2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

DÜN AKŞAM KIYAFETLERİNİ DEĞİŞTİRİYORUM ZİLLİMİN ÇIPLAK OLMAYI ÇOK SEVİYOR VE BANYO YAPACAĞIMIZI SANIYOR DAHA 2 GÜN ÖNCE BANYO YAPTIK..BAŞLIYOR GÖBEĞİNİ OKŞAMAYA KENDİNCE CİCİ CİCİ YAPIYOR AYAK BAŞ PARMAĞINA KADAR EĞİLİYOR VE ISIRIYOR PARMAKLARININ ARASINI ELLİYOR ZİLLİ KENDİ KENDİNE KONUŞUYOR YAA BİŞEYLER ANLATIYOR SONRA OFFF DİYOR...
OFF DEMEYİ ÖĞRENDİ...UFFF DİYOR BİDE ....

ayy hayatta uyumazz ewde uyuyo anca. arabada fln 10 alyık yani. giç görmedim uyuduğunu . avm lere gideriz uyku saati gelir emzirme odasına giderim emsin uyusundie milletin sıpası girer emer uyur annesi arabaya atar hoop gezmeye devam. melike başka yerde emmio bile etrafa bakacam die. değilim ki uyumak. uykusu gelince ağlayıp mızırdanmaz huzursuz etmez kuzum ama düzeni değişio işte.. ben planlarım bigün melike uyanır öle giderim artık inş..

Ayı ve yavrusu haa, buna güldüm...

günaydınn güzel anneler

herkes iyidir umarım
dün annemdeydim biraz dışarı çıktık orda alışveriş yaptık serhanı sardım sarmaladım onada iyi geldi eve dönerken uyudu arabasında
bu arada serhan enter tuşunu söktü sonra devam edeyim öptüm şimdilik

Günaydın anneciklerrr
Bu ara herkes keyifli maşaallah
Demek kızı öptü heee
Gamzecan, Ensar ın iyileşmiş olmasına sevindim, ben oyladım diye hatırlıyorum, inşallah kazanır yarışmayı, bende sizi öptüm..
Sağol arkadaşım, oylama bu akşam 22 de sona eriyor, hayırlısı bakalım
Şimdilik ilk 10 dayız

Maşaallah hakkaten ne akıllı yavrular bunlar yaa..
Ensar da 1-2 aydır sıralıyor, desteksiz ayakta durabiliyor bi süre ama henüz adım atmadı..

Bu bebeler hep aynı heralde, benim kızda lap-top un tüm tuşlarını söktü nerdeyse, 3 gündür bakımdaydı lap-top, zor düzelttik, sonunda kızıma hediye edecem sanırım lap-topu, onun için iyi bir aktivite oyuncağı olacak :)))

günaydın anneler nasılız bakalım biz ii sayılırız yalnız bu sıpa yanımda yatmaya çok alıştı dün gece hiçbir şekilde yatağında uyumadı yatağına ne zaman bırakmaya kalksam buynuma sarılıp üzerime tırmanmaya başladı bizde birlikte uyuduk yine napcam bilmiyorum ilk kez yapıyo doğduğundan beri kendi yatağında yatırıyordum ayrıca çok kötü pişik olmuş yavrum neden oldu hiç anlamadım poposunu da yıkayarak temizliyorum halbuki ve deee biraz da ii şeyler koltuktan tek başına inebiliyor zaten çıkabiliyordu ilk arabamın kutusunu sürekli atrafında tutuyor yüksek yerlere onun üzerine çıkıp çıkıyorsabah yatak odasının kapısına dönüp baba gel gel die seslendi babası gelmeyincede kızgın kızgın bağırmaya başladı bana döndü hem bağırıyo hem eliyle gel gel yapıyo çağırıyorum gelmiyo der gibiydi ço tatlıydı çok meleğim benim
MERVE bugün bizi de oku merve bugün bizi de oku merve buraya yumruk havaya merve buraya yumruk havaya

Esin, Cemy nin gel gel yapan o elini yerim ben, bırak yatsın yanında annesi, ay hiç kıyamıyorum ben bu çocuklara, hastalandı ya huyu değişmiştir belki, yediği bişeyden pişik olmuştur, bu aralar farklı bişey yedirdiniz mi, yada baharatlı, acılı, ekşili, salçalı, onlarda hemen pişik yapıyor..

Ensar'ın da yakın zamanda çok fazla pişiği olmuştu (özellikle pipisinin etrafında)..
Dr. travazol ve troysd krem verdi, çok çok iyi geldi. Travazol günde 1 kez, diğeri her bez alışta sürülebilir.

GÜLŞAN şimdi gördüm çok geçmiş olsun canım ya akşam tv izlemedik bizde yalnız kocam beni kurtardı demişsin ya ona güldüm sen polis deil misin anacım seni neden o kurtarıyo

ya evet dün öğlen yengesi köfte yerken sulanmış bu o da kıyamamış tattırmış biraz baharatlıymış acıymış ta ama bizim sıpa yarısını yemiş daha yerdi de ben vermedim dedi o yaptı o zaman

Hee öptü valla, hiç de çaktırmıyor :)
Ensar'a bol şans arkadaşım :)

Evet hep aynı, nasıl seviyor notebookla oynamayı, tuşlara nasıl girişiyor anlatamam, yanında asla açamıyorum :) Şirkette pert olmuş notebooklar var, birini verseler de götürsem :)

Oyyy yerim onun gel gelini de sinirini de :)

O yapmıştır tabi, Doruk da geçenlerde turşu yedi azıcık, hemen kızardı poposu...

bugün hepimizin sııpalarını okicam etki eder inşş:) sizde okuyun ama..
kızımı uyuttum gardolabıma koştum bütü neski kıyafetlerim cuk oluo eski kilomdayım şükür aha uyandı

Dün akşam ilk kez kuzu ciğeri yedirdim benim kuzuya, demir eksikliği için öneriyorlar...
Patases, havuç, soğan, maydanoz ve ciğeri haşladım, ezdim yedirdim, sevdi, tavsiye ederim.

Bir de günde 4-5 defa kaka yapıyor Doruk, bugün doktoru aradım artık, barsak düzenleyici bir ilaç verdi, çok kaka yapması da kilo almasına engel olabilirmiş. Bi yerde yanlış bişey mi yapıyoruz anlamadım. Gerçi Doruk küçücükten beri sık kaka yapar ama bu aralar her öğünden sonra yapıyor nerdeyse... Aman canım sıkıldı yine yaaa :44:

Sadece popo deliğinin etrafı mı kızarmış büyük bölüm mü?
poponun içi boydan boya kızarmış yumurtalığın yanı ve bacakların arası boğum yeri de biraz pişmiş

evet sık kaka yapması da kilo alımına engelmiş ama yok anacım ne hata yapacaksın gayet güzel bakıyorsun kuzucuğa demek ki bağırsakları adapte olmakta zorlanıyor bu yemeklere ama ilaç ta vermiş doktorunuz bişeyciği kalmaz sıkma canını ciğeri bende deniyeyim bizdede var demir eksikliği

Fazla kaka yapan çocuk kilo almaz derler,belki metabolizması hızlıdır niye hemen bişeyleri yanlış yaptığını düşünüyorsun ki?Zaten babası da ben de zayıftık demiyo musun,sütçüye çekecek değil ya
Dün aptamil junıorun kutu sütlerinden aldım kek yedirirken yanında içirmeyi deneyeceğim, devam sütü olduğundan ocakta kaynatamam di mi üzerinde bi açıklama yoktu,benmari mi yapıcam onu da :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…