- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #98.381
Tıp mı oynuyoruz..?
Melike nin sandalye gezdirmesine çok güldüm Merve, küçük değil mi daha sandalye gezdirmek için, kınamamak lazım evet, benimde kınadıklarım bir bir başıma geliyor, bir daha ağzımı açmaya tövbe ettim hatta içimden bile geçirmiyorum..
Geldim geldim :)
Melike sandalye mi gezdiriyor, ahh kuduruk ahhh :))))
Alp adım mı atıyor, afferin ona, maaşallah...
Aylin adet mi olmuş, geçmiş olsun, yok izin mizin, otur oturduğun yerde!
Başka ne vardı?
Melikeye maşş:):):) en kuduruk kız o olacak gibi arkasından da İklim geliyor diğerleri hanım hanımcık
Alp in adım atmasına da maşşallah,yürüyecek yakında,bizde beyefendi oğlan yok hepsi kudurukgillerden
Yazgı Allah yardımcınız olsun, çok zorladı bu sefer bu diş sizi, bir çıkarsa da rahatlasanız sizde Alp te, Eymen ve Meral de aynı durumda biliyorsun, birbirinizi iyi anlarsınız, inşallah kısa zamanda çıkarır Alpim dişini, adım atıyor demek yakışıklı, aferin ona, koştuğu günleri de görürüz inşallah..
Şunu biliyor musunuz? eşlerden kim daha çok seviyorsa çocuk o sevilen eşe benzer,mesela İklim ve Doruk aynı baba,demek ki Yasemin ve Burcu eşlerini daha fazla seviyorlarmış, Eymen aynı Meral demek ki kocası Meral i daha fazla seviyor
Şunu biliyor musunuz? eşlerden kim daha çok seviyorsa çocuk o sevilen eşe benzer,mesela İklim ve Doruk aynı baba,demek ki Yasemin ve Burcu eşlerini daha fazla seviyorlarmış, Eymen aynı Meral demek ki kocası Meral i daha fazla seviyor
Öyle diyorlar ama ben inanmıyorum bu teze.. Eşim beni, benim onu sevdiğimden daha fazla seviyordur kanımca, her ne kadar belli etmese de, anasının ağzına baksa da :)))
Birde hamile iken kime çok bakarsan ona benzer çocuk derler, bana doğumdan sonra eşine çok mu baktın demişlerdi..
Bir başka teze göre de kime nefretle bakarsan ona benzer derler..
Ben hiç birine de inanmayanlardanım...
canım ben hamile iken eşim askerde idi hiç bakmadım ,,, o dönemde ismail beni benim on u sevdiğimden kat kat fazla olduğunu söylüyordu amaaa selin ismailin kopyası :):)
Ohooo, kayınvalidemde kınadığım o kadar çok şey var ki, hepsinin başıma geldiğini düşünemiyorum :))
Hep öyle derler...
Ama Doruk doğduktan sonra, ben gördüm ki, kocam beni benim onu sevdiğimden daha fazla seviyor. Offf dertliyim bu konuda, ama üstüme gelmeyin, yazmayacam :85:
Öyle diyorlar ama ben inanmıyorum bu teze.. Eşim beni, benim onu sevdiğimden daha fazla seviyordur kanımca, her ne kadar belli etmese de, anasının ağzına baksa da :)))
Birde hamile iken kime çok bakarsan ona benzer çocuk derler, bana doğumdan sonra eşine çok mu baktın demişlerdi..
Bir başka teze göre de kime nefretle bakarsan ona benzer derler..
Ben hiç birine de inanmayanlardanım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?