- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #98.501
bir sorunum var bana yardımcı olur musunuz?
bebeğim su içmiyor. ne yaparsam yapayım su içmek istemiyor. biberonu zaten sevmiyor kaşıklada fazla içmiyor 2-3 kaşıktan sonra istemiyor. iki gündür dikkat ediyorum artık bezinide eskisi kadar ıslatmıyor. ne yapabilirim?
günaydın kızlaarrrr
herkes iyimi bakıyim, hasta anne ve bebiklere geçmiş olsun burdan
ben iyi bir haftasonu geçirdim,çünkü uyudumama mert gece az emdiği için sütüm birden azaldı sabah 40 cc süt için 20 dak. uğraştım,son damlasına kadar sağdım ama:26: ben sıkıldım bu işten ya uyku ya emzirme bi seçim yapmak zorundayım galiba tabiki emzirme
işlerimi yapayım dönücem geri baaaaayyyy
günaydın kızlarr
sabah ıuyanır uyanmaz karıştırma işlemlerine başladı iki dk da ewi mafetti yaa sinirimi bozmayım diyorum ama dayanamıyorum ztn dün sular kesikti temizlik yapamadım ew iirenç kirli offf.
gülşancım benimde öyle canım gece az kalkmaya başladığından beri sütüm azaldı ama uyumasıda önemli uyuyan cocugu uyandırmıormda uyanınca emziriorm şimdi emmedi mesela azcık çekse gelcek ama karnıda tok heralde iki çekio bakıo gelen giden yok kalkıverio sıkılıo hanfendi.
efe miydi egemiydi unuttum nickini canım. su mutlaka içirmeye çalış bardakla dene suyun yerini bişey tutmaz böbrekleri zarar görür allah korusun. son çare ıhlamur gibi şeyler amao nlarda saf su gibi olmaz. ilaç niyetine içirceksn artık
burcu benim kızla öyle bi bakıosun sabah 9da uyanıo bi bakıosun 6 da. bizimde dengemizi bozdular...
merve kız aylin gelcek birazdan diyecekki gülşanın içine merve kaçmışama mert gündüz çok emmediği için gece ne emerse o diye düşünüyorum olmazsa gece yatmadan öncede sağayım biraz başka çare yok:26:
burcu bu ara mertte çok düştü bana arkamdan ağlıyo işe gelirken,odadan çıksam bile ağlıyo
hafta içi mert 8 gibi kalkar ama haftasonu 6da dikiliyo yanıma alıyım diyeyanıma alıyorum 8:30 a kadar sarılıp yatıyoz bide elini boynuma dolayışı varki eriyorum onu seyretmekten uyuyamıyorum zaten sanırım haftasonu anne babaya doymak için hiç uyumuyolar özlüyolar tabi haftaiçi
Sizlere günaydın bana değil,günlerdir devam eden uykusuz gecelerimiz dün Keremito nun burnunun da tıkanmasıyla pik yaptı,toplam 2-3 saat kesik kesik uyku uyumaksa uyudumağlayarak uyandı ve sadece ayağımda uyudu,hatta gece 1 gibi bi uyandı çığlık çığlığa ağlıyor acile götürecektik nerdeyse,sonra ışığı falan açtık tamamen uyandırdık kendine gelince sustu neyseki, köpek dişi bembeyaz :18:
bugün sahada işim var ve ben gözümü açamıyorum tabi baş ağrımda başladı,iş kazası geçirmezsem iyidir :78:
günaydın canlar ,
kızımla geçirdiğim 3 günün ardından iyi olmaya çalışıyorum ,,,
işyerinden ücretsiz izin istedim ama doğumdan sonra çalışmaya geri döndüğüm için şimdi tekrar veremeyeceklerini söylediler,,,
geçmiş olsun canım benim...Havalardan yaa benim de geçti ishal durumu dikkat et kendine...Günaydın..
Güzel bir hafta sonunun ardından müthiş bir baş ağrısı ile uyandım sabah, gece de vardı ama hafifti, sabaha iyice artmış, şirkete zor geldim, alttan üstten çıkarıyorum sürekli, sanırım izin alıp (eğer alabilirsem tabi) hastaneye gidecem, beni merak etmeyin.. Burada olsam bile yazabileceğimi sanmıyorum, ekrana dahi bakamıyorum, o derece kötüyüm..
Sizlere günaydın bana değil,günlerdir devam eden uykusuz gecelerimiz dün Keremito nun burnunun da tıkanmasıyla pik yaptı,toplam 2-3 saat kesik kesik uyku uyumaksa uyudumağlayarak uyandı ve sadece ayağımda uyudu,hatta gece 1 gibi bi uyandı çığlık çığlığa ağlıyor acile götürecektik nerdeyse,sonra ışığı falan açtık tamamen uyandırdık kendine gelince sustu neyseki, köpek dişi bembeyaz :18:
bugün sahada işim var ve ben gözümü açamıyorum tabi baş ağrımda başladı,iş kazası geçirmezsem iyidir :78:
Evin haline takılma Merveim, hepimizin evi aynıdır eminim, bizim evde bazen ciddi ciddi oturacak yer olmuyor. Ayrıca evin her daim tertemiz olamaz, olmasın da zaten, hem kızın öyle alışmasın, hem de sen kendine nefes alacak alan bırak...
Benim cücük hafta içi saat 9'a kadar uyuyor anacım. Hafta sonu ise, gece uyumadığı gibi, sabah da 7.30'da dikiliyor, deliriyorum. Dün sabah babası aldı sen biraz uyu diye, salona gittiler, ben de çektim yorganı kafama, tam dalacaktım, bi baktım bizimki anneeeeee diye bağırarak yatak odasına doğru son hız emekliyor. Odaya girdi, yatağa tırmandı, geldi sokuldu yanıma, öptü bi de, can dayanır mı, kalktım tabi
günaydın kızlarr
sabah ıuyanır uyanmaz karıştırma işlemlerine başladı iki dk da ewi mafetti yaa sinirimi bozmayım diyorum ama dayanamıyorum ztn dün sular kesikti temizlik yapamadım ew iirenç kirli offf.
gülşancım benimde öyle canım gece az kalkmaya başladığından beri sütüm azaldı ama uyumasıda önemli uyuyan cocugu uyandırmıormda uyanınca emziriorm şimdi emmedi mesela azcık çekse gelcek ama karnıda tok heralde iki çekio bakıo gelen giden yok kalkıverio sıkılıo hanfendi.
efe miydi egemiydi unuttum nickini canım. su mutlaka içirmeye çalış bardakla dene suyun yerini bişey tutmaz böbrekleri zarar görür allah korusun. son çare ıhlamur gibi şeyler amao nlarda saf su gibi olmaz. ilaç niyetine içirceksn artık
burcu benim kızla öyle bi bakıosun sabah 9da uyanıo bi bakıosun 6 da. bizimde dengemizi bozdular...
günaydın canlar ,
işyerinden ücretsiz izin istedim ama doğumdan sonra çalışmaya geri döndüğüm için şimdi tekrar veremeyeceklerini söylediler,,,
geçmiş olsun canım bencede izin alıp hastaneye git ishal falanmı acaba,yoksa üşüttünmü:26:Günaydın..
Güzel bir hafta sonunun ardından müthiş bir baş ağrısı ile uyandım sabah, gece de vardı ama hafifti, sabaha iyice artmış, şirkete zor geldim, alttan üstten çıkarıyorum sürekli, sanırım izin alıp (eğer alabilirsem tabi) hastaneye gidecem, beni merak etmeyin.. Burada olsam bile yazabileceğimi sanmıyorum, ekrana dahi bakamıyorum, o derece kötüyüm..
günaydın canım senin canım bişeyemi sıkıldı niye ücretsiz izin alcaktın moral olsun diyemi:44:günaydın canlar ,
hilal çok zilli anlattıklarına göre yerim ben onuHepinize Günaydın ve İyi Haftalar;
Haftasonu koşuşturmalı geçti cumartesi günü iş arkadaşımın nikahı vardı kızımla oraya gittik pazar günü ev temizliği filan Hilal kuzum döktürdü yine neşesi her daim 3 adım atıp oturuyoruz popomuzun üstüne...Oyunlar oynadık...Dün aksam uyurken kendi kendine ağlamaya başladı kucağıma aldım sonra kucağımda uyudu rüya gördü sanırım....Babası oyuncak telefon almış ses çıkartan elinden hiç düşürmedi ABOO(ALO) diyormuş zillim...
Hasta olan bebeklerimize geçmiş olsun.
Yazgı ALP paşam da adımlara başlamış devamı gelir inşallah...
ücretsiz izin alma hakkın var canım 6 ay 'a kadar neden vermediler anlamadım
hilal çok zilli anlattıklarına göre yerim ben onu
ücretsiz izin alabilmek için doğum izninin hemen arkasından alman lazım,araya sadece doktor istirahati girebilir diyo yönetmelik,ama başka bir ücretsiz izin hakkımız var fatma 6 aya kadar bi araştırayım istersen senin için
ücretsiz izin alma hakkın var canım 6 ay 'a kadar neden vermediler anlamadım
geçmiş olsun canım bencede izin alıp hastaneye git ishal falanmı acaba,yoksa üşüttünmü:26:
günaydın canım senin canım bişeyemi sıkıldı niye ücretsiz izin alcaktın moral olsun diyemi:44:
cuma akşamı bizim halimizi anlattın resmen,bende acile götürecektim az kalsın burnu tıkanmıştı gece ağlayarak uyandı ve susturamadık,sonra yüzünü yıkadım çizgifilm açtım izleye izleye uyuyakaldı yavrum acaba diştenmi hiç aklıma gelmedi,40 dakika burun tıkanıklığı için ağlanmaz herhalde:26: eve gidince bi bakayım bari
Hayırdır?sende bi durum var?
hilal çok zilli anlattıklarına göre yerim ben onu
ücretsiz izin alabilmek için doğum izninin hemen arkasından alman lazım,araya sadece doktor istirahati girebilir diyo yönetmelik,ama başka bir ücretsiz izin hakkımız var fatma 6 aya kadar bi araştırayım istersen senin için
süt izinleri dışında benim bildiğimde 6 ay ücretsiz izin alma hakkının olduğunu biliyorum...Ben 2 ay ücretsiz izin aldığımda söylemişlerdi ordan biliyorum canım...
Hepinize Günaydın ve İyi Haftalar;
Haftasonu koşuşturmalı geçti cumartesi günü iş arkadaşımın nikahı vardı kızımla oraya gittik pazar günü ev temizliği filan Hilal kuzum döktürdü yine neşesi her daim 3 adım atıp oturuyoruz popomuzun üstüne...Oyunlar oynadık...Dün aksam uyurken kendi kendine ağlamaya başladı kucağıma aldım sonra kucağımda uyudu rüya gördü sanırım....Babası oyuncak telefon almış ses çıkartan elinden hiç düşürmedi ABOO(ALO) diyormuş zillim...
Hasta olan bebeklerimize geçmiş olsun.
Yazgı ALP paşam da adımlara başlamış devamı gelir inşallah...
canım ben doğumdan sonraki rapıorumu bir ay ücretsiz izinle uzattım sonra işe geri döndüm ya dönmesem alabiliyormuşum ama işbaşı yaptıktan sonra olmuoyrmuş,,
benim canımın sıkılması düzelmedi hiç diyeyim
evlilik cnm ,,, hala düzelmeyen sorunlar ,,, ve kötüye doğru gidiş ,,,
herkese günaydın bende bu sabah baş ağrısıyla uyandım bir ilaç içeyim kendime geleyim buralardayım görüşürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?