2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

selam canlar.biliyorum ihmal ediyorum ama çok sıkıntılı bir dönemindeyiz Alp İmin.dişi çıktı çıkacak,ama tahminimce bir 3 gün daha zorlar bizi.çok agresifiz.istemediği bişey olsun bağırıyor,yumruk sıkıyor,kızarıyor,ağlıyor.dün akşam canımıza okudu.oyuncak sepetini istiyor.verdim hala bağırıyor,bazen içine koyup gezdiriyorum ya onu istiyor,neyse koyduk kocam bir ucundan ben bir ucundan salladık gezdirdik,öyleyken çok mutlu kahkahalar atıyor.yere koyduğumuz an çığlık çığlığa.bende salıncağını getirdim.bir yarım saat oyalandı.bir ara odada orada yattığımız için beşiği,salıncak,yürüteç,mama sandalyesi,oyuncaklar ,hepsi biryerde,bize yer kalmadı.neyle oyalayacağımızı şaşırıyoruz.
bu arada artık adım atıyoruz1 yada 2 adım fazla değil,ama çok zevk alıyor bu halinden.tabi şuan çok dengeli değil,düşüyor,ama üzerinde çalışıyoruz.yapıyoruz,olacak

Melike nin sandalye gezdirmesine çok güldüm Merve, küçük değil mi daha sandalye gezdirmek için, kınamamak lazım evet, benimde kınadıklarım bir bir başıma geliyor, bir daha ağzımı açmaya tövbe ettim hatta içimden bile geçirmiyorum..

Dün gecenin uykusuzluğuna bir de adet ve karın ağrısı eklenince dakikaları saymaya başladım,izin istesem mi istemesem mi diye düşünürken masada sızacağım sanırsam:78:

Ben kayınvalidemi 2 konuda çok kınadım o yüzden başıma geleceğini adım gibi biliyorum, 1. çocuklarına aşırı aşırı düşkün, onlar yorulmasın diye su bile istemez,2. market pazar gezmeyi çok sever,boş boş bile olsa gezer, dün canım sıkıldı Kipayı gezeyim derken al işte dedim bir tane kınadığın tuttu.

Geldim geldim :)
Melike sandalye mi gezdiriyor, ahh kuduruk ahhh :))))
Alp adım mı atıyor, afferin ona, maaşallah...
Aylin adet mi olmuş, geçmiş olsun, yok izin mizin, otur oturduğun yerde!
Başka ne vardı?

Melikeye maşş:):):) en kuduruk kız o olacak gibi arkasından da İklim geliyor diğerleri hanım hanımcık
Alp in adım atmasına da maşşallah,yürüyecek yakında,bizde beyefendi oğlan yok hepsi kudurukgillerden

Yazgı Allah yardımcınız olsun, çok zorladı bu sefer bu diş sizi, bir çıkarsa da rahatlasanız sizde Alp te, Eymen ve Meral de aynı durumda biliyorsun, birbirinizi iyi anlarsınız, inşallah kısa zamanda çıkarır Alpim dişini, adım atıyor demek yakışıklı, aferin ona, koştuğu günleri de görürüz inşallah..

Şunu biliyor musunuz? eşlerden kim daha çok seviyorsa çocuk o sevilen eşe benzer,mesela İklim ve Doruk aynı baba,demek ki Yasemin ve Burcu eşlerini daha fazla seviyorlarmış, Eymen aynı Meral demek ki kocası Meral i daha fazla seviyor

Geldim geldim :)
Melike sandalye mi gezdiriyor, ahh kuduruk ahhh :))))
Alp adım mı atıyor, afferin ona, maaşallah...
Aylin adet mi olmuş, geçmiş olsun, yok izin mizin, otur oturduğun yerde!
Başka ne vardı?

teşekkür ederiz.
şuan şu diş dönemini atlatalım,daha sık çalışacağız,yaşına kadar yürür heralde.
evet bu diş bizi mahvetti.üst dişler,biri çıktı ama diğeri çok sarstı.bir çıksa bir rahatlasak.

ALP???:26::26:
buarada duymuştum bunu.
kaynanamlda söylüyor,birde alp sana benziyor kocan çok sevmiş seni diyor

Hep öyle derler...
Ama Doruk doğduktan sonra, ben gördüm ki, kocam beni benim onu sevdiğimden daha fazla seviyor. Offf dertliyim bu konuda, ama üstüme gelmeyin, yazmayacam :85:

Öyle diyorlar ama ben inanmıyorum bu teze.. Eşim beni, benim onu sevdiğimden daha fazla seviyordur kanımca, her ne kadar belli etmese de, anasının ağzına baksa da :)))

Birde hamile iken kime çok bakarsan ona benzer çocuk derler, bana doğumdan sonra eşine çok mu baktın demişlerdi..

Bir başka teze göre de kime nefretle bakarsan ona benzer derler..

Ben hiç birine de inanmayanlardanım...

canım ben hamile iken eşim askerde idi hiç bakmadım ,,, o dönemde ismail beni benim on u sevdiğimden kat kat fazla olduğunu söylüyordu amaaa selin ismailin kopyası :):)

ne var ne yok ,,,

ben bugün evdeyimmm ,,,

eşimle artık tıp oynamaya karar verdim ona hiç bişi yapmayacağım sadece evde selinle kendimle ilgilenip o yokmuş gibi davranacağım hakkındaki düşüncelerimi ve evliliği sevgimizi yeniden ayaklandırmak istediğimi biliyor sonuçta ,,,

onunda biraz kafa dinlemeye ihtiyacı var,,, zamanla özler ister yaklaşırsa yaklaşır olmazsa daha fazla yapacak bişiv olmadığıan inanıyorum ,,,

ama fena halde depresyonda ve doktora gitmeyi kabul etmiyor ,,, benim yardımlarımı zaten kesinlikle reddeiyor ,,, mevlama onun için dua ediyorum ,,, sizlerde çok dua edin olurmu eşim için inşallah biran önce kendini toparlar ,,, beni sevmediğine dair bi düşüncem yok hala seviyor ama uzak ve sadece kendini toplamaya ihtiyacı varr,,,

canım ben hamile iken eşim askerde idi hiç bakmadım ,,, o dönemde ismail beni benim on u sevdiğimden kat kat fazla olduğunu söylüyordu amaaa selin ismailin kopyası :):)

Hamileyken ki sevgi değil normalde olan sevgi şekerim.her zaman askerdeki adam daha fazla sever, napsın ordaki erkeklere baktıkça seni daha fazla sevmiştir
Bizde eşit sevgi var herhalde, Kerem bazı şeyleri babasından bazılarını benden bazılarını teyzesinden almış

Selamlar selamlarrrr....
1 haftadir hastalik yüzünden disari cikamiyorduk az önce gezdik geldik oglusumla.
Cok iyi geldi valla...TosTosum su anda o kadar keyifliki, kendi kendine biseyler yapip kahkahalar atiyor

Herkesler iyidir umarim.
Tugrada kakasini haftada en fazla 3 kere yapiyor. Bazen Top top bazen civik.
Alpinde adim atmasina sevindim....nasil mutlu oluyor insan demi

Eee bizde kim kimi daha cok sevmis, Tugra kime daha cok benziyor?
Agirlikli bi taraf yok galiba kimi Anne diyo kimi Baba

denizi de bana benzetiyorlar ben de kasılıyorum "en çok ben seviliyorum demek ki" diye

Ohooo, kayınvalidemde kınadığım o kadar çok şey var ki, hepsinin başıma geldiğini düşünemiyorum :))

eyvah ben görümceke mi benzicem o zaman ya da çocuğum benzicek ay allah korusun

Hep öyle derler...
Ama Doruk doğduktan sonra, ben gördüm ki, kocam beni benim onu sevdiğimden daha fazla seviyor. Offf dertliyim bu konuda, ama üstüme gelmeyin, yazmayacam :85:

sen bilirsin... ama içinde kalmasın istersen
ben de sıkıntılıyım aslında bu konuda adam her kaprisime katlanıyo, ben söyleniyorum o alttan alıyo, hediye konusunda cebi delik ama gönlü zengindir, ben şunu istiyorum dememe bile gerek yok elimle göstersem güzelmiş desem "alalım" der başka da bir şey demez. ben de habire söylenirim gece k... mı dönerim. oy oy oy çekilmezim ben yaw ama o da fazla gevşek iş konusunda temizlik derim akşama der, pazara gidilcek derim c.tesi der, tamam derse bil ki yarım saat sonra unutur.....
ama iyidir bitanedir.

ben aynaya çok bakmıştım karnım çıktı mı, neresi çatladı... diye kendime oldum olası gıcıım vardır zaten ondan mı bana benziyor acaba :26:

Kocamın genleri çok baskın çıkmış ve İklim ona benzemiş, hele hele her gören ''aaaa babasının kopyası'' demiyor mu, eşim zevkten dört köşe oluyor, ben bu durumu hiç sorun etmedim, evet içimden bazen kıskandığım oldu ama düşününce çocuğum çok sağlıklı ve her uzvu yerinde çok şükür, ben hamile iken hep sağlıklı olsun diye dua ettim, hiçbir zaman kız olsun erkek olsun diye cinsiyet ayrımı yapmadım, bende talasemi taşıyıcılığı var, çok şükür İklim de yok, babasının genlerini almış çünkü, benim kanım negatif, kan problemi yaşadım hamile iken, kan uyuşmazlığımız oldu eşimle, çok şükür İklim babasıyla aynı kan grubuna sahip, bu ve buna benzer şeyleri düşündükçe Rabbime binlerce kez şükrediyorum bana bu çocuğu verdiği için, beni annelikle taçlandırdığı için, varsın babasına benzesin, önemli olan şekil değil, içine bakmak lazım birde, zekası ve huyları da bana benzemiştir belki de :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…