile aynı, ben pes ettim artık, evde eşim, annem ve ben, dönüşümlü olarak geceleri İklim nöbeti tutuyoruz, böylelikle hergün aynı kişi uykusuz kalmmaış oluyor, çareyi böyle bulduk..
Burcu, İklim kakasını yaparken bazen ağlıyor bazen bağırıyor, bir tuhaf benim kız yaa, ama kaka işi bitince poposuna doğru elini sallayıp üfff kaka kaka demesi var mı yok mu beni öldürüyor, ısırasım geliyor, hava alsın diye altını açtığım zaman hemen değilse de bir süre sonra İklimden de küçük bir fışşş sesi geliyor, üzerime işeyemiyor tabi İklim, daha çok kendi sırtına doğru işiyor, hiçte renk vermiyor bu konuda, seviyorum ben yaa, bu sıpaların her halleri güzel ve doyasıya yaşamak lazım..
Bugün ben sevgi pıtırcığı modundayım, içimde kelebekler uçuşuyor, hafta sonu geldi diye mi yoksa kaç gündür evde ve şirkette huzur bozacak bişey yaşamadım ondan mıdır, sebebi her neyse, hep böyle olmak istiyorum, ne güzel bişey yaa. coşmuş durumdayım :)))
Hepimize hayırlı cumalar arkadaşlar..
Mervecan, nefesine kurban, dün gece kızım günler sonra ilk defa huzurlu ve uzun uyudu, sakın okumayı bırakma bozuşuruz bak :))) Bende okuyorum sürekli ama senin okuman lazımmış demek ki.. İnanıyorum ben duanın gücüne, annemde kaç gündür okuyordu, bende, senin duanla da birleşince tam etki oldu heralde.. Melike ye kocaman bir maşşş diyorum, hep böyle olsun üzmesin annesini..
Aylincim, İklimde aynı uykuya dalabilmek için 1 saat cebelleş oluyor, sonra dalıyor ama tam tutturamıyor, 1-2 saat mızırdanarak, uyku içinde ağlayarak yatak içinde tur atıyor, o arada uykusu açılırsa hadi hooopp en başa dönüyoruz, yanımda uyusa bile aynı, ben pes ettim artık, evde eşim, annem ve ben, dönüşümlü olarak geceleri İklim nöbeti tutuyoruz, böylelikle hergün aynı kişi uykusuz kalmmaış oluyor, çareyi böyle bulduk..
Burcu, İklim kakasını yaparken bazen ağlıyor bazen bağırıyor, bir tuhaf benim kız yaa, ama kaka işi bitince poposuna doğru elini sallayıp üfff kaka kaka demesi var mı yok mu beni öldürüyor, ısırasım geliyor, hava alsın diye altını açtığım zaman hemen değilse de bir süre sonra İklimden de küçük bir fışşş sesi geliyor, üzerime işeyemiyor tabi İklim, daha çok kendi sırtına doğru işiyor, hiçte renk vermiyor bu konuda, seviyorum ben yaa, bu sıpaların her halleri güzel ve doyasıya yaşamak lazım..
Bugün ben sevgi pıtırcığı modundayım, içimde kelebekler uçuşuyor, hafta sonu geldi diye mi yoksa kaç gündür evde ve şirkette huzur bozacak bişey yaşamadım ondan mıdır, sebebi her neyse, hep böyle olmak istiyorum, ne güzel bişey yaa. coşmuş durumdayım :)))
her daim sevgi pıtırcığı olalım üzüntüler bizden uzak olsun...rabbim meleklerimizi korusun..
günaydın ayferito, hilale maşallah, ne güzel işte, oyalanacak bişeyler bulmuş, masanın altında evcilikte oynar bunlar yakında :))
iklim 3 aydır falan kendi iniyor koltuktan-kanepeden, 2 aydır da çıkmayı öğrendi, eğer yüksekse çıkacağı kanepe, küçük bir yastığı alıp yere koyuyor, üzerine basıp çıkıyor kanepeye, çok akıllı bu sıpalar yaa.. Yerim ben hepsini de..
Günaydın Ayferito, Hilale maşallah, ne güzel işte, oyalanacak bişeyler bulmuş, masanın altında evcilikte oynar bunlar yakında :))
İklim 3 aydır falan kendi iniyor koltuktan-kanepeden, 2 aydır da çıkmayı öğrendi, eğer yüksekse çıkacağı kanepe, küçük bir yastığı alıp yere koyuyor, üzerine basıp çıkıyor kanepeye, çok akıllı bu sıpalar yaa.. Yerim ben hepsini de..
HER DAİM SEVGİ PITIRCIĞI OLALIM ÜZÜNTÜLER BİZDEN UZAK OLSUN...RABBİM MELEKLERİMİZİ KORUSUN..
:))) yasemin çok sewindim yaa. okurum tabi ne demek..
burcucum sizide eklim bugün:) nefes kuvveti diilde hepimizin bebeğini melikeden ayırmıyorum çok yürekten dua ediyorum ondan kabul ediyor rabbim inş. bizim kadar duyarlı anneler çok yok nelerduyuyorum etrafımda. rabbim ewlatlarımıza hayırlı güzel günler yaşatsın inş.. aminn
ayfer hilalin totosundan ıstırrım benn sıpa yaaa.
bizimkide tv nin arkasında oynamayı sewio nie saklanıo bu cocuklar anlamıorm:)
kafaltı yaptık oynuo şimdi. komşum kafaltıya gitcekmiş bi yere sende gel dedi ama melike 11 gibi uyuyo gitsek 12den önce gelemeyiz uyku saati kaçmasın die gitmedim. içimdede kaldı. başka zmn inşş..
bizim kanepe de alçak artık durmuyor zilli...babası ona kocaman oyuncak ayı almıştı yanında da minik yavrusu var....hilal attaaa diyorum nerdeyse geliyor ayının kucağına yatıyor bende başımı koyuyorum sarılıyor bana ...eşimde deli işte ayı ve yavrusu diyor yakında resimlerimizi görürsünüz hoşş burda da face'e giremiyorum ki akşamda 1-2 sn'lik bakıyorum face'e
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?