- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #98.461
çok ii yapmışsın ztn hawa kararmıyordur öle çok orda. keremito annesini beklio şimdii kuzucuk yaa.
ben geldimmm ALP yürüyomuş maşallah bea amma hızlı bu bebelerhuysuzmuş ta YAZGICIM sabırlar diliyorum
MERAL canımcım eymenin de bian önce huzursuzluğu geçer de rahatlarsınız umarım
kavitasyon olayım ii gidiyo diyetime de uyuyorum daha 1 hafta oldu bakalım size yazarım düşünen arkadaşlar varsa fikir olur
ben kaçıyorum canlarım kuaföre gidicem kaş fön fln akşama eltime yemeğe davetliyiz kocaman adam hafta sonu çalışıyomuş biz oğluşla başbaşayız yalnız bi ara baskına gitmeyi düşünüyorum benim sülüman hürrem arayışına girmiş olmasın nefesimi ensesinde hissetsin ayağını denk alsın dimi
evet regl öncesi olduğun içindir normal ben de 1 kgdan fazla çekirdek çitledim bikaç günde
alp paşam buaralar agresifmiş bu dönemi geçsinde görüşelim artık
ben geldimmm ALP yürüyomuş maşallah bea amma hızlı bu bebelerhuysuzmuş ta YAZGICIM sabırlar diliyorum
MERAL canımcım eymenin de bian önce huzursuzluğu geçer de rahatlarsınız umarım
kavitasyon olayım ii gidiyo diyetime de uyuyorum daha 1 hafta oldu bakalım size yazarım düşünen arkadaşlar varsa fikir olur
ben kaçıyorum canlarım kuaföre gidicem kaş fön fln akşama eltime yemeğe davetliyiz kocaman adam hafta sonu çalışıyomuş biz oğluşla başbaşayız yalnız bi ara baskına gitmeyi düşünüyorum benim sülüman hürrem arayışına girmiş olmasın nefesimi ensesinde hissetsin ayağını denk alsın dimi
sağol şekerim.ayy yürüyor denmez henüz,buna çalışıyor demek daha doğru.
papağan gibi yemişsin,maşallah aylin cim sanada .
ben birazdanda ıspanaklı börek yapacağım,canım çekti
neden geçince?korktun değil mi?
tamam ehlileşsin görüşelim hayatımhazır havalarda güzelken:)
selam..:2::2::2:
fena sallıyor grip illeti beni..haa bidde allerjik rinitimle karıştılarmı tadlarından yenmiyo :2:
ne var ne yok..
son iletiden dudugum alp yuruyor meselesi gercekmii???
eger dogruysa pipicanların kralı diyecem
yagmur a gelince şükürki şu ana kadar gribimi virüsümü devretmedim kızıma inşallahta devretmem..
kahvaltı olayımız devam ediyor hala yemiore..bu sabah yufkanın içine koyup peynir ve yımbırtasını gözleme yapıp verdim eline bi iki tırtıkladı..hamurişine düşkün olucak zati ailede görümcde obeziteye yatkınlık var..umarım sorun olmaz..
Hepinize iyi hafta sonları diliyorum, hoşçakalın..
afferiin kıpırcana..ben ve hatta yakın cevremin mamur için erken yuruyecek düşünceleri fiyasko şu ana kadar..bi sitede okumuştum bazı bebeklere emeklemek amaca ulaşmada daha pratik daha kısayol olarak gelir ve yurumeye aslında meyili olsada tercih etmediklerinden gec yururler yazıordu..
selam canlarım sze yazmak için internet cafeye girdim hemen çıkacağım..
bu gün cereni medicanaya götürdüm hawa werildi, film çekildi we bronşit başlangıcı olduğu saptandı hastaneye yatıralım dedi dr.. 3 gün tedawi edelim bizde annemle öksürüğünün o kadar ciddi olmadığını falan düşündük iğne yapılacak 5 gün bugün birini oldu eğer düzelmezse yatıracağız hastaneye yarın karar weririz durumuna göre..
annemlerde rahatım yerinde yiyip içip yatıyorum
bu gece cengiz gelecekmiş bizle kalacak sabah dükkana gidecek..
ben muayene olamadım randewum 25ocaka werildi dr full dolu.. gittiğimde dopplerde olacak koyarım miniğimin resmini.. bu hafta içide burda olacağım hep.. hatta cengize şart koşacağım ewi taşımazsa dönmüyorum diye:82:
onun haricinde gayet iyiyiz cerenin keyfi yerinde öksürük we hırıltı dışında problem yok..
yarın teyzemler gelecek..
öbürgün dayım we anaannem, öyle işte herkes iyimi biri özet geçse burda olan warsa
geçmiş olsun cerenimoya..............selam canlarım sze yazmak için internet cafeye girdim hemen çıkacağım..
bu gün cereni medicanaya götürdüm hawa werildi, film çekildi we bronşit başlangıcı olduğu saptandı hastaneye yatıralım dedi dr.. 3 gün tedawi edelim bizde annemle öksürüğünün o kadar ciddi olmadığını falan düşündük iğne yapılacak 5 gün bugün birini oldu eğer düzelmezse yatıracağız hastaneye yarın karar weririz durumuna göre..
ben muayene olamadım randewum 25ocaka werildi dr full dolu.. gittiğimde dopplerde olacak koyarım miniğimin resmini.. bu hafta içide burda olacağım hep.. hatta cengize şart koşacağım ewi taşımazsa dönmüyorum diye:82:
onun haricinde gayet iyiyiz cerenin keyfi yerinde öksürük we hırıltı dışında problem yok..
öbürgün dayım we anaannem, öyle işte herkes iyimi biri özet geçse burda olan warsa
çok geçmiş olsun. çevrede büyük salgın var aman dikkat..selam canlarım sze yazmak için internet cafeye girdim hemen çıkacağım..
selam canlarım sze yazmak için internet cafeye girdim hemen çıkacağım..
evet regl öncesi olduğun içindir normal ben de 1 kgdan fazla çekirdek çitledim bikaç günde
Sen nerden biliyon anacım
doktor yatıralım diyor,siz ana-kız gerek görmüyorsunuz öyle mi?bildiğim kadarı ile cery 15-20 gündür öksürüyor,hırıltısı var.
aynı şey benim arkadaşımın başına geldi hasret ve onlar tıp fakültesi mezunu olmadıklarından doktor sözü dinlediler.3 günde iyileşip çıktılar.
geçmiş olsun ceren e,acil şifalar diliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?