- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #98.341
bizim kanepe de alçak artık durmuyor zilli...babası ona kocaman oyuncak ayı almıştı yanında da minik yavrusu var....hilal attaaa diyorum nerdeyse geliyor ayının kucağına yatıyor bende başımı koyuyorum sarılıyor bana ...eşimde deli işte ayı ve yavrusu diyor yakında resimlerimizi görürsünüz hoşş burda da face'e giremiyorum ki akşamda 1-2 sn'lik bakıyorum face'e
Ayı ve yavrusu haa, buna güldüm...
Günaydın canlarım güzellerim,
Dün çook keyifli bir gün geçirdik, evden çıkana kadar Doruk canıma okudu ama sonrası harikaydı. Meralciğim'e bir kez daha teşekkürler, zaman ayırdığı için... Eymen 45 dk, Doruk 2 saat uyudu, biz de sohbet edecek ve karnımızı doyuracak zaman bulabildik :) Uyanınca ikisi de yemek yemediler, Eymen annesinin kucağında durdu, Doruk hiç bir yerde durmadı... En son garson kızın kucağına verdim, kaşla göz arasında öpmüş kızı köpek yavrusuDönüşte de traşa götürdüm oğlumu, kalpak gibi olmuştu saçları, 4.kez traş oldu, pek de yakışıklı oldu
Geçmişe bir göz attım, bi yaramazlık yok gibi, sevindim...
Bugün dünkü açığı kapatmam lazım, konuşun gaari
Sağol arkadaşım, oylama bu akşam 22 de sona eriyor, hayırlısı bakalımGamzecan, Ensar ın iyileşmiş olmasına sevindim, ben oyladım diye hatırlıyorum, inşallah kazanır yarışmayı, bende sizi öptüm..
günaydınn güzel anneler
herkes iyidir umarım
dün annemdeydim biraz dışarı çıktık orda alışveriş yaptık serhanı sardım sarmaladım onada iyi geldi eve dönerken uyudu arabasında
bu arada serhan enter tuşunu söktü sonra devam edeyim öptüm şimdilik
Esin, Cemy nin gel gel yapan o elini yerim ben, bırak yatsın yanında annesi, ay hiç kıyamıyorum ben bu çocuklara, hastalandı ya huyu değişmiştir belki, yediği bişeyden pişik olmuştur, bu aralar farklı bişey yedirdiniz mi, yada baharatlı, acılı, ekşili, salçalı, onlarda hemen pişik yapıyor..
ya evet dün öğlen yengesi köfte yerken sulanmış bu o da kıyamamış tattırmış biraz baharatlıymış acıymış ta ama bizim sıpa yarısını yemiş daha yerdi de ben vermedim dedi o yaptı o zaman
Günaydın anneciklerrr
Bu ara herkes keyifli maşaallah
Demek kızı öptü heee
Sağol arkadaşım, oylama bu akşam 22 de sona eriyor, hayırlısı bakalım
Şimdilik ilk 10 dayız
Maşaallah hakkaten ne akıllı yavrular bunlar yaa..
Ensar da 1-2 aydır sıralıyor, desteksiz ayakta durabiliyor bi süre ama henüz adım atmadı..
Bu bebeler hep aynı heralde, benim kızda lap-top un tüm tuşlarını söktü nerdeyse, 3 gündür bakımdaydı lap-top, zor düzelttik, sonunda kızıma hediye edecem sanırım lap-topu, onun için iyi bir aktivite oyuncağı olacak :)))
günaydın anneler nasılız bakalım biz ii sayılırız yalnız bu sıpa yanımda yatmaya çok alıştı dün gece hiçbir şekilde yatağında uyumadı yatağına ne zaman bırakmaya kalksam buynuma sarılıp üzerime tırmanmaya başladı bizde birlikte uyuduk yine napcam bilmiyorum ilk kez yapıyo doğduğundan beri kendi yatağında yatırıyordum ayrıca çok kötü pişik olmuş yavrum neden oldu hiç anlamadım poposunu da yıkayarak temizliyorum halbuki ve deee biraz da ii şeyler koltuktan tek başına inebiliyor zaten çıkabiliyordu ilk arabamın kutusunu sürekli atrafında tutuyor yüksek yerlere onun üzerine çıkıp çıkıyorsabah yatak odasının kapısına dönüp baba gel gel die seslendi babası gelmeyincede kızgın kızgın bağırmaya başladı bana döndü hem bağırıyo hem eliyle gel gel yapıyo çağırıyorum gelmiyo der gibiydi ço tatlıydı çok meleğim benim
MERVE bugün bizi de oku merve bugün bizi de oku merve buraya yumruk havaya merve buraya yumruk havaya
ya evet dün öğlen yengesi köfte yerken sulanmış bu o da kıyamamış tattırmış biraz baharatlıymış acıymış ta ama bizim sıpa yarısını yemiş daha yerdi de ben vermedim dedi o yaptı o zaman
poponun içi boydan boya kızarmış yumurtalığın yanı ve bacakların arası boğum yeri de biraz pişmişSadece popo deliğinin etrafı mı kızarmış büyük bölüm mü?
evet sık kaka yapması da kilo alımına engelmiş ama yok anacım ne hata yapacaksın gayet güzel bakıyorsun kuzucuğa demek ki bağırsakları adapte olmakta zorlanıyor bu yemeklere ama ilaç ta vermiş doktorunuz bişeyciği kalmaz sıkma canını ciğeri bende deniyeyim bizdede var demir eksikliğiDün akşam ilk kez kuzu ciğeri yedirdim benim kuzuya, demir eksikliği için öneriyorlar...
Patases, havuç, soğan, maydanoz ve ciğeri haşladım, ezdim yedirdim, sevdi, tavsiye ederim.
Bir de günde 4-5 defa kaka yapıyor Doruk, bugün doktoru aradım artık, barsak düzenleyici bir ilaç verdi, çok kaka yapması da kilo almasına engel olabilirmiş. Bi yerde yanlış bişey mi yapıyoruz anlamadım. Gerçi Doruk küçücükten beri sık kaka yapar ama bu aralar her öğünden sonra yapıyor nerdeyse... Aman canım sıkıldı yine yaaa :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?