- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #98.441
ege43 Ayşegül K.Ş. sen misin
aylin senin süt iznin yokmu canım nie erken cıkmıosun sen
Dün o kadar konuştuk konuştuk nazar değdirdik,sülümanın ayağı kırılmış
Eşimin yeğeni küçükken herşeyi yiyordu şimdi 3 yaşında nerdeyse pilav harici hiçbirşey yemiyor.
sultan sülümanın ayağını kırığını ben de dün okudum, adamı da övmedik ki nazarımız değsine nasılsa çok ta ayakta durması gerekmiyo dizide, idare ederler herhalde
Niye suda bekletiyosun?Ben bu suları poşetlere koyup buzluğa atıyorum sonra yapacağım çorbanın içine atıyorum,bi de ağır olmasın diye yarısı kemik suyundan yarısı normal su yapıyorum sen nasıl yapıyorsun?
Çok kalabalık olmazsa gelicembence kızanları bırakıp buluşalım bigün.Esin 10 şubatta geliyor senin haberin var mı?buluşalım diyor.
ayşegül benim de k.ş. yi anlamadım :))
çok ii yapmışsın ztn hawa kararmıyordur öle çok orda. keremito annesini beklio şimdii kuzucuk yaa.Ben süt iznimi 53 gün olarak toplu kullandım,böylece Kero yaklaşık 5 aylık olana kadar yanındaydım.
Bir soru da ben sorayım, tavuk suyunu buzdolabında ve buzlukta ne kadar bekletebiliyoruz..?
yaa bana noluyor??iştahımı durduramıyorum.sürekli yemek isimleri,tarifleri geçiyor aklımdan
resmen aşeriyorum.
regl öncesi oluyor muydu böyle?ben geçen ay aylin ve meral le olmuştum.buay aylin olmuş bende tık yok.
korkuyorum eski kiloma dönmüşken gene şişeceğim:26:
o adam ayağını geçen hafta kırdı dizinin yankısı devam etsin diye dün haber yaptılar
:
cnm eti suda bekletip kanlı suyunu döküyorum bkaç kez, kuşbaşı ette de yapıyorum onu
tamamını etsuyu ile pişiriyorum walla, zaten yediği bikaç kaşık onu da tamamen ondan alsın bari diyorum
Yaw şubat ayında buluşma mı olur, haalar çok soğuk olur, kar olur, bebikler hasta olur Allah korusun. buluşma falan olmasın bence, böyle dememin benim Konyada olacak olmamla ilgisi yok haa
B]
çok ii yapmışsın ztn hawa kararmıyordur öle çok orda. keremito annesini beklio şimdii kuzucuk yaa.
ayy yırtık dondan çıkar gibi gördüğüm kadarı ile geçmişe dahil olayım
muhteşem yüzyıl dizisini sevdim,izletiyor.
AYŞEGÜL tamam belki planların suya düştüde hayatım,olanlar görümcen için daha zor ve kötü bir durum değil mi sence?şuan psikolojisi berbattır eminim.çokzor bir süreç bu.bence şuan ona destek olursan,ileride karşılığını alırsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?