- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #98.401
anaaa site bakımda mıydı, siz mi tıp oynadınızson sayfadan açtım, 10 sayfa geriye gittim ki daha dün öğlne gittim yaw. çok ayıp çok hç yakıştıramadım
Aylinto heee koca kişisi beni çoook seviyoooogerçi benim ona duyduğum engin sevgiden daha çoktur herhalde:))
ne var ne yok ,,,
ben bugün evdeyimmm ,,,
eşimle artık tıp oynamaya karar verdim ona hiç bişi yapmayacağım sadece evde selinle kendimle ilgilenip o yokmuş gibi davranacağım hakkındaki düşüncelerimi ve evliliği sevgimizi yeniden ayaklandırmak istediğimi biliyor sonuçta ,,,
onunda biraz kafa dinlemeye ihtiyacı var,,, zamanla özler ister yaklaşırsa yaklaşır olmazsa daha fazla yapacak bişiv olmadığıan inanıyorum ,,,
ama fena halde depresyonda ve doktora gitmeyi kabul etmiyor ,,, benim yardımlarımı zaten kesinlikle reddeiyor ,,, mevlama onun için dua ediyorum ,,, sizlerde çok dua edin olurmu eşim için inşallah biran önce kendini toparlar ,,, beni sevmediğine dair bi düşüncem yok hala seviyor ama uzak ve sadece kendini toplamaya ihtiyacı varr,,,
denizi de bana benzetiyorlar ben de kasılıyorum "en çok ben seviliyorum demek ki" diye
eyvah ben görümceke mi benzicem o zaman ya da çocuğum benzicek ay allah korusun
sen bilirsin... ama içinde kalmasın istersen
ben de sıkıntılıyım aslında bu konuda adam her kaprisime katlanıyo, ben söyleniyorum o alttan alıyo, hediye konusunda cebi delik ama gönlü zengindir, ben şunu istiyorum dememe bile gerek yok elimle göstersem güzelmiş desem "alalım" der başka da bir şey demez. ben de habire söylenirim gece k... mı dönerim. oy oy oy çekilmezim ben yawama o da fazla gevşek iş konusunda temizlik derim akşama der, pazara gidilcek derim c.tesi der, tamam derse bil ki yarım saat sonra unutur.....
ama iyidir bitanedir.
ben aynaya çok bakmıştım karnım çıktı mı, neresi çatladı... diyekendime oldum olası gıcıım vardır zaten ondan mı bana benziyor acaba :26:
Kocamın genleri çok baskın çıkmış ve İklim ona benzemiş, hele hele her gören ''aaaa babasının kopyası'' demiyor mu, eşim zevkten dört köşe oluyor, ben bu durumu hiç sorun etmedim, evet içimden bazen kıskandığım oldu ama düşününce çocuğum çok sağlıklı ve her uzvu yerinde çok şükür, ben hamile iken hep sağlıklı olsun diye dua ettim, hiçbir zaman kız olsun erkek olsun diye cinsiyet ayrımı yapmadım, bende talasemi taşıyıcılığı var, çok şükür İklim de yok, babasının genlerini almış çünkü, benim kanım negatif, kan problemi yaşadım hamile iken, kan uyuşmazlığımız oldu eşimle, çok şükür İklim babasıyla aynı kan grubuna sahip, bu ve buna benzer şeyleri düşündükçe Rabbime binlerce kez şükrediyorum bana bu çocuğu verdiği için, beni annelikle taçlandırdığı için, varsın babasına benzesin, önemli olan şekil değil, içine bakmak lazım birde, zekası ve huyları da bana benzemiştir belki de :)))
anaaa site bakımda mıydı, siz mi tıp oynadınızson sayfadan açtım, 10 sayfa geriye gittim ki daha dün öğlne gittim yaw. çok ayıp çok hç yakıştıramadım
Aylinto heee koca kişisi beni çoook seviyoooogerçi benim ona duyduğum engin sevgiden daha çoktur herhalde:))
sen yokken kimsenin yazası gelmedi meral :82:
evet öyle olmuşş galiba:82:
Fatmacım yeni aldığın kararın sonuna dek destekçisiyim, en doğrusu bu bence de. Dualarımız seninle cnm,inşallah kısa zamanda düzelecek herşey
eyo bey uyudu şimd, lakin yemek hazır değil:44: Ben yine kaçar yani, elimi çabuk tutarsam 45dk ya burdayım:))
Sanırsam beni anlatıyorsun :)
eyo bey uyudu şimd, lakin yemek hazır değil:44: Ben yine kaçar yani, elimi çabuk tutarsam 45dk ya burdayım:))
Meral, Şeyma gibi gidip gelemeyenlerden oldun sende bu aralar :)))
Ama size hak veriyorum, evde iken ne iş bitiyor ne de yapılacaklar, üstelik bir de çocukla ilgilenmek var, o yüzden sizi cezadan muaf tutuyorum kendimce :))
Kocamın genleri çok baskın çıkmış ve İklim ona benzemiş, hele hele her gören ''aaaa babasının kopyası'' demiyor mu, eşim zevkten dört köşe oluyor, ben bu durumu hiç sorun etmedim, evet içimden bazen kıskandığım oldu ama düşününce çocuğum çok sağlıklı ve her uzvu yerinde çok şükür, ben hamile iken hep sağlıklı olsun diye dua ettim, hiçbir zaman kız olsun erkek olsun diye cinsiyet ayrımı yapmadım, bende talasemi taşıyıcılığı var, çok şükür İklim de yok, babasının genlerini almış çünkü, benim kanım negatif, kan problemi yaşadım hamile iken, kan uyuşmazlığımız oldu eşimle, çok şükür İklim babasıyla aynı kan grubuna sahip, bu ve buna benzer şeyleri düşündükçe Rabbime binlerce kez şükrediyorum bana bu çocuğu verdiği için, beni annelikle taçlandırdığı için, varsın babasına benzesin, önemli olan şekil değil, içine bakmak lazım birde, zekası ve huyları da bana benzemiştir belki de :)))
hakkımı yeme şimdi bu gün en aktiflerden biri benim tabi e-okula girilmesi gereken notlar ve ödevler bekliyor :18: karneyi başkası hazırlıcak sanırım
gelmiyo içimden yaw
Evet bugün epey aktifsin, hakkını yememek lazım, doğru.. Ama daha yapman gereken işler varmış, bu seferde o işleri sallamışsın, hadi Şeyma az kaldı, yakında Süperman pardon Süperwoman kıvamında olacan, yemek olayını halletmişsin ne güzel, gönder fırına ne iyiymiş :))
rabbim hepsine sağlık versin varsın kaynanaya benzesinonların sağlığı yerinde değilse dünya hepmize zindan
selam kızlar. bu cadı bana bir izin vermiyorki. süt olayını anlatayım. içimin ve pınarın gördüm ben üzerinde protein kaynağı olarak inek sütü kullanılmıştır diyor.
alerjik bir durum olmadı. zaten şurada ne kaldı yaşlarına.
artık herşeyi yedirmeye çalışıyorum tabiki zorla.
birine düşmansanız iştahsız çocuğun olsun deyin yeter valla. bıktırdı beni yemek yeme seremonisi.
Evet bugün epey aktifsin, hakkını yememek lazım, doğru.. Ama daha yapman gereken işler varmış, bu seferde o işleri sallamışsın, hadi Şeyma az kaldı, yakında Süperman pardon Süperwoman kıvamında olacan, yemek olayını halletmişsin ne güzel, gönder fırına ne iyiymiş :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?