2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

sllmmmm

bugün geç kaldım özüy dileyimmm

bu sabah ata annesine kıyak yaptı 2 gecenin acısını çıkardı deliksiz saat 11 e kadar uyudu :))

sonra kalkıt oyun oynadık biraz sonrada hava çok güzeldi parka gittikk çok yoruldu tabiii ordanda pazara gittik biraz önce yemeğini yedirdim eve uyuttum hazır o uyuyorken bende mutfağa geçip yemek yapıcam
umarım herşey yolundadır

Ayşegül senin adına üzüldüm ama görümce zor günler yaşayacak ona da yazık, toparlanıp yeniden denemesi epey zaman alır, tühh kötü olmuş yaa..

Bende kemikleri yıkayıp direk düdüklüye atıyorum, suda ne için bekletiyorsun Meral bende merak ettim..?

Bir soru da ben sorayım, tavuk suyunu buzdolabında ve buzlukta ne kadar bekletebiliyoruz..?

yaa bana noluyor??iştahımı durduramıyorum.sürekli yemek isimleri,tarifleri geçiyor aklımdan
resmen aşeriyorum.
regl öncesi oluyor muydu böyle?ben geçen ay aylin ve meral le olmuştum.buay aylin olmuş bende tık yok.
korkuyorum eski kiloma dönmüşken gene şişeceğim:26:

Son düzenleme:
Dün o kadar konuştuk konuştuk nazar değdirdik,sülümanın ayağı kırılmış

o adam ayağını geçen hafta kırdı dizinin yankısı devam etsin diye dün haber yaptılar

Eşimin yeğeni küçükken herşeyi yiyordu şimdi 3 yaşında nerdeyse pilav harici hiçbirşey yemiyor.

hadi yaw eeee nasıl yapcaz o zaman biz :26:

sultan sülümanın ayağını kırığını ben de dün okudum, adamı da övmedik ki nazarımız değsin e nasılsa çok ta ayakta durması gerekmiyo dizide, idare ederler herhalde

duygu ve düşüncelerime tercüman oldun meral

Şebnemcim, herşey yolunda, Ata nın yaptığı kıyağı yiyeyim emi, o kıyaktan bir tane de benim kız yapsa ne güzel olur :)))
Havanın güzelliğinden faydalanıp gezmişsiniz ohh ne güzel, Ankara buzzz gibi..

cnm eti suda bekletip kanlı suyunu döküyorum bkaç kez, kuşbaşı ette de yapıyorum onu
tamamını etsuyu ile pişiriyorum walla, zaten yediği bikaç kaşık onu da tamamen ondan alsın bari diyorum
Yaw şubat ayında buluşma mı olur, haalar çok soğuk olur, kar olur, bebikler hasta olur Allah korusun. buluşma falan olmasın bence, böyle dememin benim Konyada olacak olmamla ilgisi yok haa

ayşegül benim de k.ş. yi anlamadım :))

soyadların ilk harfleri, açıkça yazmıyım dedim burda ama ne olduğunu anlamadığına göre sen değilsin o:))

cANLARIM BENDEN BUGÜNLÜK BU KADAR CUMA OLDUĞUNDAN İŞLERİ TOPARLADIM ANCA BİTTİ.BİRAZDAN ÇIKICAM ÖPÜYORUM SİZLERİ MİNİKLERİNİZİ DE HEPİNİZE İYİ HAFTA SONLARI...

Furki bey geldi, benim ev mesaisi başladı şimdi:)) hadi göüşürüz canlar bi de Gülşan niye hiç yazmadı bugün,yine olaylar olmadı di mi, gazete bile okumadım bugün

ayy yırtık dondan çıkar gibi gördüğüm kadarı ile geçmişe dahil olayım
muhteşem yüzyıl dizisini sevdim,izletiyor.

AYŞEGÜL tamam belki planların suya düştüde hayatım,olanlar görümcen için daha zor ve kötü bir durum değil mi sence?şuan psikolojisi berbattır eminim.çokzor bir süreç bu.bence şuan ona destek olursan,ileride karşılığını alırsın.

ben geldimmm ALP yürüyomuş maşallah bea amma hızlı bu bebeler huysuzmuş ta YAZGICIM sabırlar diliyorum
MERAL canımcım eymenin de bian önce huzursuzluğu geçer de rahatlarsınız umarım
kavitasyon olayım ii gidiyo diyetime de uyuyorum daha 1 hafta oldu bakalım size yazarım düşünen arkadaşlar varsa fikir olur
ben kaçıyorum canlarım kuaföre gidicem kaş fön fln akşama eltime yemeğe davetliyiz kocaman adam hafta sonu çalışıyomuş biz oğluşla başbaşayız yalnız bi ara baskına gitmeyi düşünüyorum benim sülüman hürrem arayışına girmiş olmasın nefesimi ensesinde hissetsin ayağını denk alsın dimi

Bir soru da ben sorayım, tavuk suyunu buzdolabında ve buzlukta ne kadar bekletebiliyoruz..?

Hiç bekletmiyorum sadece 1 but haşlıyorum her seferinde hemen arkasından da çorba yapıyorum.

evet regl öncesi olduğun içindir normal ben de 1 kgdan fazla çekirdek çitledim bikaç günde

o adam ayağını geçen hafta kırdı dizinin yankısı devam etsin diye dün haber yaptılar

:

Sen nerden biliyon anacım

Senin karda kışta konyada işine ne olabilirkine?

çok ii yapmışsın ztn hawa kararmıyordur öle çok orda. keremito annesini beklio şimdii kuzucuk yaa.

Şu an hava kararmış durumda Mervecim, bakıcının liseye giden kızı var ayrıca kocası da işsiz olduğundan evde o yüzden beni aramıyor onlarla kuduruyordur şu an

sağolun teyzeleri cvplar için
meralcim şu kuzu gerdanı bi deniycem
bu arada moralim bozuldu eşim normalde nöbetci değildi asıl nöbet tutacak kişi izin almış kura çekmişler nöbet eşime kalmış gelmiyo sabah gelicek off böyle son anda olan işlere sinir oluyorum

alp paşam buaralar agresifmiş bu dönemi geçsinde görüşelim artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…