- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #98.361
Allah senden razı olsun arkadaşım benimgünaydınnnnnnnnnnn
gülşan dün gece merte dua ettim wala:))) ay çok sewindim yaa sıpacıkk.
geçmiş olsun cnm dün bende izleyemedim tv'yi. insanlara rahat batıyor işte naparsın.
kızım dün ben yatarken 12 gibi tekrar emdi bide 5 bucukta kalktı bide 8 bucukta uyandık:) bi kere kalktı denebilir maşş maşş. şimdi kafaltısını yapcak 9u 10 geçe:) şimdi cafe crown'ı ıssırıo:)
eşim gitmeden duş aldım çok ii geldi ohh tavsiye ederim yüzünü yıkamadan duşa girmek ii oluo:)
hepinize hayırlı cumalarrr cumanız mübarek olsunn..
ben merti hiç kanepede oturtamadığım için inip çıkmayıda bilmiyo:26: dur bak aklıma düştü bugün deneyelim bizdeherkese Günaydın ve Hayırlı Cumalar;
Dün aksam zilli kızım yeni oyun keşfetti masa altında oyun oynuyor bütün oyuncaklarını masa altına taşıdı ve orda oynuyor sandalyeleri çektik artık kendisi 2 saat orda kendi kendine konuşa konuşa oynadı.Arada yerinden çıkıp meyva yerken biz kendisi de gelip ısırıp tekrardan yerine geçti..
Bu arada kızım kanepeden kendiliğinden inmeyi de öğrendi...Tutunarak iniyor zilli tabii bende arkadan tutuyorum bişey olmasın diye...
biraz önce oy verdim canım
bende merak ediyorum geçenlerde yaşanan tatsızlıktan sonra girmedi hiç öznur onla bi alakası olabilirmi acaba:26:yaaa uzun zaman oldu PINAR,ÖZNUR neler yapıyor haberiniz var mı girmiyorlarda eskisi gibi buraya?
eve gidecek araba bulamadım dün burda kepenk kapatma eylemi vardı ,yürüyerek de gidemezdim taş atıyolardı çocuklar(canavar çocuklarGÜLŞAN şimdi gördüm çok geçmiş olsun canım ya akşam tv izlemedik bizde yalnız kocam beni kurtardı demişsin ya ona güldüm sen polis deil misin anacım seni neden o kurtarıyo
Dün akşam ilk kez kuzu ciğeri yedirdim benim kuzuya, demir eksikliği için öneriyorlar...
Patases, havuç, soğan, maydanoz ve ciğeri haşladım, ezdim yedirdim, sevdi, tavsiye ederim.
Bir de günde 4-5 defa kaka yapıyor Doruk, bugün doktoru aradım artık, barsak düzenleyici bir ilaç verdi, çok kaka yapması da kilo almasına engel olabilirmiş. Bi yerde yanlış bişey mi yapıyoruz anlamadım. Gerçi Doruk küçücükten beri sık kaka yapar ama bu aralar her öğünden sonra yapıyor nerdeyse... Aman canım sıkıldı yine yaaa :44:
bugün hepimizin sııpalarını okicam etki eder inşş:) sizde okuyun ama..
kızımı uyuttum gardolabıma koştum bütü neski kıyafetlerim cuk oluo eski kilomdayım şükür aha uyandı
poponun içi boydan boya kızarmış yumurtalığın yanı ve bacakların arası boğum yeri de biraz pişmiş
evet sık kaka yapması da kilo alımına engelmiş ama yok anacım ne hata yapacaksın gayet güzel bakıyorsun kuzucuğa demek ki bağırsakları adapte olmakta zorlanıyor bu yemeklere ama ilaç ta vermiş doktorunuz bişeyciği kalmaz sıkma canını ciğeri bende deniyeyim bizdede var demir eksikliği
Fazla kaka yapan çocuk kilo almaz derler,belki metabolizması hızlıdır niye hemen bişeyleri yanlış yaptığını düşünüyorsun ki?Zaten babası da ben de zayıftık demiyo musun,sütçüye çekecek değil ya
Dün aptamil junıorun kutu sütlerinden aldım kek yedirirken yanında içirmeyi deneyeceğim, devam sütü olduğundan ocakta kaynatamam di mi üzerinde bi açıklama yoktu,benmari mi yapıcam onu da :26:
Fazla kaka yapan çocuk kilo almaz derler,belki metabolizması hızlıdır niye hemen bişeyleri yanlış yaptığını düşünüyorsun ki?Zaten babası da ben de zayıftık demiyo musun,sütçüye çekecek değil ya
Dün aptamil junıorun kutu sütlerinden aldım kek yedirirken yanında içirmeyi deneyeceğim, devam sütü olduğundan ocakta kaynatamam di mi üzerinde bi açıklama yoktu,benmari mi yapıcam onu da :26:
valla anacım bizimki çamur kıvamında yapıyo ne sulu nekatı yalnız bazen şiğnemeden yuttuğu havuç maydonoz domates fln bütün bütün çıkıyoBurcu, bizim doktor şöyle demişti; ''çok kaka yapması demek, yediklerini sindirip değerlendirmeden direk posa olarak atması demek, çok yediripte çocuğu sıkıştırmayın, sonra siz o kadarda yiyo ama neden yaramıyor diye düşünürken, çocuk kakayla atar o yedirdiklerinizi anlamazsınız bile..''
Bana çok mantıklı geliyor bu, İklim günde 2-3 kez yapıyor ama az az, günde bir kere bile yaptığı oluyor hatta..
Kaka demişken aklıma geldi, muhabbetimizde pek güzel bugün kaka :)))) ama sormam lazım merak ettim, İklim kakasını top top yapıyor, epey katı yani, büyük adam gibi, sizinkilerin ki nasıl, ek gıdalardan kaynaklanan bir durum biliyorum ama yine de çocuk için zorlanıyormu acaba diye düşünmekten alıkoyamadım kendimi, biraz daha cıvık olsun da kolay yapsın diye uğraştım ama ne yedirirsem yedireyim pek fark olmadı, kabız değil kesinlikle ondan eminim, ama yaparken bağırıp ağlıyor bazen, katı katı çıkarması zor oluyor tabi :))
Ben ocakta ısıttım ama fazla değil ılık yaptım yani, bişey olmadı sende ısıtabilirsin, birde içirmeden önce kaluriferin üzerinde bekletiyorum bazen, ılık oluyor, aldığımız marketlerde buzdolabında durmuyor o sütler dikkat ettiysen, oda sıcaklığında kutusuyla bekleyebilir bence, böylelikle ısıtmana bile gerek kalmaz kanımca..
Üzerinde serin ve kapalı ortamda muhafaza edin diyor evler kaloriferden sıcak oluyor bende dolaba koydum,çıkardığımda kalorifer üzerinde bekleteyim bari.
Burcu, bizim doktor şöyle demişti; ''çok kaka yapması demek, yediklerini sindirip değerlendirmeden direk posa olarak atması demek, çok yediripte çocuğu sıkıştırmayın, sonra siz o kadarda yiyo ama neden yaramıyor diye düşünürken, çocuk kakayla atar o yedirdiklerinizi anlamazsınız bile..''
Bana çok mantıklı geliyor bu, İklim günde 2-3 kez yapıyor ama az az, günde bir kere bile yaptığı oluyor hatta..
Kaka demişken aklıma geldi, muhabbetimizde pek güzel bugün kaka :)))) ama sormam lazım merak ettim, İklim kakasını top top yapıyor, epey katı yani, büyük adam gibi, sizinkilerin ki nasıl, ek gıdalardan kaynaklanan bir durum biliyorum ama yine de çocuk için zorlanıyormu acaba diye düşünmekten alıkoyamadım kendimi, biraz daha cıvık olsun da kolay yapsın diye uğraştım ama ne yedirirsem yedireyim pek fark olmadı, kabız değil kesinlikle ondan eminim, ama yaparken bağırıp ağlıyor bazen, katı katı çıkarması zor oluyor tabi :))
valla anacım bizimki çamur kıvamında yapıyo ne sulu nekatı yalnız bazen şiğnemeden yuttuğu havuç maydonoz domates fln bütün bütün çıkıyo
Yasemin Kerem in de kakası artık büyük insan kokusu ve kıvamında bööööğ iğrenç yani :) hiçbi zaman mokunu yiyim diyen annelerden olmadım olamam da :90: ben 10-15 günde 1 kayısı incir üzüm hoşafını yapıyorum ve 3-4 gün boyunca veriyorum, o zaman daha sulu yapıyor, en azından vitamini haricinde çocuğun bağırsakları rahatlar ve çıkarması da zor olmaz diye düşünüyorum.
bu anne kaçar kavitasyon randevum var öpüldünüzz öğleden sonra yokum bildireyim ama akşam üzeri girer bi hal hatır sorarım
Hayırlı cumalar herkese,
Biz yine çok zor bi gece geçirdk, halen patlamadık ikinci dşi( oğluş huzursuz ve huysuz. İştahsızlık zaten genel durum Şimdi biraz dışarı götürücem onu, öptüm herkesi. geçmişe de bakmadım inş. sorun falan yoktur, gelince okurum artık
günaydın kızlar
merte milupanın gece çayından verdim akşam yatmadan önce ve gece sadece 2 kez kalktıbir aydır selki ilk kez uyudum
dün size güle güle diyemeden çıktım ama geçerli bir sebebim var,belki haberlerde izlemişsinizdir,burası karıştı yine dün ama busefer hedef hükümet konagı oldu,bütün camlarımız aşağı indi,molotöf kokteylimi dersin,havai fisekmi dersin eşim geldi aldı beni eve bıraktı üstümüzden taşlar uçuyordusağsalim eve gittik ama ilk kez bukadar yakından yaşadım olayları,eşimde tam zamanında geldi valla süpermenim benim
biraz işlerim var onları halledeyim aranıza katılcam yine,çok yazmayın
herkese Günaydın ve Hayırlı Cumalar;
Dün aksam zilli kızım yeni oyun keşfetti masa altında oyun oynuyor bütün oyuncaklarını masa altına taşıdı ve orda oynuyor sandalyeleri çektik artık kendisi 2 saat orda kendi kendine konuşa konuşa oynadı.Arada yerinden çıkıp meyva yerken biz kendisi de gelip ısırıp tekrardan yerine geçti..
Bu arada kızım kanepeden kendiliğinden inmeyi de öğrendi...Tutunarak iniyor zilli tabii bende arkadan tutuyorum bişey olmasın diye...
HER DAİM SEVGİ PITIRCIĞI OLALIM ÜZÜNTÜLER BİZDEN UZAK OLSUN...RABBİM MELEKLERİMİZİ KORUSUN..
Bu bebeler hep aynı heralde, benim kızda lap-top un tüm tuşlarını söktü nerdeyse, 3 gündür bakımdaydı lap-top, zor düzelttik, sonunda kızıma hediye edecem sanırım lap-topu, onun için iyi bir aktivite oyuncağı olacak :)))
Esin, Cemy nin gel gel yapan o elini yerim ben, bırak yatsın yanında annesi, ay hiç kıyamıyorum ben bu çocuklara, hastalandı ya huyu değişmiştir belki, yediği bişeyden pişik olmuştur, bu aralar farklı bişey yedirdiniz mi, yada baharatlı, acılı, ekşili, salçalı, onlarda hemen pişik yapıyor..
Yirim ben onuuHee öptü valla, hiç de çaktırmıyor :)
Ensar'a bol şans arkadaşım :)
[/COLOR]
Hımm bana kalırsa dr.a danışıp bi düzenleyici almanız iyi olacak..Burcu, bizim doktor şöyle demişti; ''çok kaka yapması demek, yediklerini sindirip değerlendirmeden direk posa olarak atması demek, çok yediripte çocuğu sıkıştırmayın, sonra siz o kadarda yiyo ama neden yaramıyor diye düşünürken, çocuk kakayla atar o yedirdiklerinizi anlamazsınız bile..''
Teşekkürler arkadaşımbiraz önce oy verdim canım
[/B]
Ben ocakta ısıttım ama fazla değil ılık yaptım yani, bişey olmadı sende ısıtabilirsin, birde içirmeden önce kaloriferin üzerinde bekletiyorum bazen, ılık oluyor, aldığımız marketlerde buzdolabında durmuyor o sütler dikkat ettiysen, oda sıcaklığında kutusuyla bekleyebilir bence, böylelikle ısıtmana bile gerek kalmaz kanımca..
valla anacım bizimki çamur kıvamında yapıyo ne sulu nekatı yalnız bazen şiğnemeden yuttuğu havuç maydonoz domates fln bütün bütün çıkıyo
ay canım yaa inş atlatır çabucak meral maşş hergün cıkıosun üşenmiosun hiç ya ben çok üşeniorm yokuş war tırmanmak ölüm su içinde kalıormHayırlı cumalar herkese,
Biz yine çok zor bi gece geçirdk, halen patlamadık ikinci dşi( oğluş huzursuz ve huysuz. İştahsızlık zaten genel durum Şimdi biraz dışarı götürücem onu, öptüm herkesi. geçmişe de bakmadım inş. sorun falan yoktur, gelince okurum artık
bende deneyi mciğeri bnm kız eti sewio kesin onuda sewer. melikeninde ishalden önce çok yapıodu ishal olduğunda wermişti doktor barsak düzenleyici onun faydası oldu heralde günde 2 ye düştük gerçi gene 1 yapsa iyi ama en azındna iyidir. melikede öyle cnm bilirsindir çok sık kaka yapardı küşükkende şimdide öle bazen 3 oluo bazen 1 genelde 2 ama debridat mı werdi o ii gelio bizim kini iraz yawaşlattı sen yanlış yapmıosun hem ii işte metabolizma hızlı çalışıo ilerde yer yer kilo almaz:)Dün akşam ilk kez kuzu ciğeri yedirdim benim kuzuya, demir eksikliği için öneriyorlar...
Patases, havuç, soğan, maydanoz ve ciğeri haşladım, ezdim yedirdim, sevdi, tavsiye ederim.
Bir de günde 4-5 defa kaka yapıyor Doruk, bugün doktoru aradım artık, barsak düzenleyici bir ilaç verdi, çok kaka yapması da kilo almasına engel olabilirmiş. Bi yerde yanlış bişey mi yapıyoruz anlamadım. Gerçi Doruk küçücükten beri sık kaka yapar ama bu aralar her öğünden sonra yapıyor nerdeyse... Aman canım sıkıldı yine yaaa :44:
Meral, sana mı üzüleyim Eymen'e mi bilemedim valla, perişan oldunuz ikiniz de... Bir an önce hayırlısıyla patlasa şu diş de rahatlasanız...
Merve, bizim doktor da debridat verdi, iyi geldi diyorsun yani, hadi inşallah... Hem demir eksikliği, hem fazla kaka hem de fazla hareket birleşince kilo alamadı demek ki, salaklık ettim doktora kaka olayını daha önce söylememekle...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?