- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #98.421
Canım yer fıstığı istedi,hatta kokusu burnuma geldi,normal değilim ben
Canım yer fıstığı istedi,hatta kokusu burnuma geldi,normal değilim ben
yeniden slm kızlar serhan beyden ancak fırsat buldum yemek koydum ocağa arada ona bakmam lazım acilen birşey sorucam cvp verirseniz sevinirim
şimdi ben günlerdir kemikli et arıyorum fakat heryerde kuzu var ama ben dana istiyorum serhanın çorbalarına koymak için kaynatıcam siz ne alıyorsunuz kuzu bana koku ve tat olarak çok ağır geliyo bunun yanı sıra kıyma ve et de koyuyorum yemeklerine
ben de başladım işe çocukların okuduğu kitapları giriyorum bu gece birazcık kolaylayabilsem kocam evdeyken
hayırdır kız olur olmaz şeyler istemeler falan ne işay çok severim ben de özellikle çiğsini
offfffffffffffffffffffff offfffffffffff offfffffffffffff ben oflamayayımda kimler oflasın.oysa düşüm vardı oglumla basbasa kalacaktım h.sonu gezmeye götürecektimmmm ..
yer fıstığı mı:44:
Burcu hay allah üzüldüm cidden, çarşamba çktığın için mi yetişmedi işler acaba
Evet evet senin yüzünden bak kızın işleri yetişmedi evine gidemeyecekbi daha buluşmayın ki yetiştirsin işlerini zavallı Burcucuk
yeniden slm kızlar serhan beyden ancak fırsat buldum yemek koydum ocağa arada ona bakmam lazım acilen birşey sorucam cvp verirseniz sevinirim
şimdi ben günlerdir kemikli et arıyorum fakat heryerde kuzu var ama ben dana istiyorum serhanın çorbalarına koymak için kaynatıcam siz ne alıyorsunuz kuzu bana koku ve tat olarak çok ağır geliyo bunun yanı sıra kıyma ve et de koyuyorum yemeklerine
dün hani cok sevinmiştim ya görümcem hamile die dış gebelikmiş.. biraz kendi dertleriyle ugrasırlarda benim ve oglumun üstünden giderler demiştim offffffffffffffff. daha beter oldu eşi toplantıya gidiyomus hanfendi bizde kalacakmıs acil bi sey olursa diye annesinde kalsın neden biz ?????????????? bumerang topu gibiler yaaaaa ..üzüldüm dış gebeliğe 35 yasında az da deil ilk gebeliği
offfffffffffffffffffffff offfffffffffff offfffffffffffff ben oflamayayımda kimler oflasın.oysa düşüm vardı oglumla basbasa kalacaktım h.sonu gezmeye götürecektimmmm ..
Seyhancım kuzu gerdan al, hem kokmaz hem et de çok lezzetli severek yersinz, suyunun da lezzet diğer kemklilerden daha iy
evet evet burcuyu zorda bırakmak istemem o nedenle cumartesi günleri buluşalım artık
ben ne denk gelirse onu veriyorum herşeyi tatsın büyüyünce yemem demesin
Kemikten ilik çıkarıyor musun?ben direk attım düdüklüye pişirdim,sen nasıl yapıyorsun?
Evet evet c.tesi buluşun ben de geleyim
Eşimin yeğeni küçükken herşeyi yiyordu şimdi 3 yaşında nerdeyse pilav harici hiçbirşey yemiyor.
slm hanımlar ben geldim ve gidiyorum.yağız uyandı yazamıyorum.(((
kemikli etleri haşlamadan önce bikaç saat suda bekletiyorum genelde, ara ara da değiştiriyorum suyunu ondan sonra düdüklüye atıp haşlıyorum ben de. bi baş soğan koyuyorum bi de içine doğramadan
gelcen mi:)) en son çıkarken deli misiniz siz niye buluşuyonuz diyoduninsan pek bşi anlayamasa da yne de tekrar istiyor di mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?