2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Burcu, bizim doktor şöyle demişti; ''çok kaka yapması demek, yediklerini sindirip değerlendirmeden direk posa olarak atması demek, çok yediripte çocuğu sıkıştırmayın, sonra siz o kadarda yiyo ama neden yaramıyor diye düşünürken, çocuk kakayla atar o yedirdiklerinizi anlamazsınız bile..''

Bana çok mantıklı geliyor bu, İklim günde 2-3 kez yapıyor ama az az, günde bir kere bile yaptığı oluyor hatta..

Kaka demişken aklıma geldi, muhabbetimizde pek güzel bugün kaka :)))) ama sormam lazım merak ettim, İklim kakasını top top yapıyor, epey katı yani, büyük adam gibi, sizinkilerin ki nasıl, ek gıdalardan kaynaklanan bir durum biliyorum ama yine de çocuk için zorlanıyormu acaba diye düşünmekten alıkoyamadım kendimi, biraz daha cıvık olsun da kolay yapsın diye uğraştım ama ne yedirirsem yedireyim pek fark olmadı, kabız değil kesinlikle ondan eminim, ama yaparken bağırıp ağlıyor bazen, katı katı çıkarması zor oluyor tabi :))

Allah senden razı olsun arkadaşım benim Allah seninde sıkıntılı günüde yardımcın olsun valla çok süper oldu uyumak çok teşekkür ederiz bizde size dua ediyoruz canım:13:

ben merti hiç kanepede oturtamadığım için inip çıkmayıda bilmiyo:26: dur bak aklıma düştü bugün deneyelim bizde
yerim o zilliyi,bizimkide masanın altında oynamayı seviyo, ne varsa orda:44:
biraz önce oy verdim canım

yaaa uzun zaman oldu PINAR,ÖZNUR neler yapıyor haberiniz var mı girmiyorlarda eskisi gibi buraya?
bende merak ediyorum geçenlerde yaşanan tatsızlıktan sonra girmedi hiç öznur onla bi alakası olabilirmi acaba:26:

GÜLŞAN şimdi gördüm çok geçmiş olsun canım ya akşam tv izlemedik bizde yalnız kocam beni kurtardı demişsin ya ona güldüm sen polis deil misin anacım seni neden o kurtarıyo
eve gidecek araba bulamadım dün burda kepenk kapatma eylemi vardı ,yürüyerek de gidemezdim taş atıyolardı çocuklar(canavar çocuklar),araba bozulduda dün,eşim arabayı yaptırmış idareten ,geldi aldı beni rüzgar gibi gittik eve polislikten eser kalmadı bende zaten

bende veriyorum ciğer,çorbasının içine ufalıyorum pişirip,seviyoda mert

bugün hepimizin sııpalarını okicam etki eder inşş:) sizde okuyun ama..
kızımı uyuttum gardolabıma koştum bütü neski kıyafetlerim cuk oluo eski kilomdayım şükür aha uyandı

Ben de eski kilomdayım ama bazı kıyafetlerim olmuyo, özellikle eteklerim ve kumaş pantolonlarım... Bu gevşekliğe bi dur demek lazım da, nasıl :26:

Epey pişmiş, yazık yaw... Bol bol açık bıraksınlar Esincim, hava alsın gül poposu, bu arada ilaç önermiş arkadaşlar zaten ama Hametan da çok iyi geliyor...

Olabilir tabi, sürekli yeni birşeyler yiyor, hala bir geçiş dönemindeler aslında...

Çekeydi sütçüye de acıcık toparlak olaydı bea

Hiç denemedim henüz, fikrim yok o yüzden ama kaynatılmaz kanımca. Yasemin bilir...

Ben ocakta ısıttım ama fazla değil ılık yaptım yani, bişey olmadı sende ısıtabilirsin, birde içirmeden önce kaloriferin üzerinde bekletiyorum bazen, ılık oluyor, aldığımız marketlerde buzdolabında durmuyor o sütler dikkat ettiysen, oda sıcaklığında kutusuyla bekleyebilir bence, böylelikle ısıtmana bile gerek kalmaz kanımca..

Son düzenleme:
valla anacım bizimki çamur kıvamında yapıyo ne sulu nekatı yalnız bazen şiğnemeden yuttuğu havuç maydonoz domates fln bütün bütün çıkıyo

Yasemin Kerem in de kakası artık büyük insan kokusu ve kıvamında bööööğ iğrenç yani :) hiçbi zaman mokunu yiyim diyen annelerden olmadım olamam da :90: ben 10-15 günde 1 kayısı incir üzüm hoşafını yapıyorum ve 3-4 gün boyunca veriyorum, o zaman daha sulu yapıyor, en azından vitamini haricinde çocuğun bağırsakları rahatlar ve çıkarması da zor olmaz diye düşünüyorum.

bu anne kaçar kavitasyon randevum var öpüldünüzz öğleden sonra yokum bildireyim ama akşam üzeri girer bi hal hatır sorarım

Üzerinde serin ve kapalı ortamda muhafaza edin diyor evler kaloriferden sıcak oluyor bende dolaba koydum,çıkardığımda kalorifer üzerinde bekleteyim bari.

Hayırlı cumalar herkese,
Biz yine çok zor bi gece geçirdk, halen patlamadık ikinci dşi( oğluş huzursuz ve huysuz. İştahsızlık zaten genel durum Şimdi biraz dışarı götürücem onu, öptüm herkesi. geçmişe de bakmadım inş. sorun falan yoktur, gelince okurum artık

Üzerinde serin ve kapalı ortamda muhafaza edin diyor evler kaloriferden sıcak oluyor bende dolaba koydum,çıkardığımda kalorifer üzerinde bekleteyim bari.

Ben küçük kutularda olanlardan alıyorum, hatta pipetle içilen en minik boyları bile var, büyük kutuyu açınca kalanını muhafaza etme konusunda bende tereddüt yaşıyorum, buzdolabına koyuyorum buz gibi oluyor, ısıtsam ne olur diye düşünmekten, en iyisi tek içimlik küçük kutuları almak, aklında olsun, kalorifer üzerinde ılıtıp bir seferde içiriyorum yani..

Doruk vıcık bi kıvamda yapıyor genelde, ne sulu ne katı...
Bizim doktor da benzer bir yorum yaptı işte, o yüzden bağırsak düzenleyici verdi, nolcek bakalım...

valla anacım bizimki çamur kıvamında yapıyo ne sulu nekatı yalnız bazen şiğnemeden yuttuğu havuç maydonoz domates fln bütün bütün çıkıyo

Heee aynen

Ben artık veremiyorum ondan, zaten çok yapıyor, bi de verirsem tıpa takmam lazım kuzuya...

bu anne kaçar kavitasyon randevum var öpüldünüzz öğleden sonra yokum bildireyim ama akşam üzeri girer bi hal hatır sorarım

Yarım gün yok yazılacaksın, zaten son zamanlarda çok kaytardın, cezana razı ol

Kuzuya üzüldüm şimdi, bir patlatsa da şu dişi kurtulsanız yaa, dışarıda keyfi yerine gelir umarım.. Hadi gidin bakalım..

slm millet
bu gün az yazmışsınız çabucak okudum cuma rehaveti her halde

gülşan çok geçmiş olsun ucuz atlatmışsınız, ne istiyorlar anlamıyorum yav rahat batıyor her halde buralardakilere, sizin şark içi yer değiştirme hakkınız varmı kız ? ceylanpınara gelin burada neredeyse hiç olay çıkmıyor.
ykışıklımın ve dolaylı olarak senin de uyumanıza çok sevindim devamını dilerim

deniz de çok seviyor masanın altını koltuk köşelerini, kanepelerden kendi inmeye başlayalı uzun zaman oldu ama daha çıkamıyor, sizin kuzulardan 1 ay küçük olmasının ve erkek olmasının çok etkisi var sanırım.

HER DAİM SEVGİ PITIRCIĞI OLALIM ÜZÜNTÜLER BİZDEN UZAK OLSUN...RABBİM MELEKLERİMİZİ KORUSUN..

AMİİİİİİİİİNNNNNNNN!

İNS VE PG UP tuşlarımı artık takamıyorum yerine kociş yakında yeni bilgisayar alacak bana bunu da denize vereceğiz sanırım oynası diye

antibiyotikler de fena halde pişik yapıyor arkadaşlar haberiniz olsun

Hee öptü valla, hiç de çaktırmıyor :)
Ensar'a bol şans arkadaşım :)

[/COLOR]
Yirim ben onuu
Mersi canım..
Hımm bana kalırsa dr.a danışıp bi düzenleyici almanız iyi olacak..

Ensar da günde 2-3 kez yapıyor bu ara. Ne katı, ne cıvık..
biraz önce oy verdim canım
[/B]
Teşekkürler arkadaşım
[/B]

msrketlerde açılmamış halde rafta beklio ama açıldıktan sonra içine hava girio o yüzden dolata korumanız lazım aman dikkat kızlar kaloriferin üastünde bozulabilir

benimkide çamur suluda deel katıda. anne sütü aldığından heralde hala o sarılığı duruo ço ksefiorm o rengi ama kokusu muhteşem yani ööö

ay canım yaa inş atlatır çabucak meral maşş hergün cıkıosun üşenmiosun hiç ya ben çok üşeniorm yokuş war tırmanmak ölüm su içinde kalıorm
bende deneyi mciğeri bnm kız eti sewio kesin onuda sewer. melikeninde ishalden önce çok yapıodu ishal olduğunda wermişti doktor barsak düzenleyici onun faydası oldu heralde günde 2 ye düştük gerçi gene 1 yapsa iyi ama en azındna iyidir. melikede öyle cnm bilirsindir çok sık kaka yapardı küşükkende şimdide öle bazen 3 oluo bazen 1 genelde 2 ama debridat mı werdi o ii gelio bizim kini iraz yawaşlattı sen yanlış yapmıosun hem ii işte metabolizma hızlı çalışıo ilerde yer yer kilo almaz:)

bide iklimdi sanırım sert kaka yapan ya nie öle yapıodu demekki acıoda bagırıo kuzucm yaa yara yarık fln warmı makatında baktın mı hiç yasemincim. doktoruna bi söyle istersen bu kadar sert yapması normal değil bence. yağ weriomusun mamalarında zeytinyagı fln emio mu seni.. bide suyu az içio olabilir suyu bol wer. kadir tuğcu doymayan cocuk sert top kaka yapar dio ama o süt döenmi için mi geçerli ek gıda zamanındadamı öyle bilemicem. doktoruna söyle bide su wer bol bol tereyaa fln kat yemeklere deişir belkim.

Meral, sana mı üzüleyim Eymen'e mi bilemedim valla, perişan oldunuz ikiniz de... Bir an önce hayırlısıyla patlasa şu diş de rahatlasanız...

Merve, bizim doktor da debridat verdi, iyi geldi diyorsun yani, hadi inşallah... Hem demir eksikliği, hem fazla kaka hem de fazla hareket birleşince kilo alamadı demek ki, salaklık ettim doktora kaka olayını daha önce söylememekle...

ewet iyi geldi inş sizede fayda eder. de içirmek problem pipetle içiriyodum ben kaşıkla deneme sakın sonra yemek yemekde istemio. melikede öyle çok hareketli ama kanını bilmiyorm işte saydrımak istiorm bende aylık kontrole gitmiyoruz biz en son kasımda ishal olunca gitmiştik ewde tartıyorum ve demrir ilacıda kullanmadım hiç. içmedi çok. karıştırdığım meuyveyi flnda yemedi bende çok üstüne düşmedim gerçi. babası pek yanaşmıo saydırmaya ama bilmiorm artık.. mart gibi gitcem annemlere o zmn giderim kendi doktorumuza yaşıda olmuş oluo zmn saydırırım artık.

melike ewde sandalye gezdirio ay sinir olurdum düğün salonlarında sandalye sürükleyen çocuklara çok kınadım heralde melike şimdiden başladı yaa( sürrtüre sürttüre dolandırıo ewde allahta nalt komşum çalışıo:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…