2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Hilal'in de kollarında var cmrt günü doktor krem verdi ayrıca sebamed sabun kullan dedi şampuanını değiştir dedi..

arkadaşlar mustela diye bi losyon var ondan alıp kullanın mucize gibi bişey aynı gün geçiriyo cilt sorunlarını ...güvenerek kullanın netten de bakabilirsiniz

merhaba kızlar şöyle bir geçmişe baktım hemen hemen herkes iyi şükür.
ceren hanıma büyük geçmiş olsun aslında deniz havası aldırsan iyi geliyo ama böyle bir imkanın varmı bilmiyorum ben yağlıyorum valla eski usul kızımı ilaçlardan çokta iyi geliyo.annendeymişin rahatta iyiymiş barışmanıza sevindim umarım ceren hanım çabucak iyileşir.

selam kızlar,
bugun doguhan"ı her ıhtımale karsı (Allah"a sukur herhangı bır problemı yok) dr goturdum.11.400 kg , 77 cm olmus.dr ozellıkle gun ıcınde tv gunde 15 - 30 dk ızlesın yurutecede maksımum 30 dk bınsın dedı.saglıgı ıle ılgılı bır problemı yok masallah.
sol gogusumu ısırarak kanattıgı ıcın bır kac gun sol gogsumden emzıremeyecegım onun harıcınde bende ıyılestım fıldır fıldır gezıyorum.
hepınızı optum.

Iyi akşamlar herkese ,,,

selinim iyi çok şükür ,

hasretcim çok geçmiş olsun,,,

kıymetcim yazdığın faydalı bilgiler için çok saol okudum gerçekten doğru ,,

meralde artık okuyor ben alıştırdım onu :)

şebnem canım doğru bende seline kitaplar alıorum hoşıuna gidiyor ,,,hatta ben ona bişiler çiziyorum becerşikli değilim ama yinede çiziyorum onalr bile çok ilgisini çekiyor,,denemenizi tavsiye ederim,,,

ben oğluma "ilk sözlüğüm" kitabını aldım. renkli ve içindeki resimler çok güzel. bir çok nesne, eşya,hayvan ve yiyeceğin resmi var. oğlum kitabını çok seviyor. resimlere çok bakmasada renkli oluşunu ve sayfalarını çevirmek onun çok hoşuna gidiyor. her yeni sayfayı açışında aaaaaaaaa , aaaaaaa diye ses çıkarıyor. zihinsel gelişimi içinde çok önemli. ne kadar erken başlarsak o kadar iyidir. herkese tavsiye ederim.
birde arkadaşlar eğer çocuğumuzun kitap okumasını istiyorsak mutlaka ve mutlaka anne baba olarak bizlerde okumalıyız.çocuk ailesinde görmeli. ve ona çok küçük yaşlardan itibaren kitap okumalıyız. ben bir tane hikaye kitabı aldım. içinde kısa kısa bir sürü hikaye var. ara ara okuyorum. daha tam anlamıyor ama beni dinliyor.

günaydın herkese
bizde uykusuzluk hat safhada artık uyanınca çılgün gibi ağlıyor ne yapacağım şaşırdım emmezse uyumuyor bi çözüm bulan varmı bu konuya
bende sesli kitap aldım gül çiftlikte hayvan seslei var az yazılı ve karton adını değiştirerek okuyorum işte seviniyor.

Günaydın
sabah 6 bucukta kalktı uyutuyorum ayaamdan indiriyorum geri uyanıo bende bıraktım uyandı kafaltı yaptırdım oynadı fln 9 bucuk gibi geri uyudu 11 de uyandı bende tekrar yattım.
acaip nezle olmuşum salya sümük gidiyorum. burnumun etrafı kıpkırmızı kabardı kabuklandı silmekten. halsizlik ateş fln yok çok şükür ama burun tıkanıklığı ağızdan nefes alma mahfetti beni. bogazım kuruyo sürekli. kızıma geçmeden toparlanabilirim inş. bitki çayları içiyorum umarım faydası olur..

nasılsınız mart anneleri ve mart bebekleri dişi çıkan bebekler varmı benim kızımın bugün dişi patladı daha çıkmadı ama çıkmak için çaba sarfediyo :)

Biz de hasta bebekler kervanına katılıyoruz galiba.. :26: Dün sabaha kadar uyuyamadı. Burnu akıyo, balgamı var. Burnunu da temizletmiyo. Geçen sefer ki gibi grip olmaz inşallah... İlaç içmiyo, meyve suyu içmiyo, ıhlamur içmiyo :95:

Mervecim geçmiş olsun cnm. Grip için biraz limon suyuyla pekmezi karıştırıp iç. İyi geliyor. Bi de zencefil, bal ve limon suyunu sıcak suya karıştırıp içebilirsin..

herkese slm
merveye tekmil vereyim diye girdim
herkes hasta galiba,tüm hastalara acil şifalar
mert üstümü tımalıyo daha fazla yazamıycam yarın görüşürüz

atada bugün çok huysuz sürekli mızırdıyo biraz önce damağına jel sürmek için çabaladım ve başardım ve baktımki damağı çok kötü şişmiş ne zaman ve nasıl çıkıcak bu azı dişi bilmiyorum inş. biran once çıkar

hasta olan bebişlere geçmiş olsun

Efe'nin altı tane dişi var. dört üstte 2 tanede altta. diş çıkaracağı zaman biraz huysuz oluyor. birde burnu akmaya başlıyor, nezle oluyor. dün yine burnu akmaya başladı. hastalık belirtileri yok diş mi çıkaracak dedim ama damağında şişlikte yok. inşallah hasta olmaz.

Peln de hem azı dişlerini çıkarıyo hem de grip oldu. Hiç susmadan ağlıyo. Saolsun eşim de malak gibi yatıyo iki gündür. Çok gıcık oluyorum. Benim başımı kaşımaya vaktim yok, o da kış uykusuna yatmış gibi!! :84:

burnum hala tam gaz akmaya devam edio agzım ayrık dolaşmaktan sıkıldım. yatmaya gidiyorum umarım burnum açılır rahat uyurum. kızımda gece çok kalkmaz ve nooolur sabah 8e kadar uyusun yaa. görüşürüz kızlarrr
biz 6. dişte kaldık patır patır cıkıodu 2 aydır tık yok nie durdu anlamadım:) buı arada yürümeyi epey ilerletti. bi oraya bi buraya gidip duruo boş boş çok hoşuna gidio:)

bir sorunum var bana yardımcı olur musunuz?
bebeğim su içmiyor. ne yaparsam yapayım su içmek istemiyor. biberonu zaten sevmiyor kaşıklada fazla içmiyor 2-3 kaşıktan sonra istemiyor. iki gündür dikkat ediyorum artık bezinide eskisi kadar ıslatmıyor. ne yapabilirim?

günaydın kızlaarrrr
herkes iyimi bakıyim, hasta anne ve bebiklere geçmiş olsun burdan
ben iyi bir haftasonu geçirdim,çünkü uyudum ama mert gece az emdiği için sütüm birden azaldı sabah 40 cc süt için 20 dak. uğraştım,son damlasına kadar sağdım ama:26: ben sıkıldım bu işten ya uyku ya emzirme bi seçim yapmak zorundayım galiba tabiki emzirme
işlerimi yapayım dönücem geri baaaaayyyy

Günaydın, iyi haftalar herkese,

Hasta bebiklere ve annelerine geçmiş olsun...

Çok uykusuzum, gece kaç kere uyandığını bile hatırlamıyorum. 2 gece iyi uyuyor, sonra yine sapıtıyor, napcaz bilmiyorum.

Çayımı içeyim, maillerime bakayım, gelirim, belki uykum da açılır biraz...

su içmiyorsa ayran yap onu içer belki ben merti biara öyle kandırıyordum canım,yada su yerine ıhlamur falan dene. bide biberon yerine suluk yada bardakla içirsene benimkide biberonla içmiyor

günaydın kızlarr
sabah ıuyanır uyanmaz karıştırma işlemlerine başladı iki dk da ewi mafetti yaa sinirimi bozmayım diyorum ama dayanamıyorum ztn dün sular kesikti temizlik yapamadım ew iirenç kirli offf.
gülşancım benimde öyle canım gece az kalkmaya başladığından beri sütüm azaldı ama uyumasıda önemli uyuyan cocugu uyandırmıormda uyanınca emziriorm şimdi emmedi mesela azcık çekse gelcek ama karnıda tok heralde iki çekio bakıo gelen giden yok kalkıverio sıkılıo hanfendi.
efe miydi egemiydi unuttum nickini canım. su mutlaka içirmeye çalış bardakla dene suyun yerini bişey tutmaz böbrekleri zarar görür allah korusun. son çare ıhlamur gibi şeyler amao nlarda saf su gibi olmaz. ilaç niyetine içirceksn artık
burcu benim kızla öyle bi bakıosun sabah 9da uyanıo bi bakıosun 6 da. bizimde dengemizi bozdular...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…