2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

anaaa site bakımda mıydı, siz mi tıp oynadınız son sayfadan açtım, 10 sayfa geriye gittim ki daha dün öğlne gittim yaw. çok ayıp çok hç yakıştıramadım

Aylinto heee koca kişisi beni çoook seviyoooo gerçi benim ona duyduğum engin sevgiden daha çoktur herhalde:))

az öne yazmayı unuttum
YAZGI allah küçük paşaya kolaylık versin, diş perişan ediyor ya... adımlamaya da başlamış darısı başımıza

MERVE senin kız yaman sandalye sürükleyecek kadar güçlü yani

FATMA se elinden geleni yaptın bundan sonra kendi haline bırakman en doğrusu bencede, dualarımız seninle

Fatma, dualarım sizinle olacak arkadaşım.. Bak kendin diyorsun depresyonda eşim diye, o yüzden böyle bir patlama yaşadı işte, belki de başka zaman umursamayacağı bir şeye bu durumda iken çok fazla tepki vermiş, kendini toparlayacaktır, ben yürekten inanıyorum, erkeklerin depresyonu kadınlarınkinden farklı oluyor, kendi haline bırakmakla iyi etmişsin, sen geriden gözlemle onu, çok değil kısa süre sonra yine eski İsmail olacaktır, çünkü aslında aradığı huzur sende ve Selin de... Bu nu yeniden farkedecektir eminim..

sen yokken kimsenin yazası gelmedi meral :82:

Dualarım seninle, biliyorsun zaten... İyi olacak diyorum yine, bu konudaki inancım hiç değişmedi. Sabırla koruk helva olur demişler, unutma...

Sanırsam beni anlatıyorsun :)

Bu muhteşem düşüncelerinden ötürü seni kutluyor ve her kelimesine katılıyorum sevgi kelebeği arkadaşım

Deme öyle beeee

sen yokken kimsenin yazası gelmedi meral :82:

evet öyle olmuşş galiba:82:

Fatmacım yeni aldığın kararın sonuna dek destekçisiyim, en doğrusu bu bence de. Dualarımız seninle cnm,inşallah kısa zamanda düzelecek herşey

eyo bey uyudu şimd, lakin yemek hazır değil:44: Ben yine kaçar yani, elimi çabuk tutarsam 45dk ya burdayım:))

Meral, Şeyma gibi gidip gelemeyenlerden oldun sende bu aralar :)))
Ama size hak veriyorum, evde iken ne iş bitiyor ne de yapılacaklar, üstelik bir de çocukla ilgilenmek var, o yüzden sizi cezadan muaf tutuyorum kendimce :))

fatma canım dualarımız seninle .....
Meral ve yazgıcım paşalarımız biraz üzsede sizleri bu dönemler geçici zor günler dişler çıktıktan sonra düzeliyor canlarım ....

:))) ewet kızlar kuduruk melike işte. mama sandalyesini zaten sürüklüyorduda şimdide yemek sandalyeleri çıktı parkenin üstünde yapıo tabiiki. halıda diil. halıya takıldımıda sinirlenio baarıo. çekmeceleri açamasın die damacanayı çekmeceleirn önüne dayıyorum dier dolaptan güç alıp damacanayı ittiriyo agzına kadar doluyken. maşş kuzucuma zayıf ama canı içinde derler ya o cins heralde benimki. elinde bişey taşımaya ölüo zaten. zeynam benim.

meral kimse konuşmadı bugün merali zaten eymen yoruo bide biz geçmiş okutmayalım dedik

fatmacım eşinin halinden anlaman güzel bieşy ama hiç konuşmamazlık yapma olur mu laf atarsa fln cevap wer ama onun harici yorma adamı belliki zor bi dönem geçirio rahatlatıcı çaylardan teklif et ne bilim işte inş iyi olur herşey hakkınızda.

alp kuzuyada allah yardım etsin patlasın dişleri mısır patlaa gibi bian önce inşş.

aylin geçmiş olsun yaa 2 hafta öncede ben oldum ilk oldum hemde. çok zor geçti allahtan agrı sızı yoktu bnm dogumdan önce feci agfrı çeker kıvranırdım ama artık yok bekarken ewlenince demişlerdi ewlenince dogurana kadar demişlerdi hakkatende öleymiş şimdi hiç haberim olmadan oluo ama yoruo:S

Sanırsam beni anlatıyorsun :)

ben de bir tek ben de var kalaslık zannediyordum demek yalnız değilmişim zannımca belamızı arıyoruz

eyo bey uyudu şimd, lakin yemek hazır değil:44: Ben yine kaçar yani, elimi çabuk tutarsam 45dk ya burdayım:))

ben rekordayım bu gün 20 dakikada yemek yaptım çok kolaycı buranın insanları be ya köftelik kıyma hazırla kalın kalın doğranmış patlıcanların arasına diz gönder fırına, iki patates üç biber biraz patlıcan iki parça et gönder fırına, doğra patatesi sarımsak salçalı su gönder fırına, adı yemek oldu işte. işin kötü tarafı ben de alışıyorum onlar gibi bakalım buradan demir alınca ne yapcam :26:

Meral, Şeyma gibi gidip gelemeyenlerden oldun sende bu aralar :)))
Ama size hak veriyorum, evde iken ne iş bitiyor ne de yapılacaklar, üstelik bir de çocukla ilgilenmek var, o yüzden sizi cezadan muaf tutuyorum kendimce :))

hakkımı yeme şimdi bu gün en aktiflerden biri benim tabi e-okula girilmesi gereken notlar ve ödevler bekliyor :18: karneyi başkası hazırlıcak sanırım
gelmiyo içimden yaw

rabbim hepsine sağlık versin varsın kaynanaya benzesin onların sağlığı yerinde değilse dünya hepmize zindan

selam kızlar. bu cadı bana bir izin vermiyorki. süt olayını anlatayım. içimin ve pınarın gördüm ben üzerinde protein kaynağı olarak inek sütü kullanılmıştır diyor.
alerjik bir durum olmadı. zaten şurada ne kaldı yaşlarına.
artık herşeyi yedirmeye çalışıyorum tabiki zorla.
birine düşmansanız iştahsız çocuğun olsun deyin yeter valla. bıktırdı beni yemek yeme seremonisi.

ya kızlar sormayın, ev işleri bitmiyor zaten hele eletler de huysuz oldular mı off ki offf K ben ev temizliğini furkan geldikten sonra yapıyorum zaten, o eymenle ilgilenirken. Sabah tk yapmam gereken yatakları toplayıp, saat 5'e yemeği hazır etmek:))

ay hakkaten bugün sizde bişi war nie konuşmuosunuz beaa.
benzeme konusuna gelince melike benim tıpkımın aynısı ne yani kocam beni daha mı çok sewio peaa asla inanmam yani bilmiorm göstermediği için ve söylemediği için ben daha çok seviyorum sanki.
ama ewet ben daha çok sewiorm. sewmedim bu tezi çürük bu tez kokmuş hatta

Çoookk haklısın, tamamen katılıyorum, dünyamız kararmasın, hiçbirimize zindan olmasın, Rabbim hep sağlık versin..

Son düzenleme:

Tamam şimdi hatırladım Gözde, Pınar ın var, hatta sabah buzdolabında gördüm, anneme sordum, İklime içiriyorum dedi, benim kız 2 gündür içiyormuş haberim yok.. BİM de de var ama DOST marka duyurulur.. Düşmana edeceğimiz beddua ya çok güldüm, alemsin yaaa..

süperwomen evet güzel olurdu, ev okul çocuk koca dörtlüsünde ancak o kurtarır beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…