- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #98.481
Hilal'in de kollarında var cmrt günü doktor krem verdi ayrıca sebamed sabun kullan dedi şampuanını değiştir dedi..
slm
bugün bende bir yazı o kudum mutlaka bebeklerinize onlara uygun kitaplar alın sakın onlar ne anlar diye düşünmeyin renkli şekilli kitaplar alın ve bırakın oynasın mümkün olduğunca yırtılmayan ve ıslanınca parçalanmayan olanlarını tercih edin şimdiden kitaplarla haşır neşir olması beyin gelişimine yardımcı olurmuş ve ilerde kitap okumayı çok severlermiş
buarada bugün bim e dost süt almaya gittim devam sütü aldım bakalım ata bey beyenecekmi
birde dün sanki konuşulurken dost sütün küçüklerinin var olduğunu okudum adama sordum sadece yarım kiloluluk var dedi benmi yanlış okudum acaba
atada bugün çok huysuz sürekli mızırdıyo biraz önce damağına jel sürmek için çabaladım ve başardım ve baktımki damağı çok kötü şişmiş ne zaman ve nasıl çıkıcak bu azı dişi bilmiyorum inş. biran once çıkar
hasta olan bebişlere geçmiş olsun
bir sorunum var bana yardımcı olur musunuz?
bebeğim su içmiyor. ne yaparsam yapayım su içmek istemiyor. biberonu zaten sevmiyor kaşıklada fazla içmiyor 2-3 kaşıktan sonra istemiyor. iki gündür dikkat ediyorum artık bezinide eskisi kadar ıslatmıyor. ne yapabilirim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?