2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

dün hani cok sevinmiştim ya görümcem hamile die dış gebelikmiş.. biraz kendi dertleriyle ugrasırlarda benim ve oglumun üstünden giderler demiştim offffffffffffffff. daha beter oldu eşi toplantıya gidiyomus hanfendi bizde kalacakmıs acil bi sey olursa diye annesinde kalsın neden biz ?????????????? bumerang topu gibiler yaaaaa ..üzüldüm dış gebeliğe 35 yasında az da deil ilk gebeliği

yeniden slm kızlar serhan beyden ancak fırsat buldum yemek koydum ocağa arada ona bakmam lazım acilen birşey sorucam cvp verirseniz sevinirim
şimdi ben günlerdir kemikli et arıyorum fakat heryerde kuzu var ama ben dana istiyorum serhanın çorbalarına koymak için kaynatıcam siz ne alıyorsunuz kuzu bana koku ve tat olarak çok ağır geliyo bunun yanı sıra kıyma ve et de koyuyorum yemeklerine

ben de başladım işe çocukların okuduğu kitapları giriyorum bu gece birazcık kolaylayabilsem kocam evdeyken

Canım yer fıstığı istedi,hatta kokusu burnuma geldi,normal değilim ben

hayırdır kız olur olmaz şeyler istemeler falan ne iş ay çok severim ben de özellikle çiğsini

offfffffffffffffffffffff offfffffffffff offfffffffffffff ben oflamayayımda kimler oflasın.oysa düşüm vardı oglumla basbasa kalacaktım h.sonu gezmeye götürecektimmmm ..

Ben hiç ne kemiği diye sormuyorum kemik var mı diyorum o kadar,kuzu bana hiçbir zaman ağır kokmaz, farketmedim o bakımdan.Ben ya kıyma,ya kemik suyu,ya tavuk suyu ya balık koyuyorum çorbalarına ama bazen de çocuğa aşırı yükleme yapıyorum diyerek hiçbişey koymadığım da oluyor.

Pişmişi de var di miiii seneler önce yemiştim,kabuklarıyla mı haşlanıyordu orasını hatırlayamadım:44: ben hep çiğ yiyorum

Yok bişey olabilemez bende çünkü bugün güzel bir karın ağrısıyla mutlu sona ulaştım:78:

offfffffffffffffffffffff offfffffffffff offfffffffffffff ben oflamayayımda kimler oflasın.oysa düşüm vardı oglumla basbasa kalacaktım h.sonu gezmeye götürecektimmmm ..

Benim de yılbaşı hayalim seninki gibi pufff diye sönmüştü,anlıyorum o yüzden seni

Seyhancım kuzu gerdan al, hem kokmaz hem et de çok lezzetli severek yersinz, suyunun da lezzet diğer kemklilerden daha iy

ben ne denk gelirse onu veriyorum herşeyi tatsın büyüyünce yemem demesin

geçmiş olsun, senin için kötü olmuş ama görümcenin başına gelen şey oldukça ağır bir rahatsızlık çok ağrılı bir süreç geçirecek doğum sancısından beter olduğunu söylerler ağrısının allah kolaylık versin

Seyhancım kuzu gerdan al, hem kokmaz hem et de çok lezzetli severek yersinz, suyunun da lezzet diğer kemklilerden daha iy

Kemikten ilik çıkarıyor musun?ben direk attım düdüklüye pişirdim,sen nasıl yapıyorsun?

evet evet burcuyu zorda bırakmak istemem o nedenle cumartesi günleri buluşalım artık

Evet evet c.tesi buluşun ben de geleyim

ben ne denk gelirse onu veriyorum herşeyi tatsın büyüyünce yemem demesin

Eşimin yeğeni küçükken herşeyi yiyordu şimdi 3 yaşında nerdeyse pilav harici hiçbirşey yemiyor.

kemikli etleri haşlamadan önce bikaç saat suda bekletiyorum genelde, ara ara da değiştiriyorum suyunu ondan sonra düdüklüye atıp haşlıyorum ben de. bi baş soğan koyuyorum bi de içine doğramadan

gelcen mi:)) en son çıkarken deli misiniz siz niye buluşuyonuz diyodun insan pek bşi anlayamasa da yne de tekrar istiyor di mi?

sultan sülümanın ayağını kırığını ben de dün okudum, adamı da övmedik ki nazarımız değsin e nasılsa çok ta ayakta durması gerekmiyo dizide, idare ederler herhalde

Niye suda bekletiyosun?Ben bu suları poşetlere koyup buzluğa atıyorum sonra yapacağım çorbanın içine atıyorum,bi de ağır olmasın diye yarısı kemik suyundan yarısı normal su yapıyorum sen nasıl yapıyorsun?
Çok kalabalık olmazsa gelicem bence kızanları bırakıp buluşalım bigün.Esin 10 şubatta geliyor senin haberin var mı?buluşalım diyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…